Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 12 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 12 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Свецке Теме
+18
Brat Crni
KrleTuđin
Vazarius
Assassin
Areal
Зимоврел
Blacko
Nocnoi_Dozor
Uno Nomesta
Oberin Martel
Zandrin
CRNIJASTREB
White Rabbit
Lord M.
Hokins
азор ахаи
Zevs86
Princ Regar
22 posters
Strana 37 od 40
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Свецке Теме
Malopre me ker probudio, uzimam telefon i vidim da mi je zatrpano mail sanduce od silnih notifikacija sa foruma
Kurva je samo ako uzima pare, u oba slucaja.
Kurva je samo ako uzima pare, u oba slucaja.
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
6,7 stranica samo na ovoj temi je ispisano. Ja krivim Nim za sve. Drugi se ne slažu. Verovatno su u pravu.
Ne znam šta je to kurva. Čitajući šta je ovde napisano o iskustvima foruma sa istim ogrešio bih dušu sigurno...
Ne znam šta je to kurva. Čitajući šta je ovde napisano o iskustvima foruma sa istim ogrešio bih dušu sigurno...
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
ko se slaže šta je tebi? Nim ti je Kajzer Sose foruma. Zbog nje su se i viteška društva osnivala na fb, da bi ona to kasnije preuzelaKrleTuđin ::6,7 stranica samo na ovoj temi je ispisano. Ja krivim Nim za sve. Drugi se ne slažu. Verovatno su u pravu.
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Nemam ništa protiv da Nim bude moj Kajzer Soze... Ne na taj način. Pih, Kevin Spejsi... *cringe*
A šta je to bilo sa viteškim društvima? History i Lore foruma? Aj u kratkim crtama?
A šta je to bilo sa viteškim društvima? History i Lore foruma? Aj u kratkim crtama?
Jok ja blesava sto sam stavila ovaj potpis
Salim se, to Jastro u maniru pravog rezimskog novinara laska
Salim se, to Jastro u maniru pravog rezimskog novinara laska
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Bogami, pre bih rekao da je to strahopoštovanje... Teško preko usana izrečeno doduše...
Dopada mi se što si mnogo aktivnija na forumu ovih dana... Moraćemo češće o ovim prljavim temama da diskutujemo, Sever nam se užario danas...
Dopada mi se što si mnogo aktivnija na forumu ovih dana... Moraćemo češće o ovim prljavim temama da diskutujemo, Sever nam se užario danas...
A nije se Jastro skolovao dzabe
Pa pazi, pojave se novi ljudi, nove price
Ali da, nastavite
Pa pazi, pojave se novi ljudi, nove price
Ali da, nastavite
Hahaha, ako se nastavi ovako bojim se da ćemo na neko sledeće forumsko okupljanje sa toljagama, džebanama, kuršumima i puškama da se dočekujemo. Zan i Trešnja pogotovo.
Ti ćeš se samo smeškati, već vidim.
Ti ćeš se samo smeškati, već vidim.
Zavadi pa vladaj. Nije dzabe kraljica
A neee, sva nasa okupljanja su bila miroljubiva, vrlo
Haha, to kažem Crni.
Nim, ne sumnjam. Ako Kraljica garantuje red... Ništa, na leto se okupljamo? Ti i ja smo u komšiluku, taman možemo zajedno.
Nim, ne sumnjam. Ako Kraljica garantuje red... Ništa, na leto se okupljamo? Ti i ja smo u komšiluku, taman možemo zajedno.
Zar nije okupljanje za Warcraft i Metnem vs Supergej?
ovako.
imali smo neku igru tj igru prestola za kralja i kraljicu. nim je bila kandidat čopora, zevse sebe i voja, azor je igrao po notama Monden i onog malog(opet sam mu zaboravio Nik). i ko svaka igra prestola bilo je svega. meni su dali gole slike nine dobrev, lažni štruki dobio trešnju, tj nim je prodala njemu. i sve je kulminiralo na krunisanju kad je nim uzela za ženu tada maloletnog azora od žute kuće. i teror je počeo.
mene su za nagradu što sam ih podržao poslali na zid, a zid je u to vrijeme bio pusto tužno mjesto, nije bilo zan, nije bilo una, ni crnog, samo veca (koja mi nedostaje) i napušeni Hitmen. užasno mjesto. uglavnom voja koji više nije sa nama, već sa ženom iz daleke zemlje rasije, je rekao da je sve to skandal jer ču prodala trešnju ko da je sardina. osnujemo društvo vitezova plave ruže. voja, zevs, ubica, lunar, regi i ja. imamo grupu na fb, tajnu grupu. i onda neko izda, Nim nas sve imenuje javno i uđe u grupu. i sad je to grupa ovog foruma. svi smo tamo sem elenda koji ne voli fb
.pozdrav za brata elenda pjesnika.
i onda dođe štruki i kaže šta štruki, ko štruki, ja nisam on on nije ja. i dan danas ne znam je li nim prodala trešnju pravom ili lažnom, ali nema ni štrukija više, doduše on je uvijek bio skriven.
imali smo neku igru tj igru prestola za kralja i kraljicu. nim je bila kandidat čopora, zevse sebe i voja, azor je igrao po notama Monden i onog malog(opet sam mu zaboravio Nik). i ko svaka igra prestola bilo je svega. meni su dali gole slike nine dobrev, lažni štruki dobio trešnju, tj nim je prodala njemu. i sve je kulminiralo na krunisanju kad je nim uzela za ženu tada maloletnog azora od žute kuće. i teror je počeo.
mene su za nagradu što sam ih podržao poslali na zid, a zid je u to vrijeme bio pusto tužno mjesto, nije bilo zan, nije bilo una, ni crnog, samo veca (koja mi nedostaje) i napušeni Hitmen. užasno mjesto. uglavnom voja koji više nije sa nama, već sa ženom iz daleke zemlje rasije, je rekao da je sve to skandal jer ču prodala trešnju ko da je sardina. osnujemo društvo vitezova plave ruže. voja, zevs, ubica, lunar, regi i ja. imamo grupu na fb, tajnu grupu. i onda neko izda, Nim nas sve imenuje javno i uđe u grupu. i sad je to grupa ovog foruma. svi smo tamo sem elenda koji ne voli fb
.pozdrav za brata elenda pjesnika.
i onda dođe štruki i kaže šta štruki, ko štruki, ja nisam on on nije ja. i dan danas ne znam je li nim prodala trešnju pravom ili lažnom, ali nema ni štrukija više, doduše on je uvijek bio skriven.
Good old times. Imam još uvek neke prepiske, pogotovo brakorazvodnu parnicu između Jastreba i drage mu bivše voljene Monden. Mogu da okačim u biserima foruma, nekom prilikom.
Nego htedoh da okačim ovo:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/605491/PAKAO-Silovana-sam-43200-puta
ZLO.
Nego htedoh da okačim ovo:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/605491/PAKAO-Silovana-sam-43200-puta
ZLO.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Brat Crni ::Zar nije okupljanje za Warcraft i Metnem vs Supergej?
Ja sam uvek raspoložen za Metnema, ali sumnjam da ću moći zbog posla. Warcraft je na leto, na to sam okupljanje i mislio, a leti sam uvek slobodan.
Jastrebe izgubio sam te kod golih slika Nine Dobrev? Gde su ti one? PM-uj ih molim te. A tako dakle izgledaju te Igre Prestola ovde. Znam kad je neko skoro pomenuo da se igramo nikome ne beše prijatno. Sad vidim i zašto...
Nim, tebi
Ništa, vidim da ću morati da vam rušim taj Zid.
Ubico, ja bih realno prestao da brojim kod 3. Užas...
Tell me. Do you bleed?Ništa, vidim da ću morati da vam rušim taj Zid. Very Happy
Brat Crni ::Tell me. Do you bleed?Ništa, vidim da ću morati da vam rušim taj Zid. Very Happy
Pozdrav za ekipu ekipu kipu pu, sa Zida Zida Zida uz pesmu pesmu:
toKrleTuđin ::Trešnja ::Koja Mirjana, ne kapiram?White Rabbit ::Mirjana?Trešnja ::Kuckar, to mi je nekako vise za to Dobro, priznajem da ne znam, ja to nazivam muskom kurvom.Zene mogu i za manje od sek da se napale i mi smo vizuelna bica i to poprilicno. Iskreno nisam znala da normalna zena sa normalnim libidom ne moze da se napali samo od gledanja ili maste.White Rabbit ::Ja imam drugaricu koja se napaljivala za sekundu, pa ništa. Zdrava prava.
Njegova drugarica Mirjana. Obe se palite za manje od sekunde, pa je pitao da nisi kojim slučajem Mirjana.
Jeste, volim da objašnjavam ljudima.
@Krle Eh moj Krle, kakve je samo drame i ludila ovaj forum preziveo do sada Svacega je ovde bilo Drago mi je sto je zivnuo u poslednjih par meseci, bas je bilo nekako praznjikavo pre toga. Svakakvog lore-a ima ovaj forum, pravili smo i turnire i kvizove, organizovali tajni red i tajnu grupu na fejsu, cetovali redovno na forumskom cetu, i igrali Igru prestola ( sto se mene tice, nikad vise ) nekima su kidnapovani nalozi, neki su pravili duple naloge, neki su citali PM poruke jedni drugima ( navodno) i tako Kao sto sam vec rekao Lajri, prava smo disfunkcionalna porodica, i znate sta? Ne bih vas/ nas menjao nimalo!
@Tresnja Nego. Svakome je njegova muka najveca
@Tresnja Nego. Svakome je njegova muka najveca
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
@krle ubica me podsjeti. Nim mi dala ženu, Monden ali to je završilo katastrofom i još gorim razvodom naravno kraljica je oprala ruke od toga. slike nine više nemam, jer bilo je to prije 3 godine.
i da osim što mrzi popove zevs ne umije da se igra (oprosti gromovniče morao sam). inače ta igra je ukinuta kad sam se ja borio za vlast protiv az.. azora. a je li more Azore ti u-uvijek mirođija?
i da osim što mrzi popove zevs ne umije da se igra (oprosti gromovniče morao sam). inače ta igra je ukinuta kad sam se ja borio za vlast protiv az.. azora. a je li more Azore ti u-uvijek mirođija?
Dok sam u ofisu odlazak na forum mi je zabranjen. Ne mogu ništa da radim od vas. Tako da jedva čekam da dođem kući i da izvisim ovde s vama. Gospođa mi nije tu, i ja umesto da se izađem i koristim "slobodu", raspravljam se do sitnih sati ovde sa Trešnjom. I znate šta? Ima jako malo stvari koje bih menjao za to vreme provedeno ovde. Čak i Trešnju.
@svi mi imamo te faze ovisnosti od foruma
Spoken like a true Forumaš.CRNIJASTREB ::@svi mi imamo te faze ovisnosti od foruma
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
@Dimeks Ljudi danas su gomila sisica koji se lako uvrede i nazalost mogu veliko sranje da prouzrokuju jer su jelte uvredjeni. Ameri eto zelim jednog Trampa za preCednika.
@Ne koristi rec malo i Tresnju u istom kontekstu. Povredices njena mala osecanja
@CRNI Dobro je da su faze. Znaci da ce proci
@Ne koristi rec malo i Tresnju u istom kontekstu. Povredices njena mala osecanja
@CRNI Dobro je da su faze. Znaci da ce proci
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Strana 37 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu