Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 12 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 12 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Igra pod obrucima
+22
Vazarius
Зимоврел
Blacko
Hokins
Zevs86
CRNIJASTREB
Brat Crni
srbul
Dimeks
Wanderer
White Rabbit
Lothesse
achilles2211
Oberin Martel
HuddleBre
lazarampovski
bockybp
Jon Snow
Princ Regar
StefkeKum
VojaLu
Eris
26 posters
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Igra pod obrucima
Imam neki osecaj da dobijamo spance.
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Е и ја исто И то нешто у последњим минутима Једва чекам сутра да навијам
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Euforija raste! Rastemo snazni!
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Kvota na nas 2,30. Vidim da nas, pored Francuza i Španaca, i kladionice podcenjuju...
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Godina : 33
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Јееееееееееееееееењ
Да су судије биле поштене било 20, а не 10 разлике. Толико.
ЕДИТ: Дај Зим неку вест из прве руке, шта кажу Шпанци?
ЕДИТ: Дај Зим неку вест из прве руке, шта кажу Шпанци?
Dobismo ih!
@Dimeks Slazem se! Da su sudije svirale faulove korektno na Teu i Bjelici, bilo bi 20 razlike! Inace, NN tandem FTW! Nemanja Bjelica i Nedovic! NN lica dominiraju! Jel promasio ista Nedovic?
Iskreno iznenadjen sam losom partijom u prvoj cetvrtini, ali sve se to vratilo kasnije. Spanci imaju losu rotaciju, i bas se primeti da im fali 4- 5 igraca. Sa ovakvom igrom, jedino nam Francuzi mogu nesto
@Dimeks Slazem se! Da su sudije svirale faulove korektno na Teu i Bjelici, bilo bi 20 razlike! Inace, NN tandem FTW! Nemanja Bjelica i Nedovic! NN lica dominiraju! Jel promasio ista Nedovic?
Iskreno iznenadjen sam losom partijom u prvoj cetvrtini, ali sve se to vratilo kasnije. Spanci imaju losu rotaciju, i bas se primeti da im fali 4- 5 igraca. Sa ovakvom igrom, jedino nam Francuzi mogu nesto
Reakcija publike kada Mirotic izlazi/ulazi iz igre xD
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
@Brat Crni Neprocenjivo! XD
Jos da se Italija-Turska zavrsi ispod 10 razlike i da mocna ciganska furija bude poslednja na tabeli, makar i na jedan dan
Amen to thatBrat Crni ::Jos da se Italija-Turska zavrsi ispod 10 razlike i da mocna ciganska furija bude poslednja na tabeli, makar i na jedan dan
Gledajuci ostale iz nase grupe mislim da nece biti problema za prvo mesto u grupi.Bjelkan
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
srbul- Broj poruka : 344
Godina : 36
Raspoloženje : Noć dolazi i moja straža počinje...
Reputacija : 42
Datum upisa : 24.06.2012
Ево Дими најзанимљивијих делова из новина, углавном хвале Немању и Теа:
„Бјелица загорчао шпанску премијеру
Шпанија је притерала Србију уза зид у првој четвртини 21-9, али касније је попустила челични стисак.
-Пау умало да чудесно преокрене резултат са 11 поена у последњих 6 минута...
-Шпанија је раширила крила уз Рејеса, Рибаса и Рудија, раскомотила се у нападу и угушила одбрану Србије лансиравши се у орбиту са резултатом 21-4, што је разгоропадило Ђорђевића који је добио и техничку грешку због протеста. Можда је то био његов једини начин да заустави провалу облака над главом његовог тима. Његови протести су уродили плодом јер је након тога у прва два минута друге четвртине, фурија добила пет личних грешака.
-Србија је успела да нас досегне захваљујући слободним бацањима и Недовићу који је упао у транс са 10 везаних поена у 20 минуту и изједначио резултат.
-Шпанији се померило тло под ногама после одмора и растерећенији Теодосић је покренуо балканску машину. Тада је и изванредни Бјелица оправдао своје место у Вуковима па су тројке Богдановића и Ерцега допринеле размаханој Србији и резултату 5-19 у трећој четвртини пред лошом одбраном фурије и њеном збуњеном и дезоријентисаном нападу...
-Шест минута пред крај Гасол је обукао одело чуда и убацио 11 поена за 5 минута, вративши Шпанију у живот у 38. минуту 70-71.
-Нажалост, Србија је у Бјелици, који је бриљирао читаве ноћи, пронашла лек за играча Булса. Једна његова тројка и изгубљена лопта Серхија Љуља пресудила је у корист Балканаца, који излазе ментално снажнији из овог окршаја.
Људи доле у коментарима већином исмевају овај новински чланак и кажу искрено да смо били бољи и углавном искаљују бес на шпанским играчима и тренеру... Нема нико да оспори нашу победу, можда је неколико њих рекло да играмо грубу игру и то је било све. Новине су стварно бомбастичне понекад о.О
Скариоло даје неке изјаве типа
„Тако смо и 2009 изгубили прву утакмицу од Србије па узели злато“
„Срећа је пресудила, Бјелица и Недовић су некако убацили две везане тројке у последњим тренуцима и то нас је коштало утакмице. Питање је шта би се десило да су промашили, Србија је била ментално пољуљана када смо им се примакли на 70-71“
Додуше, на махове је био и реалан:
„Одбрана нам се распала у 3. четвртини, 28 примљених поена је неприхватљиво“...
„Имали су 12 скокова више и дали су нам 20 поена из контранапада“
„Имали смо очајан проценат шута за 3 поена...“
Руди Фернандез каже да су „замало победили“, да су „ситнице одлучиле“.
„Њихов контранапад и тројке су нас поразиле. Нисмо одмах одлично почели али смо били подједнако агресивни као они у одбрани и то нам је дало велику предност. Касније су они били прецизнији а ми смо највише због умора и пада концентрације допустили да убаце лаке поене. Тренутно смо бесни на себе због пораза, али треба бити позитиван, мислим да смо имали и неке добре минуте у утакмици и још има времена, првенство је тек почело. Надам се да ће нам овај пораз помоћи да реагујемо и да се суочимо са наредним утакмицама на други начин...“
Добри смо засад против Немаца, ухватили смо прикључак, само да се одлепимо у 3. четвртини!„Бјелица загорчао шпанску премијеру
Шпанија је притерала Србију уза зид у првој четвртини 21-9, али касније је попустила челични стисак.
-Пау умало да чудесно преокрене резултат са 11 поена у последњих 6 минута...
-Шпанија је раширила крила уз Рејеса, Рибаса и Рудија, раскомотила се у нападу и угушила одбрану Србије лансиравши се у орбиту са резултатом 21-4, што је разгоропадило Ђорђевића који је добио и техничку грешку због протеста. Можда је то био његов једини начин да заустави провалу облака над главом његовог тима. Његови протести су уродили плодом јер је након тога у прва два минута друге четвртине, фурија добила пет личних грешака.
-Србија је успела да нас досегне захваљујући слободним бацањима и Недовићу који је упао у транс са 10 везаних поена у 20 минуту и изједначио резултат.
-Шпанији се померило тло под ногама после одмора и растерећенији Теодосић је покренуо балканску машину. Тада је и изванредни Бјелица оправдао своје место у Вуковима па су тројке Богдановића и Ерцега допринеле размаханој Србији и резултату 5-19 у трећој четвртини пред лошом одбраном фурије и њеном збуњеном и дезоријентисаном нападу...
-Шест минута пред крај Гасол је обукао одело чуда и убацио 11 поена за 5 минута, вративши Шпанију у живот у 38. минуту 70-71.
-Нажалост, Србија је у Бјелици, који је бриљирао читаве ноћи, пронашла лек за играча Булса. Једна његова тројка и изгубљена лопта Серхија Љуља пресудила је у корист Балканаца, који излазе ментално снажнији из овог окршаја.
Људи доле у коментарима већином исмевају овај новински чланак и кажу искрено да смо били бољи и углавном искаљују бес на шпанским играчима и тренеру... Нема нико да оспори нашу победу, можда је неколико њих рекло да играмо грубу игру и то је било све. Новине су стварно бомбастичне понекад о.О
Скариоло даје неке изјаве типа
„Тако смо и 2009 изгубили прву утакмицу од Србије па узели злато“
„Срећа је пресудила, Бјелица и Недовић су некако убацили две везане тројке у последњим тренуцима и то нас је коштало утакмице. Питање је шта би се десило да су промашили, Србија је била ментално пољуљана када смо им се примакли на 70-71“
Додуше, на махове је био и реалан:
„Одбрана нам се распала у 3. четвртини, 28 примљених поена је неприхватљиво“...
„Имали су 12 скокова више и дали су нам 20 поена из контранапада“
„Имали смо очајан проценат шута за 3 поена...“
Руди Фернандез каже да су „замало победили“, да су „ситнице одлучиле“.
„Њихов контранапад и тројке су нас поразиле. Нисмо одмах одлично почели али смо били подједнако агресивни као они у одбрани и то нам је дало велику предност. Касније су они били прецизнији а ми смо највише због умора и пада концентрације допустили да убаце лаке поене. Тренутно смо бесни на себе због пораза, али треба бити позитиван, мислим да смо имали и неке добре минуте у утакмици и још има времена, првенство је тек почело. Надам се да ће нам овај пораз помоћи да реагујемо и да се суочимо са наредним утакмицама на други начин...“
Teo nije dovoljno sutirao . Inace ja to izdrkavanje podrzavam u manje bitnim utakmicama, jer da nije takav psiho i da se ne izduvava na taj nacin, ne bi ni bio takva kosarkaska velicina. Jednostavno, no je takav sklop. Bjelica je konacno glavni igrac u reprezentaciji. Od 2009. godine je u timu i konstantno je dobar, ali izgleda da je Evroliga bila presudna i za reprezentaciju. Nema dovoljno hvale za njega zaista....
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Sumnjao sam da mogu do zlata na evropskom, ali onda sam okrenuo ploču kad sam zimus video kako otkidaju ovi naši u klubovima.
Erceg je sam izvukao Galatu. Bogdan i Bjelko Fener odveli na F4. Teo standardan.
Nadam se nekom prijatnom iznenađenju u vidu preuranjenog ispadanja Francuske, slično kao Španija prošle godine.
Ali, dobro je, zdravi su i odmorni ovi naši.
Idemo do medalje, pa u Rio.
Erceg je sam izvukao Galatu. Bogdan i Bjelko Fener odveli na F4. Teo standardan.
Nadam se nekom prijatnom iznenađenju u vidu preuranjenog ispadanja Francuske, slično kao Španija prošle godine.
Ali, dobro je, zdravi su i odmorni ovi naši.
Idemo do medalje, pa u Rio.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Ne mogu da smislim ovog bradulju. Supalj ko stare gace, a samo se nesto ljuti i negoduje. Kuzmic je doktor za njega.
Nije mi jasno sto je danas Milisav presedeo. Covek juce ulazi u igru, dobija loptu i pogadja odmah, kao kap.
Nedo nas podseca da je onomad izlomio kicmu Parkeru i drago mi je da ljudi vise ne pricaju o njemu kao pred prvenstvo. "Samo je atleta, nema sut ni mozak..."
Stime bolje mase peskirom od Milutinova.
Aj sto je Bjeli zavio u crno njih, nego sto je uspeo da se nosi sa jednim Novickim i pobedi. Shvatam ja da je Novicki mator, al' opet kida covek.
Oni faulovi nad Teom... Domacini su ok, ali samo obican faul?
Gde je Kalina nestao u drugom poluvremenu?
Simon radi posao.
Bogdan na momente kao da vuce nesto po podu, kakav nam i treba, a na momente ga strah da sutira za 3.
Nije mi jasno sto je danas Milisav presedeo. Covek juce ulazi u igru, dobija loptu i pogadja odmah, kao kap.
Nedo nas podseca da je onomad izlomio kicmu Parkeru i drago mi je da ljudi vise ne pricaju o njemu kao pred prvenstvo. "Samo je atleta, nema sut ni mozak..."
Stime bolje mase peskirom od Milutinova.
Aj sto je Bjeli zavio u crno njih, nego sto je uspeo da se nosi sa jednim Novickim i pobedi. Shvatam ja da je Novicki mator, al' opet kida covek.
Oni faulovi nad Teom... Domacini su ok, ali samo obican faul?
Gde je Kalina nestao u drugom poluvremenu?
Simon radi posao.
Bogdan na momente kao da vuce nesto po podu, kakav nam i treba, a na momente ga strah da sutira za 3.
не волим ова срања али ово "мени је деда лепо рекао" на крају...
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Da ostane strucni stab i Ekrem Jevric
Njima igraju dva pingvina ovaj drugi dabl dabl
Njima igraju dva pingvina ovaj drugi dabl dabl
Blacko- Vitez Bezemljaš
- Broj poruka : 817
Raspoloženje : need more coffee
Reputacija : 275
Datum upisa : 27.08.2013
Hahahahahaha, odlicna, ali odlicna fora sa klipom!
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Strana 35 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu