Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 32 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 32 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
+16
Ashaman
CRNIJASTREB
Zandrin
Sparkling Comet
Zevs86
milos
Lord M.
Uno Nomesta
Kapetanili
Oberin Martel
mgorod
Nocnoi_Dozor
LunarFang
achilles2211
Зимоврел
Chandrian
20 posters
Strana 4 od 9
Strana 4 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
Zevsonjo, izguglaću baš Zna li možda neko kad izlazi četvrti deo?
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
@Doz
Evo jednog kul intervjua sa Bretom gde on bas objasnjava dosta o celom serijalu I u njemu prica i o tome kad ce i cetvrti i peti deo. Sam kaze da je 4ti deo blizu kraja, ali i da ima i plan za 5ti tj zna kako se sve zavrsava.
Evo jednog kul intervjua sa Bretom gde on bas objasnjava dosta o celom serijalu I u njemu prica i o tome kad ce i cetvrti i peti deo. Sam kaze da je 4ti deo blizu kraja, ali i da ima i plan za 5ti tj zna kako se sve zavrsava.
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Zevs86 ::@Doz
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Dobar je Bret. Možda se usuđujem reći da mi je, za sada što sam pročitao epske fantastike, on najbliži Martinu, pa možda Rotfus. Aberkrombija sam držao visoko dosta, ali mi je malo pao u drugoj i sad na početku treće knjige, nije mi to taj nivo, ili sam se ja promijenio, ali na kraju ću vidjeti gdje tačno da ga svrstam.
Kapetanili- Broj poruka : 85
Godina : 40
Raspoloženje : The only reason you're alive cause I ain't sent the word
Reputacija : 6
Datum upisa : 04.04.2012
Kapetanili ::Dobar je Bret. Možda se usuđujem reći da mi je, za sada što sam pročitao epske fantastike, on najbliži Martinu, pa možda Rotfus. Aberkrombija sam držao visoko dosta, ali mi je malo pao u drugoj i sad na početku treće knjige, nije mi to taj nivo, ili sam se ja promijenio, ali na kraju ću vidjeti gdje tačno da ga svrstam.
Bret je sjajan, drugi omiljeni pisac poslije Martina što se tiče ove, kako je ja zovem, nove epske fantastike.
@Kometa Nisam znao da si i ti Bretov fan, mislio sam da je on malo previse surov i krvav za tvoj ukus. Bas si me iznenadila sada!
@Kapetanili Meni su Martin i Rotfus na deobi prvog mesta, i posle toga im dise za vrat Bret
@Kapetanili Meni su Martin i Rotfus na deobi prvog mesta, i posle toga im dise za vrat Bret
Zevs86 ::@Kometa Nisam znao da si i ti Bretov fan, mislio sam da je on malo previse surov i krvav za tvoj ukus. Bas si me iznenadila sada!
Zevse vidiš da sam puna iznenađenja , surovost i krv se i ne primjete toliko pored dobro smišljenog svijeta, mada poslije Martina više ništa nije strašno.
Završio Pustinjsko koplje. Daleko bolji od prvog dela i jedva čekam da počnem sa čitanjem treće knjige zbog eventualnog susreta Arlena i Džardira i druge runde ženskog fajta.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
@Dozor To sam i ja rekao! Mene je u potpunosti oduvao sa Krasijanskom kulturom i sa klasnom postavkom, kao i sa dopunom i novinama koje otkrivamo o "magiji" i o demonima i o svemu ostalom. I susret Arlena i Dzardira i
- Spojler:
- borba
Prva glava iz The Skull Throne
http://www.petervbrett.com/excisions/skull-throne-chapter-1-the-hunt/
http://www.petervbrett.com/excisions/skull-throne-chapter-1-the-hunt/
achilles2211- Broj poruka : 68
Godina : 33
Raspoloženje : Tri su stvari od kojih svako mudar strahuje: uzburkano more, noć bez meseca i gnev mirnog čoveka.
Reputacija : 3
Datum upisa : 11.04.2013
Sparkling Comet ::Kapetanili ::Dobar je Bret. Možda se usuđujem reći da mi je, za sada što sam pročitao epske fantastike, on najbliži Martinu, pa možda Rotfus. Aberkrombija sam držao visoko dosta, ali mi je malo pao u drugoj i sad na početku treće knjige, nije mi to taj nivo, ili sam se ja promijenio, ali na kraju ću vidjeti gdje tačno da ga svrstam.
Bret je sjajan, drugi omiljeni pisac poslije Martina što se tiče ove, kako je ja zovem, nove epske fantastike.
kometice
on mi je i bolji od martina
pitak jednostavan citljiv bez komplikovanja stvari..njegov stil je kao lagani vetric koji pirka i duva u ledja dok je martin tajfun koji te oduva de ne umes da se sastavis..erikson je pak tornado, njega ni za glavu ni za rep
nije meni wow ako pisac komplikuje, dobru i jednostavnu pricu, toliko, da visse citalac ne moze da se snadje..to nije pisac, to je hmm, nemam bas prave reci tj druge reci do - pro***anje..
a bret..jednostavno pleni i nosi svojim pisanjem, knjiga se cita u dahu, svaku sam najvise za tri dana proccitala, tacnije iz ruku je nisam pustala, mrsko mi bilo da odem da spavam, jer me knjiga vukla
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Zandrin ::Sparkling Comet ::Kapetanili ::Dobar je Bret. Možda se usuđujem reći da mi je, za sada što sam pročitao epske fantastike, on najbliži Martinu, pa možda Rotfus. Aberkrombija sam držao visoko dosta, ali mi je malo pao u drugoj i sad na početku treće knjige, nije mi to taj nivo, ili sam se ja promijenio, ali na kraju ću vidjeti gdje tačno da ga svrstam.
kometice
on mi je i bolji od martina
pitak jednostavan citljiv bez komplikovanja stvari..njegov stil je kao lagani vetric koji pirka i duva u ledja dok je martin tajfun koji te oduva de ne umes da se sastavis..erikson je pak tornado, njega ni za glavu ni za rep
nije meni wow ako pisac komplikuje, dobru i jednostavnu pricu, toliko, da visse citalac ne moze da se snadje..to nije pisac, to je hmm, nemam bas prave reci tj druge reci do - pro***anje..
a bret..jednostavno pleni i nosi svojim pisanjem, knjiga se cita u dahu, svaku sam najvise za tri dana proccitala, tacnije iz ruku je nisam pustala, mrsko mi bilo da odem da spavam, jer me knjiga vukla
Martina stavljam na prvo mjesto zbog mnogo likova i kako je sve to povezano kroz priču, ali ne završi li on to meni dobro u zadnje dvije knjige, neće on meni biti na prvom mjestu , a Bret je kao što ti kažeš pitak za čitanje, ima zanimljiv svijet i simpatične junake, kako god okreneš meni knjiga nije baš prava, ako glavni junak bar mrvicu, mislim na Arlena, nije dobar i častan, tako da mu je to veliki plus.
Malo ce ovo glupo sad da zvuci, ali makar imam dobru nameru
Vidim da se Bret svidja skoro svima, ja sam ga procitao i imam nase izdanje tj 1. i 2. knjigu
Uglavnom, ceo zivot skupljam knjige voleo bih ove da poklonim, obe su nove i opste vam je poznata prica da nazalost lagunina izdanja fantastike nisu toliko jeftina i pristupacna (koliko bi trebala da budu
Meni bi mnogo vise znacilo da ovo prosledim na dalje citanje nego da blejiii sada na polici, posto apsolutno ne znam nikoga ko bi citao tako nesto, i u stvari i ne znam puno ljudi koji vole da citaju reko hajde pokusacu ovde
Inace sam iz beograda, ponekad odem do panceva, lako bi preuzeli.
Kako god vam odgovara uzmite pa poklonite nekome ako znate da ne bi mogao da ih priusti, ili uzmite za sebe.
26og cu biti na sajmu knjiga najverovatnije, mogu i tamo da ih ponesem, ali posle toga necu biti neko duze vreme ovde
Vidim da se Bret svidja skoro svima, ja sam ga procitao i imam nase izdanje tj 1. i 2. knjigu
Uglavnom, ceo zivot skupljam knjige voleo bih ove da poklonim, obe su nove i opste vam je poznata prica da nazalost lagunina izdanja fantastike nisu toliko jeftina i pristupacna (koliko bi trebala da budu
Meni bi mnogo vise znacilo da ovo prosledim na dalje citanje nego da blejiii sada na polici, posto apsolutno ne znam nikoga ko bi citao tako nesto, i u stvari i ne znam puno ljudi koji vole da citaju reko hajde pokusacu ovde
Inace sam iz beograda, ponekad odem do panceva, lako bi preuzeli.
Kako god vam odgovara uzmite pa poklonite nekome ako znate da ne bi mogao da ih priusti, ili uzmite za sebe.
26og cu biti na sajmu knjiga najverovatnije, mogu i tamo da ih ponesem, ali posle toga necu biti neko duze vreme ovde
mgorod- Broj poruka : 50
Raspoloženje : eerrrrgghhh?
Reputacija : 24
Datum upisa : 27.05.2014
jaoj pa sto ne rece par nedelja ranije,ja sam neki dan kupio trecu knjigu ,i mogao sam za tu lovu tri rucka da skuvam i po gajbe piva da mezim usput ... plus cu do 15og kako mi se cini ostati dekint totalus(posto sam pre ove "najskuplje knjige na svetu" , pazario , prvu i drugu,koje takodje nisu jeftine)
A sto tako kazes ,pa jel si procitao obe ,daj im bar sansu ,mene je tek istinski upecala na pola pustinjskog koplja ,sad mi je bolja i od martina i rotfusa ,pa dobro ne bas i rotfusa ,al recimo tu negde ((:
A sto tako kazes ,pa jel si procitao obe ,daj im bar sansu ,mene je tek istinski upecala na pola pustinjskog koplja ,sad mi je bolja i od martina i rotfusa ,pa dobro ne bas i rotfusa ,al recimo tu negde ((:
Gost- Gost
@mgorod Ja sam iz Panceva i ici cu na sajam i veoma sam zainteresovan za takav poklon Ja sam ih citao na engleskom, i jos nisam na srpskom, ako ima nekog ovde ko bi zeleo da ih dobije a da ih nije citao do sada neka se javi svakako. Cisto da znas da sam ja zainteresovan ako se niko drugi ne javi
Zevse, mislim da se ne radi o poklonu, nego prodaji.
Pročitao Sunčani rat Pustinjsko koplje mi je možda bolje, mnogo je moćan postao Arlen kao da čitam o supermenu što me malo odbija jer nekako ne brineš više toliko za njegovu bezbednost. Sva Ineverina poglavlja su predobra, obožavam je! Rena mi i dalje ide na živce xD ostali likovi su mi svi dragi.
Završnica knjige odlična, demoni isto tako.
Završnica knjige odlična, demoni isto tako.
- Spojler:
Kako mi je bilo drago kad je Hasik dobio svoje
Mada knjiga je trebala da se zove Zatamnjenje jer Sunčanog rata nije ni bilo, nisu čak ni krenuli za Lakton.
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
@Chandrian Ma Arlen je samo skapirao stvari, nikako nije neranjiv Samo je realno napredniji nivo ratnika od primitivca Dzardira I da, Inevera je mama
Ja naručio Sunčani rat, čekam da stigne
ElendVentur ::jaoj pa sto ne rece par nedelja ranije,ja sam neki dan kupio trecu knjigu ,i mogao sam za tu lovu tri rucka da skuvam i po gajbe piva da mezim usput ... plus cu do 15og kako mi se cini ostati dekint totalus(posto sam pre ove "najskuplje knjige na svetu" , pazario , prvu i drugu,koje takodje nisu jeftine)
Procitao ih sve, dobre su, previse raznolikih stvari citam pa mozda zbog toga mi nisu toolikoo bas eermmm... prirasle za srce. Opet kazem dobre su, i veliki trud autora je ulozen,reko bi puno god da razradi taj broj likova.
Neko je spominjo Rotfusa, on me raspametio sa prvih par stotina strana.
Najbolje je kad ne ocekujes nista, citas, gledas bez predocekivanja i unapred osude tipa ovo ce da bude sranje ili ovo ce da bude fenomenalno.
Knjige poklanjam bratu Zevsu
Nije da imam obicaj da delim knjige, vise ih sakupljam svuudaa, ali ove su prilicno nove,skupe, Laguni ne treba vise para, vi ih volite....
Nek sluze svrsi
mgorod- Broj poruka : 50
Raspoloženje : eerrrrgghhh?
Reputacija : 24
Datum upisa : 27.05.2014
@mgorod I thank you once again, my good sir
pocela sam suncani rat..cuj pocela..na polovini sam knjige
bez daha citam..ne znam sta bih rekla vise
ugl razmisljam o Izbavitelju..i kako vreme sve vise odmice blize sam ideji da je to Rodzer..jer..jedini on ima iskonsku urodjenu prirodnu moc nad utrobnicima..mozda gresim, ali, eto, meni se nekako tako javlja
bez daha citam..ne znam sta bih rekla vise
ugl razmisljam o Izbavitelju..i kako vreme sve vise odmice blize sam ideji da je to Rodzer..jer..jedini on ima iskonsku urodjenu prirodnu moc nad utrobnicima..mozda gresim, ali, eto, meni se nekako tako javlja
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Ma to je Arlen 1000% a videces i do kraja zasto
Da ne citiram Arlena ali Izbavitelja nema. Mislim da je to jedna od "pouka" price. Nisam dovoljno istrazivao ali cini mi se da je Bret ateista, tako da vjerovtno zeli da posalje jednu skrivenu poruku, a to je da be treba ocekivati neko vise bice da nas izbavi iz sranja vec to moramo ciniti sami. Bas kao sto to Arlen ponavlja svojim sledbenicima milion puta.
A ako treba da postoji jedna osoba koja ce sjebati maticu u Utrobi, mislim da ce to biti Rena. toliko od mene, hvala
A ako treba da postoji jedna osoba koja ce sjebati maticu u Utrobi, mislim da ce to biti Rena. toliko od mene, hvala
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Strana 4 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» HLADNORUKI - Ko je taj lik? Spoiler!!!
» Antagonizmi u Martinovom svetu ! ! ! Spoiler Alert ! ! !
» Sudbina Dzodzena Rida (spoiler alert)
» Antagonizmi u Martinovom svetu ! ! ! Spoiler Alert ! ! !
» Sudbina Dzodzena Rida (spoiler alert)
Strana 4 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu