Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 14 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 14 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 84 dana Pet 20 Sep 2013, 17:16
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
+16
Ashaman
CRNIJASTREB
Zandrin
Sparkling Comet
Zevs86
milos
Lord M.
Uno Nomesta
Kapetanili
Oberin Martel
mgorod
Nocnoi_Dozor
LunarFang
achilles2211
Зимоврел
Chandrian
20 posters
Strana 8 od 9
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
Inevera..zena majla kraljica
Ali je ne volim al nikako iako je od svih njih najkompletnija licnost..mislim od zenskinja
Ali je ne volim al nikako iako je od svih njih najkompletnija licnost..mislim od zenskinja
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Zan otvori spojlere, otvori spojlere, otvori spojlere, otvori, otvori, otvori
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Joooj necu necu nrrrcu
Zandrin- Zakleta sestra
@Jastreb Da, Inevera jeste sposobna, ali ne i svemoguca Kao sto smo videli
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Evo malo i Breta da prica o poslednjoj knjizi!
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
e kad bi drugi pisali kao on
Upravo zavrsio sa 3 delom, procitao sam 3 dela za nekih 7,8 dana.. Svaku noc, vratim se iz grada oko 3 i onda do 7,8 ujutru uzivam ...Svidelo mi se delo, osvezavajuce , pitko, mozda jedino sto je u 3 delu bilo premalo Arlena , a previse Inevere, ali ajde pisac hoce da nas upozna sa ostalim likovima.. Najiritantniji lik mi je Lisa, inace od zenskih likova najgotivnija mi je Rena.
Iznervirao sam se sad samo na kraju, kako je bukvalno u najzinimljivijem trenutku kraj..Da li neko zna mozda kada ce izaci 4.deo kod nas ? Da li Laguna planira da prevede do kraja ?
Iznervirao sam se sad samo na kraju, kako je bukvalno u najzinimljivijem trenutku kraj..Da li neko zna mozda kada ce izaci 4.deo kod nas ? Da li Laguna planira da prevede do kraja ?
Ashaman- Broj poruka : 19
Raspoloženje : I am haunted
Reputacija : 0
Datum upisa : 22.07.2015
Za sada planira, a pisac planira još jedan dio.Ashaman ::Upravo zavrsio sa 3 delom, procitao sam 3 dela za nekih 7,8 dana.. Svaku noc, vratim se iz grada oko 3 i onda do 7,8 ujutru uzivam ...Svidelo mi se delo, osvezavajuce , pitko, mozda jedino sto je u 3 delu bilo premalo Arlena , a previse Inevere, ali ajde pisac hoce da nas upozna sa ostalim likovima.. Najiritantniji lik mi je Lisa, inace od zenskih likova najgotivnija mi je Rena.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Sunčani Rat je izdat u avgustu prošle godine. Pustinjsko koplje u februaru 2013te. Dakle ako ćemo biti optimisti očekuj nastavak tokom zime.Ashaman ::Upravo zavrsio sa 3 delom, procitao sam 3 dela za nekih 7,8 dana.. Svaku noc, vratim se iz grada oko 3 i onda do 7,8 ujutru uzivam ...Svidelo mi se delo, osvezavajuce , pitko, mozda jedino sto je u 3 delu bilo premalo Arlena , a previse Inevere, ali ajde pisac hoce da nas upozna sa ostalim likovima.. Najiritantniji lik mi je Lisa, inace od zenskih likova najgotivnija mi je Rena.
Imaju zbrku u Laguni sa štampanjem knjiga, prioritet su im domaći pisci pošto se to prodaje, i to baš dobro, pa je sve drugo pomereno u stranu.
Recimo Sandersonov nastavak Arhive Olujne Svetlosti je spreman za štampu već dva meseca, ali za njega će retko ko odmah iskeširati 3000rsd-a, pa prednost naravno ima svakojaki čiklit koji košta 350 dinara i koji se shodno tome odmah razgrabi.
Ista situacija sa Eriksonom.
Ako ti se činilo da u trećem delu ima premalo Arlena, čeka te iznenađenje u četvrtom.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
@krle..hvala na informacijama..
pretpostavljam negativno iznenadjenje, ali je Bret stavio stvarno sugav kraj..Sve vise me vuce, da samo uzemme i procitam kako se zavrsila borba..>Nadam se da je lepo koknuo Dzardira, ali predosecam da ce biti neki fazon let s be friends, and fight together bla , bla
pretpostavljam negativno iznenadjenje, ali je Bret stavio stvarno sugav kraj..Sve vise me vuce, da samo uzemme i procitam kako se zavrsila borba..>Nadam se da je lepo koknuo Dzardira, ali predosecam da ce biti neki fazon let s be friends, and fight together bla , bla
Ashaman- Broj poruka : 19
Raspoloženje : I am haunted
Reputacija : 0
Datum upisa : 22.07.2015
ja sam čitao i 4 dio... pa tamo stvarno ima šokova
@Ashaman Ja sam samom sebi ispojlerisao kraj treće knjige čitajući kojekakve recenzije dok sam razmišljao da l' da počnem sa čitanjem. Srećom, nemam problema sa spojlerima. Često lakše obraćam pažnju na detalje kada znam šta me očekuje na kraju, pa mi je uživanje tokom čitanja/gledanja još veće. Mislim da nema puno onih koji dele moje mišljenje.
Takav sled događaja se očekivao onog trenutka kada smo počeli da marimo za Džardira.
Ako ćeš već čitati na engleskom moja preporuka je da pročitaš celu knjigu.
Iskreno, voleo bih da sam počeo kasnije sa čitanjem Demonskog Ciklusa, kada je čitav serijal recimo već završen, pošto Bret na kraju knjige ostavlja takve klifhengere koje ja ne bih imao srca da ostavim na kraju poglavlja...
@CrniJastreb Tamos
Takav sled događaja se očekivao onog trenutka kada smo počeli da marimo za Džardira.
Ako ćeš već čitati na engleskom moja preporuka je da pročitaš celu knjigu.
Iskreno, voleo bih da sam počeo kasnije sa čitanjem Demonskog Ciklusa, kada je čitav serijal recimo već završen, pošto Bret na kraju knjige ostavlja takve klifhengere koje ja ne bih imao srca da ostavim na kraju poglavlja...
@CrniJastreb Tamos
@krle samo?
@CrniJastreb Naravno da ne. Opsada, kula... 'There will be swarm.'.... Nego pazim da ne ispojlerišem Ashamanu.
- SPOJLER:
- Mislim da je Rođa pretek'o. Ne znam zašto, ali insekt mi govori kako će nam još malo svirati. Mada, ako nije, to i nije preveliki šok, pošto njegovu smrt očekujem još od prvog dela.
Mislim da je Rođa pretek'o. Ne znam zašto, ali insekt mi govori kako će nam još malo svirati. Mada, ako nije, to i nije preveliki šok, pošto njegovu smrt očekujem još od prvog dela.
[quote="krle24"]@CrniJastreb Naravno da ne. Opsada, kula... 'There will be swarm.'.... Nego pazim da ne ispojlerišem Ashamanu.
- SPOJLER:
- ne vjerujem... jedino nešto ekstremno da se desi .
ne vjerujem... jedino nešto ekstremno da se desi .
Procitao sam Presto do lobanja i moram priznati da sam iskreno bas razocaran.. Dao sam mu na good readsu 3/5 mada komotno sam mogao i manje.
Stvarno sam hteo da mi se knjiga dopadne, procitao sam prvih 100 strana i stao (sta reci kad mi je ponovno citanje Malaske knjige palih bilo daleko interesantnije) i onda sam video komentar da se posle nekih 100 strana radnja zahuktava pa sam nastavio sa citanjem.
Radnja se jeste zakuvala -
I onda sam opet malo cituckao malo nisam pa sam video Zandrin komentar da je poslednjih 150-100 strana proplakala i cupala kosu. I rekao sjajno, bar ce biti odlicna zavrsnica. Medjutim ne znam stvarno zasto Zan takva reakcija meni je sve bilo nekako mlako.
I da! Znaci procitao sam u jedno 20 strana, 16 puta rec sisići. Pa brate mili bolje reci sisa ili grudi ili bilo sta drugo a ne sisići.. I ajde ok mi je da seljanka Rena to kaze, ali ljudi koji su na dvoru odrasli.. ma daj.. Toliko sam ispizdeo zbog tih sisića da sam skinuo knjigu na engleskom samo da vidim koju je rec Bret upotrebio i koristi li je toliko cesto kad ono nije ni do prevoda paps je mislim rec koje je ekvivalent nasim sisićima ako vas bas zanima. Ja nikad cuo al Brete stvarno si me razocarao.
Ostatak cu sve u spoiler, po koga zanima neka cita.
Izvinjavam se na poduzem postu punom ojadjenosti al eto.. Dugo me neka knjiga iz serijala koje volim nije ovoliko razocarala.
Stvarno sam hteo da mi se knjiga dopadne, procitao sam prvih 100 strana i stao (sta reci kad mi je ponovno citanje Malaske knjige palih bilo daleko interesantnije) i onda sam video komentar da se posle nekih 100 strana radnja zahuktava pa sam nastavio sa citanjem.
Radnja se jeste zakuvala -
- Spojler:
- Kadzijeva grobnica i misija zarobiti demonskog princa
I onda sam opet malo cituckao malo nisam pa sam video Zandrin komentar da je poslednjih 150-100 strana proplakala i cupala kosu. I rekao sjajno, bar ce biti odlicna zavrsnica. Medjutim ne znam stvarno zasto Zan takva reakcija meni je sve bilo nekako mlako.
I da! Znaci procitao sam u jedno 20 strana, 16 puta rec sisići. Pa brate mili bolje reci sisa ili grudi ili bilo sta drugo a ne sisići.. I ajde ok mi je da seljanka Rena to kaze, ali ljudi koji su na dvoru odrasli.. ma daj.. Toliko sam ispizdeo zbog tih sisića da sam skinuo knjigu na engleskom samo da vidim koju je rec Bret upotrebio i koristi li je toliko cesto kad ono nije ni do prevoda paps je mislim rec koje je ekvivalent nasim sisićima ako vas bas zanima. Ja nikad cuo al Brete stvarno si me razocarao.
- Spojler:
Pocetak sa Asijom - nekako mi je bilo vec vidjeno kao da ponovo citam Ineverina poglavlja iz pustinjskog koplja (mada interesantno kako je odmicala radnja knjige uvideo sam da mi je to mozda bilo i najinteresantniji deo sto opet govori koliko me je knjiga razocarala).
Inevere je u knjizi bilo premalo za moj ukus, isto vazi i za Arlena i Dzardira kojih uopste skoro i nije bilo mada to sam i ocekivao pa ajde, boze moj.
Abanova poglavlja i cela prica sa retardom Dzajanom isto nekako mlaka. U pocetku Ineverin i njegov "savez" je mogao da bude sjajan deo price kad ono.. Aban ode sa Dzajanom da osvoje Lakton... Iskreno bilo mi je potpuno svejedno sta ce mu Hasik uraditi.
Lisa.... joj Lisa..... zasto su svi zenski likovi u Bretovom svetu drolje i proste? Da se zapita covek. Njene price je cini mi se bilo najvise a da sam hteo da citam neku spansku sapunicu kupio bih neku drugu knjigu. I ajde kao Tamos mi je bio ok lik ali opet nisam se uopste nesto vezao za njega pa da bi me potresla njegova smrt. Pogotovo zato sto je bilo ocekivano da se Krazijci osvojiti Lakton sobzirom da su kockice to i rekle Ineveri.
Rodzerova prica mi je bila plus i krivo mi je sto je mrtav (mada opet sam je kriv, pogotovo sto je ugrozio zivote svoje porodice zbog kurcenja sa Dzejsinom. Mozda gresim al Rodzer mi nikada nije bio lik koji drzi do ponosa i ocekivao sam da ce Koliv ili neka od zena resiti Dzejsin problem za njega. Realno, mogli su bez problema jos u Uvali namestiti Dzejsinu ubistvo tako da nema dokaza a cak i da ima ko bi mu sta mogao kad je on prokleti violinski carobnjak kome je zena krazijska princeza.. Nisam ocekivao onu scenu kad su se vracali sa bala kad su ih prvi put napali i tad sam se bio zabrinuo sta ce desiti. Posle, u zatvoru, nisam iz nekog razloga.
Asija i Asom - dobar zaplet. Smesno mi je al vise me je potreslo kako joj ga ja Asom zabo i kad je rodjeni brat krenuo da je ubije nego deo sa Rodzerom u zatvoru. I sobzirom da obozavam Ineveru, uspanicio sam se da ce mozda i nju ubiti sto se na svu srecu nije desilo. obozavam kad se bore sa demonskim kostima. Inevera-Melan-A(zaboravih joj ime) borba bi bila odlicna scena u filmu.
Asija terminator sa bebom mi se nije dopalo ni malo. Zamisljam te scene kako krci put kroz palatu sa sve privezanom bebom i Dzardirovom majkom i mislim u sebi... noup, just noup.
Trnja ovaj novi lik mi je ok, mada nije ga ni bilo puno u prici.
Da, eto nisam ocekivao Dzajanovu smrt od ruku Hasika mada who cares...
Nesto mi se cini da ce Jukor sad lepo da potcini Anzije u duhu najgoreg diktatora.
I sta je Arlen radio sve vreme od kako su zarobili umnjaka? Uopste mi ne lici na njega da se nije umesao kod Laktona ili Anzijea mada ajde mozda naredna knjiga otkrije da je smislenije provodio vreme nego sto je svake vecere odlazio da obidje svog zarobljenika...
Izvinjavam se na poduzem postu punom ojadjenosti al eto.. Dugo me neka knjiga iz serijala koje volim nije ovoliko razocarala.
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Sve se slazem..
PS: prvo poglavlje poslednje knjige
http://www.petervbrett.com/excisions/core-chapter-1-both/
- Spojler:
- Znaci bez Arlena i Amana cela knjiga maltene, a zarobili demonskog princa i kao poslednje poglavlje sa njima. Sta ce poslednja knjiga da bude samo jezgro? Prve tri knjige su mi odlicne, a ova cetvrta mi je ocaj.
PS: prvo poglavlje poslednje knjige
http://www.petervbrett.com/excisions/core-chapter-1-both/
- Spojler:
- Znaci ovo sa hemafrodit detetom mi je PLA KA NJE
achilles2211- Broj poruka : 68
Godina : 33
Raspoloženje : Tri su stvari od kojih svako mudar strahuje: uzburkano more, noć bez meseca i gnev mirnog čoveka.
Reputacija : 3
Datum upisa : 11.04.2013
chanChandrian ::Procitao sam Presto do lobanja i moram priznati da sam iskreno bas razocaran.. Dao sam mu na good readsu 3/5 mada komotno sam mogao i manje.
Radnja se jeste zakuvala -. I bilo je to par super strana punih akcija ali onda opet pauza i nista.
- Spojler:
Kadzijeva grobnica i misija zarobiti demonskog princa
- Spojler:
Pocetak sa Asijom - nekako mi je bilo vec vidjeno kao da ponovo citam Ineverina poglavlja iz pustinjskog koplja (mada interesantno kako je odmicala radnja knjige uvideo sam da mi je to mozda bilo i najinteresantniji deo sto opet govori koliko me je knjiga razocarala).
Inevere je u knjizi bilo premalo za moj ukus, isto vazi i za Arlena i Dzardira kojih uopste skoro i nije bilo mada to sam i ocekivao pa ajde, boze moj.
Abanova poglavlja i cela prica sa retardom Dzajanom isto nekako mlaka. U pocetku Ineverin i njegov "savez" je mogao da bude sjajan deo price kad ono.. Aban ode sa Dzajanom da osvoje Lakton... Iskreno bilo mi je potpuno svejedno sta ce mu Hasik uraditi.
Lisa.... joj Lisa..... zasto su svi zenski likovi u Bretovom svetu drolje i proste? Da se zapita covek. Njene price je cini mi se bilo najvise a da sam hteo da citam neku spansku sapunicu kupio bih neku drugu knjigu. I ajde kao Tamos mi je bio ok lik ali opet nisam se uopste nesto vezao za njega pa da bi me potresla njegova smrt. Pogotovo zato sto je bilo ocekivano da se Krazijci osvojiti Lakton sobzirom da su kockice to i rekle Ineveri.
Rodzerova prica mi je bila plus i krivo mi je sto je mrtav (mada opet sam je kriv, pogotovo sto je ugrozio zivote svoje porodice zbog kurcenja sa Dzejsinom. Mozda gresim al Rodzer mi nikada nije bio lik koji drzi do ponosa i ocekivao sam da ce Koliv ili neka od zena resiti Dzejsin problem za njega. Realno, mogli su bez problema jos u Uvali namestiti Dzejsinu ubistvo tako da nema dokaza a cak i da ima ko bi mu sta mogao kad je on prokleti violinski carobnjak kome je zena krazijska princeza.. Nisam ocekivao onu scenu kad su se vracali sa bala kad su ih prvi put napali i tad sam se bio zabrinuo sta ce desiti. Posle, u zatvoru, nisam iz nekog razloga.
Asija i Asom - dobar zaplet. Smesno mi je al vise me je potreslo kako joj ga ja Asom zabo i kad je rodjeni brat krenuo da je ubije nego deo sa Rodzerom u zatvoru. I sobzirom da obozavam Ineveru, uspanicio sam se da ce mozda i nju ubiti sto se na svu srecu nije desilo. obozavam kad se bore sa demonskim kostima. Inevera-Melan-A(zaboravih joj ime) borba bi bila odlicna scena u filmu.
Asija terminator sa bebom mi se nije dopalo ni malo. Zamisljam te scene kako krci put kroz palatu sa sve privezanom bebom i Dzardirovom majkom i mislim u sebi... noup, just noup.
Trnja ovaj novi lik mi je ok, mada nije ga ni bilo puno u prici.
Da, eto nisam ocekivao Dzajanovu smrt od ruku Hasika mada who cares...
Nesto mi se cini da ce Jukor sad lepo da potcini Anzije u duhu najgoreg diktatora.
I sta je Arlen radio sve vreme od kako su zarobili umnjaka? Uopste mi ne lici na njega da se nije umesao kod Laktona ili Anzijea mada ajde mozda naredna knjiga otkrije da je smislenije provodio vreme nego sto je svake vecere odlazio da obidje svog zarobljenika...
ja sam tih zadnjih 150 strana..pa doslo mi da placem
delovi o asji su mi bili najzanimljiviji delovi, kao I ono sto se desavalo sa abanom I dzajanom etc ugl sve sto se desavalo od dzardirovog nestanka
realno knjiga je morala ovakva da bude sa manje akcije I svega moralo je da se tako napravi zbog dzardirovog nestanka I politickih igara oko prestola lobanja ko ce sta ce kako ce..prosto knjiga je morala da ima ovakvu dinamiku ako se ima u vidu dogadjaj iz prethodne knjige
meni su u biti najdosadniji delovi bili sa arlenom I dzardirom, tu je bilo vise bla truc nego akcije, po meni tu je okinuo, tu je trebalo malo veci kovitlac
ali, zadnjih 150 strana, brete necu ti oprostiti..
Zandrin- Zakleta sestra
Trenutno se posle Sandersonovih Reci blistavosti dvoumim izmedju prve knjige iy ovog serijala, prve knjige serijala Aberkrombia- Ostrica, ili pak da nastavim sa citanjem Malaske knjige palih...
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Вазо почни Демонски циклус, одушевићеш се
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
To što kaže Zim
Al ste jedinstvene izgleda u ovome . Taman sam planirao Ostricu jer je koliko kapiram dark fantasy, a to je ono sto najvise volim. Kazu i da je karakterizacija likova ok.
Nije ni Demonski ciklus ljubičice i jednorozi , u svakom slučaju ja bih ti uvijek preporučila taj serijal nego nešto drugo.Vazarius ::Al ste jedinstvene izgleda u ovome . Taman sam planirao Ostricu jer je koliko kapiram dark fantasy, a to je ono sto najvise volim. Kazu i da je karakterizacija likova ok.
То што каже Цомет
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
jao bre, koliko vas placa taj Bret
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» HLADNORUKI - Ko je taj lik? Spoiler!!!
» Antagonizmi u Martinovom svetu ! ! ! Spoiler Alert ! ! !
» Sudbina Dzodzena Rida (spoiler alert)
» Antagonizmi u Martinovom svetu ! ! ! Spoiler Alert ! ! !
» Sudbina Dzodzena Rida (spoiler alert)
Strana 8 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu