Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 28 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 28 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
MMOs in general
+11
Chandrian
LunarFang
Petyr Baelish
Areal
Witcher
Ergon Lar Tund
VojaLu
Uno Nomesta
Prince of Ravens
Assassin
Зимоврел
15 posters
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 13 od 20
Strana 13 od 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: MMOs in general
Е, одлично! Сад крећем онда да је скидам. Ништа ви јавите кад се игра у колико сати
I need this
I need this
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
I'll just leave this here to hype it up a bit.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Lepo se provedite drugari, i neka Sila bude s vama Ja cu preskociti, a i u procesu sam skidanja Darksiders 1. Konacno sam resio da predjem tu igru i da je pecujem svim postojecim pecevima
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Баш делује лепо из видеа, подсећа ме јако на моју омиљену игру поред Elders Scrolls-ova: Star Wars: Knights of the Old Republic само са бољом графиком... Мислим да сам ту прешла минимум 10 пута... Требало би да ћу умети да се снађем.
Почела сам да је скидам, делује велики installer, нешто преко 4 ГБ само је minimum download ... Сад ћу да ослободим места на C: disc-у.
Надам се да ћу моћи да је играм макар на некој осредњој графици, ваљда је довољан bandwidth 5000/1000... Пробаћу данас ставила сам сад да ми се овде скида, не знам кад ће бити готова... Ви крените ако хоћете и без мене ако већ имате игру на харду па ћу ја свратити касније поподне
Играла сам то Месечко! Супер је игра.
Почела сам да је скидам, делује велики installer, нешто преко 4 ГБ само је minimum download ... Сад ћу да ослободим места на C: disc-у.
Надам се да ћу моћи да је играм макар на некој осредњој графици, ваљда је довољан bandwidth 5000/1000... Пробаћу данас ставила сам сад да ми се овде скида, не знам кад ће бити готова... Ви крените ако хоћете и без мене ако већ имате игру на харду па ћу ја свратити касније поподне
Играла сам то Месечко! Супер је игра.
Ja kada sam prvi put igrao SWTOR ima samo 1000/250 i radilo je super. Sada imam 5000/1000 i nema problema. Ne znam da li da krenem sa novim likom pošto već imam dva početna lika, smuggler i agent a oba su identična pa mislim da izbrišem smugglera i napravim bounty huntera. But will see, moram da vidim koje klase će ostali da izaberu.
I ja sam igrao, ali mi je igra pucala kod prvog bossa, pa sam je deinstalirao. 5 puta sam uazio i uvek mi izleti u Windows kod istog dela, ali mozda bude bolje ovog puta Meni je SWTOR izletao u Windows pri brzini od 1.5 Mbps, i ma koliko ja uzivao u igri, to mi je ubijalo dozivljaj...
Mnogo je patcheva proteklo cyber rekom od tada Lunare, you should try again
Nope. Pauziram s MMOovima na neko vreme, i vracam se u single player vode. Treba preci Darksiderse, mozda nabavim i Dark Souls, a imami jos neke obaveze pa cu to preskociti sada Ali obavestavajte me o toku igranja
Ako si se vratio u single-player vode igraj Dishonored ako jos nisi za pocetak.
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
Ne mogu, ne igram First Person igre, ali burazer ju je presao
Mnogo propuštaš, Deus Ex,Thief, Elder Scrolls recimo su igre koje moraš da odigraš. First Person games that is.
Imam problem sa takvim igrama. Ne mogu da ih igram adekvatno jer se lose orijentisem, pa ih izbegavam
Сад се вратила до другарице и скинуо ми се основни пакет пише да могу да играм али комплетна инсталација ми стоји на 88 посто Можда неће добро да ми иде игра ако сад кренем не знам кад ће се скроз скинути. Мада могу да видим да уђем чисто да креирам јунака па ћу видети шта ћу одабрати...
Koju igrate? Koju igrate?
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Кет и Принц Гавранова су одабрали SWTOR па сам ја још у процесу скидања, сад гледам коју класу да одаберем кад уђем мислим да ћу бити Jedi Consular или Sith Inquisitor те две ми се највише свиђају према видеу...
Join us you guys May the Force be with us
Join us you guys May the Force be with us
Uhhh sad sam opet na WoT-u ali skinuću večeras
Dajte link
Dajte link
http://www.swtor.com/
Овде је само што се јако споро скида мени се скида од поднева данас и још није скроз готово... Остало ми је још 10-ак посто па кад се заврши ући ћу да направим једну Galactic Republic и једну Empire јунакињу.
Овде је само што се јако споро скида мени се скида од поднева данас и још није скроз готово... Остало ми је још 10-ак посто па кад се заврши ући ћу да направим једну Galactic Republic и једну Empire јунакињу.
Ne brinem se Dobar je net
*ebeš ti ovo! 25GB!!! Nema šanse da na to dam toliko prostora!
Jel' bilo na kraju išta od igranja sinoć? Ja sam čekala, niko se nije pojavio. Uostalom, nešto me je zajebavao komp poslije (input signal out of range, neusklađenost mog usranog monitora i grafičke) pa sam to tek maloprije odlučila da riješim.
Ja kontam da budem Sorcerer zbog lightning moći, al' se bojim da ne postanem obični healer. Onaj fazon svi se borite samo ja healujem.
Ali uzeću Empire, to je sigurno. They have cookies!
EDIT: Imam ozbiljan problem sa swotr. Ako se ne desi čudo, bojim se da neću moći da igram sa vama. Elem, istina, nije mi se downloadovao skroz, ali jeste 71% sa kojim bih trebala da mognem da igram. Međutim, kada kliknem "PLAY", izbaci mi "input signal out of range". Onda mi jedino pomaže hard restart, znači ništa drugo ne funkcioniše. I kada restartujem, opet je na input signal out, pa onda to povlači niz drugih problema gdje moram da isključim kabal monitora iz kompa, da ga ponovo priključim i namjestim odgovarajuću rezoluciju. I svaki put kada to radim ikonice mi se poremete pa moram sve ponovo slagati. Pustiću da se igra downloaduje 100%, pa ću je pokrenuti. Ako ni tad ne bude radilo, onda jbg, ne računajte na mene u igri. Takođe, zanima me da li je iko drugi imao sličan problem? To se inače dešava valjda zbog niske rezolucije monitora, jer igra zahtjeva neku visoku rezoluciju. Rezolucija mog kompa je 1024x768, a grafička je Nvidia GTX 560 1GB GDDR5.
Takođe sam promijenila client_defaults file u instalacionom folderu na:
Ima li iko ideju šta da radim? Ja više ne znam šta ću, čini mi se da sam sve pokušala, dobro sam pročešljala google i sve. Evo ima već 3h kako se patim sa ovim.
Ja kontam da budem Sorcerer zbog lightning moći, al' se bojim da ne postanem obični healer. Onaj fazon svi se borite samo ja healujem.
Ali uzeću Empire, to je sigurno. They have cookies!
EDIT: Imam ozbiljan problem sa swotr. Ako se ne desi čudo, bojim se da neću moći da igram sa vama. Elem, istina, nije mi se downloadovao skroz, ali jeste 71% sa kojim bih trebala da mognem da igram. Međutim, kada kliknem "PLAY", izbaci mi "input signal out of range". Onda mi jedino pomaže hard restart, znači ništa drugo ne funkcioniše. I kada restartujem, opet je na input signal out, pa onda to povlači niz drugih problema gdje moram da isključim kabal monitora iz kompa, da ga ponovo priključim i namjestim odgovarajuću rezoluciju. I svaki put kada to radim ikonice mi se poremete pa moram sve ponovo slagati. Pustiću da se igra downloaduje 100%, pa ću je pokrenuti. Ako ni tad ne bude radilo, onda jbg, ne računajte na mene u igri. Takođe, zanima me da li je iko drugi imao sličan problem? To se inače dešava valjda zbog niske rezolucije monitora, jer igra zahtjeva neku visoku rezoluciju. Rezolucija mog kompa je 1024x768, a grafička je Nvidia GTX 560 1GB GDDR5.
Takođe sam promijenila client_defaults file u instalacionom folderu na:
- Kod:
[Renderer]
Width=1024
Height=768
WindowX=-1
WindowY=-1
FullScreen=true
doShadows=true
[Repository]
BaseResourceFileName=..\..\Assets\swtor_
Ima li iko ideju šta da radim? Ja više ne znam šta ću, čini mi se da sam sve pokušala, dobro sam pročešljala google i sve. Evo ima već 3h kako se patim sa ovim.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Pkusaj na forumu Sveta kompjutera. Tamo ja odem svaki put kad sam u dlemi Meni se to nikad nije desilo pa ne znam bolji savet osim ovog, ali nadam se da ces brzo naci resenje
Pa koji ti je monitor? 1024x768 je stvarno mala rezolucija za tu grafičku. Mada mislim da to nema veze sa igrom već sa driver-ima za tvoju grafičku, probaj da skineš najnovije možda reši problem.
Кет мени се тек јутрос скинула скроз игрица синоћ није била готова
А нисмо се договорили ни који сервер да одаберемо...
Супер ако играмо са Empire I'll not create a Jedi Consular then.
Ја сам читала коментаре о класама и сви хвале Sith Inquisitor, то је класа која се и теби свиђа. You can choose an Advanced Class later: Sorcerer or Assassin (if you don't like healing choose Assassin):
Sorcerer
Group Role: Heal, Damage
Weapon: Lightsaber, Focus
Armor: Light
Advanced Class
Assassin
Group Role: Tank, Damage
Weapon: Double-Bladed Lightsaber
Ја сам хтела да одаберем то, Sith Inquisitor Assassin али да не будемо обе иста класа ја могу и ово, I love dual lightsabers
Sith Warrior
Marauder
Group Role: Damage
Weapon: Dual Lightsabers
Armor: Medium
Проблем ти није ништа страшан имала сам исти! Мени је default резолуција на монитору 1366/768, само значи да твоја одабрана резолуција није компатибилна са монитором. Ја сам овако решила, нашла сам синоћ ово и упалило је:
Please go to your installation directory, normally located at:
-for 64-bit operating systems C:\Program files (x86)\Electronic Arts\BioWare\Star Wars - The Old Republic\swtor\settings
-for 32-bit operating systems C:\Program Files\Electronic Arts\BioWare\Star Wars - The Old Republic\swtor\settings
Open this file and you should see a file called 'client_settings.ini'. Open this file with notepad or another text editor. It should look like:
Quote:
[Renderer]
Width=1152
Height=864
WindowX=-1
WindowY=-1
FullScreen=true
doShadows=true
[Repository]
Please change the line with FullScreen=true to FullScreen=false and save it. Please be aware that you have to close your launcher first! You should then be able to start the game and enter your preferences inside the game to adjust your graphical settings in order to make your resolution compatible.
Мислим да треба да наместиш вишу резолуцију кад уђеш у игру, сигурно ти је монитор шири од default-a.
ЕДИТ: Сад видим да си све то пробала А да пробаш да промениш дефинитивно у овом фајлу Width/Height на резолуцију твог компјутера, не на 1024/768?
А нисмо се договорили ни који сервер да одаберемо...
Супер ако играмо са Empire I'll not create a Jedi Consular then.
Ја сам читала коментаре о класама и сви хвале Sith Inquisitor, то је класа која се и теби свиђа. You can choose an Advanced Class later: Sorcerer or Assassin (if you don't like healing choose Assassin):
Sorcerer
Group Role: Heal, Damage
Weapon: Lightsaber, Focus
Advanced Class
Assassin
Group Role: Tank, Damage
Weapon: Double-Bladed Lightsaber
Ја сам хтела да одаберем то, Sith Inquisitor Assassin али да не будемо обе иста класа ја могу и ово, I love dual lightsabers
Sith Warrior
Marauder
Group Role: Damage
Weapon: Dual Lightsabers
Armor: Medium
Проблем ти није ништа страшан имала сам исти! Мени је default резолуција на монитору 1366/768, само значи да твоја одабрана резолуција није компатибилна са монитором. Ја сам овако решила, нашла сам синоћ ово и упалило је:
Please go to your installation directory, normally located at:
-for 64-bit operating systems C:\Program files (x86)\Electronic Arts\BioWare\Star Wars - The Old Republic\swtor\settings
-for 32-bit operating systems C:\Program Files\Electronic Arts\BioWare\Star Wars - The Old Republic\swtor\settings
Open this file and you should see a file called 'client_settings.ini'. Open this file with notepad or another text editor. It should look like:
Quote:
[Renderer]
Width=1152
Height=864
WindowX=-1
WindowY=-1
FullScreen=true
doShadows=true
[Repository]
Please change the line with FullScreen=true to FullScreen=false and save it. Please be aware that you have to close your launcher first! You should then be able to start the game and enter your preferences inside the game to adjust your graphical settings in order to make your resolution compatible.
Мислим да треба да наместиш вишу резолуцију кад уђеш у игру, сигурно ти је монитор шири од default-a.
ЕДИТ: Сад видим да си све то пробала А да пробаш да промениш дефинитивно у овом фајлу Width/Height на резолуцију твог компјутера, не на 1024/768?
Poslednji izmenio Зимоврел dana Pon 12 Avg 2013, 12:15, izmenjeno ukupno 1 puta
Ja sa igrao Jedi Knighta i Sith Assassina
Вероватно је као и у Рифту где су били Guardians/Defiants, сви који играмо заједно морамо да будемо за исту фракцију или за Републику или за Царство... Ако ћемо за Царство ту ми је најзанимљивији Sith Assassin, као ти Месечко што си играо but I can play Marauder док ми је у Републици занимљив Jedi Consular. Ваљда јер волим да имам светлосну сабљу не волим да пуцам из пиштоља и пушки Али ко зна ако у борби мора онако да се намешта на ноте и окреће као у Рифту можда променим скроз и узмем неког са пиштољима. То је ваљда пандан луку и стрели
Strana 13 od 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 13 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu