Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 5 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 5 Gosta :: 2 ProvajderiNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Igra pod obrucima
+22
Vazarius
Зимоврел
Blacko
Hokins
Zevs86
CRNIJASTREB
Brat Crni
srbul
Dimeks
Wanderer
White Rabbit
Lothesse
achilles2211
Oberin Martel
HuddleBre
lazarampovski
bockybp
Jon Snow
Princ Regar
StefkeKum
VojaLu
Eris
26 posters
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Igra pod obrucima
Ovo podseca na fajnal for pre dve godine...Oly izbaci CSK a Real razbio Barsu,u finalu Oly dobio...Opet ce tako biti
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Žao mi je Crni... Ma olimpijakos osvaja, trudna žena Spanulisu....
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
pogriješio si... prošle godine je real razbio Barsu, pretprošle je bio tijesan i dobar meč... real je prošle godine ponizio Barsu, a izgubio u finalu od makabejacaHokins ::Ovo podseca na fajnal for pre dve godine...Oly izbaci CSK a Real razbio Barsu,u finalu Oly dobio...Opet ce tako biti
Da prosle ih je razbio,nema veze poenta je ista...Oly dobijaCRNIJASTREB ::pogriješio si... prošle godine je real razbio Barsu, pretprošle je bio tijesan i dobar meč... real je prošle godine ponizio Barsu, a izgubio u finalu od makabejacaHokins ::Ovo podseca na fajnal for pre dve godine...Oly izbaci CSK a Real razbio Barsu,u finalu Oly dobio...Opet ce tako biti
pa svaki put kad je Spanulisovica bila trudna on je bio prvak Evrope
http://kosarka.hotsport.rs/2015/05/19/dosadilo-mu-pecanje-milicic-se-vraca-kosarci-za-koji-klub-ce-igrati/
Sta mislite o oveme? Istina ili vest koja ce biti demantovana u vecernjem izdanju?
Sta mislite o oveme? Istina ili vest koja ce biti demantovana u vecernjem izdanju?
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
zar on nije bokser?
Nema nista od toga,kada nije potpisao pre dve godine kada je mogao da bira gde ce....
ču gdje će? pa u zvezdu! vaš pavlović...
Kaze Djukanovic u Metalac,to je rekao i za PavlovicaCRNIJASTREB ::ču gdje će? pa u zvezdu! vaš pavlović...
Inace taj hot sport je tesko njesra od portala...
Kao i svaki drugi portal. Verovatno ce demantovati vest za koji sat, nego mi zanimljiva vest posto je rec o daljem rodjaku.Hokins ::Kaze Djukanovic u Metalac,to je rekao i za PavlovicaCRNIJASTREB ::ču gdje će? pa u zvezdu! vaš pavlović...
Inace taj hot sport je tesko njesra od portala...
rođak? pa da... a je li ti pecas ribe? ili fataš?
Jok...samo pijem, pusim i vinjake rusim...i pustam cetnicke pesme ovde u domu...
Ako profa promeni ime metalca u Ravna Gora ima velike sanse da dovede Darkelju
četničke? pa ima li ovdje ijedan pošteni komunista? :-D
Komunjare nisu vise in. Milicic je vec sada potpisao za Metalac.
srbul- Broj poruka : 344
Godina : 36
Raspoloženje : Noć dolazi i moja straža počinje...
Reputacija : 42
Datum upisa : 24.06.2012
Kao pre dve godine kada je potpisao na marakani ugovor...Ne verujem dok ga ne vidim na terenu...Profesor je isto tako tvrdio da je Pavlovic potpisao za Metalac...srbul ::Komunjare nisu vise in. Milicic je vec sada potpisao za Metalac.
Dugo nije igrao, pa ne verujem da moze neku utakmicu na visokom nivou da odigra. Mozda je sve to i marketing... Meni je on izdominirao sa onim grckim sudijama. To mu je nekako 'uspeh' karijere.Hokins ::Kao pre dve godine kada je potpisao na marakani ugovor...Ne verujem dok ga ne vidim na terenu...Profesor je isto tako tvrdio da je Pavlovic potpisao za Metalac...srbul ::Komunjare nisu vise in. Milicic je vec sada potpisao za Metalac.
srbul- Broj poruka : 344
Godina : 36
Raspoloženje : Noć dolazi i moja straža počinje...
Reputacija : 42
Datum upisa : 24.06.2012
Dobar spisak,moj izbor konacnih dvanest bi bio:
Teodosic,Markovic
Nedovic,Bogdanovic,Milosavljevic
Kalinic
Bjelica,Mitrovic,Erceg
Marijanovic,Raduljica,Kuzmic
Teodosic,Markovic
Nedovic,Bogdanovic,Milosavljevic
Kalinic
Bjelica,Mitrovic,Erceg
Marijanovic,Raduljica,Kuzmic
ja bih mitrovića out, a jokić in... učinak im je nemjerljiv, talenat debelo na strani jokić, mlađi je, već sad ga treba uvoditi da bude naša prva zvijezda za par godina
onda nedović? ne.... bivši talenat.. bolje micić koji je kreativan, i koji može da zamjeni tea, pa bolje i jovic koji u odbrani može da da energiju..
što se centra tiče, ne znam kako igra ovaj Kuzmić... visok je, igra tu razvojnu ligu, ko zna možda zaigra i u finalu NBA... tu i milutinov nije loš, ali on mi još nema masu, mada se dobro nosio sa Bobijem..
onda nedović? ne.... bivši talenat.. bolje micić koji je kreativan, i koji može da zamjeni tea, pa bolje i jovic koji u odbrani može da da energiju..
što se centra tiče, ne znam kako igra ovaj Kuzmić... visok je, igra tu razvojnu ligu, ko zna možda zaigra i u finalu NBA... tu i milutinov nije loš, ali on mi još nema masu, mada se dobro nosio sa Bobijem..
Kazu da se Saletu bas svidja Nedovic...Jokic je jos zelen,pre svega mislim na fizicke nedostatke,plus imamo igraca na cetvorci koji ima sve njegove karakteristike i igra na mnogo vecem nivou kosarke ...Ja sam od Vase mnogo ocekivao ali on ove sezone nije nista poboljsao u svojoj igri,mislim da ga je zvao kao podstrek za dalji rad.Kuzmic je jedini nas centar sa spiska koji je kompletan defanzivac sto nam treba znajuci da je Raduljic nije bas sjajan odbranbeni igrac...
Mislim da su jedini sigurni
Teo,Pefi,
Bogdan
Kalina
Bjelica,Erceg
Raduljica i Bobi
Ovi ostali su tu da se uguraju u ta cetiri mesta,mislim da cemo imati sedam visokih i pet niskih kao prosle godine stim da ove godine sigurno necemo voditi cetiri centra .Ako Sale bude poveo tri plejmejkera sigurno otpada jedan bek.Siguran sam da Jovic i Milosavljevic ne mogu da se nadju zajedno na spisku,kao ni Erceg i Jokic.Po nekim informacijama koje sam cuo Macvan je na spisku za ne daj boze,ako nam se neki igraci povrede.Sale nije odusevljen njime i ne vidi njega u ekipi ,ima neke logike posto Sale insistira na atletizmu i brzoj kosarci...
Gotovo sam siguran da cemo imati samo jednu pravu trojku u ekipi a to je Kalina...
Mislim da su jedini sigurni
Teo,Pefi,
Bogdan
Kalina
Bjelica,Erceg
Raduljica i Bobi
Ovi ostali su tu da se uguraju u ta cetiri mesta,mislim da cemo imati sedam visokih i pet niskih kao prosle godine stim da ove godine sigurno necemo voditi cetiri centra .Ako Sale bude poveo tri plejmejkera sigurno otpada jedan bek.Siguran sam da Jovic i Milosavljevic ne mogu da se nadju zajedno na spisku,kao ni Erceg i Jokic.Po nekim informacijama koje sam cuo Macvan je na spisku za ne daj boze,ako nam se neki igraci povrede.Sale nije odusevljen njime i ne vidi njega u ekipi ,ima neke logike posto Sale insistira na atletizmu i brzoj kosarci...
Gotovo sam siguran da cemo imati samo jednu pravu trojku u ekipi a to je Kalina...
Skroz sam zadovoljan igracima na spisku.
Mojih 12 bi bilo:
Teo, Markovic
Nedovic Bogi, Milosavljevic
Bjelica, Kalina
Erceg, Jokic ili Macvan
Bobi, BRaduljica i Milutinov.
Jovic moze da dodje u obzir jedino ako se neko od dvojki povredi( pu pu pu), i isto vazi za Simonovica i Keselja u slucaju Bjelice ili Kaline( pu pu pu) .
Sa ovog mog spiska, jedino sto vidim da moze da se menja jesu Milosavljevic ili Macvan. Za ovo ostalo sam ubedjen
Mojih 12 bi bilo:
Teo, Markovic
Nedovic Bogi, Milosavljevic
Bjelica, Kalina
Erceg, Jokic ili Macvan
Bobi, BRaduljica i Milutinov.
Jovic moze da dodje u obzir jedino ako se neko od dvojki povredi( pu pu pu), i isto vazi za Simonovica i Keselja u slucaju Bjelice ili Kaline( pu pu pu) .
Sa ovog mog spiska, jedino sto vidim da moze da se menja jesu Milosavljevic ili Macvan. Za ovo ostalo sam ubedjen
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Не може Бјелица више да игра 3. По свој прилици ће 3 крпити Богдановић и Милосав, када не буде играо Калина. Као што је радио на СП када су Марковић и Тео били у игри у исто време. Са друге стране, мислим да ће Марковић да одмори ово лето. Доста се повређивао ове године, а и вуче ону повреду леђа доста дуго. Мислим да Јовић може добро одиграти Пефијеву улогу, а овај нека се одмори за Олимпијаду следеће године
Јокићу требају још 2 године озбиљне кошарке да би могло да се размишља о њему као репрезентативцу. Његова незаинтересованост и неиграње одбране је чист криминал. Њему би Дудин фашистички режим тренирања легао као будали шамар. Са друге стране Митровић има више искуства, једну солидну ЕЛ сезону иза себе, а играчи су сличног типа (face-up четворке, знају да поделе пас, јаки у контри). Постоје неке приче да га Мишко шаље у НБА колико следеће сезоне, што је по мени добра идеја (Денвер је екипа која стагнира већ годинама, неће ни имати неку конкуренцију на 4 осим оног муслиџе Ферида).
У НБА ће поправити физичке предиспозиције, сигуран сам. Када се само сетим када сам гледао Цедевиту у Крагујевцу, Нуркић је био једнако недефинисана телесина као и Јокић, и ево већ после једне сезоне је направио видан напредак што се тиче његовог тела.
Јокићу требају још 2 године озбиљне кошарке да би могло да се размишља о њему као репрезентативцу. Његова незаинтересованост и неиграње одбране је чист криминал. Њему би Дудин фашистички режим тренирања легао као будали шамар. Са друге стране Митровић има више искуства, једну солидну ЕЛ сезону иза себе, а играчи су сличног типа (face-up четворке, знају да поделе пас, јаки у контри). Постоје неке приче да га Мишко шаље у НБА колико следеће сезоне, што је по мени добра идеја (Денвер је екипа која стагнира већ годинама, неће ни имати неку конкуренцију на 4 осим оног муслиџе Ферида).
У НБА ће поправити физичке предиспозиције, сигуран сам. Када се само сетим када сам гледао Цедевиту у Крагујевцу, Нуркић је био једнако недефинисана телесина као и Јокић, и ево већ после једне сезоне је направио видан напредак што се тиче његовог тела.
kad čujem od ljudi kao šta će jokić zelen je nek ide mitrović ili mačvan ospem se... pa jeste zelen, ali neće sazreti ne igrajući već igrajući... zelen je bio i teo, zelen je bio i bjelica(u poređenju sa jokićem bjelica je 2009 bio ne zelen već tek proklijao, a postao je najkonstantniji nas igrač)... jokiću zamjeraju odbranu? i da je fizički slab? pa on je najjačim odbranama na jadranu davao 20+ i 30+ poena(zvezdi i partizanu)... a eto protiv bobija je po meni igrao pametnije nego svi partizanovi igrači zajedno, išao je na tehniku, krađu lopte i izbijanje...
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Strana 32 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu