Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 7 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 7 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
MMOs in general
+11
Chandrian
LunarFang
Petyr Baelish
Areal
Witcher
Ergon Lar Tund
VojaLu
Uno Nomesta
Prince of Ravens
Assassin
Зимоврел
15 posters
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 4 od 20
Strana 4 od 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: MMOs in general
Супер Вичеру Сутра ћу онда ја да пробам у току дана сама да завршим област да будем исти ниво као ти и урадићу скирмиш па ћемо заједно на змаја... Воја није сутра ту.
Ево рецензија Рифта али врло субјективна
Данас сам по први пут упловила у магичан свет Рифта. Велики минус су ми као и Воји биле контроле, цркла сам док нисам престала да се вртим у круг Много ми се вртело у глави
Али то је једини минус. И ако бих га поредила са Невервинтером морам да кажем да је много „слободнији“ и „пространији“ и лепши за истраживање. Много ме је одушевила графика, подсећа на анимиране филмове и има креативнији дизајн од Невервинтера где је графика помало једнолична чак и када се прелази из области у област...
Боје су јако живе и топле и посебно ми се допало како су дизајниране грађевине као куће и шатори У свету кроз који се крећете постоје многе необичне биљке и животиње и видела сам лепе срне и љубичасте зечеве Куће подсећају на оне старинске кућице у енглеским селима са белим зидовима и сламеним кровићима. А онда сам видела и море <3 То је било најлепше. Могла сам да пливам до олупине брода (мада се умало нисам угушила под водом ) и до острва са светиоником и ту је била једна жена која је гајила пчеле у кошници Видела сам и главни град прве области. И ту сам купила боје за делове оклопа. Нисам баш те боје желела али добро
Иначе Рифт је као портал који се свако мало отвара на небу (ваљда је из друге димензије), љубичасте боје и из њега излазе неки пипци и грозни непријатељи нападају па онда тај портал мора да се затвори и у томе учествује и по 10 и више играча... Пошто сам ја данас дошла у игру да разгледам као туриста углавном је Принц Гавранова убијао унаоколо а ја сам се дивила свету
Још један плус је дефинитивно то што чак и кад одаберете класу можете да је „мењате“ (не знам како другачије да се изразим) па малтене може да се има неколико ликова у једном (да имате cleric/rogue комбинацију ) и свиђа ми се што скоро свака класа може да има љубимца Ја као ратник имам сабљозубог тигра који се зове Чироки због фризурице на гриви <3 А још постоје дивљи вепрови/вуци/језовуци које можете да призовете од почетка.
А Рифт продавница је право откриће! Најбоље је од свега је што уопште не морате да купите нешто за новац већ ако довољно предано играте сваки mount/pet/wardrobe item (углавном интересантни костими ) опрему и оружје на који сте бацили око може временом да постане ваш. А животиње које људи јашу... Имају газеле, метални коњи, двоглаве корњаче, неке ружне плутајуће хоботнице са пипцима , панде (зелене, наранџасте, оклопљене, без оклопа), јарносаури, медвуци (то је једна животиња која изгледа као комбинација медведа и вука ). Много су супер. И можете да набавите и нове љубимце (поред оних горе) као гумену паткицу и понија на навијање, овцу, паука, лисицу, јазавца, врану... Кад их призовете много лепо изгледају.
Игра је некако отворена, слободна, графика је врло лепа, готово магична, и свестранија је доста од Невервинтера (мада то није ни чудо јер постоји већ годинама), дозвољава вам већи customization... За сад сам видела само две области од десет које постоје али допале су ми се...
Тако да једва чекам да се сви окупимо и да пробамо заједно ових дана
Ево рецензија Рифта али врло субјективна
Данас сам по први пут упловила у магичан свет Рифта. Велики минус су ми као и Воји биле контроле, цркла сам док нисам престала да се вртим у круг Много ми се вртело у глави
Али то је једини минус. И ако бих га поредила са Невервинтером морам да кажем да је много „слободнији“ и „пространији“ и лепши за истраживање. Много ме је одушевила графика, подсећа на анимиране филмове и има креативнији дизајн од Невервинтера где је графика помало једнолична чак и када се прелази из области у област...
Боје су јако живе и топле и посебно ми се допало како су дизајниране грађевине као куће и шатори У свету кроз који се крећете постоје многе необичне биљке и животиње и видела сам лепе срне и љубичасте зечеве Куће подсећају на оне старинске кућице у енглеским селима са белим зидовима и сламеним кровићима. А онда сам видела и море <3 То је било најлепше. Могла сам да пливам до олупине брода (мада се умало нисам угушила под водом ) и до острва са светиоником и ту је била једна жена која је гајила пчеле у кошници Видела сам и главни град прве области. И ту сам купила боје за делове оклопа. Нисам баш те боје желела али добро
Иначе Рифт је као портал који се свако мало отвара на небу (ваљда је из друге димензије), љубичасте боје и из њега излазе неки пипци и грозни непријатељи нападају па онда тај портал мора да се затвори и у томе учествује и по 10 и више играча... Пошто сам ја данас дошла у игру да разгледам као туриста углавном је Принц Гавранова убијао унаоколо а ја сам се дивила свету
Још један плус је дефинитивно то што чак и кад одаберете класу можете да је „мењате“ (не знам како другачије да се изразим) па малтене може да се има неколико ликова у једном (да имате cleric/rogue комбинацију ) и свиђа ми се што скоро свака класа може да има љубимца Ја као ратник имам сабљозубог тигра који се зове Чироки због фризурице на гриви <3 А још постоје дивљи вепрови/вуци/језовуци које можете да призовете од почетка.
А Рифт продавница је право откриће! Најбоље је од свега је што уопште не морате да купите нешто за новац већ ако довољно предано играте сваки mount/pet/wardrobe item (углавном интересантни костими ) опрему и оружје на који сте бацили око може временом да постане ваш. А животиње које људи јашу... Имају газеле, метални коњи, двоглаве корњаче, неке ружне плутајуће хоботнице са пипцима , панде (зелене, наранџасте, оклопљене, без оклопа), јарносаури, медвуци (то је једна животиња која изгледа као комбинација медведа и вука ). Много су супер. И можете да набавите и нове љубимце (поред оних горе) као гумену паткицу и понија на навијање, овцу, паука, лисицу, јазавца, врану... Кад их призовете много лепо изгледају.
Игра је некако отворена, слободна, графика је врло лепа, готово магична, и свестранија је доста од Невервинтера (мада то није ни чудо јер постоји већ годинама), дозвољава вам већи customization... За сад сам видела само две области од десет које постоје али допале су ми се...
Тако да једва чекам да се сви окупимо и да пробамо заједно ових дана
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Mozemo i skrimish zajedno, nisam naso ljude danas.
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
Може Вичеру око колико сати можеш сутра да кренемо?
Kad god.
Ja sada igram Rift, ako neko želi da mi se pridruži u igri ili na GSC-u tu sam. Voice server gsc://join:195.122.135.222:8008/ sarma šifra.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Ја ћу сад доћи. Унић? Дођи да нас прислушкујеш Ареале кад скинеш игру јави нам овде у теми...
Zimče nikako da kupim nove sluške zbog mikrofona uvek zaboravim uvek mi nešto skrene misli s toga
Razmišljam da obrišem RIFT I NW ... al' sve mislim da će mi se jednom priigrati pa samneodlučan ...
Razmišljam da obrišem RIFT I NW ... al' sve mislim da će mi se jednom priigrati pa samneodlučan ...
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Унић тај програм ГСЦ ти је као Скајп Ни не мораш да играш Рифт можеш да ме слушаш како лупетам Занимљивије је кад нас је више Шта је било са Унићевим слушалицама, он не може да прича и чује или само не може да прича?
Ma već sam rekao Zim
"Slučajno" ( ) sam pregrizao mikrofon na sluškama
Mogu da vas čujem Evo idem da skinem GSC
"Slučajno" ( ) sam pregrizao mikrofon na sluškama
Mogu da vas čujem Evo idem da skinem GSC
А да Унић је откинуо зубићем
Добро Можеш да нам пишеш коментаре испод
Добро Можеш да нам пишеш коментаре испод
A ne znam da li mogu ovo instalirati na kompu pošto piše da je za Windows XP i Vistu ... valjda može i na 7 ?
Може Ја га користим на Виндоуз 7
Вичеру за 15-ак минута Ето ме да радимо скирмиш и Лудог плавог змаја Надам се да ћеш и ти моћи Сад сам ниво 34.
Да са Сансом
Еленде и ти си почео Рифт Па супер!
Прво је почео Принц Гавранова, почела сам ја пре два дана, па Уно (он је и раније играо), Воја, каже и Ареал да ће он Биће нас петоро
Јеси ли Defiant/Bloodiron server?
Еленде и ти си почео Рифт Па супер!
Прво је почео Принц Гавранова, почела сам ја пре два дана, па Уно (он је и раније играо), Воја, каже и Ареал да ће он Биће нас петоро
Јеси ли Defiant/Bloodiron server?
Da,da ,video sam da ste tamo
Moracu ovih dana malo i nw,da vas stignem nekako
Moracu ovih dana malo i nw,da vas stignem nekako
Gost- Gost
Одлично. Сећам се да си имао проблема са звуком, Принц Гавранова је окачио линк за ГСЦ програм преко кога можемо да се чујемо, иди страницу-две уназад па га инсталирај и прикључи се нашој групи. Досад смо углавном играли дању, тако негде од један, пола два па док се не заморимо... Ти напиши обавезно кад теби одговара, било би лепо да се сви скупимо у исто време.
Uf ja sad ovih dana radim preko dana,tek sam uvece u gejmingu,mozda od nedelje budem mogao igrati i danju
Gost- Gost
evo me stiyem
Kako ti se zove lik u Riftu Elande?
Aha, dodao sam te. Sada me kopka da napravim još dva lika na isto serveru jer sam toliko altoholic. Moraću da kupim kredite da oktljučam dva slota. Za rogua i warriora
Ја хоћу у Рифту да купим штошта али не могу Никако да ми реше проблем са кредитном картицом
Вичеру извини ако си хтео још једном да пробаш (нисам могла да читам твоје поруке покварило ми се оно прозорче за дописивање ); ја стварно нисам могла, сат и по смо били тамо и ништа; била сам баш преморена Остала сам без и једног напитка кад смо по пети пут улазили код Зеленог Змаја тако да нам не би ништа вредело Можемо сутра опет ако хоћеш Можда ће нас онда бити петоро у тиму
Вичеру извини ако си хтео још једном да пробаш (нисам могла да читам твоје поруке покварило ми се оно прозорче за дописивање ); ја стварно нисам могла, сат и по смо били тамо и ништа; била сам баш преморена Остала сам без и једног напитка кад смо по пети пут улазили код Зеленог Змаја тако да нам не би ништа вредело Можемо сутра опет ако хоћеш Можда ће нас онда бити петоро у тиму
pa probacemo, falio nam je tenk. ja nisam mogao da drzim sve creepove na sebi posto sam dps i onda je stalno hiler ginuo.
Ти си још и најбоље играо. У праву си, то је био проблем, cleric је увек први гинуо зато што су га они мали бауци убијали а није било тенка да преузме штету на себе Добро смо се ми и држали нас четворо док нисмо дошли до змаја Али без тенка ништа Били смо два rogue-a, ти и cleric
Мислим да у животу нисам толико дуго била у једној тамници... Скоро два сата кад помислим... Грозно. А сутра опет Али била је добра тамница!
Мислим да у животу нисам толико дуго била у једној тамници... Скоро два сата кад помислим... Грозно. А сутра опет Али била је добра тамница!
Strana 4 od 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 4 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu