Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+24
Areal
Prince of Ravens
Vierna
LunarFang
Sparkling Comet
азор ахаи
Dimeks
Oberin Martel
Lord M.
bockybp
Nim
Zandrin
White Rabbit
Zevs86
KrleTuđin
Hokins
Uno Nomesta
Princ Regar
Brat Crni
CRNIJASTREB
Vazarius
Assassin
Зимоврел
Witcher
28 posters
Strana 26 od 40
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Spam Tema....
A da...da ti odg tresnjo..kad malo proseces kbez mihajlovom itekako mozes videti homoseksualne parove kako se drze za ruke i cmacu..videla x puta
Znam divne ljude koji su gay...sravise meni jako dobri prijatelji i nikad nisu drugacije gledani u drustvu zbog toga sto su
Znam divne ljude koji su gay...sravise meni jako dobri prijatelji i nikad nisu drugacije gledani u drustvu zbog toga sto su
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Ovo nije tačno koliko se ja razumem, pederastija je (između ostalog i seksualni) odnos odraslog muškarca i dečaka, karakterističan za mužvne Spartance i ostale antičke Grke. Nije isto što i pederisanje.Zandrin ::i ne ako se neko pita pederastija nije pogrdno receno vec se ta bolest tako zvala
Tacno jw oberine..u udzbenicima medicine opisano...pederastija..pederisanje je izvedrna recOberin Martel ::Ovo nije tačno koliko se ja razumem, pederastija je (između ostalog i seksualni) odnos odraslog muškarca i dečaka, karakterističan za mužvne Spartance i ostale antičke Grke. Nije isto što i pederisanje.Zandrin ::i ne ako se neko pita pederastija nije pogrdno receno vec se ta bolest tako zvala
Zandrin- Zakleta sestra
http://www.etymonline.com/index.php?term=pederastyZandrin ::Tacno jw oberine..u udzbenicima medicine opisano...pederastija..pederisanje je izvedrna recOberin Martel ::Ovo nije tačno koliko se ja razumem, pederastija je (između ostalog i seksualni) odnos odraslog muškarca i dečaka, karakterističan za mužvne Spartance i ostale antičke Grke. Nije isto što i pederisanje.Zandrin ::i ne ako se neko pita pederastija nije pogrdno receno vec se ta bolest tako zvala
Kad to spomenu, jedan prijatelj, gej, mi je rekao sljedeće: "Mrzim pedere! Odnosno, mrzim dečka od 20 godina kojem je jedino što je postigao u životu to da je gej".Zevs86 ::@Zekonja Kako bre kazes da nije imala efekta, evo vec danima se prica o njoj o pravima LGBT populacije, i pricace se jos danima. Ja sam pricao sa dosta ljudi povodom te teme vec. A verujem da si i ti, i ljudi koje znas i itd. Vidis da je parada dobra stvar Pokrece temu koja je jako bitna za svako drustvo kao sto je nase.
Plašim se da se većina gej populacije ponaša na taj način. Najbitnije je da se "autuju" i da crpe novac iz NVO sektora ili da čeka da ga neko odalami, pa da traži azil u Kanadi. Ovo drugo mi je ispričala drugarica koja je bi.
DAUN GRADOM NEĆE ŠETATI
jer je bolestan jbg. Daunov sindrom. Kako kad se šetam zdetetom i vidim dauna, kako da mu objasnim da je to normalno? Još treba onda i ono da postane daun. Zato im ne treba dati ni decu da imaju, prenose svoju bolest na decu agresivnom propagandom. Kako on tako bolestan ima pravo da se šeta među nama zdravima, normalnima, nek je daun u četiri zida.
Ima raznih razloga da ne trpiš pedere; onaj koji promoviše idejiu da je to bolest je svakako najgori i najnečovečniji. Ne zbog pedera, nego zbog bolesnih ovako generalno. I najučestaliji, jer ljudi nisu baš svesni težine te korelacije koje prave, i njihovih implikacija. Ne moram da objašnjavam dodatno koliko je ovo morbidno.
Burgija u oko! To nam treba.
evo i ta vikipedija baš jee govna baš bih voleo da upoznam nekoga ko se tako ko što oni kažu ORIJENTISAO
jer je bolestan jbg. Daunov sindrom. Kako kad se šetam zdetetom i vidim dauna, kako da mu objasnim da je to normalno? Još treba onda i ono da postane daun. Zato im ne treba dati ni decu da imaju, prenose svoju bolest na decu agresivnom propagandom. Kako on tako bolestan ima pravo da se šeta među nama zdravima, normalnima, nek je daun u četiri zida.
Ima raznih razloga da ne trpiš pedere; onaj koji promoviše idejiu da je to bolest je svakako najgori i najnečovečniji. Ne zbog pedera, nego zbog bolesnih ovako generalno. I najučestaliji, jer ljudi nisu baš svesni težine te korelacije koje prave, i njihovih implikacija. Ne moram da objašnjavam dodatno koliko je ovo morbidno.
Burgija u oko! To nam treba.
evo i ta vikipedija baš jee govna baš bih voleo da upoznam nekoga ko se tako ko što oni kažu ORIJENTISAO
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Трешњо, што ти добра та слика
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
"If you smell something - say something."
Nije mi jasno kako ljudi ne shvataju da nije problem videti dva muškarca kako šetaju držeći se za ruke, ili se ljube dok sede na klupi. Ili dvema devojkama koje to isto rade.
I kada vas dete pita: "Mama/Tata, a što se ove dve čike/tete ljube?", zašto mu ne odgovoriti onako kako jeste - "Zato što se vole, sine."
To nije neljudski.
To nije ono što je gadno i ljigavo.
Ono što je stvarno neljudski, gadno i ljigavo je kada jedna osoba brani drugoj pravo na izbor.
Kada se to utuvi u glavama ljudi u Srbiji, koji su više zadrti no što se prave da su zatucani, onda parada može postati jednodnevni festival koji nikome ne smeta, umesto neuspešnog sredstva rešavanja suštinskih problema, jer parada je upravo to - kucanje na pogrešnu adresu u nadi da će skretanjem pažnje na nedelju dana, nešto značajnije od tapšanja po leđima postići. A neće. Bez podrške vlade, Skupštine i donošenja izmena zakona kojim će i njihovo pravo na izbor biti zaštićeno, paradira se za aplauze.
Jednakost LGBT populacije itekako ima smisla, ali nema ideje i nema vođe. Iz godine u godinu deluju kao razularena banda koja bi samo da se femka na sat, dva ulicom. Opšta neozbiljnost.
A isti oni gore prigovori se mogu upotrebiti za vas koji kritikujete postupke SPC-a. Koliko god vi njih smešnima smatrali, odakle vam pravo to da radite?
Vi koji ste za slobodu izbora jednih sada branite slobodu postupaka drugih? Postupaka koji apsolutno nikoga nisu ugrozili.
Meni to smrdi na isto.
Nije mi jasno kako ljudi ne shvataju da nije problem videti dva muškarca kako šetaju držeći se za ruke, ili se ljube dok sede na klupi. Ili dvema devojkama koje to isto rade.
I kada vas dete pita: "Mama/Tata, a što se ove dve čike/tete ljube?", zašto mu ne odgovoriti onako kako jeste - "Zato što se vole, sine."
To nije neljudski.
To nije ono što je gadno i ljigavo.
Ono što je stvarno neljudski, gadno i ljigavo je kada jedna osoba brani drugoj pravo na izbor.
Kada se to utuvi u glavama ljudi u Srbiji, koji su više zadrti no što se prave da su zatucani, onda parada može postati jednodnevni festival koji nikome ne smeta, umesto neuspešnog sredstva rešavanja suštinskih problema, jer parada je upravo to - kucanje na pogrešnu adresu u nadi da će skretanjem pažnje na nedelju dana, nešto značajnije od tapšanja po leđima postići. A neće. Bez podrške vlade, Skupštine i donošenja izmena zakona kojim će i njihovo pravo na izbor biti zaštićeno, paradira se za aplauze.
Jednakost LGBT populacije itekako ima smisla, ali nema ideje i nema vođe. Iz godine u godinu deluju kao razularena banda koja bi samo da se femka na sat, dva ulicom. Opšta neozbiljnost.
A isti oni gore prigovori se mogu upotrebiti za vas koji kritikujete postupke SPC-a. Koliko god vi njih smešnima smatrali, odakle vam pravo to da radite?
Vi koji ste za slobodu izbora jednih sada branite slobodu postupaka drugih? Postupaka koji apsolutno nikoga nisu ugrozili.
Meni to smrdi na isto.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Znaci navela si da vec koja su im prava uskracena. Izmedju ostalog sto ih biju i maltretiraju, dele otkaze i ponizavaju gde god i kad god stignu? oO? Sto se vecina boji za svoj zivot? Da li ce ih se odreci/ prebiti roditelji, rodbina, prijatelji i itd?Zandrin ::Zevse a koja prava su im to uskracena??? Osim prava na brak i usvojenje ja be vidim da im nesto faliZevs86 ::@Tresnja Jbg, neki ljudi ne zele da znaju niti saznaju jer su tako vaspitani, jer su tako odlucili i najcesce je to to. Tesko moze doci do promene misljenja. Prva stvar ka shvatanju cele situacije jeste da su i clanovi te populacije isto ljudi, sastavljeni od istih organa kao i svi drugi. I da oni moraju da imaju ista prava kao i svi ostali. I dokle god ih nemaju, i te kako imaju razloga za paradiranje i za proteste.
a sto se braka tice..ja sam za to da im se isti omoguci ali za usvojenje ne
Da li ti sada ozbiljno tvrdis da je bezbedno biti otvoreno gej/ bi u Srbiji? Daj bre Zan, budi realna... Da je bezbedno biti gej/ bi u Srbiji, zasto je potrebno da ih stiti 100000 pandura tokom povorke? oO?
Ne pitas se ti, niti se ja tu pitam nista. Osnovna ljudska prava moraju biti neotudjiva, zato se i zovu ljudska prava, zar ne?! LGBT populacija spada u gradjane drugog reda, dokle god se ne izjednace sa pravima koja imaju svi ostali. E onda tek moze da se prica o necemu kao sto je postizanje jednakosti izmedju te i ostale populacije. Realno u Srbiji ni zene nemaju u potpunosti jednak status ( osim formalne i zvanicne) kao i muskarci. Srbija je jedno ksenofobicna i zatucana sredina.
Zasto ti ne bi dozvolila da imaju decu?! Kada vec postoji xxx gej/ bi roditelja koji imaju decu koja su i strejt i gej/ bi i nista im ne fali? oO? Otkud nekome ideja da je seksualnost uopste bitan faktor kod odgajanja deteta, a nisu ljubav, razumevanje, paznja, posvecene vreme gradjenju odnosa sa detetom i itd?! Taj "argument" ne pije vodu. I tu SPC i ostale crkve smetaju i prave haos svojim dogmama i arhaicnim glupostima. Bog je tako rekao, jes vala sio mi ga Djuro... Bogu i bogovima je bas bitno ko sta radi u krevetu
@Zekonja Da se vratim na ono o SPC, pa zar ne vidis da je SPC u centru tog nacionalistickog ludila zajedno sa politicarima? Da su u sprezi? Sto se tice NVO i sponzorisanja, ma to je nebitna i sitna prica u svemu tome. Tu ima 10- 20- koliko god ljudi koji su placeni da rade nesto i spominjanje njih je spin i skretanje sa teme.
@Krle What?! oO? Ko brani bigotima da budu bigoti? Tj da imaju izbor da budu zatucani? Nema tu sta da se bira ili ne, osnovna ljudska prava moraju biti neotudjiva i garantovana! Pandan ovoj borbi za prava LGBT populacije je borba za prava crnaca, ili za jednakost zena. Znaci tu nema sta mnogo da se pregovara, MORAJU da imaju ista prava, a SPC i ostala klergija tu nema sta da se pita. Ako neko treba da se pita za te stvari, onda su tu pravnici, psiholozi, psihijatri/ ko god je nadlezan u nekom naucnom polju.
I kako nemamo pravo da ih smatramo smesnim? oO? Ustavom nam je garantovano pravo da ih smatramo smesnim. Cak i da to govorimo
Poslednji izmenio Zevs86 dana Pon 21 Sep 2015, 21:50, izmenjeno ukupno 1 puta
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Zevse, Trešnja, serete kao i obično oko ove stvari
Pre svega, po Ustavu svi su jednaki bez obzira na rasu, veru, naciju, pol i seksualnu opredeljenost (iako biti "pripadnik LGBT" u mom rečniku PEDER, LEZBAČA i TRANDŽA baš i nije neka opredeljenost već više poremećaj) tako da oni nisu diskriminisani.
Pederi i lezbače kao i trandže tvrde da su ravnopravni sa drugima a opet traže da budu više zaštićeni od ostalih sa kojima su navodno ravnopravni.
Pored toga, na šta bi ličalo kada bi se organizovala parada normalnih gde bi se momci i devojke masovno jebavali kroz beograd i mahali sisama i kučevima dokazujući svoju seksualnu opredeljenost.
To je lična stvar koja ne treba nabijati drugima na nos...
Kako očekuješ da te neko poštuje i gleda kao ravnog sebi kada se ponižavaš za malo medijske pažnje? o.O Iako sa tim nećeš ništa postići osim što ćeš biti samoproglašena meta... Neće ih Zapad koji ih podržava štiti kada ih izbodu ili izlome kao pičke...
Pravo na paradu u državi treba da imaju samo vojska i policija... možda neka kulutrna ustanova i to je to. Znači smao stvari od velikog državnog značaja.
Pre svega, po Ustavu svi su jednaki bez obzira na rasu, veru, naciju, pol i seksualnu opredeljenost (iako biti "pripadnik LGBT" u mom rečniku PEDER, LEZBAČA i TRANDŽA baš i nije neka opredeljenost već više poremećaj) tako da oni nisu diskriminisani.
Pederi i lezbače kao i trandže tvrde da su ravnopravni sa drugima a opet traže da budu više zaštićeni od ostalih sa kojima su navodno ravnopravni.
Pored toga, na šta bi ličalo kada bi se organizovala parada normalnih gde bi se momci i devojke masovno jebavali kroz beograd i mahali sisama i kučevima dokazujući svoju seksualnu opredeljenost.
To je lična stvar koja ne treba nabijati drugima na nos...
Kako očekuješ da te neko poštuje i gleda kao ravnog sebi kada se ponižavaš za malo medijske pažnje? o.O Iako sa tim nećeš ništa postići osim što ćeš biti samoproglašena meta... Neće ih Zapad koji ih podržava štiti kada ih izbodu ili izlome kao pičke...
Pravo na paradu u državi treba da imaju samo vojska i policija... možda neka kulutrna ustanova i to je to. Znači smao stvari od velikog državnog značaja.
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
@Uno Nisu jednaki, jer ne mogu da stupaju u partnerski odnos i da usvajaju decu. Ne lupaj I, realno u zivotnoj su opasnosti u vecini Srbije. Realno.
I ti ljudi nisu poremeceni, jednostavno su samo drugaciji. Na vise nivoa je pogresno seksualnu orijentaciju nazivati "poremecajem" ili "bolescu" . I ignorantski, pri tom...
I ti ljudi nisu poremeceni, jednostavno su samo drugaciji. Na vise nivoa je pogresno seksualnu orijentaciju nazivati "poremecajem" ili "bolescu" . I ignorantski, pri tom...
uno što više pišeš sve se više mislim da se nikada nećeš postideti.
vremena je dosta i nije sramota
vremena je dosta i nije sramota
Zevse pretera ga sad..ja licno nisam cula da je neko ko je gay dobio otkaz
To ato tuku gay populaciju nike svojstveno samo srbiji..toga ima svuda
A ako im jw nacin osvestavanja ljudi u tome da setaju u skandaloznim paradama (da razne slike dam vidjala iz sveta..ko setajuci sex cirkus) onda nemam reci
Drzava treba da sankcionise ponasanja koja diskrimibisu gay populaciju drzava treba da zakonima uredi sve kako bi gay populacuja mogla da uziva u pravima.. treba raditi na edukaciji tribine erc.
ali kaf ljudi vide kako neki gay aktivista zapeni za sve i svasta sa vrlp agresivnim nastupom ofc da ce imati svakakvo misljenje o lgbt
u tom smislu se ja potpuno slazem sa zekinim postom
i ppdvlacim jos jednom - drzava je ta koja ima obavezu da im omoguci da uzivaju u svojim pravima
sto se tice usvajanja dece i uopste roditeljstva necu puno da obrazlazem
Moj stav je da kako je priroda uredila musko i zensko mogu da daju potomstvo..tako i nek ostabe.
To ato tuku gay populaciju nike svojstveno samo srbiji..toga ima svuda
A ako im jw nacin osvestavanja ljudi u tome da setaju u skandaloznim paradama (da razne slike dam vidjala iz sveta..ko setajuci sex cirkus) onda nemam reci
Drzava treba da sankcionise ponasanja koja diskrimibisu gay populaciju drzava treba da zakonima uredi sve kako bi gay populacuja mogla da uziva u pravima.. treba raditi na edukaciji tribine erc.
ali kaf ljudi vide kako neki gay aktivista zapeni za sve i svasta sa vrlp agresivnim nastupom ofc da ce imati svakakvo misljenje o lgbt
u tom smislu se ja potpuno slazem sa zekinim postom
i ppdvlacim jos jednom - drzava je ta koja ima obavezu da im omoguci da uzivaju u svojim pravima
sto se tice usvajanja dece i uopste roditeljstva necu puno da obrazlazem
Moj stav je da kako je priroda uredila musko i zensko mogu da daju potomstvo..tako i nek ostabe.
Zandrin- Zakleta sestra
a притом је нарочито лицемерно пропагирати против усвејења у педерске породице. Дакле шта бисте ви радије, да бројна деца без родитеља која ће по свој прилици завршити на улици или макар задржати елементе тог менталитета, да она треба да остану сирочад дакле иако постоји изванредан потенцијал смањења њиховог броја баш у истополним браковима (јер је л те не могу правити своју), а притом ће бити по свој прилици у образованијем, имућнијем и уљуднијем окружењу него просечно дете у србији, а камо ли него што би били у интегралном стању. (сад наводим неке социјалне опште тенденције хомо популације, нису оне толико осетне али ипак постоје).
Је л ће он имати велике духовно-душевне трауме јер има два оца/мајке? 90 посто не. Биће му драго да има родитеље, кућу, школу... Ако буде имало икаквих проблема с тим, имаће их због друге деце, која ће опет то покупити од својих родитеља и њихових искривљених погледа.
Зандрин имаш децу, не морам ти објашњавати... Нећу да правим хипотетичке ситуације инволвирајући њих јер би било неукусно, само размисли мало о томе што заступаш, ти си прва у позицији да видиш нелогичност и злонамерност у томе, самим тим што си родитељ.
Је л ће он имати велике духовно-душевне трауме јер има два оца/мајке? 90 посто не. Биће му драго да има родитеље, кућу, школу... Ако буде имало икаквих проблема с тим, имаће их због друге деце, која ће опет то покупити од својих родитеља и њихових искривљених погледа.
Зандрин имаш децу, не морам ти објашњавати... Нећу да правим хипотетичке ситуације инволвирајући њих јер би било неукусно, само размисли мало о томе што заступаш, ти си прва у позицији да видиш нелогичност и злонамерност у томе, самим тим што си родитељ.
Mozda glupo ce da zazvuci sad ovo sto cu napisati ..ali..ta anomalija u prirodi odstupanje nazovite kako ggod vam volja ..u vidu homoseksualizma..mislim da ima i neki znacaj generalno gledano u istoriji
Neki od najvecih umova umetnika bili su homoseksualci
ono sto se mora priznati je da su mahom to izuzetno nadareni ljudi
evo samo jedan primer..cajkovski npr
Neki od najvecih umova umetnika bili su homoseksualci
ono sto se mora priznati je da su mahom to izuzetno nadareni ljudi
evo samo jedan primer..cajkovski npr
Zandrin- Zakleta sestra
азор ахаи ::DAUN GRADOM NEĆE ŠETATI
jer je bolestan jbg. Daunov sindrom. Kako kad se šetam zdetetom i vidim dauna, kako da mu objasnim da je to normalno? Još treba onda i ono da postane daun.
Zan sve ti je lepo Zevs objasnio, mrzi me da se ponavljam A sto se tice usvajanja, da li je bolje da dete usvoji dobro situiran i normalan gej par koji ce da mu pruzi sve u zivotu ili da ga niko ne usvoji pa da zavrsi na ulici gde ce morati da zaradjuje tako sto ce da prima u bulju? I sta ces ti da radis ako ti sutra dete kaze da je gej, recices mu da se ne pederise?
Gost- Gost
Azore moje pravo je da se ne slazem po tom pitanju sa tobom
a ono sto je bitno i vazno je da ukoloko im se to pravo prizna ja koja se ne slazem sa time necu da pravim problem..i tako bi trebalo ljudi en generale da se ponasaju..ne moram nesto voleti i imam pravo da se sa istim ne slazem
nemoj misliti da nisam puno razmisljala na tu temu .. da li gay orijrntisani ljudi teba da imaju pravo usvajanja
neretkp smo svedoci jako brutalnih vesti crne hronike gde su zrtve deca..i mnogim hetero bi trebalo decu oduzimati i sigurna sam da bi gay orijentisani ljudi bili dobri roditelji..ali..mene tu koci nesto drugo preko cega ne mogu da predjem. Zna se kako dwca nastaju zna se sta je x sta je y hromozom..prosto zna se sta je figura majke a sta oca..ne mogu preko toga jos xa sam ovolika. Ali kazem da ja licno ukoliko se to pravo prizna ne bih sutra bukala ukala i tome sl
a ta silna deca bez roditeljskog staranja koja su po domovima..pa bolje da je drzava do sada vec nesto ucinila za njih
podvla im ponovo..drzava je zakazalanasvim poljima a posebno u oblasti porodicnog zakonodavstva
setitw se samo koliko je trebalo da se izmeni definicija silovanja i da se neka krivicna dela - nova uvedu
a ono sto je bitno i vazno je da ukoloko im se to pravo prizna ja koja se ne slazem sa time necu da pravim problem..i tako bi trebalo ljudi en generale da se ponasaju..ne moram nesto voleti i imam pravo da se sa istim ne slazem
nemoj misliti da nisam puno razmisljala na tu temu .. da li gay orijrntisani ljudi teba da imaju pravo usvajanja
neretkp smo svedoci jako brutalnih vesti crne hronike gde su zrtve deca..i mnogim hetero bi trebalo decu oduzimati i sigurna sam da bi gay orijentisani ljudi bili dobri roditelji..ali..mene tu koci nesto drugo preko cega ne mogu da predjem. Zna se kako dwca nastaju zna se sta je x sta je y hromozom..prosto zna se sta je figura majke a sta oca..ne mogu preko toga jos xa sam ovolika. Ali kazem da ja licno ukoliko se to pravo prizna ne bih sutra bukala ukala i tome sl
a ta silna deca bez roditeljskog staranja koja su po domovima..pa bolje da je drzava do sada vec nesto ucinila za njih
podvla im ponovo..drzava je zakazalanasvim poljima a posebno u oblasti porodicnog zakonodavstva
setitw se samo koliko je trebalo da se izmeni definicija silovanja i da se neka krivicna dela - nova uvedu
Zandrin- Zakleta sestra
Nego da vas ja pitam nesto
Migranti
cuh neke buve da su ti ljudi sa sobom doneli tuberkulotu aids sifilis
neko cak rece da je to pisalo u novinama
Da li ste culi nesto o tome
Iskreno svr me vise zabrinjaca citava ova situacija sa migrantima
drug jedan mi rece tkdj da su neku njegovu drugaricu jurili i da se devojka u zadnji cas spasla tako sto je uletela u ulaz .. ne znam jel to izmislio ili sta..ali sve me vise brine cela situacija
Migranti
cuh neke buve da su ti ljudi sa sobom doneli tuberkulotu aids sifilis
neko cak rece da je to pisalo u novinama
Da li ste culi nesto o tome
Iskreno svr me vise zabrinjaca citava ova situacija sa migrantima
drug jedan mi rece tkdj da su neku njegovu drugaricu jurili i da se devojka u zadnji cas spasla tako sto je uletela u ulaz .. ne znam jel to izmislio ili sta..ali sve me vise brine cela situacija
Zandrin- Zakleta sestra
Da ne poveruje covek da cu se toliko puta sloziti sa Azorom( i to Azorom koji trolololuje i Tresnjom u jednom istom danu!
@Zandrin Ta anomalija je prisutna u 1500 zivotinjskih vrsta, i da nije prirodno to ne bi ni postojalo, jer ergo priroda stvorila i tako to
Kljucno pitanje u svemu tome jeste: Da odjednom saznas da ti je brat/ sestra/ otac/ majka/ dete/ strina/ stric/ tetka/ teca/ ujak/ ujna/ drug gej/ bi? Sta bi uradio i sta bi mu rekao/ la? Znas, to nije prirodno?! Idi leci se?! Iako svi biolozi, i sve medicinske struke se slazu u vezi sa tim da to jeste prirodno i da to jeste samo jedan od vidova ljudske seksualnosti? oO?
Hajde jos jedno pitanje, jel postoji i jedan dokaz ili bilo sta sto moze da vam promeni stav po ovom pitanju? Ako je odgovor ne, onda je to to... Znaci ako 100% struke kaze to sto kaze, kako bilo ko moze da tvrdi suprotno na osnovu svojih misljenja ili prica i bajki iz svetih knjiga? oO? Bojim se da nemamo sta vise da pricamo. To je razlika izmedju razumne i nerazumne osobe po meni. Mozda je ruzno sto to moram tako da kazem, i verovatno bih to mogao da upakujem u neku lepsu recenicu, ali nismo deca i za tim nema potrebe( dobro, Uno jeste ) . Moram da dodam da nikog ne zelim da vredjam, i da ne zelim nikoga licno da uvredim. Pricam sasvim kul, i uopsteno. Kako ne mozete da dobacite da govorimo o drugim ljudskim bicima, koja imaju osecanja i koja imaju zivote i sve ono sto i mi svi ostali imamo i trebali bi da imamo a nemaju ista prava kao i mi ostali? I to sve na osnovu gluposti iz "svetih knjiga" i zato sto se neko istripovao da se nekome od bogova to ne dopada?!
Zar ne kapirate da je celokupno covecanstvo na gubitku zbog toga?! ( ukljucujuci i nasu zemlju zbog toga) Samo treba spomenuti ime Alana Tjuringa, i sve je je jasno...
@Zandrin Ta anomalija je prisutna u 1500 zivotinjskih vrsta, i da nije prirodno to ne bi ni postojalo, jer ergo priroda stvorila i tako to
Kljucno pitanje u svemu tome jeste: Da odjednom saznas da ti je brat/ sestra/ otac/ majka/ dete/ strina/ stric/ tetka/ teca/ ujak/ ujna/ drug gej/ bi? Sta bi uradio i sta bi mu rekao/ la? Znas, to nije prirodno?! Idi leci se?! Iako svi biolozi, i sve medicinske struke se slazu u vezi sa tim da to jeste prirodno i da to jeste samo jedan od vidova ljudske seksualnosti? oO?
Hajde jos jedno pitanje, jel postoji i jedan dokaz ili bilo sta sto moze da vam promeni stav po ovom pitanju? Ako je odgovor ne, onda je to to... Znaci ako 100% struke kaze to sto kaze, kako bilo ko moze da tvrdi suprotno na osnovu svojih misljenja ili prica i bajki iz svetih knjiga? oO? Bojim se da nemamo sta vise da pricamo. To je razlika izmedju razumne i nerazumne osobe po meni. Mozda je ruzno sto to moram tako da kazem, i verovatno bih to mogao da upakujem u neku lepsu recenicu, ali nismo deca i za tim nema potrebe( dobro, Uno jeste ) . Moram da dodam da nikog ne zelim da vredjam, i da ne zelim nikoga licno da uvredim. Pricam sasvim kul, i uopsteno. Kako ne mozete da dobacite da govorimo o drugim ljudskim bicima, koja imaju osecanja i koja imaju zivote i sve ono sto i mi svi ostali imamo i trebali bi da imamo a nemaju ista prava kao i mi ostali? I to sve na osnovu gluposti iz "svetih knjiga" i zato sto se neko istripovao da se nekome od bogova to ne dopada?!
Zar ne kapirate da je celokupno covecanstvo na gubitku zbog toga?! ( ukljucujuci i nasu zemlju zbog toga) Samo treba spomenuti ime Alana Tjuringa, i sve je je jasno...
Dobro vece Ja sam dobro, a vi?
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Зеус и Чери се опет слажу! И ја са њима и са Азом
My motto is: Let people do whatever they want/love whomever they wish as long as they are not harming you
My motto is: Let people do whatever they want/love whomever they wish as long as they are not harming you
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Paiderastia (παιδεραστία) se na primer spominje u Platonovoj Gozbi kao odnos izmedju mladica i starijeg muskarca i predstavlja njihovu ljubav kao ljubav izmedju ucitelja i ucenika kao i ljubav prema znanju. Ne mora ukljucivati seksualni odnos. Znaci ima najblize veze sa znanjem i poducavanjem, zato i ima slican koren reci kao Paideia (παιδεία) - vaspitanje.Oberin Martel ::http://www.etymonline.com/index.php?term=pederastZandrin ::Tacno jw oberine..u udzbenicima medicine opisano...pederastija..pederisanje je izvedrna recOberin Martel ::Ovo nije tačno koliko se ja razumem, pederastija je (između ostalog i seksualni) odnos odraslog muškarca i dečaka, karakterističan za mužvne Spartance i ostale antičke Grke. Nije isto što i pederisanje.Zandrin ::i ne ako se neko pita pederastija nije pogrdno receno vec se ta bolest tako zvala
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
lol
p.s. Jel cuo neko za aferu svinja, vezanu za Dejvida Kameruna?
p.s. Jel cuo neko za aferu svinja, vezanu za Dejvida Kameruna?
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
@Zim Vidi čuda :-D retki su slučajevi kad se ovakve stvari dešavaju :-D +za live and let live slogan! ;-)
@Brat Crni Those crazy Polaks Oni imaju baš dosta nacionalistickih, pa fašističkih organizacija u i oko svih velikih navijačkih grupa.
@Brat Crni Those crazy Polaks Oni imaju baš dosta nacionalistickih, pa fašističkih organizacija u i oko svih velikih navijačkih grupa.
Kako se samo vole Zevs i Tresnja... . Pa znao sam
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237