Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 22 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 22 Gosta :: 2 ProvajderiNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+42
Danhur
Vučja Devica
lazarampovski
khaleesi92
CRNIJASTREB
Gilgurt
VojaLu
Jon Snow
svetlanar
Chandrian
Majka žaba
Witcher
HuddleBre
Oberin Martel
Srle
Syrio Forel
JohnieRW
Remzi Bolton
Sparkling Comet
Окир
Assassin
Лираел
Nocnoi_Dozor
Lothesse
bockybp
StefkeKum
Blacko
Lord Dirk
White Rabbit
Зимоврел
Zevs86
Ket sa kanala
Princ Regar
Kian The Nephilim
Prince of Ravens
Uno Nomesta
Nim
Dimeks
Hokins
Gart
азор ахаи
Lya
46 posters
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Winter Is Coming...to HBO
VojaLu ::Da bre, otkud Tenjani ljudožderi.. aloooooo bre Vajs i Beniof, alooo bre dokle zaebancije
The Thenn consider themselves the last of the First Men. They speak the Old Tongue and most have only a few words of the Common Tongue. They are led by the Magnar, who is considered more a god than a man by his people. Because they have laws and lords in their valley, some consider the Thenns more sophisticated than other free folk
Утолико пре ће бити канибали
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
HBO ::HBO RENEWS GAME OF THRONES FOR FIFTH AND SIXTH SEASONS
--------
Season Four Debut Scores Highest Viewership Yet
--------
LOS ANGELES, April 8, 2014 – HBO has renewed GAME OF THRONES for a fifth and sixth season, it was announced today by Michael Lombardo, president, HBO Programming.
“GAME OF THRONES is a phenomenon like no other,” noted Lombardo. “David Benioff and D.B. Weiss, along with their talented collaborators, continue to surpass themselves, and we look forward to more of their dazzling storytelling.”
Based on the bestselling fantasy book series by George R.R. Martin, GAME OF THRONES is an epic story of treachery and nobility set on the continent of Westeros, where summers and winters can last years, and only the lust for power is eternal. The Emmy®- and Golden Globe-winning series launched its ten-episode fourth season Sunday, April 6 (9:00-10:00 p.m. ET/PT), exclusively on HBO, with other episodes debuting subsequent Sundays at the same time.
Cast regulars for the fourth season of GAME OF THRONES include: Emmy® and Golden Globe winner Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Charles Dance, Aidan Gillen, Jack Gleeson, Kit Harington, Diana Rigg, Sophie Turner, Maisie Williams, Isaac Hempstead Wright, Alfie Allen, Jerome Flynn, Conleth Hill, John Bradley, Gwendoline Christie, Liam Cunningham, Stephen Dillane, Natalie Dormer, Iain Glen, Kristofer Hivju, Sibel Kekilli, Rose Leslie, Rory McCann, Michael McElhatton, Iwan Rheon and Carice van Houten.
Among the early critical praise for the fourth season, the Los Angeles Times called GAME OF THRONES “the Best Television Show Ever,” adding that “no other series comes close,” and “television just doesn’t get any better than this,” while Newsday hailed the series as “still TV’s best,” awarding the show an A+. The Hollywood Reporter observed, “The consistency of excellence in GAME OF THRONES is truly something to behold,” and the San Francisco Chronicle described it as “great and addictive.”
The season four premiere of GAME OF THRONES on Sunday, April 6 (9:00-10:00 p.m. ET/PT) was watched by an average of 6.6 million viewers, making it HBO’s most-watched program since the finale of “The Sopranos” in 2007 (11.9 million viewers). The premiere improved 52% over last season’s premiere and 23% over last season’s finale. GAME OF THRONES added an additional 1.6 million viewers from the 11:00 p.m. and 1:00 a.m. replays, for a gross audience of 8.2 million viewers for the night. Season three of the series had an average gross audience of 14.4 million viewers per episode.
Season four credits: The executive producers of GAME OF THRONES are David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger and Bernadette Caulfield; co-executive producers, Guymon Casady, Vince Gerardis and George R.R. Martin; producers, Chris Newman and Greg Spence.
Da li mi se čini ili je u sledećoj epizodi
- Spojler:
- Purpurno venčanje?
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Pa to je bilo
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Aaaaa..
Vec sam otkucala Sta je to, i koju sam ja knjigu citala kad se setih... Kao pre sto godina...
Vec sam otkucala Sta je to, i koju sam ja knjigu citala kad se setih... Kao pre sto godina...
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Odgledao sam prvu epizodu malopre... Komentar sutra dajem
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Зар се у књигама венчање Џофрија и Марџори дословце спомиње као Пурпурно?
Ја сам била уверена да је то fan-given nickname. And I don't know why it's "Purple"
Зеус ће имати сличан утисак као Еленд јер он не воли серију
Ја сам била уверена да је то fan-given nickname. And I don't know why it's "Purple"
Зеус ће имати сличан утисак као Еленд јер он не воли серију
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Purple is the color of royaltyЗимоврел ::And I don't know why it's "Purple"
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Godina : 33
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Зато? Ја сам знала да је венчање "Пурпурно" јер га свуда по нету фанови тако зову али нисам знала зашто Мало чудна али разумљива алузија
Not too imaginative tho
I would call it purple cause Joffrey's face turns purple as he chokes from the poison
Not too imaginative tho
I would call it purple cause Joffrey's face turns purple as he chokes from the poison
Зимоврел ::I would call it purple cause Joffrey's face turns purple as he chokes from the poison
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Godina : 33
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Зимоврел ::
Oво сам и ја мислио. Иначе, следећу епизоду је написао Мартин.
Нашла сам званично објашњење за Пурпурно венчање:
"The poison used to kill Joffrey is smuggled to the wedding in the purple amethyst hairnet of Sansa Stark, while the wine the king drinks is described first as dark red and soon after as purple"
"The poison used to kill Joffrey is smuggled to the wedding in the purple amethyst hairnet of Sansa Stark, while the wine the king drinks is described first as dark red and soon after as purple"
Sto se tice Purpurnog vencanja ja sam mislio da se tako zove zbog svih elemenata purpurne boje u samom cinu trovanja. Mrezica za kosu sa purpurnim ametistima, Suze iz lisa su purpurne boje, vino je postalo purpurno kao i Dzofrijevo lice. Mislio sam da to sve zajedno daje taj naziv
E sad, sto se tice ove prve epizode... Pricao sam vec ranije o tome da sam se trudio da odvojim seriju i knjigu. I ovaj put sam gledao seriju samo kao to. Seriju koju gledam, i mnogo se trudim da ne uporedjujem, jer time kvarim i svoj i zenin dozivljaj gledanja
Da se vratim na seriju i prvu epizodu. Veoma zanimljiva i uzbudljiva, ubedljivo najbolji deo je sa Arjom i Psetom! Posle toga prikaz Oberina. Iako mi ovaj glumac ne deluje kao pravi izbor ( fizicke karakteristike) , odradio je sasvim solidan posao sto se tice glume. Deo sa Deni je cisto k*rcenje sa zmajevima i popunjavanje vremena. Sto se tice Sanse, iskreno muka mi je i od njenog lika i od nje kao glumice. Od iritantne klinke se transformisala u lika koji non stop izgleda kao da ce se ispovracati i usrati u isto vreme. 100% vremena. Mozda i najgora glumica na setu. Svideo mi se deo sa Dzofrijem i Dzejmijem, kao i sa Sersei i Dzejmijem. Nekako sam ocekivao da situacija sa Tivinom i Dzejmijem bude nabijenija i emotivnija/ besnija, tu sam se malo razocarao. Prikaz tenjana me je iznenadio skroz, zar nisu skagosani ti koji su kanibali?!? Ja mislim da su to uradili iz nekog 3u1 fazona.
1) Da prikazu da ima ludaka i manijaka u slobodnom narodu, i da "Vrane" imaju realnih razloga da ih mrze
2) Da prikazu zbog kulturoloskih i socioloski drugaciju kulturu u odnosu na ostatak vidjenog "Slobodnog naroda" , kako bi ucinili Slobodni narod raznovrsnijim iz tih aspekata.
3) Da dodaju taj sok( OMFG i cant da verujem jbt what did ja upravo video ) efekat koji je prisutan u svakoj prvoj epizodi
To je to valjda, ako se setim jos neceg cu javim
E sad, sto se tice ove prve epizode... Pricao sam vec ranije o tome da sam se trudio da odvojim seriju i knjigu. I ovaj put sam gledao seriju samo kao to. Seriju koju gledam, i mnogo se trudim da ne uporedjujem, jer time kvarim i svoj i zenin dozivljaj gledanja
Da se vratim na seriju i prvu epizodu. Veoma zanimljiva i uzbudljiva, ubedljivo najbolji deo je sa Arjom i Psetom! Posle toga prikaz Oberina. Iako mi ovaj glumac ne deluje kao pravi izbor ( fizicke karakteristike) , odradio je sasvim solidan posao sto se tice glume. Deo sa Deni je cisto k*rcenje sa zmajevima i popunjavanje vremena. Sto se tice Sanse, iskreno muka mi je i od njenog lika i od nje kao glumice. Od iritantne klinke se transformisala u lika koji non stop izgleda kao da ce se ispovracati i usrati u isto vreme. 100% vremena. Mozda i najgora glumica na setu. Svideo mi se deo sa Dzofrijem i Dzejmijem, kao i sa Sersei i Dzejmijem. Nekako sam ocekivao da situacija sa Tivinom i Dzejmijem bude nabijenija i emotivnija/ besnija, tu sam se malo razocarao. Prikaz tenjana me je iznenadio skroz, zar nisu skagosani ti koji su kanibali?!? Ja mislim da su to uradili iz nekog 3u1 fazona.
1) Da prikazu da ima ludaka i manijaka u slobodnom narodu, i da "Vrane" imaju realnih razloga da ih mrze
2) Da prikazu zbog kulturoloskih i socioloski drugaciju kulturu u odnosu na ostatak vidjenog "Slobodnog naroda" , kako bi ucinili Slobodni narod raznovrsnijim iz tih aspekata.
3) Da dodaju taj sok( OMFG i cant da verujem jbt what did ja upravo video ) efekat koji je prisutan u svakoj prvoj epizodi
To je to valjda, ako se setim jos neceg cu javim
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Evo ja se setih slicnosti tenjana i ovih sa Sagosa...
Mangar je titula koju koriste tenjani a mislim da su to preuzeli od sagosana...Kroz maglu se secam da je Dzon o tome razgovarao sa nekim...?
Mangar je titula koju koriste tenjani a mislim da su to preuzeli od sagosana...Kroz maglu se secam da je Dzon o tome razgovarao sa nekim...?
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Nije niko preuzimao titulu, to je prosto reč na starom jeziku. Inače meštar Emon to spominje. A apropo ovakvih Tenjana-kanibala, možda žele da ih iskoriste za Davos/Oša/Rikon subplot koji nam predstoji u Vetrovima.
Najjaci utisak na mene,kao i uvek,ostavio je Dzofri.
Decko razbija kako glumi.Mislim da je on najvece otkrovenje ove serije...Ako je stvarno istina ono sto se pricalo prosle godine,da nece vise da glumi,to je stvarno bzvz.
I Naravno,Kraljica iz Kuce Tirel je preljepa.
Neku dublju analizu...hm,mislim da me mrzi da uporedjujem kljucne dogadjaje sa knjigom.Vidim da su sad svi koji su procitali knjige,u fazonu da razdvajaju seriju i knjigu,i to je OK.Uzivam u seriji takvoj kakva jeste.
Decko razbija kako glumi.Mislim da je on najvece otkrovenje ove serije...Ako je stvarno istina ono sto se pricalo prosle godine,da nece vise da glumi,to je stvarno bzvz.
I Naravno,Kraljica iz Kuce Tirel je preljepa.
Neku dublju analizu...hm,mislim da me mrzi da uporedjujem kljucne dogadjaje sa knjigom.Vidim da su sad svi koji su procitali knjige,u fazonu da razdvajaju seriju i knjigu,i to je OK.Uzivam u seriji takvoj kakva jeste.
Srle- Broj poruka : 911
Godina : 39
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
Изгледа да је Оберин бисексуалан али он воли да буде тобџија, он неће да буде фурунџија
Али овај гиф ми се више свиђа
И ова слика!
Једва чекам другу епизоду
Али овај гиф ми се више свиђа
И ова слика!
Једва чекам другу епизоду
Kako je moj pokojni matori imao obicaj da kaze ,nije globalno zagrejavanje toliko opasno po ljude koliko je globalno zagejavanje (:Trešnja ::opa
Gost- Gost
Posto ima dva ,shvaticu ovo na drugi nacin ,pa cu se samo sloziti sa tobom
Gost- Gost
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Strana 27 od 40