Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 11 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 11 Gosta :: 2 ProvajderiNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+24
Areal
Prince of Ravens
Vierna
LunarFang
Sparkling Comet
азор ахаи
Dimeks
Oberin Martel
Lord M.
bockybp
Nim
Zandrin
White Rabbit
Zevs86
KrleTuđin
Hokins
Uno Nomesta
Princ Regar
Brat Crni
CRNIJASTREB
Vazarius
Assassin
Зимоврел
Witcher
28 posters
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Spam Tema....
Da Zevs, Ledžer je pokidao, ali ne znam kako planiraju da ga povrate iz mrtvih ako im niko drugi ne odgovara...
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Uhhh, to ti je internet... Pogledaj šta su za Ledžera pisali kada je otkriveno da je on Džoker. Sad im nema boljeg.
Kleli su se u Bejla i pljuvali po Afleku, pa posle ovoga
Aflek im je jedan i jedini. Ko šiša Bejla...
Mislim, to je glupo i ne razumem zašto Leto ili Aflek moraju prevazići prethodnike...
Kleli su se u Bejla i pljuvali po Afleku, pa posle ovoga
Aflek im je jedan i jedini. Ko šiša Bejla...
Mislim, to je glupo i ne razumem zašto Leto ili Aflek moraju prevazići prethodnike...
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Meni je okej Aflek. Valjda je Dardevil bio šajzer pa ljudi ga hejtuju. A Bejla i Afleka gledam kao dva različita Betmena, ipak je Nolanov Betmen skroz drugačiji. Čuo sam da je Bejl odbio debele pare nekih 5o-7o miliona ili tako nešto i nije hteo da glumi u ovom filmu što mi se i dopalo.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Afleka ne gotivim samo malo manje od Kruza Ukoliko ih uporedim, moram da kazem da je Kruz bolji glumac, ali da me Aflek manje nervira nego Kruz, iako me nervira prilicno svojom bezveznom glumom i uvek istom facom... Ta dva lika Holivuda me izludjuju, a glume u skoro svakom najvecem filmu svake godine... Sto me tako smara...
@Krle Ma ne mora bre, Leto je skroz odlican glumac i sto se mene tice, nemam nista protiv da vidim kako ce on odraditi tu ulogu.
Dok sto se tice Afleka, e pa... videcemo
@Krle Ma ne mora bre, Leto je skroz odlican glumac i sto se mene tice, nemam nista protiv da vidim kako ce on odraditi tu ulogu.
Dok sto se tice Afleka, e pa... videcemo
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
aflek je tata, kruz je deda. hejteri. nego meni flekica liči na rejnoldsa.
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Axa,xa,xa,xa,xa,xa,xa.
Cak mu ni zena vise nije fan jer se razvela od njega Meni izgleda kao neka teska sirovina, kao neki seljober i prostacina, ali ajde necu da gresim dusu Ovo je samo utisak.
Gost- Gost
@Tresnja Po mom misljenju nisi mnogo daleko. Do ove godine nisam ni znao da ume da bude toliki indijanac koliki je ispao. Meni najvise smeta njegova losa gluma, tj njegova uvek ista faca. Covek ima jednu facu za sve prilike, nesto kao Kristen Stjuart. Losa gluma koja prsti, zasenjuje sve ostale svojom losom glumom. Tu je gde je, jer jednostavno jase na talasu popularnosti i zato sto se uklapa u marketinski biznis profil glumca koji je potreban za odredjene stvari. Nisam gledao njegove filmove kao rezisera/ producenta jos uvek. Nekako mi je mrsko da pogledam bilo sta sto ima njegovo ime na sebi...
Au Bože, axa,xa,xa,xa,xa,xa,xa.
Pogledajte obavezno
https://www.facebook.com/humor.bih/videos/909867232394250/
Pogledajte obavezno
odakle ti znaš njegovu mamuLord M. ::Sad sam 100% ubijeđen da Aflek ima 2 fana. Njegovu mamu i Jastreba...
Poslednji izmenio CRNIJASTREB dana Sre 28 Okt 2015, 17:50, izmenjeno ukupno 1 puta
Assassin ::Au Bože, axa,xa,xa,xa,xa,xa,xa.
Pogledajte obavezno
Ne, necu da ih udostojim pregledom
CRNIJASTREB ::odakle ti znaš njegovu mamuLord M. ::Sad sam 100% ubijeđen da Aflek ima 2 fana. Njegovu mamu i Jastreba...
skandaloznoOberin Martel ::te4.wikia.nocookie.net/southpark/images/3/3a/Affleck1.JPG" alt="" />CRNIJASTREB ::odakle ti znaš njegovu mamuLord M. ::Sad sam 100% ubijeđen da Aflek ima 2 fana. Njegovu mamu i Jastreba...
Zevs86 ::@Tresnja Po mom misljenju nisi mnogo daleko. Do ove godine nisam ni znao da ume da bude toliki indijanac koliki je ispao. Meni najvise smeta njegova losa gluma, tj njegova uvek ista faca. Covek ima jednu facu za sve prilike, nesto kao Kristen Stjuart. Losa gluma koja prsti, zasenjuje sve ostale svojom losom glumom. Tu je gde je, jer jednostavno jase na talasu popularnosti i zato sto se uklapa u marketinski biznis profil glumca koji je potreban za odredjene stvari. Nisam gledao njegove filmove kao rezisera/ producenta jos uvek. Nekako mi je mrsko da pogledam bilo sta sto ima njegovo ime na sebi...
Nisi znao da je na isti način pukla njegova veridba sa Dženifer Lopez? Auu, Zevse... Na kom Olimpu ti živiš....
To za jednu facu - apsolutno je tačno. Foks ga obožava, donosi im pare, ali i Oskare... Možda ne zna da glumi, ali zna da napiše scenario i da režira.
Gledaj Town sa njim, ako već nisi. Stvarno dobar heist film. I Gone Girl.
Dobio je Oskara za Argo kao režiser, politički triler, istinita priča, radnja je u Iranu '70ih. Meni je taj film dosadan, kao i svaki drugi u kojem su Amerikanci opisani kao klasični "I'm 'murican - ubermensch". Mnogo mi to smrducka na Hiću i njegovu ideologiju. "Look at me, I'm American, so that means I'm awesome and you're not!"
No, gde smo stali... A da, Ben Aflek. I ne mora da bude prvoklasan glumac JDP-a za Metnema. Dovoljno je da odaje utisak.
@Trešnja Juče su kupovali namirnice, ne znam o čemu to pričaš. Oprostio joj je što ju je prevario.
Može da ima kamenu facu do sutra... To je Brus Vejn/Betmen.
Zar je već prošlo 15 godina???
+ Saezov J'accuse uvek odgovara situaciji...
Par stihova ove pesme samo za @Zevs86 @CRNIJASTREB
"...Des OGM dans les biberons
Ouais c'est tant mieux ça fera moins con
Quand ils crèveront en mutation
Des grippes porcines sur des cochons.
Oh non l'homme descend pas du singe
Il descend plutôt du mouton..."
+ Saezov J'accuse uvek odgovara situaciji...
Par stihova ove pesme samo za @Zevs86 @CRNIJASTREB
"...Des OGM dans les biberons
Ouais c'est tant mieux ça fera moins con
Quand ils crèveront en mutation
Des grippes porcines sur des cochons.
Oh non l'homme descend pas du singe
Il descend plutôt du mouton..."
ma ljudi zaboravljaju da ni bejl nije baš majstor facijalnih ekspresija. pa de niro taj ima istu facu u svakom svom filmu. jezivo
CRNIJASTREB :: de niro taj ima istu facu u svakom svom filmu. jezivo
ахахахах истина
Де Ниро је најуспелија курчина од глумца у холивуду. Како треба бити вешт да засениш масу да је ова канта од глумца неки уметник, неки зналац у свом послу, ја не знам. Кртола најобичнија, од Таксисте врти исту причу, иста крива уста. Паћино је пар класа изнад јер је он имао неки диверзитет ипак, али опет...
Иначе ми се изузетно нужди од тих италијанска мафија фазона, Скорсезеа и Реј Лиоте, читаве те кичерице која из неког разлога занима људе па се Гудфелас и слична говна нађу у дискусији када се поведе реч о добрим филмовима...
Бејлара је исто кромпир и доказао је да је прави за бетмена, и то је то. Труди се он, али кад га видиш јавља ти се осмех Тома Круза дубоко у подсвести. Слична су они фела, с тим што је Бејл далеко мање иритантан. Афлек је... афлек, какав филм, такав и глумац, па није Бетмен рађен по Шекспиру па да бринеш ко ће бити глумац и да ли ће умети да изнесе. Неозбиљно је то.
Иначе ми се изузетно нужди од тих италијанска мафија фазона, Скорсезеа и Реј Лиоте, читаве те кичерице која из неког разлога занима људе па се Гудфелас и слична говна нађу у дискусији када се поведе реч о добрим филмовима...
Бејлара је исто кромпир и доказао је да је прави за бетмена, и то је то. Труди се он, али кад га видиш јавља ти се осмех Тома Круза дубоко у подсвести. Слична су они фела, с тим што је Бејл далеко мање иритантан. Афлек је... афлек, какав филм, такав и глумац, па није Бетмен рађен по Шекспиру па да бринеш ко ће бити глумац и да ли ће умети да изнесе. Неозбиљно је то.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
na jednom sportskom forumu je bilo glasanje ko je najbolji glumac i na moj užas pobjedio je al paćino, drugi bio de niro, a dzeka nikolsona su jedva stavili na treće mjesto. ova dva sa džekom ne smjela ići u istu rečenicu. e da džoni dep im nije bio ni top 10
KrleTuđin ::
@Trešnja Juče su kupovali namirnice, ne znam o čemu to pričaš. Oprostio joj je što ju je prevario.
Meni je Bejl bolji od Afleka za ulogu Betmena, gotivim ga kao glumca
Gost- Gost
Pacino je tata za De Nira, a Dzek Nikolson za obojicu svakako
I slazem se za De Nira. I on ima jednu, eventualno 2 face Ali je matora smekercina i mlogo ga gotivim. Ne kazem da je ekstra glumac, ali je facetina
Sto se tice Bejla, pa barem 2X je bolji od Afleka. Covek je u svojoj karijeri imao razne transformacije u zavisnosti od uloge do uloge, i razna prilagodjavanja ( The Machinist, The Fighter, American Psycho, American Hustle, Harsh Times) . Dok je jedino prilagodjavanje ulozi koje je Aflek izveo jeste kada je glumio Derdevila, i to mu je najverovatnije najgori film u zivotu! Toliko je dobro odglumio
I slazem se za De Nira. I on ima jednu, eventualno 2 face Ali je matora smekercina i mlogo ga gotivim. Ne kazem da je ekstra glumac, ali je facetina
Sto se tice Bejla, pa barem 2X je bolji od Afleka. Covek je u svojoj karijeri imao razne transformacije u zavisnosti od uloge do uloge, i razna prilagodjavanja ( The Machinist, The Fighter, American Psycho, American Hustle, Harsh Times) . Dok je jedino prilagodjavanje ulozi koje je Aflek izveo jeste kada je glumio Derdevila, i to mu je najverovatnije najgori film u zivotu! Toliko je dobro odglumio
^ Liii dok gledam taj video samo mi prolazi kroz glavu kako je mator sad Kao kad sam skoro videla neku sliku od Gvinet Paltrou i Kameron Dijaz, i ja se osecam matoro
Gost- Gost
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Strana 34 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu