Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 17 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 17 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Filmovi koje ste nedavno gledali
+22
Зимоврел
Nocnoi_Dozor
Dimeks
orome
Old Nan
Assassin
_Yara_
Uno Nomesta
Zandrin
bockybp
Lord M.
StefkeKum
Chandrian
Blacko
азор ахаи
Witcher
LunarFang
Oberin Martel
Brat Crni
White Rabbit
Hokins
Zevs86
26 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Filmovi koje ste nedavno gledali
White Rabbit ::It Follows
Dooobar! Topla preporuka.
O.K. film. Izuzev same ideje "glavnog negativca" ništa posebno. Mada me je naveo da danima razmišljam o njemu.
I ja ga preporučujem.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
И мени се допао тај филм, освежење у мору нових хорора
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Mene je taj film proganjao danima tj nocima i nisam mogla da zaspim Cak sam i postala paranoicna kada sam se vracala kuci jednu noc a neko je konstantno isao tj vukao se za mnom, na kraju je to bio moj pijani komsija but still
Gost- Gost
[/spoiler]
Ma, film je tako tripoidan da nije normalno. Šta mislite, je l "kletva" ukinuta?
Ma, film je tako tripoidan da nije normalno. Šta mislite, je l "kletva" ukinuta?
- Spojler:
- Kako sam skapirao, potrebna je iskrena ljubav između dvoje da bi To prestalo, a ona ne voli štrebera, tako da kapiram da nije.
^ sta je to, spojler? ne mogu da ga otvorim.
elem, moje vidjenje "situacije":
elem, moje vidjenje "situacije":
- Spojler:
- Ja mislim da nije a logicno je i da nije. Ako je on spavao sa prostitukom, sumnjam da joj je objasnio ceo proces, tako da je ona verovatno vec ubijena u medjuvremena i ta stvar ponovo njega juri, uostalom kao sto ih neko i prati na kraju filma Samo se ne secam da li bese moras da spavas i svrsis bez kondoma ili je svejedno da bi preneo kletvu drugome. Prva ocigledna asocijacija je da kletva simbolicno stoji za polno prenosive bolesti, mada ja sam je shvatila i kao beg od odgovornosti, emocija, veza generalno. Poenta ove moje duge price je da te na kraju stigne sve od cega bezis Film mi je bio strasan jer ne mozes nikako da pobegnes, niti postoji neki ocigledan negativac kojeg mozes da ubijes.
Gost- Gost
Ovo drugo je bliže onome što je moja teorija.
- Spojler:
- Mislim da je fora kompletnog filma neka vrsta "izgubljene generacije". Smaraju se, nemaju nikakvog cilja, bleje, a glavna stvar, ljubav, im je nebitna. Svako ko je prenio bolest, to je uradio iz sebičnih razloga i tu mislim da je poenta.
Taj demon koji ih prati je, u stvari, kraj praznog života. Kapiram da je ključ u tome da se smuvaju i kresnu dvoje koji se stvarno vole. Na kraju je i glavna junakinja kresnula štrebera samo jer se iscimala zbog one scene krvi demona u bazenu. U posljednjoj sceni se vidi da ga ona ne voli, a on je, siroma, jedini iskreni lik u cijeloj priči.
- Spojler:
- Slazem se, samo sam ja nekako mislila da su se skontali pri kraju i poceli da zaljubljuju, mada za razliku od strebera koji je ocigledno bio zacopan u nju od pocetka, nisam do kraja mogla da provalim da li se ona zaljubila u njega ili nije. A sta mislite, da li je spavala sa nekim ili sa svo trojicom na onom brodu pa su i oni pomrli? :F
Gost- Gost
- Spojler:
- Mračna je slika, pa se ne vidi, ali je atmosfera takva da se osjeća da u toj vezi nije sve ok.
Ne mogu da se sjetim tog dijela sa momcima u čamcu. Ona je, ono, otplivala do njih i šta onda?
- Spojler:
- Pa nista nije prikazano, samo je posle plakala u autu kad se vracala pa sam mislila da se to dogodilo. Inace izgleda da ce snimiti nastavak filma u kome ce ici unazad da prikazu kako je uopste TO nastalo
I da, osim Babaduka, ovo mi je najstrasniji film iz 2014. ne secam se da li sam uopste gledala neki horor iz 2015..
Gost- Gost
- Spojler:
- Mislim da je tu bilo dosta neobaveznog seksa. Onaj frajer sa dugom kosom je kresnuo onu crnokosu, vjerovatno. Štreber je mjerkao prostitutke, ona te momke... Ostavljeno je mnogo otvorenih pitanja
Taman pođoh da napišem da sam ostavio Babadook da mi se baferuje. Valja l čemu?Trešnja ::
I da, osim Babaduka, ovo mi je najstrasniji film iz 2014. ne secam se da li sam uopste gledala neki horor iz 2015..
Mnogo je jeziviji, doslo mi da poskidam sve jakne sa civiluka u hodniku
Gost- Gost
onda ga moram pogledati ... uvijek si mi djelovala kao neko koga se plaši mrakTrešnja ::Mene je taj film proganjao danima tj nocima i nisam mogla da zaspim Cak sam i postala paranoicna kada sam se vracala kuci jednu noc a neko je konstantno isao tj vukao se za mnom, na kraju je to bio moj pijani komsija but still
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
- It Follows :
Nisu se oslobodili Zla. Ne mogu ga se osloboditi. Osoba koja ih prati na kraju filma je to Zlo.
Niti verujem da je lik spavao sa prostitutkom, jer šta mu vredi ako joj ne objasni da treba
da se pazi. Može i sa pedeset osoba da spava, a ako im ne kaže o čemu je reč, tih pedeset
osoba će umreti, a onda on neće znati kada taj demon dolazi po njega. Poenta je da su oni na
kraju u nekoj vezi. Pa će spavati i tako non stop prebacivati zlo sa jednog na drugog. Tako
će imati vremena da se odmore i opuste, a izgleda da postoji i neki vremenski period pre nego
što taj demon napada.
Izgubila bi se draž filma ako bi objasnili kako i šta, jer je čar u neznanju. A i kako bi grupa tinejdžera
mogla to da sazna? Najstrašnija scena u filmu mi je kada se onaj abnormalno veliki
lik pojavi. Evo i sada me hvata jeza. Danima sam razmišljao kako bi se ja odbranio. Ne bih preneo
nikome, jer nisam takva osoba, ali i bolje mi je da znam da me juri, nego da razmišljam da li je
sredilo tu osobu kojoj sam preneo i da li i kada će krenuti na mene, ovako znam. Dobra je stvar
jer ne može tek tako da pređe fizičke prepreke, ali ne znamo kako se kreće.
Ako može da bude u obliku krvi kao u bazenu, možda može i da se transformiše i provuče kroz rupu.
Ja bih ostao u bunkeru, ali odakle para za bunker. A mislim da bi bilo brutalno da uđem u avion,
vrata se zatvore, poleti avion, kad se To pojavi nekoliko sedišta dalje od mene.
Kad bih barem znao da li se to kreće samo koračanjem, onda bih mogao da sednem u kola i
pobegnem daleko i tako ukrug. Eto, naveo me film da razmišljam.
Jao bre Ubico, pretera ga, kako cu posle da zaspim
- Spojler:
- Meni je samo to prenosenje iliti sexanje isto glupo, jer osim ako ne udruzis snage sa tom osobom da ga se zajedno otarasite, dzabe ti sve. Opet se sve svodi na isto - moras uvek da bude oprezan jer nikad ne znas kad ce tu osobu da ubije. Najgori deo filma je upravo to iscekivanje jer nigde ali nigde nisi siguran. Taj demon ocigledno moze da preuzme oblik zivih osoba, samo nisam ukapirala sta se dogodi sa njima ako ih ubijes dok je u njima? Jel je otac od one glavne bese bio ziv ili su ga ubili u bazenu? Ne secam se ili nije receno. Ali majka od onog glupana je ocigledno bila ziva samo sto se isto ne zna sta se dogodilo sa njom nakon sto je demon ubio njenog sina.
Meni bi bas bilo zanimljivo da naprave sequel pa da krenu da jure pocetak tog stvora i da ga uniste Nekako je moralo da pocne i nastane.
- Spojler:
- E da, i koja je fora sa onim golim covekom na krovu? Jel to demon vec preuzeo novo telo nekog ukucana ili?
Gost- Gost
- Spojler:
- Mislim da je pokušao da dođe do nje preko krova, ali da je ona krenula kolim, tako da je njemu ostalo samo da je gleda. HAHAHAHAHAAHAHA i da drkk HAHAHAHA. Pardon my French
White Rabbit ::
- Spojler:
Mislim da je pokušao da dođe do nje preko krova, ali da je ona krenula kolim, tako da je njemu ostalo samo da je gleda. HAHAHAHAHAAHAHA i da drkk HAHAHAHA. Pardon my French
- Spojler:
- To je jedini put u filmu da demon ne korača ka njoj, već samo stoji i gleda. Ko zna možda je to samo neki pervezni čova.
Mislim da je ona devojka što je stradala na početku filma, devojka od onog lika koji je preneo glavnoj likuši kletvu.
Oni su zajedno na onoj slici koju su našli u časopisu u napuštenoj kući.
Guglao sam nešto i objašnjavaju da je on preneo svojoj devojci i onda pobegao što dalje od nje, nije očekivao da
će se demon vratiti, zato je i bio iznenađen u bioskopu kada je video neku ženu koju drugi ne vide i tada je ukapirao
da ako demon ubije prethodnog, da se onda vraća na njega.
A pročitao sam da je ona verovatno spavala sa likovima ili jednim likom na brodu, mada može samo jednom da prenese.
Zato je plakala posle, možda su je sva trojica iskoristili, a možda i jer joj je bilo krivo jer će preneti kletvu i jer će
jedan ili sva trojica stradati. Jasno je naglasila u filmu da je "I bought some time". A možda je onaj goli sa krova ne prati,
jer je kletva prešla tada na druge likove, pa je samo posmatra.
- Spojler:
- Pa mislila sam da taj stvor ume samo da hoda, scena je svakako jeziva, ali vec ju je video da bezi niz stepenice, nema bas neke logike da se popne na krov i onda sta? Baci se na nju? Njihove kuce su jedna preko puta druge Mislim da su tu scenu ubacili samo da bi bila strasna.
Hahaha smesno mi koliko analiziramo, a producent je verov bio u fazonu "e ne znam sta cu ovde, ajde ovo jer mi deluje strasno"
Gost- Gost
ne djeluješ kao tip koji se ičega bojjTrešnja ::^Zasto, ne kapiram?
Za spojler moguće, ali je na početku onaj baja rekao da su spori, ali da nisu glupi.Trešnja ::
- Spojler:
Pa mislila sam da taj stvor ume samo da hoda, scena je svakako jeziva, ali vec ju je video da bezi niz stepenice, nema bas neke logike da se popne na krov i onda sta? Baci se na nju? Njihove kuce su jedna preko puta druge Mislim da su tu scenu ubacili samo da bi bila strasna.
Hahaha smesno mi koliko analiziramo, a producent je verov bio u fazonu "e ne znam sta cu ovde, ajde ovo jer mi deluje strasno"
Sad sam i ja pretraživao po netu i našao komentar režisera da je one glupe stvari ubacio jer se radi o tinejdžerima koji stvari rješavaju na glup način.
White Rabbit ::
Sad sam i ja pretraživao po netu i našao komentar režisera da je one glupe stvari ubacio jer se radi o tinejdžerima koji stvari rješavaju na glup način.
To sam i ja pročitao. I to još čim sam došao kuci, a film sam gledao sa prijateljima i onda se vraćao noću kući iz grada, peške po mraku 4 km-a,
a bila još oluja. Bilo je tripova priznajem.
nije loš.White Rabbit ::Babaduk otkida!!! Odlična drama/horor. Bolja od It Follows.
Dobar je Babadok. I to sam gledao sa društvom, od 2o - 3o horora, trilera i misterija koje smo odgledali u prethodnih par meseci, Babadok je jedan od boljih.
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Filmovi koje ste nedavno gledali