Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 23 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 23 Gosta :: 2 ProvajderiNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Sta sada citate?
+39
SKF10
Besi
Brat Crni
Princ Regar
Garfi
White Rabbit
Amra
Eriops
Nocturnal
VojaLu
Areal
Uno Nomesta
Ser Andrej
Kian The Nephilim
Zandrin
khaleesi92
азор ахаи
bockybp
Melkor
LunarFang
Hokins
StefkeKum
Nim
Assassin
Majka žaba
Dimeks
Vazarius
Зимоврел
Oberin Martel
Nocnoi_Dozor
Prince of Ravens
Lord M.
Lothesse
HuddleBre
Zevs86
Sparkling Comet
Chandrian
Вештица
CRNIJASTREB
43 posters
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Sta sada citate?
Sparkling Comet ::
Pročitala samo prvi dio i knjiga mi se uopšte nije dopala, iritantan glavni lik, a ni radnja nije nešto posebno, mislim da sam joj dala jednu zvijezdicu na Goodreadsu.
Ja sam dve ili tri zvezdice za prvu. Sada čitam drugu. Nije baš jednu zvezdicu loše. Kakve gluposti sam čitao ovo je makar koherentno. Ima početak i kraj, glavu i rep. Ali da je za preporuku baš i nije.
Jastro serijal se zove The Hollows a autor je izvesna Kim Harrison. Ali ti ne preporučujem, više je za klinke ... or for pervs who are into redheads in leathers.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Prince of Ravens ::Sparkling Comet ::
Pročitala samo prvi dio i knjiga mi se uopšte nije dopala, iritantan glavni lik, a ni radnja nije nešto posebno, mislim da sam joj dala jednu zvijezdicu na Goodreadsu.
Ja sam dve ili tri zvezdice za prvu. Sada čitam drugu. Nije baš jednu zvezdicu loše. Kakve gluposti sam čitao ovo je makar koherentno. Ima početak i kraj, glavu i rep. Ali da je za preporuku baš i nije.
Jastro serijal se zove The Hollows a autor je izvesna Kim Harrison. Ali ti ne preporučujem, više je za klinke ... or for pervs who are into redheads in leathers.
Nije to jedina glupost, nažalost , ali zna mi se to desiti, čitam i tek završim, vidim da sam pročitala nešto što mi se uopšte ne sviđa, ali učim, sad, ako dođem do 50 strane i vidim da od toga ništa, ostavljam knjigu.
Odavno nisam pročitala dobru knjigu o vampirima, uglavnom za glavne likove imaju iritantne djevojke koje se ne mogu odlučiti između 3 ili 4 lika , na stranu trilogija Soj, koja je akciona sa spooky atmosferom, ali ne baš sjajno razrađenim likovima.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Kometo, pročitaj Salemovo od Stivena Kinga ili Ja sam legenda od Ričarda Metisona.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Nocnoi_Dozor ::Kometo, pročitaj Salemovo od Stivena Kinga ili Ja sam legenda od Ričarda Metisona.
Čitala sam Salemovo, odlična, a Ja sam legenda mi je na spisku.
Sestra mi otela Vešca i sad ona čita, navukla se na knjigu -_- nemogu da nastavim...
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Kometo, što pre pročitaj Ja sam legenda. Mnogo je bolja od filma.
Nocnoi_Dozor ::Kometo, što pre pročitaj Ja sam legenda. Mnogo je bolja od filma.
Važi.
uno ti imaš sestru? i kinji te, otima knjige i tako to? svašta danas primaju u noćnu
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Nocnoi_Dozor ::Kometo, što pre pročitaj Ja sam legenda. Mnogo je bolja od filma.
Potpisujem. Mada ima vise verzija filma, najbolji je onaj prvi, crno beli, rekao bih iz 1964. Ako se dobro secam ime filma je "The Last men on Earth".
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Ubico, taj prvi je i najbolji, ova verzija sa Vilom smitom je najlošija.
Stiven Erikson-Malaska knjiga palih-Mjesecevi vrtovi
Amra- Broj poruka : 10
Godina : 33
Raspoloženje : The North remembers!
Reputacija : 0
Datum upisa : 28.05.2014
@Amra Izdrzi do drugog dela! Veruj mi
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
pročitao tri knjige Prvog zakona od Aberkombija i zadovoljan sam pročitanim... lagano, zabavno, pisac koji zna da piše, lijepo prikazani likovi sa svim svojim manama... tu nemaš pozitivnog lika da ga yebes... čak sam u trećem dijelu poželio da Kalul pojede Bajaza...
Nova "epizoda" Dresden Files! Woohoo. Što se mene tiče mogu da čitam još pedeset delova samo da Harry ostane sarkastičan i pun referenci.
Serija nije uspjela zar ne?
Serija normalno nije uspela jer su previše promenili. Ali Butcher izbacuje po jednu knjigu na godinu, dve. Za sada ovaj komentar:
“Wait,” I said. “Aren’t you supposed to be their princess?”
“In the flesh, sure,” Molly said, her eyes sparkling. “In dreams, though, they can come at me anonymously, so every punk thinks he’s tough. It’s like the Internet for faeries.”
Dreams are internet for faeries!
“Wait,” I said. “Aren’t you supposed to be their princess?”
“In the flesh, sure,” Molly said, her eyes sparkling. “In dreams, though, they can come at me anonymously, so every punk thinks he’s tough. It’s like the Internet for faeries.”
Dreams are internet for faeries!
Dovršio Poslednji grad-Potraga.
SPOJLER SPOJLER SPOJLER SLEDI
POZITIVNO : Knjiga ima osmišljenu i razrađenu strukturu. Ima jasan plan i cilj, a rekao bih i ciljnu grupu. Vidi se priprema, dobro poznavanje religije, istorije i mitologije. Solidno je dočarana mešavina postapokaliptične sf atmosfere i one rekao bih, srednjovekovne-mada mi se ova druga čini uverljivija. Vrlo ambiciozno zamišljeno, idejno dobro i vidi se pisano sa velikom voljom. Centralna tema ima za fokus odnos hrišćanstva i paganstva(neopaganstva), vraćanje starim vrednostima... MANE : Ritam pripovedanja mi je ponegde usporen. Negde se gubi vreme na nepotrebna saopštavanja i obaveštavanja. Recimo : ,,Zver je bila smrtno ranjena. Videlo se da je i ona njih htela da ubije.''-druga rečenica je potpuno nepotrebna, saopštava nam ono što smo već videli u borbi i pokazuje očigledno. Ima još sličnih koji ruše tempo pripovedanja. Ja bih recimo izbacio i onaj deo gde Trailu govore o događajima u Deli Jovan garnizonu. Mislim da je roman mogao biti kraći i da bi time dobio na dinamici, i voleo bi da sam tu video nešto uredničkog rada. Takođe što se tiče karakterizacije likova-Vuk i donekle Stratimir, ostali ...mislim da se tu treba više poraditi. Ovako dug roman zahteva više dobro osmišljenih likova. Ponegde ima grešaka koje su do štampe, ali to naravno nije tebi na dušu. Generalno-ocena je pozitivna, vidi se veliki trud i posvećenost autora, i s obzirom da je roman prvenac koji se bavi nimalo laganim zadatkom, dosta široko postavljene radnje, preporučujem.
SPOJLER SPOJLER SPOJLER SLEDI
POZITIVNO : Knjiga ima osmišljenu i razrađenu strukturu. Ima jasan plan i cilj, a rekao bih i ciljnu grupu. Vidi se priprema, dobro poznavanje religije, istorije i mitologije. Solidno je dočarana mešavina postapokaliptične sf atmosfere i one rekao bih, srednjovekovne-mada mi se ova druga čini uverljivija. Vrlo ambiciozno zamišljeno, idejno dobro i vidi se pisano sa velikom voljom. Centralna tema ima za fokus odnos hrišćanstva i paganstva(neopaganstva), vraćanje starim vrednostima... MANE : Ritam pripovedanja mi je ponegde usporen. Negde se gubi vreme na nepotrebna saopštavanja i obaveštavanja. Recimo : ,,Zver je bila smrtno ranjena. Videlo se da je i ona njih htela da ubije.''-druga rečenica je potpuno nepotrebna, saopštava nam ono što smo već videli u borbi i pokazuje očigledno. Ima još sličnih koji ruše tempo pripovedanja. Ja bih recimo izbacio i onaj deo gde Trailu govore o događajima u Deli Jovan garnizonu. Mislim da je roman mogao biti kraći i da bi time dobio na dinamici, i voleo bi da sam tu video nešto uredničkog rada. Takođe što se tiče karakterizacije likova-Vuk i donekle Stratimir, ostali ...mislim da se tu treba više poraditi. Ovako dug roman zahteva više dobro osmišljenih likova. Ponegde ima grešaka koje su do štampe, ali to naravno nije tebi na dušu. Generalno-ocena je pozitivna, vidi se veliki trud i posvećenost autora, i s obzirom da je roman prvenac koji se bavi nimalo laganim zadatkom, dosta široko postavljene radnje, preporučujem.
Eriops- Broj poruka : 79
Godina : 50
Raspoloženje : ok
Reputacija : 6
Datum upisa : 02.12.2009
ko je pisac?
Nebojša Petković, koliko znam to mu je roman prvenac. Uhvatio se teškog zadatka, a mislim da ima veliki potencijal. Izdavač je Nova Poetika. Čujem da knjige ima u Vulkanovim knjižarama.
Eriops- Broj poruka : 79
Godina : 50
Raspoloženje : ok
Reputacija : 6
Datum upisa : 02.12.2009
God damn it ... pročitao za dan Skin Game. Sada ko zna kada će sledeći deo Dresden Files da izađe.
@Jastreb Ozbiljno? oO? Meni je toliko precenjen da nemam reci... Posle toliko reci hvale koje sam cuo za taj serijal, sam se bas razocarao kada sam ga citao...
@Gavra Polako i sigurno grabim ka Dresden fajlsima na listi za citanje
@Gavra Polako i sigurno grabim ka Dresden fajlsima na listi za citanje
pa zevse ja nisam očekivao Rotfusa, i zadovoljan sam... ništa novo nam nije ispričao, ali način pričanja mu je dobar, pitak, inteligentan...
Историографску грађу.
Чудно, али.. Баш то. Када се заврши ова прича око моје књиге епске фантастике, бацам се на нови роман. У центру пажње - Гвоздени пук. Срби. Први светски рат.
Чудно, али.. Баш то. Када се заврши ова прича око моје књиге епске фантастике, бацам се на нови роман. У центру пажње - Гвоздени пук. Срби. Први светски рат.
HuddleBre- Broj poruka : 409
Raspoloženje : Raspisano
Reputacija : 230
Datum upisa : 05.03.2013
Ja polako napredujem sa Nekronomikonom, Lavkraft je genijalan i neverovatan! U potpunosti originalan i jedinstven.
@Huddle Zanimljiva tema. Jedva cekam da vidim kako ce ispasti. Ja sam zadnjih nedelja razmisljao o nekom miksu EF/ ratne drame. I mozda cu ovih nedelja uraditi nesto konkretno sa tom idejom. Razmisljao sam da se zadrzim na nekih stotinak strana, da to ispadne jedna novela.
@Huddle Zanimljiva tema. Jedva cekam da vidim kako ce ispasti. Ja sam zadnjih nedelja razmisljao o nekom miksu EF/ ratne drame. I mozda cu ovih nedelja uraditi nesto konkretno sa tom idejom. Razmisljao sam da se zadrzim na nekih stotinak strana, da to ispadne jedna novela.
Nakon završene prve knjige Kamena moći počeo sam da čitam Lankhmar, malo old school sword & sorcery fantastike. A sa Pračetom sam stigao do Deda Prasa.
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Strana 27 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu