Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 12 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 12 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Igra pod obrucima
+19
JohnieRW
Зимоврел
White Rabbit
Вештица
Princ Regar
Lord M.
Vazarius
Nocnoi_Dozor
StefkeKum
Zandrin
Blacko
Окир
CRNIJASTREB
Lothesse
bockybp
Zevs86
VojaLu
Dimeks
Hokins
23 posters
Strana 10 od 40
Strana 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Igra pod obrucima
Честитам шпанцима, натртише нас поштено. Ми смо после прве четвртине продали утакмицу. Јебига без плеја и бека ми ако не направимо разлику на старту пукли смо. Елем, даће Бог да се судије сажале сутра и не убију нас много против Словеније.
Da se mi plasiramo na svetsko i puna kapa...
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Што се мене тиче и да се не пласирамо не бих се љутио. Реално Дуда је извукао максимум максимума из ових клинаца, и мислим да ће за пар година ово бити врло јака екипа.
Резултати четвртфинала - 18.9.2013.
Србија 60:90 Шпанија
Словенија 62:72 Француска
Играмо против Словеније сутра у 14:30.
Србија 60:90 Шпанија
Словенија 62:72 Француска
Играмо против Словеније сутра у 14:30.
Окир- Broj poruka : 709
Godina : 33
Raspoloženje : ...
Reputacija : 153
Datum upisa : 02.07.2013
Потучени смо до ногу Како су нас помели у првој четвртини знали смо да нема назад Нисмо се повратили у живот и растурили су нас. Боље да не преводим мејлове које сам добијала од другара Нити вести у шпанским новинама Одиграли смо најбоље што смо могли још смо ми млади, за пет година, биће то добар тим, само да се не мења превише структура, да се уиграју заједно...
Надам се да ћемо успети да се пласирамо на светско првенство, окрећемо се сутрашњој утакмици са Словенијом, а шта друго...
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
To sto Dimeks kazeDimeks ::Што се мене тиче и да се не пласирамо не бих се љутио. Реално Дуда је извукао максимум максимума из ових клинаца, и мислим да ће за пар година ово бити врло јака екипа.
Ali da sam se iznervirala na pocetku utakmice,jesam
Lothesse- Broj poruka : 5764
Godina : 34
Raspoloženje : Sleepy kitty, pur, pur, puuuuur
Reputacija : 343
Datum upisa : 11.02.2009
Нико од нас није навикао да нас понижавају у спорту. Али добро, памтиш па вратиш.Lothesse ::Ali da sam se iznervirala na pocetku utakmice,jesam
Окир- Broj poruka : 709
Godina : 33
Raspoloženje : ...
Reputacija : 153
Datum upisa : 02.07.2013
mene je sramota zbog poraza sa ovolikom razlikom. ali bukvalno...
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Aj agriОкир ::Нико од нас није навикао да нас понижавају у спорту. Али добро, памтиш па вратиш.Lothesse ::Ali da sam se iznervirala na pocetku utakmice,jesam
@Dimeks Da, da, da...... Koja dripacka i samohvalisava izjava....
Da su nas ubili u pojam, jesu. Svaka cast na onom pokazanom na terenu, ali * * * * IH U * * * * za ono van njega! Eto.... da ne budem previse prost...
Da su nas ubili u pojam, jesu. Svaka cast na onom pokazanom na terenu, ali * * * * IH U * * * * za ono van njega! Eto.... da ne budem previse prost...
Poslednji izmenio Zevs86 dana Čet 19 Sep 2013, 15:20, izmenjeno ukupno 1 puta
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Такви су они увек, превише поносни на себе. Кад губе окривљују друге и расправљају се или кажу да им је био лош дан, никад да признају да је други био бољи, а кад добијају онда се хвалишу на сва уста и говоре како су противником обрисали патос.
Па ево у Марки пише: "Изванредна Шпанија рутински изгазила српски вртић, као неко ко свакодневно из навике пере зубе. Њима је или истицало време за напад или су промашивали док је наша селекција напросто летела. Неупоредиви Серхио највише је допринео понижењу уз 22 убачена поена. Било је магије, излудели смо Србију која до самог краја није успела се опасуљи нити да пронађе кишобран да се заштити од шпанске фуриозне црвене олује. Калдерон је играо само 6 минута, Марк се одмарао читаву последњу четвртину. Морали смо нешто чаролије да сачувамо и за наредни меч, кад је већ постало очито да смо овај добили као од шале.
Изврсна одбрана је с правом исмејала зелену и неискусну српску екипу и поставила их на своје место. Крстић, или како га зову, "српска звезда", деловао је бледо и непрепознатљиво, први пут је поентирао тек у 19. минуту јер га је сатрла ненадмашива Маркова одбрана.
Што се тиче њиховог напада имали су 25 % погођених двојки (ово је мој слободан превод ) и 1/9 убачених тројки. Уз сво поштовање сада већ готово седамдесетогодишњем тренеру Ивковићу, не памтимо да му се икада десио овакав кикс и дебакл током читаве његове каријере.
Ако будемо играли као што смо против Србије неће нам бити равних на овом шампионату и идемо по треће европско злато заредом као што знамо и да заслужујемо."
ПРЕПОТЕНТНИ ГОВ..И.
Excuse my French.
Па ево у Марки пише: "Изванредна Шпанија рутински изгазила српски вртић, као неко ко свакодневно из навике пере зубе. Њима је или истицало време за напад или су промашивали док је наша селекција напросто летела. Неупоредиви Серхио највише је допринео понижењу уз 22 убачена поена. Било је магије, излудели смо Србију која до самог краја није успела се опасуљи нити да пронађе кишобран да се заштити од шпанске фуриозне црвене олује. Калдерон је играо само 6 минута, Марк се одмарао читаву последњу четвртину. Морали смо нешто чаролије да сачувамо и за наредни меч, кад је већ постало очито да смо овај добили као од шале.
Изврсна одбрана је с правом исмејала зелену и неискусну српску екипу и поставила их на своје место. Крстић, или како га зову, "српска звезда", деловао је бледо и непрепознатљиво, први пут је поентирао тек у 19. минуту јер га је сатрла ненадмашива Маркова одбрана.
Што се тиче њиховог напада имали су 25 % погођених двојки (ово је мој слободан превод ) и 1/9 убачених тројки. Уз сво поштовање сада већ готово седамдесетогодишњем тренеру Ивковићу, не памтимо да му се икада десио овакав кикс и дебакл током читаве његове каријере.
Ако будемо играли као што смо против Србије неће нам бити равних на овом шампионату и идемо по треће европско злато заредом као што знамо и да заслужујемо."
ПРЕПОТЕНТНИ ГОВ..И.
Excuse my French.
Зимоврел ::
@Zim @Dimeks AAAAAAAAAAAAAAARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!Dimeks ::Зимоврел ::
Nego, reci mi Zim molim te da si to izvadila iz nekog senzacionalistickog zurnala tipa Kurir ili Skandal? Posto odise duhom zute- pronacionalisticke stampe.....
Nadam se da će Parker i drugari da ih dobiju, i to bih voleo da bude neka krađa sudija , neki koš iu zadnjoj sekundi, pa da kukaju
ehhh, ljudi moji, sta reci a ne zaplakati
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Dodjose i Slovenci do +20...Trebalo im je malo duze nego Spancima, doduse...
Imamo li mi jos neku utakmicu za plasman na svetsko, ili igramo samo ovu tekmu i palimo kuci?
Imamo li mi jos neku utakmicu za plasman na svetsko, ili igramo samo ovu tekmu i palimo kuci?
Blacko- Vitez Bezemljaš
- Broj poruka : 817
Raspoloženje : need more coffee
Reputacija : 275
Datum upisa : 27.08.2013
Још једна за седмо место. Мада, ако будемо играли овако, можемо слободно да спакујемо кофере. Видим да је Дуда дефинитивно пукао са живцима и да он једва чека да иде кући.
Димекс за Декстера.
за Словенце, мада сам тако нешто и наслућивала. Остаје нам трећа меч лопта Надам се да ту трећу утакмицу за пласман нећемо изгубити.
Војо, и ја бих волела да победи Француска и да Шпанци мало кукају за промену а да се не дувакају Али не брини ако и не прођу у финале, они ће само рећи да су покрадени или тако нешто, неће признати да је неко побогу био бољи.
Зеус, тај пасус који сам превела, у питању су новине "Marca" које су уз "As" два најпрестижнија шпанска спортска журнала, ево линк од чланка...
Ја обично кад играмо са њима кошарку или тенис свратим тамо да шпијунирам Увек ме изнервирају њихови новинари, надмени сензационалистички описи измешани са лажном скромношћу.
http://www.marca.com/2013/09/18/baloncesto/eurobasket/espana/1379524259.html
за Словенце, мада сам тако нешто и наслућивала. Остаје нам трећа меч лопта Надам се да ту трећу утакмицу за пласман нећемо изгубити.
Војо, и ја бих волела да победи Француска и да Шпанци мало кукају за промену а да се не дувакају Али не брини ако и не прођу у финале, они ће само рећи да су покрадени или тако нешто, неће признати да је неко побогу био бољи.
Зеус, тај пасус који сам превела, у питању су новине "Marca" које су уз "As" два најпрестижнија шпанска спортска журнала, ево линк од чланка...
Ја обично кад играмо са њима кошарку или тенис свратим тамо да шпијунирам Увек ме изнервирају њихови новинари, надмени сензационалистички описи измешани са лажном скромношћу.
http://www.marca.com/2013/09/18/baloncesto/eurobasket/espana/1379524259.html
@Zim Kakvi ljudi..... Strasno....
@Svi Znao sam da ce ovako ici protiv Slovenaca, mlade ekipe uvek imaju problem sa tim padovima u moralu...
@Svi Znao sam da ce ovako ici protiv Slovenaca, mlade ekipe uvek imaju problem sa tim padovima u moralu...
Moram da dodam, da me pored svih ovih losih vesti i desavanja raduje to sto se vidi drastican napredak kod Gagica u odnosu na period pocetka prvenstva. Tacno se videlo da mu je potrebno da se oslobodi i razigra bez straha od greske. Takodje se nadam da vise nikada necu imati prilike da vidim Katica i Stimca kako nam igraju...
Bolje da pruze priliku nekim drugim klincima, i da ucvrste Gagica i daju mu vremena da skupi iskustvo i postane dobar igrac.
Bolje da pruze priliku nekim drugim klincima, i da ucvrste Gagica i daju mu vremena da skupi iskustvo i postane dobar igrac.
Kaтић је одличан, и без њега би смо много утакмица лоше одиграли. Човек се у сваком тиму у коме је играо увек изборио за место првог центра, а то није одлика лошег играча.
Штимац мечка је прича за себе.
U poredjenju sa kim je odlican? Sa Stimcem, Raduljicom ili Milicicem?Dimeks ::Kaтић је одличан, и без њега би смо много утакмица лоше одиграли. Човек се у сваком тиму у коме је играо увек изборио за место првог центра, а то није одлика лошег играча.
Кога би ти звао да си селектор и да си имао проблема на петици? Дај наведи 3 квалитетна српска центра, осим Крлета. Штета што није откривен раније.
А Гагић подхитно да вежба игру испод коша, и биће од њега нешто.
А Гагић подхитно да вежба игру испод коша, и биће од њега нешто.
Poslednji izmenio Dimeks dana Čet 19 Sep 2013, 16:52, izmenjeno ukupno 1 puta
Auuuuu al nas Spanci... Vrlo zlo od njih
Ali neka,da Bog da ih potukli na isti nacin za par godina.
Ko visoko leti,razlupa se kada padne
Katic ima svoje momente,ali nije za reprezentaciju.
Slazem se za Gagica,zavoleh ga od utakmice sa Francuskom I Bogdanovica,mislim da mogu postati strassne igracine
Ali neka,da Bog da ih potukli na isti nacin za par godina.
Ko visoko leti,razlupa se kada padne
Katic ima svoje momente,ali nije za reprezentaciju.
Slazem se za Gagica,zavoleh ga od utakmice sa Francuskom I Bogdanovica,mislim da mogu postati strassne igracine
Strana 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Strana 10 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu