WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Spam Tema....
od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
Imamo 14 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 14 Gosta

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 84 dana Pet 20 Sep 2013, 17:16
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838)
 Demon Cycle -  Peter V. Brett [spoiler] - Page 8 Vote_lcap Demon Cycle -  Peter V. Brett [spoiler] - Page 8 Voting_bar Demon Cycle -  Peter V. Brett [spoiler] - Page 8 Vote_rcap 
Sparkling Comet (15528)
 Demon Cycle -  Peter V. Brett [spoiler] - Page 8 Vote_lcap Demon Cycle -  Peter V. Brett [spoiler] - Page 8 Voting_bar Demon Cycle -  Peter V. Brett [spoiler] - Page 8 Vote_rcap 
Assassin (13622)
Zevs86 (11916)
Zandrin (10789)
CRNIJASTREB (10420)
Princ Regar (9341)
LunarFang (9218)
Uno Nomesta (8868)
Nim (8274)

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]

+16
Ashaman
CRNIJASTREB
Zandrin
Sparkling Comet
Zevs86
milos
Lord M.
Uno Nomesta
Kapetanili
Oberin Martel
mgorod
Nocnoi_Dozor
LunarFang
achilles2211
Зимоврел
Chandrian
20 posters

Strana 8 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole

Demon Cycle -  Peter V. Brett [spoiler] - Page 8 Empty Re: Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]

Počalji od Zandrin Sre 29 Apr 2015, 22:32

Inevera..zena majla kraljica Very Happy

Ali je ne volim al nikako iako je od svih njih najkompletnija licnost..mislim od zenskinja
Zandrin
Zandrin
Zakleta sestra
Zakleta sestra

Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013

Nazad na vrh Ići dole

Demon Cycle -  Peter V. Brett [spoiler] - Page 8 Empty Re: Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]

Počalji od CRNIJASTREB Sre 29 Apr 2015, 22:48

Zan otvori spojlere, otvori spojlere, otvori spojlere, otvori, otvori, otvori
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zandrin Sre 29 Apr 2015, 22:59

Joooj necu necu nrrrcu
Zandrin
Zandrin
Zakleta sestra
Zakleta sestra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Sre 29 Apr 2015, 23:11

@Jastreb Da, Inevera jeste sposobna, ali ne i svemoguca Wink Kao sto smo videli Very Happy
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Uto 09 Jun 2015, 13:27

Evo malo i Breta da prica o poslednjoj knjizi! Very Happy
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Čet 11 Jun 2015, 08:12

e kad bi drugi pisali kao on
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ashaman Čet 30 Jul 2015, 15:25

Upravo zavrsio sa 3 delom, procitao sam 3 dela za nekih 7,8 dana.. Svaku noc, vratim se iz grada oko 3 i onda do  7,8 ujutru uzivam Very Happy ...Svidelo mi se delo, osvezavajuce , pitko, mozda jedino sto je u 3 delu bilo premalo Arlena , a previse Inevere, ali ajde pisac hoce da nas upozna sa ostalim likovima.. Najiritantniji lik mi je Lisa, inace od zenskih likova najgotivnija mi je Rena.
Iznervirao sam se sad samo na kraju, kako je bukvalno u najzinimljivijem trenutku kraj..Da li neko zna mozda kada ce izaci 4.deo kod nas ? Da li Laguna planira da prevede do kraja ?
Ashaman
Ashaman

Broj poruka : 19
Raspoloženje : I am haunted
Reputacija : 0
Datum upisa : 22.07.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sparkling Comet Čet 30 Jul 2015, 17:15

Ashaman ::Upravo zavrsio sa 3 delom, procitao sam 3 dela za nekih 7,8 dana.. Svaku noc, vratim se iz grada oko 3 i onda do  7,8 ujutru uzivam Very Happy ...Svidelo mi se delo, osvezavajuce , pitko, mozda jedino sto je u 3 delu bilo premalo Arlena , a previse Inevere, ali ajde pisac hoce da nas upozna sa ostalim likovima.. Najiritantniji lik mi je Lisa, inace od zenskih likova najgotivnija mi je Rena.
Iznervirao sam se sad samo na kraju, kako je bukvalno u najzinimljivijem trenutku kraj..Da li neko zna mozda kada ce izaci 4.deo kod nas ? Da li Laguna planira da prevede do kraja ?
Za sada planira, a pisac planira još jedan dio. Very Happy
Sparkling Comet
Sparkling Comet

Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Pet 31 Jul 2015, 09:30

Ashaman ::Upravo zavrsio sa 3 delom, procitao sam 3 dela za nekih 7,8 dana.. Svaku noc, vratim se iz grada oko 3 i onda do  7,8 ujutru uzivam Very Happy ...Svidelo mi se delo, osvezavajuce , pitko, mozda jedino sto je u 3 delu bilo premalo Arlena , a previse Inevere, ali ajde pisac hoce da nas upozna sa ostalim likovima.. Najiritantniji lik mi je Lisa, inace od zenskih likova najgotivnija mi je Rena.
Sunčani Rat je izdat u avgustu prošle godine. Pustinjsko koplje u februaru 2013te. Dakle ako ćemo biti optimisti očekuj nastavak tokom zime. 
Imaju zbrku u Laguni sa štampanjem knjiga, prioritet su im domaći pisci pošto se to prodaje, i to baš dobro, pa je sve drugo pomereno u stranu. 
Recimo Sandersonov nastavak Arhive Olujne Svetlosti je spreman za štampu već dva meseca, ali za njega će retko ko odmah iskeširati 3000rsd-a, pa prednost naravno ima svakojaki čiklit koji košta 350 dinara i koji se shodno tome odmah razgrabi. 
Ista situacija sa Eriksonom.
Ako ti se činilo da u trećem delu ima premalo Arlena, čeka te iznenađenje u četvrtom. Very Happy
KrleTuđin
KrleTuđin

Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ashaman Ned 02 Avg 2015, 02:26

@krle..hvala na informacijama..
pretpostavljam negativno iznenadjenje, ali je Bret stavio stvarno sugav kraj..Sve vise me vuce, da samo uzemme i procitam kako se zavrsila borba..>Nadam se da je lepo koknuo Dzardira, ali predosecam da ce biti neki fazon let s be friends, and fight together bla , bla
Ashaman
Ashaman

Broj poruka : 19
Raspoloženje : I am haunted
Reputacija : 0
Datum upisa : 22.07.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Ned 02 Avg 2015, 08:17

ja sam čitao i 4 dio... pa tamo stvarno ima šokova
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Ned 02 Avg 2015, 09:15

@Ashaman Ja sam samom sebi ispojlerisao kraj treće knjige čitajući kojekakve recenzije dok sam razmišljao da l' da počnem sa čitanjem. Srećom, nemam problema sa spojlerima. Često lakše obraćam pažnju na detalje kada znam šta me očekuje na kraju, pa mi je uživanje tokom čitanja/gledanja još veće. Mislim da nema puno onih koji dele moje mišljenje. Very Happy 
Takav sled događaja se očekivao onog trenutka kada smo počeli da marimo za Džardira. 
Ako ćeš već čitati na engleskom moja preporuka je da pročitaš celu knjigu.
Iskreno, voleo bih da sam počeo kasnije sa čitanjem Demonskog Ciklusa, kada je čitav serijal recimo već završen, pošto Bret na kraju knjige ostavlja takve klifhengere koje ja ne bih imao srca da ostavim na kraju poglavlja... Very Happy 

@CrniJastreb Tamos
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Ned 02 Avg 2015, 16:37

@krle samo?
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Ned 02 Avg 2015, 19:55

@CrniJastreb Naravno da ne. Opsada, kula... 'There will be swarm.'.... Nego pazim da ne ispojlerišem Ashamanu. 

SPOJLER:

KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Ned 02 Avg 2015, 22:29

[quote="krle24"]@CrniJastreb Naravno da ne. Opsada, kula... 'There will be swarm.'.... Nego pazim da ne ispojlerišem Ashamanu. 

SPOJLER:

CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Chandrian Ned 21 Avg 2016, 14:43

Procitao sam Presto do lobanja i moram priznati da sam iskreno bas razocaran.. Dao sam mu na good readsu 3/5 mada komotno sam mogao i manje.

Stvarno sam hteo da mi se knjiga dopadne, procitao sam prvih 100 strana i stao (sta reci kad mi je ponovno citanje Malaske knjige palih bilo daleko interesantnije) i onda sam video komentar da se posle nekih 100 strana radnja zahuktava pa sam nastavio sa citanjem.

Radnja se jeste zakuvala -
Spojler:
. I bilo je to par super strana punih akcija ali onda opet pauza i nista.

I onda sam opet malo cituckao malo nisam pa sam video Zandrin komentar da je poslednjih 150-100 strana proplakala i cupala kosu. I rekao sjajno, bar ce biti odlicna zavrsnica. Medjutim ne znam stvarno zasto Zan takva reakcija meni je sve bilo nekako mlako.

I da! Znaci procitao sam u jedno 20 strana, 16 puta rec sisići. Pa brate mili bolje reci sisa ili grudi ili bilo sta drugo a ne sisići.. I ajde ok mi je da seljanka Rena to kaze, ali ljudi koji su na dvoru odrasli.. ma daj.. Toliko sam ispizdeo zbog tih sisića da sam skinuo knjigu na engleskom samo da vidim koju je rec Bret upotrebio i koristi li je toliko cesto kad ono nije ni do prevoda  Shocked paps je mislim rec koje je ekvivalent nasim sisićima ako vas bas zanima. Ja nikad cuo al Brete stvarno si me razocarao.

Ostatak cu sve u spoiler, po koga zanima neka cita.

Spojler:

Izvinjavam se na poduzem postu punom ojadjenosti al eto.. Dugo me neka knjiga iz serijala koje volim nije ovoliko razocarala.
Chandrian
Chandrian
Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava

Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od achilles2211 Ned 21 Avg 2016, 23:22

Sve se slazem..
Spojler:

PS: prvo poglavlje poslednje knjige
http://www.petervbrett.com/excisions/core-chapter-1-both/

Spojler:
achilles2211
achilles2211

Broj poruka : 68
Godina : 33
Raspoloženje : Tri su stvari od kojih svako mudar strahuje: uzburkano more, noć bez meseca i gnev mirnog čoveka.
Reputacija : 3
Datum upisa : 11.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zandrin Pon 22 Avg 2016, 11:21

Chandrian ::Procitao sam Presto do lobanja i moram priznati da sam iskreno bas razocaran.. Dao sam mu na good readsu 3/5 mada komotno sam mogao i manje.

Stvarno sam hteo da mi se knjiga dopadne, procitao sam prvih 100 strana i stao (sta reci kad mi je ponovno citanje Malaske knjige palih bilo daleko interesantnije) i onda sam video komentar da se posle nekih 100 strana radnja zahuktava pa sam nastavio sa citanjem.

Radnja se jeste zakuvala -
Spojler:
. I bilo je to par super strana punih akcija ali onda opet pauza i nista.

I onda sam opet malo cituckao malo nisam pa sam video Zandrin komentar da je poslednjih 150-100 strana proplakala i cupala kosu. I rekao sjajno, bar ce biti odlicna zavrsnica. Medjutim ne znam stvarno zasto Zan takva reakcija meni je sve bilo nekako mlako.

I da! Znaci procitao sam u jedno 20 strana, 16 puta rec sisići. Pa brate mili bolje reci sisa ili grudi ili bilo sta drugo a ne sisići.. I ajde ok mi je da seljanka Rena to kaze, ali ljudi koji su na dvoru odrasli.. ma daj.. Toliko sam ispizdeo zbog tih sisića da sam skinuo knjigu na engleskom samo da vidim koju je rec Bret upotrebio i koristi li je toliko cesto kad ono nije ni do prevoda  Shocked paps je mislim rec koje je ekvivalent nasim sisićima ako vas bas zanima. Ja nikad cuo al Brete stvarno si me razocarao.

Ostatak cu sve u spoiler, po koga zanima neka cita.

Spojler:

Izvinjavam se na poduzem postu punom ojadjenosti al eto.. Dugo me neka knjiga iz serijala koje volim nije ovoliko razocarala.
chan
ja sam tih zadnjih 150 strana..pa doslo mi da placem
delovi o asji su mi bili najzanimljiviji delovi, kao I ono sto se desavalo sa abanom I dzajanom etc ugl sve sto se desavalo od dzardirovog nestanka
realno knjiga je morala ovakva da bude sa manje akcije I svega moralo je da se tako napravi zbog dzardirovog nestanka I politickih igara oko prestola lobanja ko ce sta ce kako ce..prosto knjiga je morala da ima ovakvu dinamiku ako se ima u vidu dogadjaj iz prethodne knjige
meni su u biti najdosadniji delovi bili sa arlenom I dzardirom, tu je bilo vise bla truc nego akcije, po meni tu je okinuo, tu je trebalo malo veci kovitlac

ali, zadnjih 150 strana, brete necu ti oprostiti..
Zandrin
Zandrin
Zakleta sestra
Zakleta sestra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vazarius Uto 30 Avg 2016, 20:59

Trenutno se posle Sandersonovih Reci blistavosti dvoumim izmedju prve knjige iy ovog serijala, prve knjige serijala Aberkrombia- Ostrica, ili pak da nastavim sa citanjem Malaske knjige palih...
Vazarius
Vazarius
Gospodar Brzorečja
Gospodar Brzorečja

Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Зимоврел Uto 30 Avg 2016, 21:30

Вазо почни Демонски циклус, одушевићеш се Smile
Зимоврел
Зимоврел
Gospa od Zimovrela
Gospa od Zimovrela

Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sparkling Comet Uto 30 Avg 2016, 22:43

To što kaže Zim Very Happy
Sparkling Comet
Sparkling Comet

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vazarius Uto 30 Avg 2016, 23:10

Al ste jedinstvene izgleda u ovome  Very Happy. Taman sam planirao Ostricu jer je koliko kapiram dark fantasy, a to je ono sto najvise volim. Kazu i da je karakterizacija likova ok.
Vazarius
Vazarius
Gospodar Brzorečja
Gospodar Brzorečja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sparkling Comet Uto 30 Avg 2016, 23:12

Vazarius ::Al ste jedinstvene izgleda u ovome  Very Happy. Taman sam planirao Ostricu jer je koliko kapiram dark fantasy, a to je ono sto najvise volim. Kazu i da je karakterizacija likova ok.
Nije ni Demonski ciklus ljubičice i jednorozi Very Happy, u svakom slučaju ja bih ti uvijek preporučila taj serijal nego nešto drugo. Very Happy
Sparkling Comet
Sparkling Comet

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Зимоврел Uto 30 Avg 2016, 23:21

То што каже Цомет Smile
Зимоврел
Зимоврел
Gospa od Zimovrela
Gospa od Zimovrela

Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vazarius Uto 30 Avg 2016, 23:44

jao bre, koliko vas placa taj Bret  Shocked Very Happy
Vazarius
Vazarius
Gospodar Brzorečja
Gospodar Brzorečja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 8 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu