Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 41 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 41 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+24
Areal
Prince of Ravens
Vierna
LunarFang
Sparkling Comet
азор ахаи
Dimeks
Oberin Martel
Lord M.
bockybp
Nim
Zandrin
White Rabbit
Zevs86
KrleTuđin
Hokins
Uno Nomesta
Princ Regar
Brat Crni
CRNIJASTREB
Vazarius
Assassin
Зимоврел
Witcher
28 posters
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Spam Tema....
+Assassin ::To občno znači da se ponašas kao napaljeni klinac. "Napaljeni" ne znači nužno "seksualno uzbuđeni".
Drugim rečima ponašanje ti je slično našem Uniću.
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
Re: Spam Tema....
Јадан Унић узет је за пример xD
Ево мало покушаја помоћи и од женског дела форума Црни Брате може да значи више ствари, зависи од контекста... Не знам какав однос имате... Ја могу да ти кажем према мојим другарицама, шта њима смета кад кажу да им је дечко инфантилан... Опширно је па стављам у спојлер.
Poor tyre!
Snail eating
Emojis are for cats
http://www.mequeme.com/post/126015350322/meowgon-kinginthewest-its-just-like-why
Ево мало покушаја помоћи и од женског дела форума Црни Брате може да значи више ствари, зависи од контекста... Не знам какав однос имате... Ја могу да ти кажем према мојим другарицама, шта њима смета кад кажу да им је дечко инфантилан... Опширно је па стављам у спојлер.
- Spojler:
- 1-Може да се односи само на понашање, типа, да мисли да се понашаш инфантилно, детињасто, као клинац, да „просипаш глупе форе“... Или да њу лично зезаш на неки начин који јој се не свиђа. Not everyone can handle a joke well. Момци су често безбрижнији и детињастији, опуштенији од девојака а некима то смета...
Често момци тако испољавају емоције, кроз задиркивање и шалу, ако је девојка предмет тог задиркивања онда значи да је воле јер им је у центру пажње; а девојке некад воле да будеш романтичан и да им директно говориш како се осећаш... Можда јој се не свиђа начин на који показујеш емоције?
2-Затим, може да се односи на твој: „животни статус“; многе девојке воле да чују да неко преузима одговорност за свој живот, да сазрева, да се „уозбиљио“ и да мисли на новац, да је пронашао добро радно место, или да брине о својој будућности, да жели да има добар посао или да га макар тражи... Не свиђа им се ако не мислиш о томе, него по цео дан друштво, пиво... Или ако си „заглављен“ у једној тачки у животу и не мичеш се одатле, не напредујеш. Али не верујем да је то код тебе случај, имаш 22 године, вероватно сте обоје студенти... Нормално је да живиш са родитељима и економски зависиш од њих...
3-Може и да значи да се постепено хлади од тебе ако ти непрестано проналази мане и чини се као да је нервира све што радиш, чак и нешто што јој раније није сметало... Тако неке девојке припремају терен за раскид... То се још и убрза ако је упознала неког ко јој се чини интересантнији од тебе и онда те несвесно пореди са тим другим дечком (надам се да ово није твој случај)
Мислим да је код тебе ово прво, али не знам шта си урадио да би ти то рекла. Ако ни ти не знаш тачно (јер обично момци не обраћају пажњу на такве ствари), ја да сам на твом месту бих је директно питала шта конкретно могу да променим, шта ју је то изнервирало и како могу другачије да се поставим. Ако ти тако генерализовано каже „много се шалиш“, можда ни ти не знаш на шта је мислила. Ако ти је стало до ње реци јој да си спреман да то промениш (наравно ако можеш)... Само нек ти каже шта је „то“...Која тачно ситуација јој је засметала... Директна комуникација у вези је јако важна.
Poor tyre!
Snail eating
Emojis are for cats
http://www.mequeme.com/post/126015350322/meowgon-kinginthewest-its-just-like-why
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Vazarius ::Ubica...... Zena u muskom telu. Seksualni savetnik foruma broj jedan Da sam na tvom mestu ja bih krenuo da naplacujem
Ko zna šta bi ti sve naplaćivao.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
A i to sto kazes
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
je li vi sad pričate o sexu?
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Ja ne pricam, ne znam doktor love feel good-a od gore , njemu se sve vrti oko toga....
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
@ Ubica Zar Uno nije klasican trol?
@Zim 1. Moja devojka nije romanticna. :/ Klozetski humor i glupe fore koristim samo u iskljucivo muskom drustvu.
2. Voleo bih ja da po ceo dan cirkam pivo, ali nisam u mogucnosti. Plan za buducnost imam i ona je upoznata sa tim. Oboje smo studenti, ali samo ona zavisi od roditelja. Ja izdrzavam sam sebe. Imam posao i trenutno mogu to sebi da omogucim. Koliko dugo cu moci tako stvarno ne znam.
3. Bad Zim, bad! Preostaje nam samo broj 3, moj "srecan" broj. Nadam se da gresis. Mnogo sam se vezao za nju i raskid bi mi pao poprilicno tesko. Mada je dobro sto si mi predocila i ovu mogucnost, da znam i da to mogu da ocekujem.
Pitao sam je sta je to sto je nervira. Kaze mi da imam pamcenje poput muve. Zamera mi sto ne mogu da se setim nekih nebitnih sitnica (meni deluju nebitno, za nju nisam siguran). Zar nije dovoljno sto mogu detaljno da joj opisem neke zajednicke momente koji su stvarno bitni?
@Zim 1. Moja devojka nije romanticna. :/ Klozetski humor i glupe fore koristim samo u iskljucivo muskom drustvu.
2. Voleo bih ja da po ceo dan cirkam pivo, ali nisam u mogucnosti. Plan za buducnost imam i ona je upoznata sa tim. Oboje smo studenti, ali samo ona zavisi od roditelja. Ja izdrzavam sam sebe. Imam posao i trenutno mogu to sebi da omogucim. Koliko dugo cu moci tako stvarno ne znam.
3. Bad Zim, bad! Preostaje nam samo broj 3, moj "srecan" broj. Nadam se da gresis. Mnogo sam se vezao za nju i raskid bi mi pao poprilicno tesko. Mada je dobro sto si mi predocila i ovu mogucnost, da znam i da to mogu da ocekujem.
Pitao sam je sta je to sto je nervira. Kaze mi da imam pamcenje poput muve. Zamera mi sto ne mogu da se setim nekih nebitnih sitnica (meni deluju nebitno, za nju nisam siguran). Zar nije dovoljno sto mogu detaljno da joj opisem neke zajednicke momente koji su stvarno bitni?
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
Ако Србин иде у П. Хрват у К, a Словенац у Г. а сви заједно иду у Т. - где то сви они заправо иду?
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Kakav plan o budućnosti vi studenti imate? Pa vi ste govna... samo sišete državne pare! o.O
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Zar se ti ne trudis da postanes to isto *****? Ili si se vec pridruzio klubu?
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
@regi??
@crni jedna se otegla druga se protegla kažu stari
@crni jedna se otegla druga se protegla kažu stari
FackovicuBlacko ::
F
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Uno Nomesta ::Vala baš Trešnjo
A da se pohvalim, od ponedeljka nije prošao dan bez alkohola <3 <3 <3 danas nastavljam
Moj brat seronja prošo kroz istu stvar skoro.Brat Crni ::@ Ubica Zar Uno nije klasican trol?
Isto sve, tražila neke banalne razloge da se svađa sa čovekom, a i on doduše poznat u čaršiji ko prznica, pa ne bio neki podvig da njega iznerviraš.
Čak te bude i malo sramota kad to uradiš. Ko da si dete za.ebo.
No, šta sam ono počeo da ti pričam? A da.
Raskide ona iz čista mira.
Vidim ja, pokunjio njušku, hoće da progovori, al ja ne pitam. A i što da pitam, reci brate mili ako hoćeš, odrasto si čovek.
Prođe tri dana i on konačno kaže: "Šutnula me.", a oči mu se cakle. "Reče, čekam te već neko vreme da se promeniš, al ti nikako, a ja ne mogu više i trte mrte, al volim te ja i dalje i ke.ja nešto kao, uvek ću te voleti i tako to, al sam se ohladila, trc-mrc...", verodostojno mi, kao ja tebi ovde, brat prepriča šta mu kaza ona.
I on će meni sledeće: "Al znam ja gde sam pogrešio, ispraviću ja to, svi kojima sam rekao kažu mi da je to prava stvar. Treba da se borim, i da se promenim. I ja stvarno hoću pošto je stvarno volim i eto sad smo opet počeli da se dopis....",
- "Našla je drugog.", kratko ja to njemu, s puno ljubavi i pažljivo sročih. Onako, kako brat mora i treba.
Iskolači on oči. Vidim mu po pogledu, razmatra. Prvo dal je dobro čuo šta rekoh. Pa dal sam ozbiljan. I na kraju dal sam normalan. Kad videh da ozbiljno razmatra da me udari odlučih da bih ipak možda trebalo da obrazložim svoju tvrdnju.
"Kažeš iznenada jel tako?", rekoh pa nastavih bez da čekam njegov odgovor, "Ja kažem da je ona pripremala teren već duže vreme. Kažeš reče ti da ne može da čeka da se menjaš? Ja kažem da i neće da čeka jer joj se žuri. Kažeš reče ti da te voli? Ja kažem to jes istina, ali ona to kaže zato što joj zbog nečega krivo. Zbog čega joj krivo pitaš? Heh, kažeš reče ti da se ohladila? A ja kažem da je jedino tu bila iskrena. Ohladila se zato što se u drugog zaljubila. A zato što se u drugog zaljubila dok je s tobom, zato je njoj krivo. A zato što joj krivo, napominje kako će te uvek voleti. A to ti govori za slučaj da joj se onaj u kog se zacopala izmigolji, pa da tebe ima u rezervi. Al da bi probala s onim - mora da požuri. I zato joj ne pada na pamet da ti daje šansu.", privodih kraju svoju filozofiju, učiteljicu života, i dodah još: "Pusti devojku nek traži negde drugde sreću."
Naravno, baraba sve to slušala ko zidu da pričaš i odgovori mi: "Dobro, ja ću ipak da poslušam ove što mi kažu da probam..."
Ja pogladih bradu, klimnuh glavom i ne rekoh ništa.
Dođe petak veče, njih dvoje se pomiriše, što ja saznah tek u ponedeljak. Pomislih tada, e baš mi drago, super. Eto i ja pogreših. Nije prvi put.
Tačno nedelju dana kasnije, opet u ponedeljak, reče on meni: "Raskinuli smo. Ipak je našla drugog. Bio si jedini koji je odmah to rekao, i bio si u pravu.".
Pomislih u sebi, nije ni to prvi put.
Uzeh telefon, okrenuh broj i na drugoj strani čujem najlepši glas koji me pita: "Reci ljubavi?" "Ništa", rekoh "samo da pitam kako si?", upitah svoju devojku.
Šta je poenta ove priče?
Ako si se nasmejao zbog načina na koji je napisana - super.
Ako si se nasmejao zbog opisanih muka ovog krelca gore - super.
A ako si se kojim slučajem nasmejao od muke - i to je super.
Šta god da se desi znaj da "nije ni to prvi put".
I da citiram Rotfusovu Ori:
"Budi dovoljno mudar da poznaješ sebe; dovoljno hrabar da budeš to što jesi; dovoljno divalj da se menjaš a da ipak ostaneš potpuno veran svojoj prirodi."
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Dok ne postanem student, studenti su za mene govna xDBrat Crni ::Zar se ti ne trudis da postanes to isto *****? Ili si se vec pridruzio klubu?
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Eh, svaka ti ka u Njegosa! + !krle24 ::Moj brat seronja prošo kroz istu stvar skoro.Brat Crni ::@ Ubica Zar Uno nije klasican trol?
Isto sve, tražila neke banalne razloge da se svađa sa čovekom, a i on doduše poznat u čaršiji ko prznica, pa ne bio neki podvig da njega iznerviraš.
Čak te bude i malo sramota kad to uradiš. Ko da si dete za.ebo.
No, šta sam ono počeo da ti pričam? A da.
Raskide ona iz čista mira.
Vidim ja, pokunjio njušku, hoće da progovori, al ja ne pitam. A i što da pitam, reci brate mili ako hoćeš, odrasto si čovek.
Prođe tri dana i on konačno kaže: "Šutnula me.", a oči mu se cakle. "Reče, čekam te već neko vreme da se promeniš, al ti nikako, a ja ne mogu više i trte mrte, al volim te ja i dalje i ke.ja nešto kao, uvek ću te voleti i tako to, al sam se ohladila, trc-mrc...", verodostojno mi, kao ja tebi ovde, brat prepriča šta mu kaza ona.
I on će meni sledeće: "Al znam ja gde sam pogrešio, ispraviću ja to, svi kojima sam rekao kažu mi da je to prava stvar. Treba da se borim, i da se promenim. I ja stvarno hoću pošto je stvarno volim i eto sad smo opet počeli da se dopis....",
- "Našla je drugog.", kratko ja to njemu, s puno ljubavi i pažljivo sročih. Onako, kako brat mora i treba.
Iskolači on oči. Vidim mu po pogledu, razmatra. Prvo dal je dobro čuo šta rekoh. Pa dal sam ozbiljan. I na kraju dal sam normalan. Kad videh da ozbiljno razmatra da me udari odlučih da bih ipak možda trebalo da obrazložim svoju tvrdnju.
"Kažeš iznenada jel tako?", rekoh pa nastavih bez da čekam njegov odgovor, "Ja kažem da je ona pripremala teren već duže vreme. Kažeš reče ti da ne može da čeka da se menjaš? Ja kažem da i neće da čeka jer joj se žuri. Kažeš reče ti da te voli? Ja kažem to jes istina, ali ona to kaže zato što joj zbog nečega krivo. Zbog čega joj krivo pitaš? Heh, kažeš reče ti da se ohladila? A ja kažem da je jedino tu bila iskrena. Ohladila se zato što se u drugog zaljubila. A zato što se u drugog zaljubila dok je s tobom, zato je njoj krivo. A zato što joj krivo, napominje kako će te uvek voleti. A to ti govori za slučaj da joj se onaj u kog se zacopala izmigolji, pa da tebe ima u rezervi. Al da bi probala s onim - mora da požuri. I zato joj ne pada na pamet da ti daje šansu.", privodih kraju svoju filozofiju, učiteljicu života, i dodah još: "Pusti devojku nek traži negde drugde sreću."
Naravno, baraba sve to slušala ko zidu da pričaš i odgovori mi: "Dobro, ja ću ipak da poslušam ove što mi kažu da probam..."
Ja pogladih bradu, klimnuh glavom i ne rekoh ništa.
Dođe petak veče, njih dvoje se pomiriše, što ja saznah tek u ponedeljak. Pomislih tada, e baš mi drago, super. Eto i ja pogreših. Nije prvi put.
Tačno nedelju dana kasnije, opet u ponedeljak, reče on meni: "Raskinuli smo. Ipak je našla drugog. Bio si jedini koji je odmah to rekao, i bio si u pravu.".
Pomislih u sebi, nije ni to prvi put.
Uzeh telefon, okrenuh broj i na drugoj strani čujem najlepši glas koji me pita: "Reci ljubavi?" "Ništa", rekoh "samo da pitam kako si?", upitah svoju devojku.
Šta je poenta ove priče?
Ako si se nasmejao zbog načina na koji je napisana - super.
Ako si se nasmejao zbog opisanih muka ovog krelca gore - super.
A ako si se kojim slučajem nasmejao od muke - i to je super.
Šta god da se desi znaj da "nije ni to prvi put".
I da citiram Rotfusovu Ori:
"Budi dovoljno mudar da poznaješ sebe; dovoljno hrabar da budeš to što jesi; dovoljno divalj da se menjaš a da ipak ostaneš potpuno veran svojoj prirodi."
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Pomoć, narode! Zna li iko šta je potrebno da bi se produžila lična karta (sa čipom)?
Izvadio sam ličnu kad sam napunio 19. Zna li neko treba li da se slikam?
trebaš.... mojoj mami istekla u maju...
@krle naravno rane se najbolje liječe solju, bilo i ostalo...
Крле тако то обично буде, нажалост... Главни разлози за раскид буду
Црни Брате надам се да није то у питању Мада моја мама је имала обичај да говори: "Истина се чује на два звона"... Ако ти двоје људи каже исто... Може бити да има нешто у томе.
Just in case, here is a retriever puppy!
http://memesymamas.com/post/126249456678
- Spojler:
- 1-кад прође "honeymoon period" почнете да доживљавате једно друго другачије и почну да вам сметају мане оног другог које дотад нисте примећивали или их је та особа успешно крила и онда се нон-стоп свађате То је оно што кажу стари: "Мораш џак соли да поједеш са њим/њом да би знао какав/каква је"... И онда толико презиреш партнера или те нервирају његове навике да непрестано вичете једно на друго, буквално можеш на прсте да набројиш лепе тренутке, веза вам се састоји од свађа и make-up sex-a...Још је горе ако имате децу, често људи после остају заједно због деце или да их средина не би оговарала... Ретко ко је бунтовник и иде против средине...
2-једно од вас се заљуби у неког другог and then it's bye bye :/ Све што ти радиш више партнеру није занимљиво, трава је зеленија у другом дворишту...Најгоре је кад упркос томе желе да седе на две столице (или више столица типа: у вези сам али отвореној) , па што каже Крле, док испипавају терен са том другом особом још не раскидају него вас пусте да висите у ваздуху за случај да оно не успе... Humans are selfish Свако гледа прво себе, шта њој/њему највише одговара. Па ако неко у том процесу буде повређен, oh well. "I guess they'll deal with it... Somehow. I sure won't be there for the guilt trip". Обично кад особа раскине осећа кривицу и онда избегава "оштећену страну"... Мом другу се десило, девојка га је избегавала
Чак и у браку кад се муж заљуби у другу девојку буквално му жена замени маму, дође кући да једе и да се пресвуче па иде на састанак са љубавницом xD Наравно и ту се ретко разилазе опет због деце или због злогуких језика...
3-паре-или их немамо па се свађамо или их једно има па оптужује друго да је у вези са њим/њом само због новца... Бла, бла...
4-удаљеност-физичка-један партнер се пресели због посла/студија, не живе више близу, крене веза на даљину... То је тешко одржати али ако се неко истински воли, са овом данашњом технологијом, ништа није немогуће...
5-један партнер има психолошких проблема типа социопатија, несигурност, нарцисоидност и други... емоционално је незрео, није способан да воли друге, воли само себе итд... И то се пре или касније открије па други партнер или остаје у вези and gives adoration on cue, or just leaves...
6-физичко насиље...
Црни Брате надам се да није то у питању Мада моја мама је имала обичај да говори: "Истина се чује на два звона"... Ако ти двоје људи каже исто... Може бити да има нешто у томе.
Just in case, here is a retriever puppy!
http://memesymamas.com/post/126249456678
Jastrebe, to je u RS. Mene interesuje za ovu srbijansku :SCRNIJASTREB ::trebaš.... mojoj mami istekla u maju...
Hvala, u svakom slučaju
a onda @zim kaže:
"Ne Krle nisi osolio dovoljno! Eve još!"
"Ne Krle nisi osolio dovoljno! Eve još!"
Зеко нашла сам неки линк шта је све потребно xD Зеко мало мало па на форум кад му нешто затреба.
http://alibunar.org.rs/mdfa/cyr/еУправа/Грађани/Лична-карта.html
Халкон па асоцирало ме то што је Крле писао... xD
Мада ко зна, ми ту пишемо и хипотетишемо а овамо Црни брат ужива јер је решио све несугласице
Халкон па асоцирало ме то што је Крле писао... xD
Мада ко зна, ми ту пишемо и хипотетишемо а овамо Црни брат ужива јер је решио све несугласице
Hvala na trudu, Zim, ali to je otprilike sve što sam i ja uspio da nađem. nigdje ne mogu da izguglujem kako da produžim ličnu.Зимоврел ::Зеко нашла сам неки линк шта је све потребно xD Зеко мало мало па на форум кад му нешто затреба.
White Rabbit ::Pomoć, narode! Zna li iko šta je potrebno da bi se produžila lična karta (sa čipom)?
Сајт МУП-а је једини релевантан, ја сам прошле године извадио са чипом и овде сам гледао, ништа није фалило. Ако немаш ниједан други биометријски документ мораш да се сликаш, али то код њих, ако рецимо имаш пасош или возачку са чипом онда имају твоју слику у систему, осим ако си се баш променио па слика не одговара, рецимо пустио су браду, ил си оћелавио
http://www.mup.gov.rs/cms_cir/dokumenta.nsf/licna-karta.h
Јастребе, то је питање из квиза, мени јако занимљиво, али друге ипак више муче љубавне море
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Strana 1 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu