Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 22 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 22 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Свецке Теме
+18
Brat Crni
KrleTuđin
Vazarius
Assassin
Areal
Зимоврел
Blacko
Nocnoi_Dozor
Uno Nomesta
Oberin Martel
Zandrin
CRNIJASTREB
White Rabbit
Lord M.
Hokins
азор ахаи
Zevs86
Princ Regar
22 posters
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Свецке Теме
@Trešnja Čudi me da nisi čula za taj slučaj. Čak i Rammstein ima pesmu posvećenu tome.
Što se tiče Gavrilovićeve izjave, ništa čudno. Postoji tradicija SPCa ratnohuskackih izjava koju on nastavlja.
@Jastreb Jel ti to mene onako malo, a? Religija ne utiče na podelu BIH?! Jok, eto tako slučajno su Mudzahedini ratovali na strani Bošnjaka, slučajno je 90+ % R. Srpske pravoslavno, 90 + % zapadne BIH islamske vere, i slučajno su svi ostali hrvati katolici. I baš slučajno su su svi tako ratovali između sebe. Uopšte to nije bio verski sukob, ma jok. Dobro bre, da li je moguće da ti jednostavno ne možeš da priznaš da postoji bar nešto zla u religiji, da li je.moguće da toliko odbijas da vidiš ono što je očigledno loš uticaj iste na sva društva?! Jel misliš da slučajno postoji ovolika instituciolizovana mržnja prema LGBT ljudima?! Ovoliko antisemitizma koji su propovedali (i još uvek neki propovedaju) i katolici i pravoslavci i muslimani? Da ne spominjem sve ostale sukobe za koje znamo da je religija bila i okidač, za neke koje je bila katalizator, bastion tribalistickog mentaliteta širom planete, i kočnica naučnog razvoja,i razvoja društva uopšte, hiljadama godina?! Ništa od toga ne priznajes?! Za sve imaš neki drugi izgovor, jel da?!
Što se tiče Gavrilovićeve izjave, ništa čudno. Postoji tradicija SPCa ratnohuskackih izjava koju on nastavlja.
@Jastreb Jel ti to mene onako malo, a? Religija ne utiče na podelu BIH?! Jok, eto tako slučajno su Mudzahedini ratovali na strani Bošnjaka, slučajno je 90+ % R. Srpske pravoslavno, 90 + % zapadne BIH islamske vere, i slučajno su svi ostali hrvati katolici. I baš slučajno su su svi tako ratovali između sebe. Uopšte to nije bio verski sukob, ma jok. Dobro bre, da li je moguće da ti jednostavno ne možeš da priznaš da postoji bar nešto zla u religiji, da li je.moguće da toliko odbijas da vidiš ono što je očigledno loš uticaj iste na sva društva?! Jel misliš da slučajno postoji ovolika instituciolizovana mržnja prema LGBT ljudima?! Ovoliko antisemitizma koji su propovedali (i još uvek neki propovedaju) i katolici i pravoslavci i muslimani? Da ne spominjem sve ostale sukobe za koje znamo da je religija bila i okidač, za neke koje je bila katalizator, bastion tribalistickog mentaliteta širom planete, i kočnica naučnog razvoja,i razvoja društva uopšte, hiljadama godina?! Ništa od toga ne priznajes?! Za sve imaš neki drugi izgovor, jel da?!
Poslednji izmenio Zevs86 dana Uto 03 Nov 2015, 16:08, izmenjeno ukupno 1 puta
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Nazalost jastro ta deca su htela ne htela zigosana
zao mi je sto se telesno kaznjavanje za odredjene zlocine ne primenjuje vise
da sehocu reci da bi ja silovatelja osudila da mu cepnu celu alatku a ne samo jajceko..hemijska kastracija nije resenje ..tacnij nije resenje za stalno..prestane lekove da uzima i trt evo ti erekcije a potom i moguce nasilne penetracije. Ovako cepnes mu ceo kuki pa da vidim sto ce da jebe vise..ima da piski ko curica cuceci
zao mi je sto se telesno kaznjavanje za odredjene zlocine ne primenjuje vise
da sehocu reci da bi ja silovatelja osudila da mu cepnu celu alatku a ne samo jajceko..hemijska kastracija nije resenje ..tacnij nije resenje za stalno..prestane lekove da uzima i trt evo ti erekcije a potom i moguce nasilne penetracije. Ovako cepnes mu ceo kuki pa da vidim sto ce da jebe vise..ima da piski ko curica cuceci
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Ne slusam Rammstei, znam samo dve pesme Kastracija za ovakve slucajeve je definitivno a must... Po meni su trebali i tu zenu u zatvor na dozivotnu, mogu da se kladim da je nesto znala a CUTALA je sve vreme. Koliko je samo slucjava bilo u nasoj zemlji da dete (najcesce poremecemo) siluje otac ili ocuh a majka sve zna ali nece nista da kaze...
Gost- Gost
Da se ja pitam vratila bih i smrtnu kaznu
Zandrin- Zakleta sestra
da zevse. oni su koristili to što su muslimani, da dobiju pomoć zapada. to je bio rat nacija ne vjera. nije hitler napao druge zbog vjere nego zbog rase i nacije.
ista situacija je bila sad. bošnjaci vehabije mrze malo manje od srba. i pazi ovo ne smeta im toliko krst koliko trobojka ili dvoglavi orao. kod srba je mržnja stvar što oni bošnjake gledaju kao izdajnike i vječite saradnike srpskih neprijatelja. muslimani su sarađivali sa hrvatima katolicima, gotovo čitav rat.
ne poznaješ ti bosnu moj zevse nimalo
ista situacija je bila sad. bošnjaci vehabije mrze malo manje od srba. i pazi ovo ne smeta im toliko krst koliko trobojka ili dvoglavi orao. kod srba je mržnja stvar što oni bošnjake gledaju kao izdajnike i vječite saradnike srpskih neprijatelja. muslimani su sarađivali sa hrvatima katolicima, gotovo čitav rat.
ne poznaješ ti bosnu moj zevse nimalo
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Trešnja ::Srpski patrijarh Irinej rekao je da smo svi dužni da dignemo glas u zaštiti KiM i da "ako dođe do sile, moramo učiniti sve da milom ili silom to vratimo".
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=11&dd=03&nav_category=640&nav_id=1058790
debilno, debilnije, irinej
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
ја сматрам да је смртна казна бесмислена, кондрадикторна, и да надмашује злочин без обзира на то колико је он тежак; такође, не видим ни једно оправдање држави да присвоји право да одузме некоме живот. И наравно, ако је неопходно задовољити природну потребу појединца и колектива за ретрибуцијом - затвор је много гора опција од смрти. Пре свега јер је доживљен, а смрт је ослобађајућа, колико год тешка била.
Трешња, не значи много кастрација човеку од 80 година. Његов случај је јако тежак за одређивање казне, бар по мени, био бих у проблему да пронађем прикладно решење. Некада проста ретрибуција, надокнада једноставно не може бити остварена. Не видим шта се може узети таквом човеку, не видим шта би некоме таквом била истинска казна.
Трешња, не значи много кастрација човеку од 80 година. Његов случај је јако тежак за одређивање казне, бар по мени, био бих у проблему да пронађем прикладно решење. Некада проста ретрибуција, надокнада једноставно не може бити остварена. Не видим шта се може узети таквом човеку, не видим шта би некоме таквом била истинска казна.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
@azore sadističko mučenje, ali to nije dozvoljeno
моја омиљена садистичка справа је цепач шупка. Тиме бих мучио, рецимо... Сергеја Трифуновића. Углавном, справа је врло простог дизајна, може се спаковати у путничку торбу. Механизам је тај да се жртва помоћу справе намести у положај сличан феталном. Фиксирајући га у одређеном положају некаквим полугама између руку и ногу, након пар минута наводно настаје толико неописив грч у пределу аналног отвора да жртва полуди од муке после десетак секунди.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Kad neko pobije deset nevinih ljudi itekako je smrtna kazna za takvu zver opravdana
Dakle ispade da ppjedinac moze da nevinu zrtvu ubije (neretko i muci) a da drzava za taj zlocin eto nema pravo da oduzme zivot zato jer "niko nema pravo da oduzme drugom zivot"
Te zveri - ubice ..odsede u zatvoru 20 god npr puste ih na uslovno izfrzavanje kazne a oni vrlo cesto ponove svoj zlocin tj ubiju jos nekog
za coveka koji se ponasa kao zver nemas metod drugi vec da ga zverski kaznos tj srazmerno njegovom zlocinu. To jeste pravda..
a ono zatvor..sio mi ga djura..jedino pedofili i silovatelji gore prodju u zatvoru nego da si ih samo kastrirao
ako vec oces da ga zatvorom kaznis e onda salji na tezak rad ..nisu rusi bili ludi sto su gulage smislili
a uvek ima nwkog teskog rada u drzavi..dali bi se oni iskpristiti da kopaju kanale etc
btw sudija ima diskreciono pravo da izrekne ili ne izrekne smrtnu kaznu. Nelad je dovoljno da u zakonu stoji samo kao pretnja i dovoljno da jednog monstruma na svakih 10 gos pogubis da to odzvwkece u glavama ljudi..
Dakle ispade da ppjedinac moze da nevinu zrtvu ubije (neretko i muci) a da drzava za taj zlocin eto nema pravo da oduzme zivot zato jer "niko nema pravo da oduzme drugom zivot"
Te zveri - ubice ..odsede u zatvoru 20 god npr puste ih na uslovno izfrzavanje kazne a oni vrlo cesto ponove svoj zlocin tj ubiju jos nekog
za coveka koji se ponasa kao zver nemas metod drugi vec da ga zverski kaznos tj srazmerno njegovom zlocinu. To jeste pravda..
a ono zatvor..sio mi ga djura..jedino pedofili i silovatelji gore prodju u zatvoru nego da si ih samo kastrirao
ako vec oces da ga zatvorom kaznis e onda salji na tezak rad ..nisu rusi bili ludi sto su gulage smislili
a uvek ima nwkog teskog rada u drzavi..dali bi se oni iskpristiti da kopaju kanale etc
btw sudija ima diskreciono pravo da izrekne ili ne izrekne smrtnu kaznu. Nelad je dovoljno da u zakonu stoji samo kao pretnja i dovoljno da jednog monstruma na svakih 10 gos pogubis da to odzvwkece u glavama ljudi..
Zandrin- Zakleta sestra
Sud: Velika šteta ako Kristijan napusti Farmu
Autor: MONDO/Tanjug
Sud Aleksandru Kristijanu Goluboviću odložio odlazak na robiju jer nije završio učešće u rijalitiju Farma, uz ocenu da bi njegov prevremeni izlazak odatle mogao da izazove znatnu štetu.
03.11.2015. | 16:49 19
A- A A+
Viši sud u Beogradu saopštio je da je Aleksandru Kristijanu Goluboviću pravosnažno odložio stupanje na izdržavanje kazne od osam godina zatvora, jer su za to ispunjeni zakonski uslovi, odnosno jer je Golubović obavezan da završi započeti posao usled čijeg neizvršenja bi mogla da nastane znatna šteta.
Ko bi pretrpeo znatnu štetu?
Sud u svom obrazloženju nije naveo ko bi pretrpeo znatnu štetu niti u čemu bi se ta šteta ogledala.
Golubović učestvuje u višemesečnom realitiju Farma, koji se emituje na televiziji sa nacionalnom frekfencijom Pink.
U informaciji suda koja je objavljena na njegovom sajtu, precizira se da je preinačena odluka beogradskog Prvog osnovnog suda koji je početkom oktobra odbio Golubovićevu molbu za odlaganje izvršenja kazne.
Viši sud je utvrdio da su za to ispunjeni uslovi propisani Zakonom o izvršenju krivičnih sankcija, koji predviđa da se izvršenje kazne zatvora može odložiti "ukoliko je osuđeni obavezan da završi zapoceti posao usled čijeg neizvršenja može nastati znatna šteta".
Goluboviću je izvršenje kazne odloženo za tri meseca odnosno do 5. januara sledeće godine.
Izvršenje kazne Goluboviću je ranije već dva puta odlagano na po tri meseca, zbog rođenja deteta.
U svojoj informaciji, Viši sud je ukazao da je Golubović u ponovnoj molbi podnetoj Prvom osnovnom sudu, koju je taj sud odbio, istakao novi zakonski razlog za odlaganje izvršenja kazne.
Prilikom donošenja odluke kojom je Goluboviću odloženo izvršenje kazne zatvora, Viši sud je imao u vidu priložene dokaze u predmetu, period odlaganja, kao i period predviđen za realizaciju ugovornih obaveza koje je Golubović preuzeo.
Povezane vesti
SKANDAL: Kristijanu odložena robija do 5. januara
Jedan Kristijan je morao biti odbiven!
Naročito je imao u vidu činjenicu da apsolutna zastarelost izvršenja kazne zatvora u njegovom slučaju nastupa 2034. godine.
Zbog toga je zaključio da Prvi osnovni sud u Beogradu nije dovoljno cenio sve navedene okolnosti i dokaze prilikom donosenja prvostepene odluke, pa ju je preinačio.
Odluka Višeg suda je konačna i pravosnažna.
Golubović je prošle godine u novembru pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom i nedozvoljenog držanja oružja, pošto mu je Apelacioni sud u Beogradu tada smanjio kaznu sa 14 na osam godina zatvora.
Kako je u pritvoru, koji se uračunava u kaznu, već proveo četiri godine i četiri meseca, ostaje mu da odsluži manje od četiri godine.
Golubović je i ranije bio u srpskom zatvoru zbog iznude, dok je u inostranim zatvorima bio zbog raznih krivičnih dela.
uvijek može biti gore, zamisli da je Amfilohije patrijarh...Brat Crni ::Trešnja ::Srpski patrijarh Irinej rekao je da smo svi dužni da dignemo glas u zaštiti KiM i da "ako dođe do sile, moramo učiniti sve da milom ili silom to vratimo".
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=11&dd=03&nav_category=640&nav_id=1058790
debilno, debilnije, irinej
@Jastra Pink je ulizivačko propagandna institucija ma u kojoj zemlji djelovala. Neće valjda gosn premijer da dozvoli da Farmi padne gledanost. I što misliš da je jedino njihova zgrada kamenovana u toku protesta u Podgorici?
Zaključio sam da je normalnim ljudima jedino realno rješenje da bježi sa Balkana.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
To sam rekla, ne postoji to mucenje koje bi nadoknadilo 20 godina pakla. Unistio ih je skroz i ne vidim foru da ga ubijes u 70 god kad je on vec jednom nogom u grobu. Kako kastracija ne znaci kad mu ku*ac toliko bitan, cerku silovao vise od 3000 puta? Barem to da mu oduzmu da ne moze ni da se samozadovoljava. Pitam se sta coveku kvrcne u glavi pa mu je to palo na pamet? Gore cak od neke zivotinje koja nema svest ili ne znam ni ja. Nadam se ga barem muce ostali zatvorenici osim ako nije u samici.азор ахаи ::Трешња, не значи много кастрација човеку од 80 година. Његов случај је јако тежак за одређивање казне, бар по мени, био бих у проблему да пронађем прикладно решење. Некада проста ретрибуција, надокнада једноставно не може бити остварена. Не видим шта се може узети таквом човеку, не видим шта би некоме таквом била истинска казна.
Gost- Gost
S oprostenjem al muski su na svoj k osetljibi i kad su jednom nogom u grobu..tako da...cak i da je ful impotentan psihicki bi ga kastracija vise zabolela nego da mu otkines jedan prst s ruke. Pogotovo ako je u pitanju sexualni predator. Ma ceo k bi im ja izvalila i da pi pi na kateter do kraja zivota.
Zandrin- Zakleta sestra
On je verov bio poremecen otpocetka samo je to krio. Zena mu izradjala 7 deteta a njemu nije bilo dovoljno. A ona glupaca, nista joj cudno nije bilo, kao nista nije cula ili barem osetila da nesto ne valja? Svasta. Cerci napravio osam deteta i to mu nije bilo dosta. Da ga nisu uhvatili mozda bi se prebacio i na unuke. Zavrsavam na ovu temu, koja mi je zgadila ceo rucak, nema vecere za mene
Gost- Gost
@Lorde slično mislimo. ovdje je sve otišlo u qrac davno.
Cek jel amfilohije onaj sto je vukao neku lobanju sa sobom svojevremeno ili je to neka druga budala bila
btw meni je iguman manaatira iznad trebinja (zaboravih ime i manastira i igumana kolko sam se istraumirala) cupao tasnu saramena i vikao na mene da nisam posla na pijacu te da moram tasnu na pod sa strane da ostavim. Tacnije urlao je i otimao mi tasnu i izgledao kao nekakav pop iz pakla..dobronsam se prepala
btw meni je iguman manaatira iznad trebinja (zaboravih ime i manastira i igumana kolko sam se istraumirala) cupao tasnu saramena i vikao na mene da nisam posla na pijacu te da moram tasnu na pod sa strane da ostavim. Tacnije urlao je i otimao mi tasnu i izgledao kao nekakav pop iz pakla..dobronsam se prepala
Zandrin- Zakleta sestra
haha e ti iz trebinja su posebna priča. inače vladika Zahumsko Hercegovački je Grigorije, i narod ga tamo mrzi. Sav je on fin, načitan, ali opasan krimos. Neki su ga zvali Gospodar prstenova
A katolicki tek kakvi su ihahaha Kakve besne automobile i motore voze, otisla ja jednom kod popa jer mi dugovao nesto, tretirao me kao spijuna.
Gost- Gost
Trešnja ::otisla ja jednom kod popa jer mi dugovao nesto
Ode Trešnja u crkvu, prekrsti se, poljubi ikonu, dok stavlja novac tiho kaže: "Ovo ti je zajam da znaš, vratiću se ja po te pare..."
Poslednji put izmenio KrleTuđin dana Uto 03 Nov 2015, 19:59, izmenio ukupno 2 puta
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Budaletina istraumirao me..i drao se na ljude u porti sto slikaju sto sede na zidicuCRNIJASTREB ::haha e ti iz trebinja su posebna priča. inače vladika Zahumsko Hercegovački je Grigorije, i narod ga tamo mrzi. Sav je on fin, načitan, ali opasan krimos. Neki su ga zvali Gospodar prstenova
ma uzas
Zandrin- Zakleta sestra
Krle, sigurno ne u tom smislu i nista pogano, recimo da je kod njega bilo nesto sto je pripadalo nekome koga znam Sve u svemu, nije hteo da mi to vrati i gledao me kao da cu da skocim na njega i napadnem ga. Jedno oko u mene a drugo u monitor. A tek kad sam mu rekla da nisam krstena
Gost- Gost
@Zan, ne Amfilohije je jedan od onih opasno pametnih sveštenika koji ladno može da prijeti političkim neistomišljenicima i pripadnicima druge vjere nabijanjem na kolac i raspećem. Totalno kul kada bi živjeli u srednjem vijeku, a on je inače bio glavni kandidat za patrijarha kad se Pavle upokojio. Mnogima le laknulo što su na kraju izžrebali Irineja...
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Iskreno ne pratim mnogo popovsku bratju al se secam fa je bio taj jedan koji je devedesetih sa sobom vukao i lobanju i vadio jr u emisijama na tv.u
Zandrin- Zakleta sestra
ne budali, trešnja i zevs ne mogu ući u crkvu. štaviše kad prolaze pored crkve, gledaju da nije oblačnoKrleTuđin ::Trešnja ::otisla ja jednom kod popa jer mi dugovao nesto
Ode Trešnja u crkvu, prekrsti se, poljubi ikonu, dok stavlja novac tiho kaže: "Ovo ti je zajam da znaš, vratiću se ja po te pare..."
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Strana 24 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu