Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 17 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 17 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Sta sada citate?
+37
Uno Nomesta
Ashaman
Nim
KrleTuđin
Vazarius
mgorod
LunarFang
Sparkling Comet
Nocnoi_Dozor
CRNIJASTREB
Zevs86
Narcisa Black
Phrase
Besi
HuddleBre
Jon Snow
Brat Crni
bockybp
Zandrin
Вештица
Prince of Ravens
zokakelt
SKF10
Garfi
Areal
Hokins
bogdanikus
Chandrian
Oberin Martel
Lord M.
StefkeKum
White Rabbit
Eriops
Зимоврел
Lothesse
srbul
Assassin
41 posters
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Sta sada citate?
Završila Ime vetra, i dalje me nervira Kvout i Dena, međutim sviđa mi se Roftusov svijet, zanimljiv je i misterija sa Čandrijanima, kao i kako piše, tako da je moja ocjena 4 od 5.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Dena je iritantan čir... po prvim opisima ja sam nju dozivio kao sisatu fuksu... a on u pubertetu fali mu mama zacopao se sirot
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
CRNIJASTREB ::Dena je iritantan čir... po prvim opisima ja sam nju dozivio kao sisatu fuksu... a on u pubertetu fali mu mama zacopao se sirot
Ona je klasična femme fatale, a ja ne volim takve likove, ono lijepa sam i sve mi je dozvoljeno i oprošteno, nigdje veze.
Ma kakva femme fatale, to su zene koje svi zele a niko ih nema, dok kod Dene to nije slucaj Na Jastrinoj sam strani
Poslednji izmenio Lothesse dana Pon 27 Okt 2014, 20:10, izmenjeno ukupno 1 puta
Lothesse- Broj poruka : 5764
Godina : 34
Raspoloženje : Sleepy kitty, pur, pur, puuuuur
Reputacija : 343
Datum upisa : 11.02.2009
to loti
@Kometa @Lot Njeno postojanje u celoj prici je po meni najveci minus Rotfusu! Zar nije mogao Kvout da se zaljubi u neku ribu koja nije kurva/ sponzorusa?!? Cim vidim da krece neka prica o njoj krecem da se nerviram
Mada je prilicno ocigledno da je Kvout zaljubljen do usiju i nerazumno Aaaah, ta ljubav
@Jastra Khm, khm. Ja sam sve stekao utisak da ti bas volis takve ljubavi da propagiras u svojim pricama/ spisima? Te neke nerazumne i neuzvracene!?! oO? ?
Mada je prilicno ocigledno da je Kvout zaljubljen do usiju i nerazumno Aaaah, ta ljubav
@Jastra Khm, khm. Ja sam sve stekao utisak da ti bas volis takve ljubavi da propagiras u svojim pricama/ spisima? Te neke nerazumne i neuzvracene!?! oO? ?
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Zevs86 ::@Kometa @Lot Njeno postojanje u celoj prici je po meni najveci minus Rotfusu! Zar nije mogao Kvout da se zaljubi u neku ribu koja nije kurva/ sponzorusa?!? Cim vidim da krece neka prica o njoj krecem da se nerviram
Zevse, ja stvarno ne razumijem šta Roftusu bi napiše takav lik , pored Fele i Ori i ostalih u koje je Kvout mogao da se zaljubi, on nađe ovu i malo mi je smiješno ono da su sve žene u njegovom životu lijepe, mislim laskavo je to za ženski rod, ali ipak malo nemoguće.
Ja sam bio zaljubljen u Ori kad sam citao ,i ponekad u Devi ,a Dena sto kazete uglavnom svi ,od pocetka je bila malo iritantna,al mora i takav lik postojati ((: A Kvoutu je to prva ljubav,kako bi rekli mudri ljudi ,nema tu zaborava,kakva god da je
Gost- Gost
pobogu zevse ja sam o ljubavi pisao samo u boji prolaznosti stvari...
nije to bila.nemoguća već izdajnička
nije to bila.nemoguća već izdajnička
Dena je potrebna prici zato sto je ona Kvoutova ahilova peta. koliko god bila iritantna sponzorusa, njihova veza je zbog toga zanimljivija.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Lord M. ::Dena je potrebna prici zato sto je ona Kvoutova ahilova peta. koliko god bila iritantna sponzorusa, njihova veza je zbog toga zanimljivija.
Razumijem ja to Lorde, mora neko Moćnom Kvoutu stati na crtu , ali samo spominjanje nje me nervira , nadam se da je mrtva u sljedećem dijelu.
Verujem da Dena ima svoju ulogu i da cemo je tek otkriti.
Ali, sto kaze Zevs, cim se pojavi mene iznervira
Ali, sto kaze Zevs, cim se pojavi mene iznervira
Ma Dena je ziva nažalost to sam shvatio iz Bastove priče
Niko nije ni rekao da je mrtva
Inace, procitala sam stotinak strana Maze-a i dopada mi se
Ako ste gledali film i svideo vam se, procitajte i knjigu
Inace, procitala sam stotinak strana Maze-a i dopada mi se
Ako ste gledali film i svideo vam se, procitajte i knjigu
da znas da hoću jer sam je već skinuo sa neta..
inače planiram i vukodava pa da vidimo
inače planiram i vukodava pa da vidimo
at last!
ovo je kod nas prevedeno kao?
jos nije prevedena ni prethodna trilogija o Knezevicu Plemenitom. ovo je prvi dio od buduce trilogije "The Fitz and The Fool"
@Assassin Sve od tata Tolkina sto ima kod nas (mada mogao bih opet, davno sam to citao), PLIV, Hronike o kraljoubici, Demonski ciklus, poceo sam Tocak vremena i serijal Vestac...
@Zevs @CRNI Zahvaljujem, mada sam se u medjuvremenu odlucio da moram kupiti Rotfustove knjige. Ukoliko mi moj skromni budzet dozvoli kupicu i Vidovnjake
@Ostali Da nema Dene Kvout ne bi imao slabu tacku, sto bi znacilo da je imba ili op lik, a samim time ne bi bio to sto jeste. Zanimljiv.
Svako, pa cak i izmisljeni lik, mora u nekom trenutku imati jednu zenu koja ce ti zivot pretvoriti u pakao. Barem tako kaze cika Mirko sto pije ispred prodavnice u kraju
@Zevs @CRNI Zahvaljujem, mada sam se u medjuvremenu odlucio da moram kupiti Rotfustove knjige. Ukoliko mi moj skromni budzet dozvoli kupicu i Vidovnjake
@Ostali Da nema Dene Kvout ne bi imao slabu tacku, sto bi znacilo da je imba ili op lik, a samim time ne bi bio to sto jeste. Zanimljiv.
Svako, pa cak i izmisljeni lik, mora u nekom trenutku imati jednu zenu koja ce ti zivot pretvoriti u pakao. Barem tako kaze cika Mirko sto pije ispred prodavnice u kraju
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
Brat Crni ::@Assassin Sve od tata Tolkina sto ima kod nas (mada mogao bih opet, davno sam to citao), PLIV, Hronike o kraljoubici, Demonski ciklus, poceo sam Tocak vremena i serijal Vestac...
Znam, ali to je ne čini manje iritantnom.
Mudro zbori taj tvoj čika Mirko.
Evo mog ulova:
Sa štanda Novosti: Don Kihot 1,2,3/Servantes, Neobične priče/Mopasan, Kaljuga/Zola, Zamak/Franc Kafka,
Jedan dan Ivana Denisoviča/Solženjicin, Parmski kartuzijanski manastir/Stendal, Izabranik/Tomas Man, Na zapadu ništa novo/Remark. Svaka knjiga pojedinačno 90 dinara.
Od Kompjuterske biblioteke, dva krimića autorke Kamile Lekberj:Ledena princeza i Propovednik, svaka knjiga 100 din.
Od Čudne knjižare, Bagra diše/Ilija Bakić, 100 din.
Stylos-art, Čovek koji je znao sve/Igor Sahnovski, 600 din.
Od Vulkana, Kingovo Groblje kućnih ljubimaca, 890.
Srpska mitologija u verovanju, običajima i ritualu/Sreten Petrović, izdavač Dereta, 2540 din.
Uzeo i jedan strip za 200 din, Točak(Proročanstvo Korota), Skrobonja-Kovačević. Marketprint
Sa štanda Novosti: Don Kihot 1,2,3/Servantes, Neobične priče/Mopasan, Kaljuga/Zola, Zamak/Franc Kafka,
Jedan dan Ivana Denisoviča/Solženjicin, Parmski kartuzijanski manastir/Stendal, Izabranik/Tomas Man, Na zapadu ništa novo/Remark. Svaka knjiga pojedinačno 90 dinara.
Od Kompjuterske biblioteke, dva krimića autorke Kamile Lekberj:Ledena princeza i Propovednik, svaka knjiga 100 din.
Od Čudne knjižare, Bagra diše/Ilija Bakić, 100 din.
Stylos-art, Čovek koji je znao sve/Igor Sahnovski, 600 din.
Od Vulkana, Kingovo Groblje kućnih ljubimaca, 890.
Srpska mitologija u verovanju, običajima i ritualu/Sreten Petrović, izdavač Dereta, 2540 din.
Uzeo i jedan strip za 200 din, Točak(Proročanstvo Korota), Skrobonja-Kovačević. Marketprint
Eriops- Broj poruka : 79
Godina : 50
Raspoloženje : ok
Reputacija : 6
Datum upisa : 02.12.2009
Pročitao Nedovršeni posao, Tomasa Ligotija. Dosta dobra knjiga. Mračna i beskompromisna. Zaista je sličnog svetonazora Lavkraftu. Od njega ne očekujte simpatije prema junaku, ljubav, romantiku. Za Ligotija su ljudi bukvalno zlo,svinje, izmet koji kako kaže pliva po velikoj tamnoj reci, Velike Crne Svinje-. S tim da prvih 130 strana mi je odlično, zadnjih četrdeset mi nije baš selo, ali da ne spojlerišem previše. Vredi uzeti knjigu.
Pročitao Čovek koji je znao sve, Igora Sahnovskog. Glavni lik je smotani, simpatični dobrica, koga napušta žena i odlazi kod novopečenog tajkuna. Glavni junak ništa ne ume da uradi kako treba, pa ni da se ubije)nakon neuspešnog pokušaja samoubistva stiče iznenadnu moć, s kojom ne zna ustvari šta će...Kad razmislim, stvarno, sve što sam čitao od ruske fantastike zadnjih godina je bilo izvrsno. Prava je šteta što se više ruske fantastike ne prevodi kod nas, a prevode se razna sranja poput Eragona.
Sad čitam Bagra diše-Ilija Bakić. Teška i mučna knjiga, ali odlična proza...Bakić ogoljuje našu stvarnost devedesetih; ljudi na razmeđi dva sistema, države koja nestaje i nove koja nastaje; nema budućnosti, bori se samo da se preživi, i zadovoljavaju se samo osnovne potrebe: jesti, disati, piti, seksati se. Bagra diše...
Inače na štandu Čudne knjižare, sve knjige iz edicije Fantastična biblioteka su 100 dinara! Pored pomenute Bagra diše, to su Biblioteka Zorana Živkovića, Strah i njegov sluga Mirjane Novaković, Jedan na jedan Ivana Nešića, Zlatna knjiga Dragana Filipovića...ima zaista odličnih a jeftinih naslova.
Posle Bagre, bacam se na Kingovo Groblje kućnih ljubimaca.
Pročitao Čovek koji je znao sve, Igora Sahnovskog. Glavni lik je smotani, simpatični dobrica, koga napušta žena i odlazi kod novopečenog tajkuna. Glavni junak ništa ne ume da uradi kako treba, pa ni da se ubije)nakon neuspešnog pokušaja samoubistva stiče iznenadnu moć, s kojom ne zna ustvari šta će...Kad razmislim, stvarno, sve što sam čitao od ruske fantastike zadnjih godina je bilo izvrsno. Prava je šteta što se više ruske fantastike ne prevodi kod nas, a prevode se razna sranja poput Eragona.
Sad čitam Bagra diše-Ilija Bakić. Teška i mučna knjiga, ali odlična proza...Bakić ogoljuje našu stvarnost devedesetih; ljudi na razmeđi dva sistema, države koja nestaje i nove koja nastaje; nema budućnosti, bori se samo da se preživi, i zadovoljavaju se samo osnovne potrebe: jesti, disati, piti, seksati se. Bagra diše...
Inače na štandu Čudne knjižare, sve knjige iz edicije Fantastična biblioteka su 100 dinara! Pored pomenute Bagra diše, to su Biblioteka Zorana Živkovića, Strah i njegov sluga Mirjane Novaković, Jedan na jedan Ivana Nešića, Zlatna knjiga Dragana Filipovića...ima zaista odličnih a jeftinih naslova.
Posle Bagre, bacam se na Kingovo Groblje kućnih ljubimaca.
Eriops- Broj poruka : 79
Godina : 50
Raspoloženje : ok
Reputacija : 6
Datum upisa : 02.12.2009
Andžej Sapkovski - Poslednja želja, dobar ovaj veštac.
ma šta dobar, fantastičan... jao kako ćeš da mrziš Jenifer
Mozda i nece, ko zna