Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 28 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 28 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Sta sada citate?
+20
Besi
LunarFang
Nocnoi_Dozor
Sparkling Comet
_Yara_
Uno Nomesta
Hokins
Prince of Ravens
Chandrian
Brat Crni
Areal
азор ахаи
srbul
bockybp
Lord M.
Zandrin
CRNIJASTREB
Zevs86
KrleTuđin
Зимоврел
24 posters
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Sta sada citate?
Заврших Алкатраз и прву књигу The Diviners, Сандерсон ме разочарао на крају књиге, а The Diviners, врло лепо изненађење.
https://www.goodreads.com/review/show/1604185122?book_show_action=false
https://www.goodreads.com/review/show/1761164434?book_show_action=false
https://www.goodreads.com/review/show/1604185122?book_show_action=false
https://www.goodreads.com/review/show/1761164434?book_show_action=false
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Ja jedva iscekujem nastavak Six of Crows Iz nekog nepoznatog razloga sam mislila da ce to biti trilogija, ali je izgleda duologija
Gost- Gost
Pročitah Plodove gneva. Ovo je jedna od onih knjiga koja vas nikada neće ostaviti na miru. Kada je pročitate dugo ćete misliti o njoj. Sa pravom je ovo jedan od klasika i Stajnbek je za nju opravdano dobio Pulicera. Svojim laganim stilom uvlači u priču i lako objašnjava period Velike depresije. Koju god njegovu knjigu da uzmete nećete pogrešiti.
Sledeća je Gemelova Legenda. Čuo sam dosta negativnih komentara o ovoj knjizi pa hoću lično da donesem sud. Nakon nje nastavljam sa klasicima.
Sledeća je Gemelova Legenda. Čuo sam dosta negativnih komentara o ovoj knjizi pa hoću lično da donesem sud. Nakon nje nastavljam sa klasicima.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Nocnoi_Dozor ::
Sledeća je Gemelova Legenda. Čuo sam dosta negativnih komentara o ovoj knjizi pa hoću lično da donesem sud.
Čuo sam dosta negativnih komentara o Točku Vremena. Neko vreme sam i sam imao negativno mišljenje. Vid' kako je to ispalo.
Još uvek sam na 35. stranici Šest Vrana... Ne znam šta to toliko koči... Hmm, mislim da ću početi Fajstov treći deo Rata Za Kapiju Svetova - Srebrni Trn.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Vidim Krle. Što se tiče Točka ja sam stao kod četvrte knjige i ne znam kad ću nastaviti. A zanima me da li ima nečeg lošijeg od Belgarijade.
Trešnja ::Ja jedva iscekujem nastavak Six of Crows Iz nekog nepoznatog razloga sam mislila da ce to biti trilogija, ali je izgleda duologija
Ја сам прочитала само три главе за сада, мало ми је компликовано све због толиких ПОВ-ова и иде ми помало споро, али навићи ћу се ваљда. Излази 27. септембра дефинитивно, а сигурно ће се скоро па одмах појавити у е-пубу, ако нађем, качим ти овде
Kad smo kod YA, izašao je drugi nastavak Iskre u pepelu, A Torch Against the Night.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Е, знам за то Цомет, скинула сам и то али рекох прво да прочитам ову дуологију Six of Crows. But honestly, how many POV-s can you write o.O
Ево линк за A Torch Against The Night
http://www.theebookhunter.com/a-torch-against-the-night-sabaa-tahir-epub-download/
Ево линк за A Torch Against The Night
http://www.theebookhunter.com/a-torch-against-the-night-sabaa-tahir-epub-download/
Nocnoi_Dozor ::Vidim Krle. Što se tiče Točka ja sam stao kod četvrte knjige i ne znam kad ću nastaviti. A zanima me da li ima nečeg lošijeg od Belgarijade.
Nisam čitao Belgarijadu, ali čini mi se da je i Nim rekla kako je to jako loš serijal. Pa zar je baš toliko beznadežan?
Onako klinački. Na prvih sto stranica se provali ko je ko.
Uh koliko mrzim tu knjigu... a svi je postavljaju na GR kao da znaju I nerviraju meSparkling Comet ::Kad smo kod YA, izašao je drugi nastavak Iskre u pepelu, A Torch Against the Night.
Gost- Gost
Hvala za link Zim
Haha što Trešnjice? Za taj žanr dobra je, ima mnogo gorih.
Haha što Trešnjice? Za taj žanr dobra je, ima mnogo gorih.
Likovi su uzasni, glupi i odvratni A ni sam svet mi se nije svideo kako je odradjen i prikazan. Imam primerak knjige i zelim da ga zapalim. Jos kad pomislim da ste mi to preporucili ti i Krle... Onda mi dodje da je prvo iseckam na komadice.
Gost- Gost
Haha pa nije toliko loša knjiga, mada ukusi se razlikuju. Grehota je isjeckati knjigu Trešnjice.Trešnja ::Likovi su uzasni, glupi i odvratni A ni sam svet mi se nije svideo kako je odradjen i prikazan. Imam primerak knjige i zelim da ga zapalim. Jos kad pomislim da ste mi to preporucili ti i Krle... Onda mi dodje da je prvo iseckam na komadice.
Slazem se, bolje je iskaliti se na ljudima i njih ise... Salim se. Ili ipak ne? Nema veze
Gost- Gost
Nocnoi_Dozor ::Onako klinački. Na prvih sto stranica se provali ko je ko.
Ništa, Belgarijada je onda sledeća. Moram da vidim šta je to toliko loše. Ali prvo - Pag.
Зимоврел ::Е, знам за то Цомет, скинула сам и то али рекох прво да прочитам ову дуологију Six of Crows. But honestly, how many POV-s can you write o.O
Ja se samo secam da mi je zasmetalo sto onaj mali twinkie nema svoj POV Ali ono, nije to nista u poredjenju sa GOT po meni...
Gost- Gost
Hmm, po preporuci uzeo da čitam Tri Mračne Krune... Za sad (prva glava) obećava.
Three dark queens
are born in a glen,
sweet little triplets
will never be friends
—
Three dark sisters
all fair to be seen,
two to devour
and one to be Queen
Maler.
P.S. Zim, skinuo sam knjigu sa eBookHunter-a. I vidim da je kvalitet epub-a odličan. Da ne znaš još neki sajt poput njega gde je izbor knjiga... pa, raznovrsniji?
Three dark queens
are born in a glen,
sweet little triplets
will never be friends
—
Three dark sisters
all fair to be seen,
two to devour
and one to be Queen
Maler.
P.S. Zim, skinuo sam knjigu sa eBookHunter-a. I vidim da je kvalitet epub-a odličan. Da ne znaš još neki sajt poput njega gde je izbor knjiga... pa, raznovrsniji?
Чери видећу још како ми буде ишло, тек сам на четвртом поглављу
Супер Крле, немам неки посебан сајт за књиге, када ми треба епуб само укуцам наслов књиге и онда вртим по разним линковима док не нађем неки који није лажан.
Good tip, Obi Van Kenobi
Супер Крле, немам неки посебан сајт за књиге, када ми треба епуб само укуцам наслов књиге и онда вртим по разним линковима док не нађем неки који није лажан.
Good tip, Obi Van Kenobi
Ja znam za jedan dobar sajt, dpgroup, ali moras da steknes reputaciju da bi te pustili da skidas knjige.... eroticnog sadrzaja i epub novitete.
Kada on zakaze onda i ja koristim Mobilism. Najvise problema imam kada trazim strucne knjige
Kada on zakaze onda i ja koristim Mobilism. Najvise problema imam kada trazim strucne knjige
Gost- Gost
Odličan je Obi, hvala ti.
Zim ti dakle isto kao i ja - ubadaš. Ranije sam dosta nalazio po torentima, što elektronske, što audio knjige. Ali sad kako su ugasili search engine a ja nemam volje da tražim zamenu za njime, pa samim tim niti za eknjigama. Muke moje...
Trešnja, uhh, odličan je i ovo forum, baš ima dosta stvari. Ček, ček, misliš moram da steknem veću reputaciju od onog jednog posta... ne, ne, ipak me ne interesuje.
Hvala vam još jednom.
Zim ti dakle isto kao i ja - ubadaš. Ranije sam dosta nalazio po torentima, što elektronske, što audio knjige. Ali sad kako su ugasili search engine a ja nemam volje da tražim zamenu za njime, pa samim tim niti za eknjigama. Muke moje...
Trešnja, uhh, odličan je i ovo forum, baš ima dosta stvari. Ček, ček, misliš moram da steknem veću reputaciju od onog jednog posta... ne, ne, ipak me ne interesuje.
Hvala vam još jednom.
Završih Three Dark Crowns. Dobra ideja i odlična završnica. Problem je samo što je skoro 70% knjige - pa, dosadno. Ali biće to bolje u nastavcima.
Koga god interesuje (sad već) prežvakana radnja tipa: tri sestre/kraljice odvojene od rođenja - i učene različitim magičnim veštinama kojima jedna postaje majstor otrova, druga upravlja životinjama i biljkama a treća koristi elemente poput vazduha, zemlje i vatre - a kojima je suđeno da se bore međusobno ukoliko žele da postanu THE queen, a ne smetaju vam hrabre devojke čija hrabrost iščili čim se neki muškarac nađe u vidnom polju i ustupi mesto njanjavosti, i voljni ste da čekate neki konkretni rasplet događaja posle prvih 250 stranica (što je ujedno i polovina knjige )... ma, kad sam ja imao živaca, ne vidim što ne biste i vi dali šansu ovoj knjizi.
Ozbiljno, probajte. Možda vam se i dopadne.
Hmm, da l' da uzmem i ja tih Šest Vrana i probam ponovo... Hoću. Dakle, Šest Vrana. Drugi put.
Koga god interesuje (sad već) prežvakana radnja tipa: tri sestre/kraljice odvojene od rođenja - i učene različitim magičnim veštinama kojima jedna postaje majstor otrova, druga upravlja životinjama i biljkama a treća koristi elemente poput vazduha, zemlje i vatre - a kojima je suđeno da se bore međusobno ukoliko žele da postanu THE queen, a ne smetaju vam hrabre devojke čija hrabrost iščili čim se neki muškarac nađe u vidnom polju i ustupi mesto njanjavosti, i voljni ste da čekate neki konkretni rasplet događaja posle prvih 250 stranica (što je ujedno i polovina knjige )... ma, kad sam ja imao živaca, ne vidim što ne biste i vi dali šansu ovoj knjizi.
Ozbiljno, probajte. Možda vam se i dopadne.
Hmm, da l' da uzmem i ja tih Šest Vrana i probam ponovo... Hoću. Dakle, Šest Vrana. Drugi put.
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Strana 32 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu