WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Similar topics
    Zadnje teme
    » Spam Tema....
    od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
    od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
    od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
    od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
    od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
    od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
    od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
    od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
    od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
    od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
    od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
    od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
    od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
    od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
    od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
    od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
    od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
    od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
    od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
    od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
    Imamo 5 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 5 Gosta

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 84 dana Pet 20 Sep 2013, 17:16
    Naj bolji poslanici
    Зимоврел (15838)
    MMOs in general Vote_lcapMMOs in general Voting_barMMOs in general Vote_rcap 
    Sparkling Comet (15528)
    Assassin (13622)
    Zevs86 (11916)
    Zandrin (10789)
    CRNIJASTREB (10420)
    Princ Regar (9341)
    LunarFang (9218)
    Uno Nomesta (8868)
    Nim (8274)

Novembar 2024
    PonUtoSreČetPetSubNed
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 

Kalendar Kalendar

MMOs in general

+10
    Virtual
    Uno Nomesta
    Lemius the Queen's blade
    Assassin
    Areal
    LunarFang
    Marksmann
    Зимоврел
    Ergon Lar Tund
    Prince of Ravens
    14 posters

Strana 1 od 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Sledeći

Ići dole

MMOs in general Empty MMOs in general

Počalji od Prince of Ravens Ned 13 Jan 2013, 11:33

Ok, ovde bi mogli da raspravljamo uopšteno o MMO igrama bile one MMORPG-ovi ili MMOFPS-ovi. Prvo da izlistam MMOve koje sam ja igrao.

Drum roll

Number 1: World of Warcraft

Ovo sam počeo da igram još kada je WoW izašao i plaćao neko vreme ali nisam mogao dugo da izdržim i prestao sam par nedelja pre izlaska The Burning Crusade. Posle par meseci sam našao privatni server i počeo tamo da igram. Prestajao i počinjao više puta ali nisam nikada probao original posle ekspanzija. Sada gledam neke video i ljudi imaju stotine hiljada health-a i udaraja ogromne cifre, to više nije WoW koji ja pamtim.

Number 2:

Silkroad online sam igrao neko vreme. To je koreanski RPG što vam govori mnogo ... dosta grindovanja ... ne dosta ... do besvesti. Ali imao je zanimljivu mehaniku gde bez obzira na klasu (imaš zapadnjačku stranu gde su klasične klase i imaš istočnjačku stranu gde su više azijske klase) možeš da biraš jednu od 3 profesija trader, guard i thief. Guild bi onda išao u trgovači pohod da pređu mapu štiteći tradere i njihov tovar od thiefova. Dosadio mi je veoma brzo iskreno.

Number 3:

Runes of Magic ... ovo bi se moglo nazvati kao WoW for the poor. Art style kopira WoW veoma blisko i solidno je urađen. Možeš da imaš dve klase i da ih kombinuješ s tim da ti je jedna primarna a druga sekundarna tako da ako ti je mage primarna a knight sekundarna nećeš da ideš u heavy armor-u ali su ti magije jače a ako je pak obrnuto možeš da nosiš heavy armor ali su ti magije slabije.

Number 4:

Perfect World. Ovaj kineski MMO nisam mnogo igrao, čak više ne sećam se nešto mnogo sem da visoki nivoi jašu pande ... ili ih pande prate. Not my cup of tea.

Number 5: Star Wars The Old Republic

Ovo sam skoro počeo i dosta se nervirao oko restrikcija koje F2P moraju da snose. Mislim naplaćivanje UI elemenata je prosto zloba ali to je ipak f"#$%ing STAR WARS tako da mora da se igra. Evo skoro sam u flash pointu saznao sudbinu Revana i Exile-a aka protagonista KOTOR 1 i 2. Ali sam se pomirio sa činjenicama i počeo da štedim da iskeširam par meseci igranja bez restrikcija. Svako ko želi da stupi u kontakt s mnom u igri ja sam na Progenator serveru Akriwa - Commando kao republika i Yona - Operative kao imperija. Svakom predlažem da proba jer i pored svih restrikcija glasovna gluma i priča smeštena u Star Wars koji mogu da se igraju legalno i džabe su vredni truda.

Ok sada da stavim listu MMOova koje planiram ili želim da probam ali verovatno nikada neću.

Number 1: EVE online

Ovo je MMO koji sam oduvek želeo ali verovatno nikada neću da ga igram. MMORPG smešten u svemiru gde smrt može da bude permanenta smrt u igru, kada ti unište brod ispaljuješ kapsulu za spašavanje koja ako bude uništena znači kraj tvoj karijere. Ovaj MMO je poznat po Corporations (guilde u igri) koje koristi prave ekonomske taktike kako bi napredovali i kao takav može da se nazove socijalnim eksperimentom virtualnih svetova. Ima preko 7.500 zvezdanih sistema i oko 400.000 pretplatnika i svi igraju na jednom serveru.

Number 2: Fallen Earth

Ovo je Fallout kopija MMO o kome malo znam sem da je F2P. Više informacija ako ga isprobam.

Number 3: Tera Online

Koreanski visokobudžetni MMO koji u februaru ide F2P. Javljam utiske tada.

Ima još par kandidata koje ću da dodam kada saznam više o njima.

1. Koje ste MMOve vi igrali?
    2. Da li imate želju da probate neki MMO ali vas finansije ili nešto drugo sprečava?
    3. Kakav bi bio savršen MMO u vašoj mašti?
    Prince of Ravens
    Prince of Ravens

Broj poruka : 5786
    Godina : 35
    Raspoloženje : Sorrowfully happy
    Reputacija : 791
    Datum upisa : 01.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

MMOs in general Empty Re: MMOs in general

Počalji od Ergon Lar Tund Ned 13 Jan 2013, 12:09

1. WoW jedino malo duže, inače SWTOR bih rado igrao, ali me zeza patcher.
    2. Hm, dokle god je piratskih servera, ne.
    3. Voleo bih da vidim u MMO u WoT svetu pošto serijal zaslužuje više od jedne FPS igre.
    Ergon Lar Tund
    Ergon Lar Tund
    Gospodar Zmajkamena
    Gospodar Zmajkamena

Broj poruka : 3940
    Godina : 25
    Raspoloženje : Nekakvo
    Reputacija : 84
    Datum upisa : 23.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Зимоврел Ned 13 Jan 2013, 14:24

Морам да признам да нисам пробала још ниједан иако сам одавно хтела WOW, надам се да ћу испробати Тера у фебруару да видим какав је и да се уиграм... Према вашим описима делује занимљиво...
    Зимоврел
    Зимоврел
    Gospa od Zimovrela
    Gospa od Zimovrela

Broj poruka : 15838
    Godina : 38
    Raspoloženje : :)
    Reputacija : 2659
    Datum upisa : 09.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marksmann Ned 13 Jan 2013, 15:59

1.Poceo sam igrati wow na privatnim serverima negde kad je izasao Wotlk za servere.Igrao sam nekih skoro godinu dana.Razlog zbog cega sam prestao jeste takozvana cekaonica(queue)koji treba da cekas 2 sata da bi usao,lag spike(losa ms konekcija)+mislio sam da je vreme da prestanem.Vecinom sto me je privuklo jeste to sto sam pre toga igrao warcraft 3 i frozen throne pa sam neki obozavalam warcraft sveta.Sad trenutno wow je krenuo nizbrdo sa cataclysmom i Mists of Pandaria ekspanzijom koje uopste nemaju nikakav pun lore nego samo delove iz 2 i 3 dela warcrafta.U najkracem odgovoru:Wow je gotov-ovo je jedini mmo koji sam igrao...

2.Guild wars 2 izgleda obecavajuci mmo posto ima sve one nedostatke sto je falilo u wow.WvWvw pvp(svet protiv sveta) ili u drugim recima server protiv servera gde moze da bude oko 1000 igraca odjednom boreci se svako za sebe ili za svoj server u velikoj prostranoj mapi.Lore story za svog glavnog lika koja se odvija u toku levelovanja,questova itd.Unapredjen kombat posto vise igricu kao mmo cine spelovi,taster,macro itd za guild wars 2 jedino sto je vazno za svaku borbu jeste;napad,odbrana,izbeci,parry itd...
    Jos nisam nabavio GW2 ali planiram cim skupim pare...Preporucujem svima
    Marksmann
    Marksmann

Broj poruka : 176
    Godina : 28
    Raspoloženje : Some things are just worth fighting for!
    Reputacija : 19
    Datum upisa : 05.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince of Ravens Pon 14 Jan 2013, 13:19

Guild Wars 2 nisam stavio na listu jer sam se već izjasnio da mi je na listi čekanja da nabavim MMOs in general 3250678809

E sada Elder Scrolls Online! Kada sam čuo da prave MMO smešten u Nirn samo zakolutao očima. Nikada mi nije palo na pamet da imersiju Elder Scrolls igara poremetim ubacivši klince od 11-12 godina koja trče okolo i nazivaju svakog noobovima i rage-uju kada ih pobediš. Jednostavno sam bio skeptik u vezi takve igre. Sada sam manji skeptik ali imam nadu da će da bude super sa par stvari koje mi se ne sviđaju.

Da počnem sa ovim citatom od ljudi iz ZeniMax aka kompanije koja je vlasnik Bethesde

“This time, saving the world from the awakening of ancient evil is only the beginning. What happens when hundreds or thousands of prophesied heroes all think that they should be Emperor?”

Da, ceo kontinent Tamrijela će da bude obuhvaćen a Cyridel, imperijalni centar će da bude borbeno polje između 3 frakcije. Aldmeri Dominion koalicija između High Elfova, Wood Elfova i Khajita. Daggerfall Covenant koji ću ja verovatno da igram koji se sastoji od Redguardova, Oraka i Bretonaca. I Ebonheart Pact koji se sastoji od Nordova, Argonijanaca i Dark Elfova. To sa sobom povlači sledeće, kao jedna od tri rasa u jednoj frakciji možeš da posećuješ delove svojih saveznika ali nećeš moći recimo kao Nord da posetiš Hammerfall već samo lokacije Black Marsh (argonia), Skyrim (duh!) i Morrowind. Sve frakcije mogu da posete Cyiridel ali tamo je žešća makljaža oko toga koji igrač će da postane Imperator! Da moći ćeš da postaneš Imperator!

Možda sam zaboravio da kažem da je igra smeštena u drugoj eri što znači skoro milenijum pre događaja u poslednje tri TES igre. Priča kaže da Molag Bal deadrički princ porobljavanja smrtnika želi da ceo Mundus prebaci u svoj domen Obliviona i zato koristi smrtnika zvano King of Worms (oni koji su igrali mages guild u oblivinu znaju ovog čiku, mada je u Oblivinu on bio samo senka nekadašnje svoje moće) to jest Manimarko najjači nekromanser koji je ikada hodao Tamrijelom. Molag Bal krade duši najjači heroja tako da ne mogu da umru (tako se objašnjava MMO fenomen da tvoj lik nije u stanju da otegne papke MMOs in general 3250678809)

Sada klase će postojati ali to neće definisati koje oklope i oružija možete da nosite u starom dobrom TES stilu. Za sada ove klase su potvrđene Dragonknight, Templar, Sorcerer, Warden i Nightblade. Različite sposobnosti grupe se kombinuju tako da sorcerer će recimo moći da zapalis trele drugih likova da gađaju vatrenim strelama ili slične kombo poteze cele grupe. Nema cooldown-a na sposobnosti tako da možeš da budeš totalni douch bag i spamuješ jednu stvar konstantno MMOs in general 3250678809 Kao i većini TES igara kada nešto konstantno koristiš tvoja sposobnost sa tim će porasti plus je dodat finesse sistem da ako pravilno koristiš blok, dodge i napad kada je nerpijatelj ranjiv dobijaš finesse pointe i kada se napuni taj merač možeš da koristiš ultimativne abilitije.

Pa to je sve što sam dosada saznao o Elder Scrolls online. Par sličica

MMOs in general 20121029a_image_1

MMOs in general The-Elder-Scrolls-Online-screenshot-2

MMOs in general The-elder-scrolls-online-screenshots

MMOs in general The-elder-scrolls-online-0111

MMOs in general Teso-misconception-epl-1214
    Prince of Ravens
    Prince of Ravens

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ergon Lar Tund Pon 14 Jan 2013, 13:36

Ovo odlično izgleda po tvom opisu.
    I ja bih igrao u Daggerfall Covenant, to su mi tri omiljene rase.
    E sad klase, samo da ne nabacaju kao u Morrowindu i Oblivionu. Najbolje da bude nešto sličnije GW ili WoW sistemu klasa.
    Ergon Lar Tund
    Ergon Lar Tund
    Gospodar Zmajkamena
    Gospodar Zmajkamena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince of Ravens Pon 14 Jan 2013, 13:44

Biće mnogo bliže GW sistemu jer nećeš kao u WOW moći da koristiš desetine moći već moraš da izabereš samo par njih koje ćeš da koristiš u borbi, ovako su to oni objasnili "a light and heavy attack with your current weapon that take up the first two slots, a few more spells related to your class, and an ultimate in the last slot". Ja se slažem sa ovim s obzirom da nema cooldown-a imati desetine moći pred sobom bi značilo konfuziju, ovako moraš strateški da izabereš šta ćeš da koristiš.

A što se tiče grup comboa, recimo rogue može da baci ulje na pod koji mage može da zapali, ili warrior počne da se vrti i mag može da gađa warrior koji odbacuje fireballove na neprijatelja, to može da doda stvarno cool taktike u tamnicama.

I da svi igrači će biti na super serveru, normalno u različitim fazama kako neke mape nebi bile prepune ljudi. Tako da nemoraš da biraš server, jednostanvo se prebaciš u fazu sa svojim prijateljima.

Imperijalci su neprijatelji svih ovih rasa jer su u savezu sa Manimarkom. Nije mi žao što nisu igrivi stvarno MMOs in general 3250678809
    Prince of Ravens
    Prince of Ravens

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince of Ravens Sre 23 Jan 2013, 15:38

I just had manly tears pouring out like Niben waters.
    Prince of Ravens
    Prince of Ravens

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ergon Lar Tund Sre 23 Jan 2013, 17:29

Ja se prijavih kao beta tester za TES:O, mada su mi ,,average'' šanse.
    Ergon Lar Tund
    Ergon Lar Tund
    Gospodar Zmajkamena
    Gospodar Zmajkamena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LunarFang Sre 23 Jan 2013, 19:01

A ja razmisljam da li da se prijavim... Hoce li ovo biti F2P?
    LunarFang
    LunarFang
    Lord od Besnog Rta
    Lord od Besnog Rta

Broj poruka : 9218
    Godina : 33
    Raspoloženje : kako kad
    Reputacija : 368
    Datum upisa : 21.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LunarFang Sre 23 Jan 2013, 19:06

TERA mozda probam jednog dana, ali za sada igram SWTOR, koji je moj prvi MMO. Ako neko zeli da igra, na progenitor serveru sam Moonfox, Jedi Knight, i Maiglin, Sith Inquisitor, a na The Red Eclipse serveru sam Anairion, smuggler. Nemam neki veliki problem sa ograncenjima, tj. barem se trudim da ne obracam paznju na njih. Prica je dobra, kao i celokupan setting, jedina stavr koja mi ozbiljno ide na zivac je stalno pucanje igre usled malo slabijeg neta...
    LunarFang
    LunarFang
    Lord od Besnog Rta
    Lord od Besnog Rta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince of Ravens Čet 24 Jan 2013, 23:30

Ja sam stavio TERA Online da se skida u pozadini dok čitam Memoris of Light. Ženskinje u ovoj igri izgledaju previše golišavo ali kada je eyecandy bio loša stvar MMOs in general 3250678809
    Prince of Ravens
    Prince of Ravens

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Зимоврел Čet 24 Jan 2013, 23:33

Smile Принче гавранова, јел тачно да има 50ГБ Тера? Sad
    Зимоврел
    Зимоврел
    Gospa od Zimovrela
    Gospa od Zimovrela

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince of Ravens Čet 24 Jan 2013, 23:43

Meni kaže da će download biti gotov za 12 sata, siguran sam da 50gb nije moguće skinuti za 12 sata sa mojim netom. Mada ko zna, grafika je super i veliki je svet, moguće je.
    Prince of Ravens
    Prince of Ravens

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Зимоврел Čet 24 Jan 2013, 23:44

Лунар ми пре рече да има толико...
    Кад скинеш и испробаш јави како иде... Какву графичку и какав процесор имаш?
    Зимоврел
    Зимоврел
    Gospa od Zimovrela
    Gospa od Zimovrela

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ergon Lar Tund Čet 24 Jan 2013, 23:48

Igram SWTOR i ja trenutno, jedini East-Pacific PVE server, sa sith warriorom. Sviđa mi se igra, drago mi je što ima puuuno RP elemenata i što je prilično story based.
    Ako neko hoće nek napravi tu lika pa zajedno da se levelujemo i da rešavamo Heroes questove (malo je teže solo).
    @Zim - 25GB ti je download. I još 25GB ti zauzima instalacija, tako da jeste. Preterano je malo. Moraće da se čisti.
    Ergon Lar Tund
    Ergon Lar Tund
    Gospodar Zmajkamena
    Gospodar Zmajkamena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Зимоврел Čet 24 Jan 2013, 23:49

Уф немам места. Sad
    Зимоврел
    Зимоврел
    Gospa od Zimovrela
    Gospa od Zimovrela

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince of Ravens Čet 24 Jan 2013, 23:49

AMD A6-3500 APU, to je trojezgarni procesor i to niže klase i AMD Radeon HD 6670 što je najniža DX11 kartica i 4gb rama. Za sada nisam naišao na igru koju ne bih mogao da pokrenim i ako mi hardware sada srednja niža klasa.

I sada sam video, 23gb je TERA.
    Prince of Ravens
    Prince of Ravens

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince of Ravens Čet 24 Jan 2013, 23:50

Ergon Lar Tund ::Igram SWTOR i ja trenutno, jedini East-Pacific PVE server, sa sith warriorom. Sviđa mi se igra, drago mi je što ima puuuno RP elemenata i što je prilično story based.
    Ako neko hoće nek napravi tu lika pa zajedno da se levelujemo i da rešavamo Heroes questove (malo je teže solo).
    @Zim - 25GB ti je download. I još 25GB ti zauzima instalacija, tako da jeste. Preterano je malo. Moraće da se čisti.

A šta ćeš na East-Pacific sa koreancima i japancima da igraš? MMOs in general 3250678809
    Prince of Ravens
    Prince of Ravens

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Зимоврел Čet 24 Jan 2013, 23:51

Ти вероватно имаш десктоп рачунар, ја имам овај буђави лаптоп и само двојезгарни процесор... Графичка ми има само 2 гига... Време је за upgrade. Чак немам ни места за инсталацију ТЕРЕ Sad
    Кад Принц Гавранова потера игрицу нека качи слике са утисцима као што већ има обичај. Smile
    Зимоврел
    Зимоврел
    Gospa od Zimovrela
    Gospa od Zimovrela

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince of Ravens Pet 25 Jan 2013, 00:14

Meni je samo 8gb ostalo na hardu i morao sam da obrišem gomilu stvari, 25gb muzike, 50gb high defintion filmova i par igara koje sam deinstalirao. Sada imam prostora i za TES:O ako kojim čudom uđem u betu. Mada za to čisto sumnjam, bilo mi je above avarege chances kada sam se prijavio.
    Prince of Ravens
    Prince of Ravens

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LunarFang Pet 25 Jan 2013, 10:51

Moja konfiguracija je stara 5, 6 godina, ai bez problema teram SWTOR, Witcher 2, i neke zahtevnije igre na maksimumu (dvojezgarni procesor, GeForce 9600 GT 512mb, 3 gc RAM). Ja cu definitivno da je preskocim.
    Dodji na progenitor Ergone, pa da igramo ko ljudi Smile
    Edit: Na serveru The Red Eclipse, pored smuglera, imam i Jei Consulara, Zabrak Nik'Rados. SAd vidim da mi ta klasa mnoogo vise lezi od Jedi Knighta. Kad zavrsim s Knightom, precicu na Consulara. Planirana specijalizacija je Sage
    LunarFang
    LunarFang
    Lord od Besnog Rta
    Lord od Besnog Rta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince of Ravens Pet 25 Jan 2013, 18:12

Evo probao malo, prvo sam bio izgubljen u prologu gde dobijaš 20nivo odmah ali sam se snašao kasnije. Freya server, human berserker Gromovnik ... iz nekog razloga sam se u poslednjem trenutku predomislio i napravio klasičnog mrkog ratnika umesto strelca. Samo da kažem da su ženski oklopi ustvari samo metalni bikiniji, nisam siguran kako da gledam na to. Očigledna eksploatacija estetike ženskog tela i totalno uništavanje realizma ... sem predimenzioniranih oružija. Ali gameplay je više akcioni i klasični mmo questovi, sada nisam siguran kakvi su dungeni, pvp i to. Videćemo.

MMOs in general TERA_ScreenShot_20130125_171837_zps8c9daed5

MMOs in general TERA_ScreenShot_20130125_171914_zps77205f8c

MMOs in general TERA_ScreenShot_20130125_172000_zpsef4de54d

MMOs in general TERA_ScreenShot_20130125_172545_zps9f718141

MMOs in general TERA_ScreenShot_20130125_172557_zps3650af45

MMOs in general TERA_ScreenShot_20130125_173548_zpsb9ab1758

Prince of Ravens
    Prince of Ravens

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marksmann Pet 25 Jan 2013, 18:29

@raven lepo,lepo
    http://signup.elderscrollsonline.com/
    Ko misli da je neke srece neka se prijavi za betu za The Elder Scroll Online Very Happy
    Marksmann
    Marksmann

Broj poruka : 176
    Godina : 28
    Raspoloženje : Some things are just worth fighting for!
    Reputacija : 19
    Datum upisa : 05.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LunarFang Pet 25 Jan 2013, 19:49

@Raven: Ova igra mnooogo mocno izgleda!
    LunarFang
    LunarFang
    Lord od Besnog Rta
    Lord od Besnog Rta