Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 6 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 6 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+24
Areal
Prince of Ravens
Vierna
LunarFang
Sparkling Comet
азор ахаи
Dimeks
Oberin Martel
Lord M.
bockybp
Nim
Zandrin
White Rabbit
Zevs86
KrleTuđin
Hokins
Uno Nomesta
Princ Regar
Brat Crni
CRNIJASTREB
Vazarius
Assassin
Зимоврел
Witcher
28 posters
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Re: Spam Tema....
Ja ne znam jesu li ovo prave saske (to ye svr vreme pitam gledajuci ove lude kozake i njihove dzigitovke ..valjda se tako kaze) ali dok su se "sabljali" skakale su i varnice.laksw mi je da mislim da ono nisu prave sablje (saske) jer u suprotnom ne zelim da pomuslim sta bi minimalna greska mogla da napravi dok onako vitlaju istima
Inace sam nesto u kozak fazi
Ps moj maturski rad je bio na temu kozaci u rusiji i ukrajini (ne mojom zeljom vec sto su mi sve teme fine i lake pokupili..ja sam se zesce namucila s ovim vadeci podatke iz knjiga s pocetka 20 veka koje su btw pisane ne vremenski hronolosku sloteno vec ko tolstoj da je uzeo i pisao pisao pisaooo ...
ako nadjem rad 'ce ga podelim ovde s vama
A sad ludi kozaci se macuju sabljuju saskuju kako vec
Ps moj maturski rad je bio na temu kozaci u rusiji i ukrajini (ne mojom zeljom vec sto su mi sve teme fine i lake pokupili..ja sam se zesce namucila s ovim vadeci podatke iz knjiga s pocetka 20 veka koje su btw pisane ne vremenski hronolosku sloteno vec ko tolstoj da je uzeo i pisao pisao pisaooo ...
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Zandrin ::Ja ne znam jesu li ovo prave saske (to ye svr vreme pitam gledajuci ove lude kozake i njihove dzigitovke ..valjda se tako kaze) ali dok su se "sabljali" skakale su i varnice.laksw mi je da mislim da ono nisu prave sablje (saske) jer u suprotnom ne zelim da pomuslim sta bi minimalna greska mogla da napravi dok onako vitlaju istima
http://thevelvetrocket.com/2015/04/07/painting-of-the-day-reply-of-the-zaporozhian-cossacks-to-sultan-mehmed-iv-of-the-ottoman-empire/
jesi li ukljucila ovo i svom maturskom radu?
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
E lorde moj taj rad sam pisala davne 94/95 godine..i ne mogu vise da se setim sta sam svw pisala a vec godinu dana pokusavam da izbunarim taj moj rad iz nekih kutija prwpunih knjihga i belwzaka ali znam da su i zaporoski kozaci bili ukljuceni..i swcam se stenjke razina etc etc al sve mi u magli sto sam napisala ..ipak ima tome 20 god
Zandrin- Zakleta sestra
btw samo moram da dodam da je na jednom od koncerata hora Aleksandrov, kako su imali I plesne tacke, napravljena in vivo sto bi se reklo ova slika,plesaci su se potpuno na isti nacin postavili
kao na slici
kao na slici
Zandrin- Zakleta sestra
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Not quite my tempoWhite Rabbit ::Oberin Martel ::
Ajd szo smo trpeli nadmetanje viljariba i viljabahe u pranju posudja aj sto nam old spajz namecu ko muski miris svih vremena (mada s iz reklame zaklkucila da uz muskarca koji old spajz koristi dobijam i konja u paketu) ajd sto mi toliko reklqmiraju guzic papir svih mogucih proizvodjaca (da to isto oprostim ipak je guzic papir velika potreba svakog prosecnog coveka inace bi se liscem brisali pa to nekako msm reklama ima smisla) i reklamiranje skidanja tvrdokornih flleka sve to ajd su neke potrebne stvari
ali aman zaman
ceva akva tjub
pa jebote
kqze od toga svet postaje bolje mesto
pa jebote rastvorivi kartonski drzac za guzic papir ispade da jr resio problem ozonskih rupa gladi world peace
pa koga oni zajebavaju
jos veselo ti pokazuju cw solju i kako cela pprodica pusta vodu
ono..zemljo otvori se
sry drugari eto morala sam da ovo svoke nezadovolkstbo podelum negde
ps evo upravo opet rekpame
Jooooj
ali aman zaman
ceva akva tjub
pa jebote
kqze od toga svet postaje bolje mesto
pa jebote rastvorivi kartonski drzac za guzic papir ispade da jr resio problem ozonskih rupa gladi world peace
pa koga oni zajebavaju
jos veselo ti pokazuju cw solju i kako cela pprodica pusta vodu
ono..zemljo otvori se
sry drugari eto morala sam da ovo svoke nezadovolkstbo podelum negde
ps evo upravo opet rekpame
Jooooj
Zandrin- Zakleta sestra
Pa tariguz je najbolji pronalazak posle tocka. Itekako je bitno da se nista ne baca. Ne zagadjuje se okolina, ozonski omotac redovno se krpi, sunce je drugacije i nema stetne zrake. Pored toga, iscrpljujuce je i frustrirajuce kada se nakupe rolne tariguza na vodokotlicu, pa moras onako da ih guzvas i tako odneses u smece.
Inace, kako vi gledate na ovu situaciju sa imigrantima?
Inace, kako vi gledate na ovu situaciju sa imigrantima?
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
A brate crni daj malo maste
sa tim kartonskim rolnama smo se ko klinci igrali koristili ih da peavimo neke umetnicke radove npr lutkice..oblepimo sarebim papirom
a one velike rolne od folije za hranu koristili smo ko durbin i trube
samo malo maste
al bre da to reklamiraju tako agresivno jbt i kao vrhunac jos gledsju u solju ahhaha kako se rastvara i smeskaju se..ko da su na lotou dobili
a oko imigranata..gledam tako da samo mogu fa kazem bog nek nam je na pomoci..ko zna kakva kuka i motika se sad muva srbijom i ko zna kakve bolestine mogu da sa sobom dovuku
a sa druge strane srce me boli za te namucene ljude koji beze glavu da spasu
samo sto se kroz njih ko zna sta sve jos provlaci i ko zna ko sr dve provlaci
sa tim kartonskim rolnama smo se ko klinci igrali koristili ih da peavimo neke umetnicke radove npr lutkice..oblepimo sarebim papirom
a one velike rolne od folije za hranu koristili smo ko durbin i trube
samo malo maste
al bre da to reklamiraju tako agresivno jbt i kao vrhunac jos gledsju u solju ahhaha kako se rastvara i smeskaju se..ko da su na lotou dobili
a oko imigranata..gledam tako da samo mogu fa kazem bog nek nam je na pomoci..ko zna kakva kuka i motika se sad muva srbijom i ko zna kakve bolestine mogu da sa sobom dovuku
a sa druge strane srce me boli za te namucene ljude koji beze glavu da spasu
samo sto se kroz njih ko zna sta sve jos provlaci i ko zna ko sr dve provlaci
Zandrin- Zakleta sestra
Koliko god ne gotivim ovog lika, ovu pesmu nekako veoma gotivim
Pronalazim se nekako xD
A što se tiče imigranata, neki su izbeglice (Sirija i Irak) iako ne razumem zašto utočište ne potraže kod svoje braće muslimana nego dolaze kod nas nevernika? a neki su jebeni imigranti željni belačke love i belačkog gospodarstva... valjda im to u krvi, da služe belcima :3
Pronalazim se nekako xD
A što se tiče imigranata, neki su izbeglice (Sirija i Irak) iako ne razumem zašto utočište ne potraže kod svoje braće muslimana nego dolaze kod nas nevernika? a neki su jebeni imigranti željni belačke love i belačkog gospodarstva... valjda im to u krvi, da služe belcima :3
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Da su ratne izbjeglice, bili bi zadovoljni sa bilo kakvim smjestajem od Turske do Austrije. ali ne, oni hoce u Njemacku.
that being said, puca mi ona stvar. u CG ih nema mnogo.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
TRRRK RRR NARRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oberin Martel ::Brat Crni ::Inace, kako vi gledate na ovu situaciju sa imigrantima?
I sasvim slučajno 90% njih ostavilo tamo žene i decu...Lord M. ::Da su ratne izbjeglice, bili bi zadovoljni sa bilo kakvim smjestajem od Turske do Austrije. ali ne, oni hoce u Njemacku.
Šta, kao njih niko neće dirati u ratu gde se ne zna ko koga jebe? o.O
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Hoće da im bude bolje. Mater im jebem!Lord M. ::Da su ratne izbjeglice, bili bi zadovoljni sa bilo kakvim smjestajem od Turske do Austrije. ali ne, oni hoce u Njemacku.
lolbockybp ::
Zandrin- Zakleta sestra
Vidi Hari sto se inflitrirao..... britanski spijun
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
@Zan Jbg marketing je cudo A i tariguz je mnogo bitna stvar, veruj mi. Kad bi ti pokazao celokupan proces proizvodnje kod nas u fabrici, mozda bi mi lakse poverovala
Sto se tice imigranata, jbg. Ljudi beze od rata, od suse, od bede, od nemilosrdnog diktatora... Ne moze da mi ne bude zao ljudi koji se muce i umiru bre usput bezeci od onog ludila...
Od kad postoji ljudska rasa, migracije stanovnistva su prirodna stvar. Sloveni, Huni, Mongoli, naseljavanje Amerika, bezanje nasih iz Juge( i svih ostalih) na zapad i bla bla bla. To je proces koji nikada ne staje, i nikada nece stati. Ljudi imaju zelju da zive bolje, i trude se da to obezbede i sebi i svojima.
Naravno usput to postaje i veoma ozbiljno i veliko politicko pitanje za sve zemlje koje su pogodjene, i na koje uticu.
Ne treba biti ksenofobican, niti fasistoidan. Pomoci koliko god ljudi mozemo, ako neke mozemo da primimo neka i primimo i to je to. Sto se nas tice, mi smo im samo tranzitna stanica.
A sto se tice razvijenijih zemalja, pa... to je pojedinacno na svakoj od njih da odgovori na taj izazov najbolje sto ume.
Sto se tice imigranata, jbg. Ljudi beze od rata, od suse, od bede, od nemilosrdnog diktatora... Ne moze da mi ne bude zao ljudi koji se muce i umiru bre usput bezeci od onog ludila...
Od kad postoji ljudska rasa, migracije stanovnistva su prirodna stvar. Sloveni, Huni, Mongoli, naseljavanje Amerika, bezanje nasih iz Juge( i svih ostalih) na zapad i bla bla bla. To je proces koji nikada ne staje, i nikada nece stati. Ljudi imaju zelju da zive bolje, i trude se da to obezbede i sebi i svojima.
Naravno usput to postaje i veoma ozbiljno i veliko politicko pitanje za sve zemlje koje su pogodjene, i na koje uticu.
Ne treba biti ksenofobican, niti fasistoidan. Pomoci koliko god ljudi mozemo, ako neke mozemo da primimo neka i primimo i to je to. Sto se nas tice, mi smo im samo tranzitna stanica.
A sto se tice razvijenijih zemalja, pa... to je pojedinacno na svakoj od njih da odgovori na taj izazov najbolje sto ume.
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Zevs86 ::@Zan Jbg marketing je cudo A i tariguz je mnogo bitna stvar, veruj mi. Kad bi ti pokazao celokupan proces proizvodnje kod nas u fabrici, mozda bi mi lakse poverovala
Ti pravis tariguz? Veliko hvala
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Strana 5 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu