Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 48 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 48 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Obavestenje za kolege sa drugih foruma.
+23
Зимоврел
Hokins
азор ахаи
VojaLu
Kian The Nephilim
Vazarius
Blacko
Srle
Marat
Dimeks
Oberin Martel
Petyr Baelish
Assassin
Areal
CRNIJASTREB
Nim
LunarFang
Lord M.
Lothesse
Zandrin
White Rabbit
Zevs86
Edard Stark
27 posters
Strana 2 od 7
Strana 2 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Obavestenje za kolege sa drugih foruma.
Rekoh bez obzira sto je nas Forum izgradjen od spama, nisam negirao ili pomenuo kao uvredu to.
Ali dobro, svakom svoje.
Ali dobro, svakom svoje.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Ok, pravila su jasna. Kada neko reklamira svoj forum, obrisite post/temu i kaznite korisnika. To je sve.Zevs86 ::@Petyr Pravila foruma su jasna. I slazem se sa gazda Edijem po ovom pitanju. Ovo nije oglasni forum, i sumnjam da bi ovaj forum imao ista od toga da se "pobratimi" sa nekim novim. To nije prvi put da se nesto ovako desava, i ranije su dolazili i zvali. I svaki put je ostajalo samo na tome. Ekipa je ovde super, i uglavnom tolerantna na vecinu stvari. I kao sto vidis vecina se slaze sa donesenom odlukom
Ovim ste samo dali jos vise paznje njegovoj reklami.
Petyr Baelish- Broj poruka : 556
Raspoloženje : Climbing the ladder
Reputacija : 47
Datum upisa : 01.06.2013
Prosto me je sramota sto sam nalog napravio samo zbog ove teme, ali neko rece da se ovde vidi samo jedna strana price, pa evo i druge strane, a i zaista ne zelim da se prvo medju vama pravi razdor nakon toliko godina, a onda i izmedju dva foruma.
Originalna ponuda koju vam vasi Admini pominju je bila sledeca:
Neko je pomenuo ovde sta bi bilo sa nasim clanstvom. Oni bi isto dobili titule reciprocno novim ljudima tako da smo i na njih mislili.
Posto se gore pominje Kuca Erin, samo da to objasnim. Kada smo reaktivirali forum (koji je inace originalno napravljen 2007e pod imenom Trece Doba) odlucili smo da ima 7 Kuca, a ne originalnih 9 velikih. Onda su nekoliko jih trazili Martele, pa smo dodali i ostali su bili samo Erini. Interni dogovor kod nas na forumu je bio da se oni otvore ako za njih bude bilo interesovana i kad se clanstvo prosiri. Sve ovo se desavalo pre gore napisanog citata.
Inace, originalno je Assassin dosao kod nas na forum preko poziva od njegove devojke koju mi znamo sa foruma jos od 2007e (ako je to od neke vaznosti informacija) i ona je naprasno odustala od naseg PLIV Sveta, da li pod njegovim uticajem ili ne, nije vazno. Zelja joj je bila bude samo ovde clan i ispunili smo joj zahtev ne pitajuci nista.
Onda je usledio Assassianov odgovor:
Da, rekao sam da nas forum ima daleko bolju strukturu od vaseg i to je istina. Vasa pravila su totalitaristicka sa do 15 stavki u njima gde Admini imaju apsolutnu vlast dok nasa SAMO generalna pravila foruma imaju oko 3700 reci (bez pravila za Tocak Vremena i PLIV) gde su clanovi bez pozicija zasticeni kao beli medvedi a Adminima mahom ruke vezane. Ako to nije bolja struktura, onda sam ja glup i vrlo rado cu da ponovim IQ test koji ce da pobije moju nadrposecnu inteligenciju.
Da, rekao sam da vas forum funkcionise preko spama. Ali ako je to nesto sto vas forum drzi u zivotu 4 godine, cemu onda vredjanje? ja sam taj vas spam cak i pohvalio jer to za vas funkcionise, medjutim, ne vidim da je iko od vasih Admina to pomenuo.
Istina je, Uno je poslao poruku ovde bez dozvole vasih Admina. Istina je da je kod nas Moderator, ali je neko ko ima fantasticne ideje, ko se zalaze za tu svoju Moderatorsku poziciju i koji radi nesto. Ali je takodje istina da je sve vreme bio aktivan na OBA FORUMA. Taj isti Uno koji je ovde banovan (privremeno ako sam lepo razumeo) treba sutradan da vodi LOTR deo kod nas na forumu i nebrojeni broj puta mi je preko chata na FBu rekao kako vi ovde imate divnih ljudi i da mu je drago sto ih je upoznao.
Mozda je ostvarenje moje zelje (a i ostatka mog Admin tima) bio pogresan. Slazem se da je neke stvari trebalo drugacije odraditi, sad je za to kasno. Ali nasa bazicna zelja je da se napravi dosta fantasy svetova u kojima cemo da svi uzivamo. Ne mora to da bude PLIV, moze biti LOTR, Star Treck, Belgarijada, Eragon, neki Anime svet. Dosta nas je citalo vise od jednog serijala knjiga i ono sto smo mi zeleli je da se otvori nesto novo osim PLIVa i Tocka Vremena, da ljudi i u drugim stvarima uzivaju.
Nema razloga za neke polemike, sve je ovo u proslosti i neka tako i ostane. Svako neka nastavi tamo gde je stao i svima ce da nam bude super.
Ovu poruku nemojte shvatiti kao neko reklamiranje, jer nije, samo ste sad culi i drugu stranu price, onakvom kakva jeste, tako da link za forum od mene dobiti necete.
Svima sve najbolje i puno uspeha u predstojecoj kalendarskoj godini!
EDIT: Nemojte se brinuti, nas forum nije ni priblizno slican vasem, PLIV Svet imamo izgradjen i veoma dobro struktuiran, tako da sve sto vi ovde radite, nas ne interesuje. Cisto kazem zbog ideja. Ali isto tako, ne zelimo nase stvari da vidimo ovde, jer i treba da budemo razliciti, to i jeste poenta.
Originalna ponuda koju vam vasi Admini pominju je bila sledeca:
E sad, ovo su moje ponude vama Administratorima, Moderatorima i ostatku vaseg clanstva:
- Edard Stark, kao vas osnivac bi dobio Admin poziciju i deo vlasnistva TNa. Posto realno ne znam koju novu Admin poziciju bih mogao da smislim, ja bih sa njim delio titulu Direktora Clanstva i nas dvojica bismo taj domen zajedno radili.
- Posto ste ti i jos jedna osoba takodje Admini, jednom bi pripala pozicija mog i Edardovog Asistenta, dok bi drugi bio Vodja Sveta PLIVa (globalna mod pozicija tog sveta)
- Moderatori unutar sveta zadrzavaju funkcije kao i kod vas na forumu
- Napravice se Kuca Erin posto je vi imate a mi ne
- Svaki vas clan kad bi presao na TN imao bi apsolutno istu poziciju kao i na Winterfell-u
Neko je pomenuo ovde sta bi bilo sa nasim clanstvom. Oni bi isto dobili titule reciprocno novim ljudima tako da smo i na njih mislili.
Posto se gore pominje Kuca Erin, samo da to objasnim. Kada smo reaktivirali forum (koji je inace originalno napravljen 2007e pod imenom Trece Doba) odlucili smo da ima 7 Kuca, a ne originalnih 9 velikih. Onda su nekoliko jih trazili Martele, pa smo dodali i ostali su bili samo Erini. Interni dogovor kod nas na forumu je bio da se oni otvore ako za njih bude bilo interesovana i kad se clanstvo prosiri. Sve ovo se desavalo pre gore napisanog citata.
Inace, originalno je Assassin dosao kod nas na forum preko poziva od njegove devojke koju mi znamo sa foruma jos od 2007e (ako je to od neke vaznosti informacija) i ona je naprasno odustala od naseg PLIV Sveta, da li pod njegovim uticajem ili ne, nije vazno. Zelja joj je bila bude samo ovde clan i ispunili smo joj zahtev ne pitajuci nista.
Onda je usledio Assassianov odgovor:
Kada smo pricali pre neko vece Edard, Assassin, jos jedan vas Admin, moj Admin Narcisa i ja Assassin je ispizdeo uz reci kako je lepo objasnjeno. Evo poruke, ja ne vidim objasnjenje, kao i sto je ovde u poruci napisao da je "kulturno odgovorio". Pocetak i kraj odgovora jesu kulturni ali sredina nije. Bez obzira kome je poslata, svako bi se uvredio i osecao kao da ga neko gleda sa visine. Izvinjavam se, ali ako razmislite, videcete da sam u pravu. Nakon cega je demonstrativno napustio razgovor. Ja jesam rekao da mi ponovo dodje i da me gleda sa nebesa da bih ga polomio sto je u kasnijem razgovoru bio glavni Edardov argument. Sorry, ali apsolutno niko ne voli da bude ponizavan.Informio sam ostale administratore,moderatore i osnivaca Foruma o tvom ili vasem predlogu. Razmatrali smo neko vreme i dosli do zakljucka da tako nesto nije izvodljivo.
Iz vise, ma previse ociglednih razloga.
Nema tu da se prica o mnogo cemu.
Srecno sa radom foruma i samo napred.
Da, rekao sam da nas forum ima daleko bolju strukturu od vaseg i to je istina. Vasa pravila su totalitaristicka sa do 15 stavki u njima gde Admini imaju apsolutnu vlast dok nasa SAMO generalna pravila foruma imaju oko 3700 reci (bez pravila za Tocak Vremena i PLIV) gde su clanovi bez pozicija zasticeni kao beli medvedi a Adminima mahom ruke vezane. Ako to nije bolja struktura, onda sam ja glup i vrlo rado cu da ponovim IQ test koji ce da pobije moju nadrposecnu inteligenciju.
Da, rekao sam da vas forum funkcionise preko spama. Ali ako je to nesto sto vas forum drzi u zivotu 4 godine, cemu onda vredjanje? ja sam taj vas spam cak i pohvalio jer to za vas funkcionise, medjutim, ne vidim da je iko od vasih Admina to pomenuo.
Istina je, Uno je poslao poruku ovde bez dozvole vasih Admina. Istina je da je kod nas Moderator, ali je neko ko ima fantasticne ideje, ko se zalaze za tu svoju Moderatorsku poziciju i koji radi nesto. Ali je takodje istina da je sve vreme bio aktivan na OBA FORUMA. Taj isti Uno koji je ovde banovan (privremeno ako sam lepo razumeo) treba sutradan da vodi LOTR deo kod nas na forumu i nebrojeni broj puta mi je preko chata na FBu rekao kako vi ovde imate divnih ljudi i da mu je drago sto ih je upoznao.
Mozda je ostvarenje moje zelje (a i ostatka mog Admin tima) bio pogresan. Slazem se da je neke stvari trebalo drugacije odraditi, sad je za to kasno. Ali nasa bazicna zelja je da se napravi dosta fantasy svetova u kojima cemo da svi uzivamo. Ne mora to da bude PLIV, moze biti LOTR, Star Treck, Belgarijada, Eragon, neki Anime svet. Dosta nas je citalo vise od jednog serijala knjiga i ono sto smo mi zeleli je da se otvori nesto novo osim PLIVa i Tocka Vremena, da ljudi i u drugim stvarima uzivaju.
Nema razloga za neke polemike, sve je ovo u proslosti i neka tako i ostane. Svako neka nastavi tamo gde je stao i svima ce da nam bude super.
Ovu poruku nemojte shvatiti kao neko reklamiranje, jer nije, samo ste sad culi i drugu stranu price, onakvom kakva jeste, tako da link za forum od mene dobiti necete.
Svima sve najbolje i puno uspeha u predstojecoj kalendarskoj godini!
EDIT: Nemojte se brinuti, nas forum nije ni priblizno slican vasem, PLIV Svet imamo izgradjen i veoma dobro struktuiran, tako da sve sto vi ovde radite, nas ne interesuje. Cisto kazem zbog ideja. Ali isto tako, ne zelimo nase stvari da vidimo ovde, jer i treba da budemo razliciti, to i jeste poenta.
Marat- Broj poruka : 1
Raspoloženje : super :)
Reputacija : 0
Datum upisa : 28.12.2013
Ma necu ni da citam ovu poslednju poruku,samo me zanima nesto...Zasto bi bilo ko spojio forum sa drugim forumom iste ili slicne tematike ???
Srle- Broj poruka : 911
Godina : 39
Raspoloženje : :)
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
Cekajte, banovali ste Una samo zbog toga? Ahahahahha OMG. Jeste da je znao ovako da izludjuje, ali samo cu da potpisem sta je Oberin napisao.
Gost- Gost
Uno ova vasa ponuda mi lici na preuzimanje..ekonomisti ce shvatiti sta hocu da kazem
Ruzno si se poneo..jer mi ovde smo te zaisya bratski docekali i primili..msm ako ti ne odgovara nsa forum ok okrenes se i odes kazes ili ne kazes razloge tvoje pravo..ali da dodjes i vrbujes ljude na onakav nacin je ruzno. Pljunuo si na sve nas reko nam da smo spameri i da nam forum ic ne valja vec da nas drzi samo spam..pokusao si da nas podmitis i da nam unistis ono sto smo gradili...izvini al ja sam ovde objavila stotinak pesama puno ..jos nefovoljno al radim na tome..proze..mnogo emocija smeha i spam poruka..ne zelim i ne dam da neko levi dodje i kaze aaa pa nista to ne valja mi smo bolji
A brate ako si ti tamo vlast ne zelim da budem deo toga jer je to..oprosti na predrasudu..mesto gde se tolerise neotesanost..
A onda kao stari yeoreticar zavere mislim da si dosao sa namerom ovde spamao i zahebavao ljude a onda dao nepristojnu ponudu..smisljemo sa predoumisljajem
I tako bi na keca vi divni sa tv nove kako vam se vec forum zove preuzeli sva nasa dela i celu biioteku
E nece da moze
Ruzno si se poneo..jer mi ovde smo te zaisya bratski docekali i primili..msm ako ti ne odgovara nsa forum ok okrenes se i odes kazes ili ne kazes razloge tvoje pravo..ali da dodjes i vrbujes ljude na onakav nacin je ruzno. Pljunuo si na sve nas reko nam da smo spameri i da nam forum ic ne valja vec da nas drzi samo spam..pokusao si da nas podmitis i da nam unistis ono sto smo gradili...izvini al ja sam ovde objavila stotinak pesama puno ..jos nefovoljno al radim na tome..proze..mnogo emocija smeha i spam poruka..ne zelim i ne dam da neko levi dodje i kaze aaa pa nista to ne valja mi smo bolji
A brate ako si ti tamo vlast ne zelim da budem deo toga jer je to..oprosti na predrasudu..mesto gde se tolerise neotesanost..
A onda kao stari yeoreticar zavere mislim da si dosao sa namerom ovde spamao i zahebavao ljude a onda dao nepristojnu ponudu..smisljemo sa predoumisljajem
I tako bi na keca vi divni sa tv nove kako vam se vec forum zove preuzeli sva nasa dela i celu biioteku
E nece da moze
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
^ da malo ne preterujes? ne moze neko da te natera da napustis forum osim ako te ne banuje, ne znam sta je tacno napisao, ali ako je samo reklamirao ne kapiram sto padate u nesvest. Date jednu opomenu, pa ako se ponovi onda ban. Jos manje kapiram kako nekog to moze da pogodi.
Ja bih ga pre banovala za one bljak nazi viceve nego ovo hahaha.
Ja bih ga pre banovala za one bljak nazi viceve nego ovo hahaha.
Gost- Gost
Tresnjo on je predlozio da mi komplet predjemo kod njih i nudiotitule a da se westeros ovaj nas lepo ugasi jer ne valja nista...ukratko
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Ne kaze se nadprosecno, nego natprosecno...
+ za Oberina...
+ za Oberina...
Blacko- Vitez Bezemljaš
- Broj poruka : 817
Godina : 38
Raspoloženje : need more coffee
Reputacija : 275
Datum upisa : 27.08.2013
Ok, vidim da vam je povredio osecanja Ako je to pravilo vec bilo u pravilniku, samim otvaranjem ove teme ste vec obavestili sve clanove, neki su mozda vec pobegli na Tolkien
Gost- Gost
Kako ovaj lik Marat neverovatno laze i folira se, ne verujem.
Niti sam ga gledao sa visine niti sam ga vredjao, u vezi ove teme sa forumima sam sa njim razmenio svega 3 poruke, ni slovce vise. Prvu je okacio, obicnu na brzinu skockanu poruku u ime cele administracije, drugu kod njega na forumu i trecu u temi gde nas je Uno ubacio, a ona glasi ovako:
"Treba neko da dodje na forum i da nam napise da clanovi predju na njegov forum ,da ce im dati titule i urednike i sve kao kod nas, odmah znaci da cete nesto prekopirati cim im isto kao i kod nas dajete i to posto smo pristojno odbili ponudu i ti sada tu nesto filozofiras?
Niti sam nesto ruzno za vas rekao, niti me interesujete, niti sam rekao da cu banovati Una, vec da ce biti kaznjen.
Sve sam napisao u poruci na tvom forumu i nemam sta vise da pricam."
I to tek posto mi je pisao pp kako sam klinac, neinteligentan, kako mu se moji postupci ili ja gade,
kako treba da me bude sramota, da sam nezreo itd, a sve to jer sam obrisao Unovu poruku i rekao da ce biti kaznjen, a osudio
takav nacin njegovog reklamiranja i pozivanja ovde, za sta i on sam kaze da je greska. A sada vidim da je pretio i da ce me polomiti, jer sam "ispizdeo" u onoj poruci gore i gledao ga sa visine, a i pljuvao ih, posle svega sto je on pisao, ne bih u detalje sada. o.O A poruka je da ponovim:
"Treba neko da dodje na forum i da nam napise da clanovi predju na njegov forum ,da ce im dati titule i urednike i sve kao kod nas, odmah znaci da cete nesto prekopirati cim im isto kao i kod nas dajete i to posto smo pristojno odbili ponudu i ti sada tu nesto filozofiras?
Niti sam nesto ruzno za vas rekao, niti me interesujete, niti sam rekao da cu banovati Una, vec da ce biti kaznjen.
A ta poruka u kojoj sam sve objasnio je poruka na tvom forumu, pise lepo, odgovor
na onaj pp gde me pljujes i vredjas u ime sebe i administracije.
I da, verovatno sam ja prisilio Loth da ne ide tamo na forum. o.O
Ni jednu jedinu ruznu ili uvredljivu rec im nisam rekao, da zvala me je Loth da se registrujem, otisao sam, ali nisam bio aktivan puno, ali dok sam bio tu bio sam O.K. sa svima, dopisivao se, radio ankete za poboljsanje foruma, cak i kada me je doticni pitao za misljenje o forumu, na pocetku, napisao sam mu opsirnu poruku sa dobronamernim i iskrenim savetima, pa smo razmenili nekoliko poruka na tu temu, trazio mi je Facebook i Skajp.
A sad vidim da mu je namera bila od starta ovo.
Nemam reci i ni trunku postovanja, ali zdravog razuma imam da se ne bakcem vise sa njim,
niti pravdam zbog nekoga kao sto je on.
Tema je obavestenje, a ne diskusija, zatvaram je, dosta vise o ovome.
Niti sam ga gledao sa visine niti sam ga vredjao, u vezi ove teme sa forumima sam sa njim razmenio svega 3 poruke, ni slovce vise. Prvu je okacio, obicnu na brzinu skockanu poruku u ime cele administracije, drugu kod njega na forumu i trecu u temi gde nas je Uno ubacio, a ona glasi ovako:
I to tek posto mi je pisao pp kako sam klinac, neinteligentan, kako mu se moji postupci ili ja gade,
kako treba da me bude sramota, da sam nezreo itd, a sve to jer sam obrisao Unovu poruku i rekao da ce biti kaznjen, a osudio
takav nacin njegovog reklamiranja i pozivanja ovde, za sta i on sam kaze da je greska. A sada vidim da je pretio i da ce me polomiti, jer sam "ispizdeo" u onoj poruci gore i gledao ga sa visine, a i pljuvao ih, posle svega sto je on pisao, ne bih u detalje sada. o.O A poruka je da ponovim:
A ta poruka u kojoj sam sve objasnio je poruka na tvom forumu, pise lepo, odgovor
na onaj pp gde me pljujes i vredjas u ime sebe i administracije.
I da, verovatno sam ja prisilio Loth da ne ide tamo na forum. o.O
Ni jednu jedinu ruznu ili uvredljivu rec im nisam rekao, da zvala me je Loth da se registrujem, otisao sam, ali nisam bio aktivan puno, ali dok sam bio tu bio sam O.K. sa svima, dopisivao se, radio ankete za poboljsanje foruma, cak i kada me je doticni pitao za misljenje o forumu, na pocetku, napisao sam mu opsirnu poruku sa dobronamernim i iskrenim savetima, pa smo razmenili nekoliko poruka na tu temu, trazio mi je Facebook i Skajp.
A sad vidim da mu je namera bila od starta ovo.
Nemam reci i ni trunku postovanja, ali zdravog razuma imam da se ne bakcem vise sa njim,
niti pravdam zbog nekoga kao sto je on.
Tema je obavestenje, a ne diskusija, zatvaram je, dosta vise o ovome.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Joj bre al ljudi umeju da budu komplikovani. Jel vi umete da citate ili samo vise volite da pisete: sto duzi text to je osoba pametnija? A seca li se neko foruma circles of swords ili kako vec? Seca li se neko njihove teme i njihovih ambasadora? A komentar o pravilima i totalitarnom rezimu me podseca na internet mudrost koja kaze: onternet ti dozvoljava da budes bilo ko, zato biras da budes idiot?
Da smo mi totalitaristi forum bi imao duploanje tema i jos manje clanova. Jer kod nas za 4 godine bilo je samo 2 kaznjavanja. Mm da je jednostavno glupo i pricati o tome.
A opet za one koji se sada odluce da citaju, reklamiranje nije zabranjeno, zabranjeno je to raditi na pokvaren nacin bez pitanja. Winterfella ne bi bilo da nije bilo reklamiranja, al svaka moja reklama je bila sa dozvolom i na urednom mestu.
I jos jedna stvar, evo vam totalitaristicki komemtar. Ne dozvoljavam nipodastavanje moje ideje i mog koncepta jer je upravo on zasluzan sto ste svi tu. Sto posete sta hocete koliko hocete i gde hocete. Sto se vidjate jako cesto ispijate kafe i ulazite jedni drugima u zivote. Jer je ovo forum slobode. Razmislite malo o tome. Razmialite da li bi na drugom forumu bilo ove rasprave ispod obavestenja.
I sad nek mi neko kaze da gresim
Da smo mi totalitaristi forum bi imao duploanje tema i jos manje clanova. Jer kod nas za 4 godine bilo je samo 2 kaznjavanja. Mm da je jednostavno glupo i pricati o tome.
A opet za one koji se sada odluce da citaju, reklamiranje nije zabranjeno, zabranjeno je to raditi na pokvaren nacin bez pitanja. Winterfella ne bi bilo da nije bilo reklamiranja, al svaka moja reklama je bila sa dozvolom i na urednom mestu.
I jos jedna stvar, evo vam totalitaristicki komemtar. Ne dozvoljavam nipodastavanje moje ideje i mog koncepta jer je upravo on zasluzan sto ste svi tu. Sto posete sta hocete koliko hocete i gde hocete. Sto se vidjate jako cesto ispijate kafe i ulazite jedni drugima u zivote. Jer je ovo forum slobode. Razmislite malo o tome. Razmialite da li bi na drugom forumu bilo ove rasprave ispod obavestenja.
I sad nek mi neko kaze da gresim
Edard Stark- Kraljeva Desnica
- Broj poruka : 1160
Godina : 35
Raspoloženje : uuuuu Don't Ask
Reputacija : 86
Datum upisa : 07.02.2009
Uzasno se izvinjavam, nisam video da je kolega zakljucao temu jer sam poruku kucao preko telefona. Sada je otkljucana jer zelim da ostavim prostora svakome ko ima zelju da mi odgovori.
Jos jednom izvinjavam se onima koji su hteli a nisu mogli da mi odgovore ili iznesu svoje misljenje.
Jos jednom izvinjavam se onima koji su hteli a nisu mogli da mi odgovore ili iznesu svoje misljenje.
Koliko vidim nije zabranjeno, sa ili bez pitanja:A opet za one koji se sada odluce da citaju, reklamiranje nije zabranjeno, zabranjeno je to raditi na pokvaren nacin bez pitanja.
http://www.winterfell-srbija.com/t107-pravila-foruma
Ispade Edi da imaš patent i monopol na labavo moderisanje i forumska prijateljstva i okupljanjaI jos jedna stvar, evo vam totalitaristicki komemtar. Ne dozvoljavam nipodastavanje moje ideje i mog koncepta jer je upravo on zasluzan sto ste svi tu. Sto posete sta hocete koliko hocete i gde hocete. Sto se vidjate jako cesto ispijate kafe i ulazite jedni drugima u zivote. Jer je ovo forum slobode. Razmislite malo o tome. Razmialite da li bi na drugom forumu bilo ove rasprave ispod obavestenja.
Marat :: Ja jesam rekao da mi ponovo dodje i da me gleda sa nebesa da bih ga polomio sto je u kasnijem razgovoru bio glavni Edardov argument. Sorry, ali apsolutno niko ne voli da bude ponizavan.
Не знам зашто, али ово ме подсећа на
Joj, ispunio si mi zelju iz spam teme
Osnovna kultura koju sam ja prosao postavljajuci pitanje za dozvolu i uputstvo gde i kako. Mnogo mi je drago sto si okacio onaj link sa tolkiena, jer je link postavljen uz prethodno pitanje upuceno na adrese 4 admina tolkiena za dozvolu da postavim i gde. Na kraju sam dobio odgovor da to mogu da radim u temi za korisne linkove sto sam i uradio i kao sto vidis sasvim je ok proslo i bez sankcija.
Jedan jedini put sam rekao na okupljanju kako je mnogo lep osecaj biti zacetnik necega sto je spojilo lep broj ljudi i dodalo im makar jedan mali ali lep aspekat zivota. Mislim da mnogo njim moze da se izredja ispod ove poruke i potvrdi to.
Ali nisam mogao da ne prokomentarisem na taj nacin jer smatram da ne postoji nista totalitaristicko u mom "rezimu" i mislim da su od moje ideje koja je nastala posle ugnjetavanja administratora na drugim forumima (kojima su jelte takodje bile vezane ruke) nastala zelja da ljudi pisu i ne haju mnogo da li ce im tema biti obrisana ili post obrisan jer "admin ima sva prava"
Podseticu da na mnogim forumima ni ova rasprava ne bi postojala jer nije u skladu sa pravilima, ali kao sto ja ne zelim da budem sputavan ne zelim ni drugi da budu sputani u svom izjasnjavanju. Tu cu samo podsetiti na Raziela
Koliko vidim nije zabranjeno, sa ili bez pitanja:
http://www.winterfell-srbija.com/t107-pravila-foruma
Osnovna kultura koju sam ja prosao postavljajuci pitanje za dozvolu i uputstvo gde i kako. Mnogo mi je drago sto si okacio onaj link sa tolkiena, jer je link postavljen uz prethodno pitanje upuceno na adrese 4 admina tolkiena za dozvolu da postavim i gde. Na kraju sam dobio odgovor da to mogu da radim u temi za korisne linkove sto sam i uradio i kao sto vidis sasvim je ok proslo i bez sankcija.
Ispade Edi da imaš patent i monopol na labavo moderisanje i forumska prijateljstva i okupljanja Wink
Jedan jedini put sam rekao na okupljanju kako je mnogo lep osecaj biti zacetnik necega sto je spojilo lep broj ljudi i dodalo im makar jedan mali ali lep aspekat zivota. Mislim da mnogo njim moze da se izredja ispod ove poruke i potvrdi to.
Ali nisam mogao da ne prokomentarisem na taj nacin jer smatram da ne postoji nista totalitaristicko u mom "rezimu" i mislim da su od moje ideje koja je nastala posle ugnjetavanja administratora na drugim forumima (kojima su jelte takodje bile vezane ruke) nastala zelja da ljudi pisu i ne haju mnogo da li ce im tema biti obrisana ili post obrisan jer "admin ima sva prava"
Podseticu da na mnogim forumima ni ova rasprava ne bi postojala jer nije u skladu sa pravilima, ali kao sto ja ne zelim da budem sputavan ne zelim ni drugi da budu sputani u svom izjasnjavanju. Tu cu samo podsetiti na Raziela
Prvo si postavio post sa linka bez pitanja, a onda tražio dozvolu za otvaranje teme. Ja sam taj admin koji ti je odgovorio.Mnogo mi je drago sto si okacio onaj link sa tolkiena, jer je link postavljen uz prethodno pitanje upuceno na adrese 4 admina tolkiena za dozvolu da postavim i gde. Na kraju sam dobio odgovor da to mogu da radim u temi za korisne linkove sto sam i uradio i kao sto vidis sasvim je ok proslo i bez sankcija.
Cekaj, ajmo opet, jer mi se cini da samo konstatujes da sam napisao nesto ali ne i sta sam napisao. Pitao sam 4 admin, nisam rekao da mi je svaki odgovorio. Moj post je bio posle dozvole a ne pre. Nemoj mesati babe i zabe.
Edard Stark ::Jedno pitanje...
Hteo bih da obavestim ljude o tek otvorenom novom forumu.
Da li ima neka odredjena tema gde to mogu da postujem jer nebih da spamujem?
Hvala u napred
Aducabar ::Postavio si link na lepljivoj temi PLiV foruma, i tu će ga videti svaki potencijalni član tvog novog foruma. Imaš i baner u potpisu, ako budeš aktivan član ovde videće ga još više ljudi. Sve preko toga bilo bi prekoračenje naših pravila (i pristojnosti).
P.S. Nadam se da će tvoj forum zaživeti, prethodni sličan pokušaj se neslavno završio.
P.S.S. Nemaš Martele kao mogućnost izbora među kućama?! Ccc...
Ovo postaje sve zanimljivije, Sto se vise prica, to se vise saznaje. Od onog Ubicinog brisanja posta se moglo vrlo malo zakljuciti. Dosta je optuzbi palo u vezi Una, neka se napise da li je to protiv pravila i koje je to tacno pravilo (izvinjavam se ako je vec napisano). A vidim da pravila bas ne idu u prilog izrecenog. Nek se onda lepo napise i prizna sta je, pod kojim uslovima i eventualnim dozvolama Edard pisao na Tolkienu. A ne samo da se zatvori tema, i da se jednstrano tera pravda.
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
zbog toga je tema i otvorena opet.
Da se vratimo na temu tolkiena, a ja sam samoinicijativno post postavio u temu sa korisnim linkovima? Otkud to da nisam novu temu otvorio? A daj mi jos par min pa cu da ti iskopam i teme u kojima sam postovao sa prethodnim nalogom i odgovore koje sam dobijao od vase administracije cisto da pokazem koliko sam kuluran bio, a za uzvrat od nekih ljudi dobio "mrs" kad vec o svemu pisemo.
Vaz, Uno je banovan na nedelju dana ne zato sto ne sme da se reklamira vec zato sto je to uradjeno na jako neukusan nacin. Bez pitanja, sa otvaranjem nove teme po uputstvu administracije drugog foruma koja je prethodno bila odbijena u svojoj ponudi. I da objasnim opet jednu stvar, mislim da je zasebno pravilo za reklame suvisno a evo i zasto: nikada nije bio problem za reklamiranje jer opet da podsetim, bilo je foruma kao sto je circles of swords koji je svoju temu imao i bio nam bratski forum na njihovo insistriranje. Ja samo trazim pitanje i nista vise, ako to treba da se navede kao pravilo onda msm da padosmo na ispitu osnovnog vaspitanja.
I moj post na tolkienu je bio post od "mi smo novi forum" i "posetite nas" a ne "mi smo bolji, dodjite da vam damo titule kao sto vi imate samo mnogo bolje i organizovanije" i "vi nemate pojma sta valja, dodjite da vas mi naucimo"
Da se vratimo na temu tolkiena, a ja sam samoinicijativno post postavio u temu sa korisnim linkovima? Otkud to da nisam novu temu otvorio? A daj mi jos par min pa cu da ti iskopam i teme u kojima sam postovao sa prethodnim nalogom i odgovore koje sam dobijao od vase administracije cisto da pokazem koliko sam kuluran bio, a za uzvrat od nekih ljudi dobio "mrs" kad vec o svemu pisemo.
Vaz, Uno je banovan na nedelju dana ne zato sto ne sme da se reklamira vec zato sto je to uradjeno na jako neukusan nacin. Bez pitanja, sa otvaranjem nove teme po uputstvu administracije drugog foruma koja je prethodno bila odbijena u svojoj ponudi. I da objasnim opet jednu stvar, mislim da je zasebno pravilo za reklame suvisno a evo i zasto: nikada nije bio problem za reklamiranje jer opet da podsetim, bilo je foruma kao sto je circles of swords koji je svoju temu imao i bio nam bratski forum na njihovo insistriranje. Ja samo trazim pitanje i nista vise, ako to treba da se navede kao pravilo onda msm da padosmo na ispitu osnovnog vaspitanja.
I moj post na tolkienu je bio post od "mi smo novi forum" i "posetite nas" a ne "mi smo bolji, dodjite da vam damo titule kao sto vi imate samo mnogo bolje i organizovanije" i "vi nemate pojma sta valja, dodjite da vas mi naucimo"
For the record, pošto mi se čini da nije svima najjasnije, Uno nije pozivao na spajanje ili napuštanje foruma, samo na učlanjenje (bar sam ja tako shvatio). Ta priča o kolektivnoj selidbi se vodila između admina pre ove drame. Nije čak ni prekršio pravila. Tako da je čovek tehnički banovan samo zato što je postavio temu na pogrešnom podforumu. A licemerje oko reklamiranja je samo šlag na tortu.
Strana 2 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 2 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu