Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 24 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 24 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Igra pod obručima
+2
White Rabbit
Oberin Martel
6 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Igra pod obručima
Pre skoro 15 godina sam prestao da pratim NBA, ali trenutno sam inspirisan da ponovo bacim pogled. Pa mi treba savet, koji sajt preporučujete za online gledanje besplatno & uživo?
Re: Igra pod obručima
Dakle, postavih u "priznajem" komentar kao šalu, ali sad moram da ponovim kao zbilju - mislim da ove sezone Hrvati u NBA imaju ozbiljne igrače. Samo u posljednjoj utakmici Šarić je ostvario 32 poena, a konstantno dobri Bogdanović 17.
Kod nas Jokića ne treba komentarisati, ali se Bobi malo popravio 15 poena za 12 minuta.
Ukratko, Srbi imaju samo Jokića, koji je predobar i u skoku i u asistencijama i u poenima, ali Hrvati imaju 3-4 igrača od kojih 2-3 pokazuju na SVAKOJ utakmici da i te kako umiju da poentiraju. Nisu dominantni u ostalim poljima statistike, ali se plašim da su se dobro približili trenutku kada će da prekinu tradiciju sa nama.
Kod nas Jokića ne treba komentarisati, ali se Bobi malo popravio 15 poena za 12 minuta.
Ukratko, Srbi imaju samo Jokića, koji je predobar i u skoku i u asistencijama i u poenima, ali Hrvati imaju 3-4 igrača od kojih 2-3 pokazuju na SVAKOJ utakmici da i te kako umiju da poentiraju. Nisu dominantni u ostalim poljima statistike, ali se plašim da su se dobro približili trenutku kada će da prekinu tradiciju sa nama.
Oberin Martel ::Pre skoro 15 godina sam prestao da pratim NBA, ali trenutno sam inspirisan da ponovo bacim pogled. Pa mi treba savet, koji sajt preporučujete za online gledanje besplatno & uživo?
Можеш на Редиту наћи готово увек стримове на game thread-овима на r/nba.
Citiranje NBA statistike kao nacin poredjenja snage za evropske repke nema smisla. Cak i da ustase imaju 3,4 NBA igraca koji su "uspesniji" od nasih, to nema nikakve veze sa tim dokle god ne izadju na parket i moraju da se suoce sa nasim TIMOM Koji igra vec ustaljenu igru, gde se momci vec znaju, gde svi ginu jedni za druge. Ne, ne brinem se mnogo za bracu ustase kao nekog ko nam moze uzeti zlato. Mogu da nas dobiju u grupi, jednom. I to je to Saric je dao na jednoj utakmici 32 poena Mos' mislitiWhite Rabbit ::Dakle, postavih u "priznajem" komentar kao šalu, ali sad moram da ponovim kao zbilju - mislim da ove sezone Hrvati u NBA imaju ozbiljne igrače. Samo u posljednjoj utakmici Šarić je ostvario 32 poena, a konstantno dobri Bogdanović 17.
Ukratko, Srbi imaju samo Jokica koji je predobar. Teodosica koji je predobar. Bjelicu koji je dokazano predobar i koji ce nadam se biti zdrav dovoljno da igra. Bogdanovica koji je predobar, i ostale koji su dobri, u proseku. I trenera kojem ekipa veruje i gine za njega.
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Не бих да црњачим, али Бјелица има озбиљну повреду, Радуљица не игра константно (мада то ништа не значи јер је за репку играо увијек много боље него у клубовима), Маре цар се опростио од дреса...
Odigrasmo solidno protiv raspolozenih Letonaca juce, i ocekivano dobili.
Danas protiv Rusa nedovoljno dobro, ocigledno. No, Rusi su odigrali vrhunsku partiju protiv nas. Odlicno su nas skenirali, i ubili fanaticnom i divljackom odbranom. Ono sto se u NBA zvalo Hack a Shaq, danas je bilo Hack the Bobinator & Co. Komotno je moglo biti i jos nekih 5 faulova sviranih za nas i uz to neka bacanja ili +1 na kos, ali ono... Valjda je bilo glupo sudijama da sviraju jos faulova, st a znam.
Odusevio me Lucic ( mislim da za sada popunjava mesto Kaline pristojno) , a proradio je i Gagi. Macvan podbacio danas, mada mislim da nije bilo ni realno protiv ovoliko fizicki dominantnijih Rusa. On vec po obicaju igra slabije protiv igraca koji igraju tvrdo protiv njega i u odbrani i u napadu.
Bobinator odlican, i mislim da ce on da dominira u svakoj od utakmica do kraja. Nekako ne uspeva da se uspostavi kao sila sto se skoka tice, ali jbg. Mislim da mu tu treba pomoc od ostalih i tu nam bas fale Bjelica i Kalina...
Sto se tice Jovica, voleo bih da vidim da malo skupi ta muda i pokaze nesto u napadu, da makar probije ulazom ili nekim sutom sa bilo koje pozicije. Mislim, radi on posao asistencijama i to je za svaku pohvalu ali je uzasno jalov kao poenter.
Micica, Bircevica i Stimca stvarno nema smisla ni zvati vise. Niti rade nesto u odbrani osim sto prave faulove, a u napadu su bezidejni potrosaci lopti od kojih ne mozes ni da ocekujes bacanja da ubodu... Mislim, likovi slepanjem uzimaju medalje. Bolje ubaciti neku decurliju u vatru da makar skupljaju iskustvo.
Gudura nam je falio, vidi se da mu fali iskustvo... Juce je odradio pristojan posao u nedostatku Gagija i Lucica u napadu.
Kuzmic pristojan u odbrani, nedovoljno dobar u skoku i napadu...
A ovako dobre Ruse dugo nisam video, jeste da im ide na ruku to sto su sve repke oslabljene znacajno i bice zanimljivo videti koliki ce njihov domet biti na ovom prvenstvu.
Danas protiv Rusa nedovoljno dobro, ocigledno. No, Rusi su odigrali vrhunsku partiju protiv nas. Odlicno su nas skenirali, i ubili fanaticnom i divljackom odbranom. Ono sto se u NBA zvalo Hack a Shaq, danas je bilo Hack the Bobinator & Co. Komotno je moglo biti i jos nekih 5 faulova sviranih za nas i uz to neka bacanja ili +1 na kos, ali ono... Valjda je bilo glupo sudijama da sviraju jos faulova, st a znam.
Odusevio me Lucic ( mislim da za sada popunjava mesto Kaline pristojno) , a proradio je i Gagi. Macvan podbacio danas, mada mislim da nije bilo ni realno protiv ovoliko fizicki dominantnijih Rusa. On vec po obicaju igra slabije protiv igraca koji igraju tvrdo protiv njega i u odbrani i u napadu.
Bobinator odlican, i mislim da ce on da dominira u svakoj od utakmica do kraja. Nekako ne uspeva da se uspostavi kao sila sto se skoka tice, ali jbg. Mislim da mu tu treba pomoc od ostalih i tu nam bas fale Bjelica i Kalina...
Sto se tice Jovica, voleo bih da vidim da malo skupi ta muda i pokaze nesto u napadu, da makar probije ulazom ili nekim sutom sa bilo koje pozicije. Mislim, radi on posao asistencijama i to je za svaku pohvalu ali je uzasno jalov kao poenter.
Micica, Bircevica i Stimca stvarno nema smisla ni zvati vise. Niti rade nesto u odbrani osim sto prave faulove, a u napadu su bezidejni potrosaci lopti od kojih ne mozes ni da ocekujes bacanja da ubodu... Mislim, likovi slepanjem uzimaju medalje. Bolje ubaciti neku decurliju u vatru da makar skupljaju iskustvo.
Gudura nam je falio, vidi se da mu fali iskustvo... Juce je odradio pristojan posao u nedostatku Gagija i Lucica u napadu.
A ovako dobre Ruse dugo nisam video, jeste da im ide na ruku to sto su sve repke oslabljene znacajno i bice zanimljivo videti koliki ce njihov domet biti na ovom prvenstvu.
Svaka čast momcima. Nadam se samo da nećemo da se sretnemo sa Hrvatima u knock-out fazi, a kako igraju možda ni nećemo.
Jebote, nama barem 6 glavnih igrača ne igra. Koji je njihov izgovor?! Ne mogu da vjerujem kako su neuigrani.
Jebote, nama barem 6 glavnih igrača ne igra. Koji je njihov izgovor?! Ne mogu da vjerujem kako su neuigrani.
Al si ti opterecen krvatimaWhite Rabbit ::Svaka čast momcima. Nadam se samo da nećemo da se sretnemo sa Hrvatima u knock-out fazi, a kako igraju možda ni nećemo.
Zevs86 ::Odigrasmo solidno protiv raspolozenih Letonaca juce, i ocekivano dobili.
Jako dobro sroceno. Micic moyda eventualno i proradi, Bircevic slab. Ocekujem vise od Gudurica. Mora bre jos neko da proradi ako hocemo nesto da odradimo na prvenstvu. Naravno da je bolje da ubaci neke klince umesto Stimca i jos nekih...
E sad, Macvan za kapitena... Decko se trudi ali za kapitena stvarno nije. Niti ima reputaciju, niti toliko postovanje od igraca. I tu se vidi koliko nam je oslabljena repka. Macvan je najredovniji u reprezentaciji, pored Bogdana i Stimca. Sto dalje govori da je Bogdan jedini jos kandidat bio. A bolje da se zbaci dodatni pritisak sa njega. I dolazimo zaista matematicki do toga da je bilo neizbezno da Macvan bude kapiten. Kao Rakocevic svojevremeno kada je vladao raspad sistema u nasim redovima, samo sto je Rakocevic bio bolji igrac.
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Sto se tice odluke u vezi davanja kapitenske trake Macvanu... Ima smisla donekle. Osim ako ne bi zeleli da je damo Stimcu? A Macvan nije glup igrac / covek, ume da bude jako namazan cesto i slazem se da je to logican potez u ovakvom poretku stvari.Vazarius ::Zevs86 ::Odigrasmo solidno protiv raspolozenih Letonaca juce, i ocekivano dobili.
Jako dobro sroceno. Micic moyda eventualno i proradi, Bircevic slab. Ocekujem vise od Gudurica. Mora bre jos neko da proradi ako hocemo nesto da odradimo na prvenstvu. Naravno da je bolje da ubaci neke klince umesto Stimca i jos nekih...
E sad, Macvan za kapitena... Decko se trudi ali za kapitena stvarno nije. Niti ima reputaciju, niti toliko postovanje od igraca. I tu se vidi koliko nam je oslabljena repka. Macvan je najredovniji u reprezentaciji, pored Bogdana i Stimca. Sto dalje govori da je Bogdan jedini jos kandidat bio. A bolje da se zbaci dodatni pritisak sa njega. I dolazimo zaista matematicki do toga da je bilo neizbezno da Macvan bude kapiten. Kao Rakocevic svojevremeno kada je vladao raspad sistema u nasim redovima, samo sto je Rakocevic bio bolji igrac.
Sto se tice Micica, mozda i proradi. Ima on potencijala da odradi dobar posao u grupi, za posle... Ne znam stvarno, ocigledno je da je u nekom grcu. Stimac juce... I to protiv ekipe koja ima 1 pravog centra i protiv ljudi koje manje vise zna on odigra kako samo on ume... Stvarno bih mu se zahvalio na saradnji nakon ovog prvenstva.
A jucerasnja tekma protiv Turaka... Turci su slabiji od nas, objektivno. Dobar posao je odradio i Sale, zatvorio im je takticki dosta opcija i ekipa se kretala bolje u odbrani. U napadu je jako cesto skripalo i onda je Bogi popizdeo i ocitao im lekciju Kao sto se i ocekuje od igraca NBA kalibra.
Jako mi je drago sto je Jovic proradio. Ocigledno se radi samo o pitanju samopouzdanja, i mislim da ce ga ovaj mec osloboditi malo. Jer jako nam je potreban i kao napadacka opcija. Kao da je cuo moje kritike
Bobi nije mogao da se juri u ovom mecu, nisu mu legli Turci. Nije imao vremena nesto mnogo da se namesti i dominira, njihov selektor je odradio solidan posao u postavci igre u odbrani kako bi to sprecio.
Lucic dobar, Gagi takodje, Macvan bolji nego u mecu sa Rusima.
Ne mogu da ne spomenem Bircevica, ocigledno je da mu vise leze brze i fizicki slabije ekipe poput Turske. Odigrao je inteligentno, timski i dao svoj doprinos. Kad bi uspeo jos da se izvuce i namesti koju tricu ( sto znamo da moze) to bi bilo sjajno. Jer bi time razvukao odbranu, a i mislim da bi mu koja trojka dobro legla za samopouzdanje i nadam se da ce tako nesto uraditi danas protiv Engleza. Treba nam tim koji je raspolozen za igru. Svi znamo da su B&B nosioci, ali bilo bi sjajno da raspodelimo te poene timskom igrom kao sto smo juce.
Danas u 4 imamo jednu laganu tekmu protiv Engleza i verujem da ce Sale da isproba neke opcije protiv njih nakon sto osigura prednost. Ocekujem vecu minutazu od Gudure, Lazica, Bircevica sve u cilju da se da malo oduska Bogiju ( iako ocekujem da ce on opet morati da zapne bar 20ak minuta) . Danas radim drugu i propustam ovu tekmu u 4, kao i fudbal uvece Kmeeeeeeeeeeeeeee
Uh, kada bi Guduric i Lazic dobili vecu minutazu i pokazali se, to bi bilo odlicno.
Nismo spomenuli Lucica mnogo, a pruza zaista odlicne partije, skok, odbrana, doprinosi u poenima. Uz Milosavljevica odlicna dopuna Bogdanu i Bobiju. I da, Jovic odlcan protiv Turaka, al mu se vidi taj grc, nemam pojma. U par navrata bas stegnut i u prazno bez cilja sutira i dodaje...
Nismo spomenuli Lucica mnogo, a pruza zaista odlicne partije, skok, odbrana, doprinosi u poenima. Uz Milosavljevica odlicna dopuna Bogdanu i Bobiju. I da, Jovic odlcan protiv Turaka, al mu se vidi taj grc, nemam pojma. U par navrata bas stegnut i u prazno bez cilja sutira i dodaje...
Ок, ја као локални Хрват да се осврнем на пола утакмице коју сам гледао између Хрватске и Шпаније (Убицо, нисам стварно Хрват) :П
Хрватска је играла како сам очекивао да ће да игра - добро. Шпанци су одрадили добар скаутинг на Богдановићу, тако да се скоро није ни видио у првом полувремену, али је Шарић то искористио и повукао добро. Утакмица је била неизвјесна колико због одличне Хрватске, толико и због стаааре Шпаније, којој је ово лабудова пјесма.
Срби, што рече Шаренац, колико треба да се добије утакмица, а да се не изломе играчи.
Хрватска је играла како сам очекивао да ће да игра - добро. Шпанци су одрадили добар скаутинг на Богдановићу, тако да се скоро није ни видио у првом полувремену, али је Шарић то искористио и повукао добро. Утакмица је била неизвјесна колико због одличне Хрватске, толико и због стаааре Шпаније, којој је ово лабудова пјесма.
Срби, што рече Шаренац, колико треба да се добије утакмица, а да се не изломе играчи.
Mnogo smo sivi bili protic Madjara. Italija lagano dobila Fince. Kako se cini, bice bas teska utakmica. Nadam se da mozemo da prodjemo dalje.
Braca Rusi dobili bracu Hrvate. Drago mi je
A mi dobismo bracu Madjare, mada se nismo nesto namucili niti mnogo angazovali. Sale kalkulise malo, kao i ostatak ekipe. Protiv Italije ce to biti sve ozbiljnije.
A mi dobismo bracu Madjare, mada se nismo nesto namucili niti mnogo angazovali. Sale kalkulise malo, kao i ostatak ekipe. Protiv Italije ce to biti sve ozbiljnije.
Slazem se da je bilo kalkulacije. Ali opet je bilo slabo izdanje.
Ja ne mogu da vjerujem kako su Hrvati igrali (**** **, Zevse). Mislim, ne velim da su bolji od Rusa, ali onakav debakl nisam očekivao. Šarić je igrao katastrofalno, doduše, kad su mu na zagrijavanju puštali fašistu Tompsona.... jebote, kakvi retardi. Ja da sam na njegovom mjestu, zahvalio bih se reprezentaciji i ne bih igrao više za njih.
Ne znam kako se deklariše Bogdanović...
Rekoh ti ja da oni nisu takva sila kakva ti mislis da jesuWhite Rabbit ::Ja ne mogu da vjerujem kako su Hrvati igrali (**** **, Zevse). Mislim, ne velim da su bolji od Rusa, ali onakav debakl nisam očekivao. Šarić je igrao katastrofalno, doduše, kad su mu na zagrijavanju puštali fašistu Tompsona.... jebote, kakvi retardi. Ja da sam na njegovom mjestu, zahvalio bih se reprezentaciji i ne bih igrao više za njih.
Da prostis, ocekivano je bilo. Bar sa moje strane. Sale zna sta radi, i zna kako da izvuce maksimum iz svojih momaka. A oni su tu negde na svom maksimumu trenutno. Ne znam da li cemo moci da igramo sa Spancima u finalu ravnopravno 40 minuta, ali Ruse cemo da polupamo
Zevs86 ::Da prostis, ocekivano je bilo. Bar sa moje strane. Sale zna sta radi, i zna kako da izvuce maksimum iz svojih momaka. A oni su tu negde na svom maksimumu trenutno. Ne znam da li cemo moci da igramo sa Spancima u finalu ravnopravno 40 minuta, ali Ruse cemo da polupamo
Nadam se
Pogresio sam sto se tice Spanije, ali sam potrefio sto se tice RusaVazarius ::Zevs86 ::Da prostis, ocekivano je bilo. Bar sa moje strane. Sale zna sta radi, i zna kako da izvuce maksimum iz svojih momaka. A oni su tu negde na svom maksimumu trenutno. Ne znam da li cemo moci da igramo sa Spancima u finalu ravnopravno 40 minuta, ali Ruse cemo da polupamo
Nadam se
Sto se tice Slovenije, bice cupavo. Mada mislim da je Sale izjavio da su oni veliki favoriti kako bi skinuo pritisak sa nas. Rekao bih da smo tu negde. Oni igraju sjajno, ali i mi imamo velike sanse da ih pobedimo. Jako mi je drago sto se Jovic nije ozbiljnije povredio, bez njega bi bila mnogo teze.
Ne moram ni da gledam niti pratim utakmice, znam da gubimo cim se komsije utisaju
edit: vidim kasnim hehe
edit: vidim kasnim hehe
Чери- Broj poruka : 448
Raspoloženje : svi putevi vode ka jednom...
Reputacija : 95
Datum upisa : 09.02.2017
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu