Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 29 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 29 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Свецке Теме
+18
Brat Crni
KrleTuđin
Vazarius
Assassin
Areal
Зимоврел
Blacko
Nocnoi_Dozor
Uno Nomesta
Oberin Martel
Zandrin
CRNIJASTREB
White Rabbit
Lord M.
Hokins
азор ахаи
Zevs86
Princ Regar
22 posters
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Свецке Теме
jastro u zvezde da me kujete zbog popularisanja te igre, da nije biko nje u pravom trenutku ko zna ko bi od nas bio ovde danas
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Crni, Neće Frodo da se ljuti... Valjda...
Zekonja, Devojka. Buduća gospođa. Posle sedam godina ne znam šta čekam, a ne znam ni koji će nam svatovi i papir da bi bili to što već uveliko jesmo.
Zekonja, Devojka. Buduća gospođa. Posle sedam godina ne znam šta čekam, a ne znam ni koji će nam svatovi i papir da bi bili to što već uveliko jesmo.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Brat Crni ::@Dimeks Ljudi danas su gomila sisica koji se lako uvrede i nazalost mogu veliko sranje da prouzrokuju jer su jelte uvredjeni. Ameri eto zelim jednog Trampa za preCednika.
Ја сам искрено одушевљен смиреношћу овог декана (или шта му већ дође). Онаква бахатост и непоштовање старијег, искуснијег и најважније паметнијег човека би у Србији зарадила само шљагу
Када ова генерација одрасле деце и супер осетљивих особа осети реалност живота - да ли ће њих тај стварни свет сломити, или ће они сломити стварни свет?
Ozenices se ti k'o i svi mi.KrleTuđin ::Crni, Neće Frodo da se ljuti... Valjda...
Dimeks ::Brat Crni ::@Dimeks Ljudi danas su gomila sisica koji se lako uvrede i nazalost mogu veliko sranje da prouzrokuju jer su jelte uvredjeni. Ameri eto zelim jednog Trampa za preCednika.
Ја сам искрено одушевљен смиреношћу овог декана (или шта му већ дође). Онаква бахатост и непоштовање старијег, искуснијег и најважније паметнијег човека би у Србији зарадила само шљагу
Када ова генерација одрасле деце и супер осетљивих особа осети реалност живота - да ли ће њих тај стварни свет сломити, или ће они сломити стварни свет?
"it's not about creating an intellectual space here, it's about creating a home"
Stvarno se zapitas zasto uopste studiraju.
Kada je bacila torbu i krenula da mu se unosi u lice, samo sam cekao da krene da ga gura ili udari. Ocekivao sam da ovaj profa bude smiren, jer realno da li bi bio tu gde jeste da ima kratak fitilj? I da li je "ono" i dalje na Jejlu?
Znas ko je P.C. Principal ?
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
@Dimeks Auf covece, upoznat sam preko mnogih ljudi koje pratim ( sto preko Rogana, sto preko Harrisa, sto preko Rubina, preko Gad Saad- a i sto preko jos nekih ljudi) o toj debilnolibtardskoj butthurt PC kulturi, koja pravi velike probleme mnogim ljudima Znaci, "ja sam uvredjena i meni su povredjena moja osecanja, hajde sad svi da radite tako kako sam ja rekla ili cu ja da se naljutim, bu hu hu. " Kretenka... Ne kapira da to sto je ona uvredjena, ne znaci da je u pravu, i pogotovo joj ne daje pravo da govori drugima sta da rade, sta da govore i sta da misle.
Poslednji put izmenio Zevs86 dana Čet 12 Nov 2015, 00:25, izmenio ukupno 2 puta
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
You PC too brah?
Ma наравно да треба да остане смирен, али све има своје границе. А чисто сумњам да је избачена из Јејла. Декан би могао да пакује кофере са њом, као окорели расиста/женомрзац.
Ma наравно да треба да остане смирен, али све има своје границе. А чисто сумњам да је избачена из Јејла. Декан би могао да пакује кофере са њом, као окорели расиста/женомрзац.
LOLz, to Kartmen odlicno ismeva kad god stigne karikirajuci te debilne situacije
Bruce Jenner is my hero
A gde je moje pravo na slobodnu mrznju svega i svih?
Zevs86 ::LOLz, to Kartmen odlicno ismeva kad god stigne karikirajuci te debilne situacije
Kartmen je dobio preko labrnje od PC-a zbog toga
Ma mogu da mu...
Што је најгоре, нико (разуман) се не супротставља овим ПиСи екстремистима. Шта рећи кад је једини човек који се јавно бори против тога Доналд Трамп.
Brat Crni ::Bruce Jenner is my hero
Ja bih ovo da pečatiram.
Nisam bas upucen u kampanju Trampa. Sve sto znam je da ga po netu dosta prozivaju da je rasista, fasista...
KrleTuđin ::Brat Crni ::Bruce Jenner is my hero
Ja bih ovo da pečatiram.
Jos malo pa 666
btw Izmeni svoj profil>Opcije>Sakrij se od "Ko je na forumu?">Ne i izadji iz mraka
Dimeks ::
Aaahhh, igra....Bila su to vremena
Igra je budila u ljudima najskrivenija osecanja, iznedrila neocekivana saveznistva, srusila stara prijateljstva...posle nje nista vise nije bilo isto...;prodrmala je forum iz korena Zato je tako i volim
Za razliku od nekih...
Igra je budila u ljudima najskrivenija osecanja, iznedrila neocekivana saveznistva, srusila stara prijateljstva...posle nje nista vise nije bilo isto...;prodrmala je forum iz korena Zato je tako i volim
Za razliku od nekih...
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
@Dimeks Nije da se niko ne suportstavlja, i nije da se niko ne buni, ali je tacno da ti koji se bune nemaju podrsku mejnstrim medija, vec da su mejnstrim mediji upleteni u to PC ludilo i to bas mnogo... Skoro sam bas slusao Gad Saad- a i Rogan- a kako su pricali o tome, slatko sam se smejao, ali i zapitao jbt kako je moguce da im dozvoljavaju da to rade... Najludje si mi feminacistkinje, pa to je ludilo koliko su to one uzdigle na visi nivo
@Brat Crni Sto se tice Trampa, lik se indijanise. Koliko sam skapirao slusajuci one koji su upuceniji u tu pricu, smisleno lupeta najvece gluposti kako bi sebi obezbedio najveci publicitet i sto veci procenat podrske, kako bi odvukao tu podrsku od Hakabija, Karsona i ostalih mentola iz republikanske stranke, i onda ce dati tu svoju podrsku nekom od "realnijih" kandidata a za uzvrat ce dobiti nesto za to... I ja sam bio u fazonu gle ovog idiota, pa sam posle cuo od ljudi da je to najverovatnije PR bitka...
@Brat Crni Sto se tice Trampa, lik se indijanise. Koliko sam skapirao slusajuci one koji su upuceniji u tu pricu, smisleno lupeta najvece gluposti kako bi sebi obezbedio najveci publicitet i sto veci procenat podrske, kako bi odvukao tu podrsku od Hakabija, Karsona i ostalih mentola iz republikanske stranke, i onda ce dati tu svoju podrsku nekom od "realnijih" kandidata a za uzvrat ce dobiti nesto za to... I ja sam bio u fazonu gle ovog idiota, pa sam posle cuo od ljudi da je to najverovatnije PR bitka...
зевсе, ти си паметан човек, сигуран сам да знаш да је свеједно ко год да победи, политика сила се не мења, зато су и сила
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
ma imali su ameri vazdan takvih političara, zatucanih bogataša koji su jedino bili dovoljno sposobni da se bave politikom. i imaš tih izjava koliko hoće, raznih vrsta. za mnoge stvari bi u evropi odgovarali, ali njih štiti njihov amandman o slobodi govora i oni su to koriste.
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Zevs86 ::
Nije mi jasno što ljudi nazivaju čoveka nesposobnim, budalom, idiotom i ostalim imenima. Omalovažavati čoveka koji je na čelu multinacionalne kompanije vrednosti nekoliko milijardi, a koju pritom nije nasledio već stvorio, mi je vrlo čudno u najmanju ruku. Ne kažem to tebi Zevse, već govorim o globalnom mišljenju koje vlada o njemu. Ne simpatišem ga ni ja, a i iskreno boli me uvo, predsednička trka se kod njih kupuje, svako glasanje je ništa drugo do privid (slučaj Gor vs Buš '00), ali mi nije jasno kako ljudi ne stanu i ne razmisle "šta on to tu traži i šta on tom šaradom dobija?" I sam si odgovorio u komentaru, nekoga će podržati za deo kolača. Kog kolača i koji deo tog kolača, to niko ne zna. Ali, kapiram da selfmade billionaire-a za nesposobnost i idiotluk uopšte, mogu da prozivaju samo oni koji su u istoj meri kao i on - self-made billionaire-i. A njih nema puno.
Zevs86 ::@Dimeks Nije da se niko ne suportstavlja, i nije da se niko ne buni, ali je tacno da ti koji se bune nemaju podrsku mejnstrim medija, vec da su mejnstrim mediji upleteni u to PC ludilo i to bas mnogo... Skoro sam bas slusao Gad Saad- a i Rogan- a kako su pricali o tome, slatko sam se smejao, ali i zapitao jbt kako je moguce da im dozvoljavaju da to rade... Najludje si mi feminacistkinje, pa to je ludilo koliko su to one uzdigle na visi nivo
Наравно да има разумних људи који се супротстављају, али су они маргинализовани, и њихово мишљење мејнстрим медији исмевају и гурају под тепих. Искрено, мислим да су модерне фенминстикње на вишем положају него што оне могу да то издрже, и да ће цео тај трећи талас феминизма доживети велики крах кроз пар година. Макар се надам томе
Ако те интересује, погледај неке клипове Sargon of Akkad-a и Thunderf00t-а (обојица су загрижени атеисти, тако да ценим да то теби може бити само плус )
meni nema razlike između ekstremnih feministkinja, antiteista ili teista. svi su opasni, iako znaju biti smiješni
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Strana 38 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu