Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 11 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 11 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+24
Areal
Prince of Ravens
Vierna
LunarFang
Sparkling Comet
азор ахаи
Dimeks
Oberin Martel
Lord M.
bockybp
Nim
Zandrin
White Rabbit
Zevs86
KrleTuđin
Hokins
Uno Nomesta
Princ Regar
Brat Crni
CRNIJASTREB
Vazarius
Assassin
Зимоврел
Witcher
28 posters
Strana 23 od 40
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Spam Tema....
Da li mi u crnom mozemo da igramo?
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
@Brat Mislim da Nocna straza nema ucesce... Nisam siguran, to Vicer nek kaze, zaboravio sam. A i da nema, moze da se sredi ionako akko ide radnja Straza se sve vise pita
@Zan opusteno bre, pa pricas ka da ce da se biju ljudi. Eto to je jedan nacin da se zapocne sve negativno.... Kakva crna Pandorina kutija
@Zan opusteno bre, pa pricas ka da ce da se biju ljudi. Eto to je jedan nacin da se zapocne sve negativno.... Kakva crna Pandorina kutija
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Nije imala pre jer su bili zaduzeni za brojanje glasova, ali posto je pre dve godine donesena ona odluka da se vise glasovi ne salju celoj nocnoj vec samo Zan ko Izbornoj komisiji ili da urednici kuca sami pisu glasove u temu tokom izborne noci pa da nema posrednika, moze da se ubaci i da Nocna igra od sada sto se mene tice.
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
Vazarius ::@Brat Mislim da Nocna straza nema ucesce... Nisam siguran, to Vicer nek kaze, zaboravio sam. A i da nema, moze da se sredi ionako akko ide radnja Straza se sve vise pita
Kul. Ima li neka tema gde su definisana pravila igre ili da se obratim Vjestici?
Vazarius ::@Zan opusteno bre, pa pricas ka da ce da se biju ljudi. Eto to je jedan nacin da se zapocne sve negativno.... Kakva crna Pandorina kutija
Moze i to da se sredi Igra do poslednjeg. Kvota na Hokinsa i Vjesticu 1,01 , na Zevsa i Una ∞
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
http://www.winterfell-srbija.com/t1107-zvanicna-pravila-igre-prestola
Ovo su bila pravila ali treba ih revidirati pre no sto se vrate na snagu.
Ovo su bila pravila ali treba ih revidirati pre no sto se vrate na snagu.
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Godina : 33
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Зимоврел ::А било би кул да имамо и Туђине
Занимљиво би било то за дивљане, које би боје они били? Можда браон, као медвеђа крзна у која се одевају... Бело, сиво и црно им је већ заузето Уместо главе куће, бирао би се старешина клана
Hvala Zim što prepoznaješ moj trud ovde da se izborim za prava nas Tuđina koji samo nastojimo da se da se dokopamo Dorne i njenih sunčanih plaža.
Smučila nam se više ova večita zima. Ladno bre.
Nije nama cilj Sever i zemlje Boltona, uveravam te. Mi samo tražimo prolaz do Dorne, a severnjaci tu stavili neki zid i bacaju suzavce sa njega... Kao onomad na Mađarskoj granici... Al, dobro, kad preživesmo bodljikavu žicu, lako ćemo led da premostimo. Imamo tu neki Rog, pa...
"Ionako će za manje od sata sve, i Mesečina i Vetar i Vesteros i Esos i Nebo i Zemlja mirisati na led. Nadam se, više na Tuđinski nego na Vesteroški..."
Al ne daju nam. Rekoše nam čibe il tako nešto...
Zandrin me zamolila da odaberem kuću. Veli, lakše će joj biti da klikne na moj nik kad ne izgleda ovako bolešljivo kad je u ovoj difolt boji...
Pa ja potekoh da joj uslišim želju i potražih kuću Boltona, zaštitnika Severa, ali mi rekoše da ni njih ne mogu da odaberem. Premalo istorije iza njih da budu velika kuća, rekoše.
A samo sam želeo da nosim roze plašt i da moj nik, tamo na levoj strani, sija roze bojom. Svetlijom nijansom.
I eto. Tako nastasmo mi Tuđini.
P.S. @Witcher Kakve su vam to igre? Mi nepristrasni nemamo prava na nju, verujem? Tipični Vesterošani...
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Pa pazi nisu imali osim u prvoj Igri prestola gde su imali status i glas vitezova bezemljasa, ali kao sto rekoh pravila ce biti revidirana, mozda se nesto i za vas ubaci.
Moze lepo sve da se dogovori, nije bauk. Po meni, pikantno pitanje je sta se dobija pobedom. Bice zanimljivije ako bar nesto praticno moze da obavi. Naravno ne kaoadmin ili moderator, ali nesto. Zatim tu je sam nacin glasanjai ko ima pravo glasa.
Moze lepo da se otvori tema, uzmu ova stara pravila nek svako napise sta bi da menja i kad se ljudi sloze kako nova pravila da izgledaju, moze da se igra.
ја не знам шта би могло да се добије Вазо, с обзиром да већ можемо да банујемо неподобне
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Nocna nikad nije ucwstvivala
i to je pravilno
nocna je neutralna i ne slazem se da se pravila menjaju
prati se odredjeba nit knjige
i to je pravilno
nocna je neutralna i ne slazem se da se pravila menjaju
prati se odredjeba nit knjige
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Sad iščitah pravila za prethodne Igre. Vidim zašto se Zan brine. Ali verujem, da posle 2 godine (od poslednjih igara, je l'?) članovi, ovi svakodnevni ovde, su zreliji (osim par bezazlenih ). Po tim pravilima, generalno, mene najviše koči nepripadanje velikim kućama. I manjak postova (šta ću, nezanimljiv sam čovek ).
A šta je potrebno da ja uradim na ovom forumu kako bih mogao da zaslužim da se zbog mog zalaganja otvori kuća Tuđina i da ja postanem njen urednik? Osim sanduka zlatnih jelena Ubici i tebi Vešcu, naravno?
A šta je potrebno da ja uradim na ovom forumu kako bih mogao da zaslužim da se zbog mog zalaganja otvori kuća Tuđina i da ja postanem njen urednik? Osim sanduka zlatnih jelena Ubici i tebi Vešcu, naravno?
bez uvrede Krle, ali mi je kuća Tuđina pomalo glupa ideja koja nije u skladu sa događanjima u Westerosu...
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Krle uvek se krljaju na igri prestola..dtabe godine dzabe sve..ko da se bore daudju u parlament boze me prosti..prorade ega i taki
Zandrin- Zakleta sestra
@ Vicer kakvo crno glasanje i demokratija, zar te ne uce na faksu da je najbolja vladavina aristokrata-filozofa
@Azor pa ono, da smo mi imuni na ban
Salu na stranu, nije to tolko komplikovano, samo tako zvuci
Ma jok..samo se u praksi iskomplikuje do bola..i takoVazarius ::@ Vicer kakvo crno glasanje i demokratija, zar te ne uce na faksu da je najbolja vladavina aristokrata-filozofa
sry sto miniram..al samo cinjenice iz proslosti bsvodim
ako vec ocete igru ja bi to drugacije napravila
nema glasanja po kucama
otvori se tema na koju se prijave svi igraci tj kandidati (iz kuca ofc..to kucr sa svojimclanovina nek srede) i glasaci koji ce ucestvovati u igri
na vece izbora svaki glasac glasa javno u isto vreme dakle..svi klik i glas u istom minutu
ko ne dodje ili zakasni na glasanje..racuna se kao nevazeci listic
u sledecih pet minuta prebroje se glasovi
i fajront
Zandrin- Zakleta sestra
@Lord M.
Ne, ma kakva uvreda, razgovaramo... Mišljenja sam da je to i uključivanje Divljanskog starešine (kao što je Zim predložila) kao budućih izbora za nove članove sasvim korektna ideja. Jednostavno se proširuje izbor i ništa više. Shvatam zašto kažeš da stvaranje tih i takvih kuća nije u duhu Westeros foruma, ali što se tiče događaja na kontinentu Vesteros u knjigama, iz kojih je uzeta ideja stvaranja velikih kuća na ovom forumu, ako je došlo do promena u knjigama (propuštanje Divljana kroz zid, smena kuća Stark > Bolton kao zaštitnika Severa), zašto ne bi došlo do promena i na forumu, i to samo kao u vidu proširenja izbora kuća...
Kapiram da je to možda peripetija i da bi mogla postati glavobolja za admine, ali kao što rekoh gore, samo razgovaramo...
@Zandrin
Što bi rekao moj otac "Iz čoveka, dok se raspravlja, češće izlazi sujeta nego bilo šta drugo."
Ne, ma kakva uvreda, razgovaramo... Mišljenja sam da je to i uključivanje Divljanskog starešine (kao što je Zim predložila) kao budućih izbora za nove članove sasvim korektna ideja. Jednostavno se proširuje izbor i ništa više. Shvatam zašto kažeš da stvaranje tih i takvih kuća nije u duhu Westeros foruma, ali što se tiče događaja na kontinentu Vesteros u knjigama, iz kojih je uzeta ideja stvaranja velikih kuća na ovom forumu, ako je došlo do promena u knjigama (propuštanje Divljana kroz zid, smena kuća Stark > Bolton kao zaštitnika Severa), zašto ne bi došlo do promena i na forumu, i to samo kao u vidu proširenja izbora kuća...
Kapiram da je to možda peripetija i da bi mogla postati glavobolja za admine, ali kao što rekoh gore, samo razgovaramo...
@Zandrin
Što bi rekao moj otac "Iz čoveka, dok se raspravlja, češće izlazi sujeta nego bilo šta drugo."
@Krle nemam ja nikakavu primjedbu na odvojenu kuću Divljana, mislio sam na Tuđine. to već nikako ne bi imalo smisla.
inače, kao što već Zan reče, mnogo ljudi se uživi u igru i shvati je ozbiljno. Što je mnogo smiješno ali daje neku draž igri i naliči dosta na pravu Igru Prestola.
inače, kao što već Zan reče, mnogo ljudi se uživi u igru i shvati je ozbiljno. Što je mnogo smiješno ali daje neku draž igri i naliči dosta na pravu Igru Prestola.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
@Lord M.
Ne slažem se. Ali mene po tom pitanju vodi pristrasnost, jer ja bih voleo da postoji mogućnost odabira "kuće" koja ne pripada niti jednoj od velikih u Vesterosu (uključujući sada i Divljane) kojoj možemo i mi nepristrasni da dobijamo rangove, napredujemo i, što da ne, donekle učestvujemo u Igri Prestola.
Meni bi idealni za to bili Tuđini.
Ali naravno, samo zato što je to meni ćef, ne znači da neko sad tu treba da mu podilazi.
Izvinjavam se ako smaram članove sa ovime, ali ne zamerite. Prestajem.
Ne slažem se. Ali mene po tom pitanju vodi pristrasnost, jer ja bih voleo da postoji mogućnost odabira "kuće" koja ne pripada niti jednoj od velikih u Vesterosu (uključujući sada i Divljane) kojoj možemo i mi nepristrasni da dobijamo rangove, napredujemo i, što da ne, donekle učestvujemo u Igri Prestola.
Meni bi idealni za to bili Tuđini.
Ali naravno, samo zato što je to meni ćef, ne znači da neko sad tu treba da mu podilazi.
Izvinjavam se ako smaram članove sa ovime, ali ne zamerite. Prestajem.
Ko deca oko kockice cokolade se ppcupajuLord M. ::@Krle nemam ja nikakavu primjedbu na odvojenu kuću Divljana, mislio sam na Tuđine. to već nikako ne bi imalo smisla.
Zandrin- Zakleta sestra
Oooo, jel nam se to blizi igra (zadovoljno trljam ruke)
Nemam nesto vremena da se bavim time ali zaaistaa mislim da ce korak napred biti ucinjen shvatanjem da je to zaista samo igra
Nemam nesto vremena da se bavim time ali zaaistaa mislim da ce korak napred biti ucinjen shvatanjem da je to zaista samo igra
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Moje misljenje u vezi Igre je poznato vecini Dol ostaje neutralan i ne ucestvuje u Igri Poucen proslim iskustvima, i Maloprsticevom skolom, mislim da je to najpametnije
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Ja nikada nisam učestvovao u tim igrama ... i ne planiram da prekršim tu tradiciju
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Demokratija u DoluZevs86 ::Moje misljenje u vezi Igre je poznato vecini Dol ostaje neutralan i ne ucestvuje u Igri Poucen proslim iskustvima, i Maloprsticevom skolom, mislim da je to najpametnije
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Strana 23 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu