Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 7 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 7 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+29
JohnieRW
Lya
Kian The Nephilim
Missandei
Sparkling Comet
Lady Acer
Uno Nomesta
CRNIJASTREB
Witcher
Petyr Baelish
Lothesse
Ket sa kanala
Srle
StefkeKum
Kvothe
Chandrian
Lord Dirk
milan.milosewic
Hokins
Zevs86
азор ахаи
Princ Regar
VojaLu
Dimeks
orome
Nim
Nocnoi_Dozor
Prince of Ravens
Зимоврел
33 posters
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Re: Winter Is Coming...to HBO
Не верујем да ће овај мали да игра неку битну улогу. Можда неког малог дивљана у нападу на зид, или тако нешто. Једини клинац ових година који ми пада на памет је Тристан, али превише је рано да би њега убацили.
Да ли ово значи да ћемо већ ове сезоне видети госпу срца каменога?
Да ли ово значи да ћемо већ ове сезоне видети госпу срца каменога?
Pa ona se pojavljuje na kraju treće knjige, tako da bi se trebala pojaviti na kraju četvrte sezone. A taj mali može biti onaj štitonoša koga Arja ubije u onoj krčmi Inn at the Crossroads.
Poslednji izmenio Ket sa kanala dana Pon 29 Jul 2013, 20:21, izmenjeno ukupno 1 puta
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Cini mi se da je receno da ce cetvrta malo i u petu da zagazi.
Ovaj mali je isuvise mlad za tog stitonosu.
Pa jel ovo Kejtlin sa rancem?
Ovaj mali je isuvise mlad za tog stitonosu.
Pa jel ovo Kejtlin sa rancem?
Mace Tyrell
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
I kako vam se svidja matori Tirel???
http://winteriscoming.net/2013/07/roger-ashton-griffiths-cast-as-mace-tyrell/
http://winteriscoming.net/2013/07/roger-ashton-griffiths-cast-as-mace-tyrell/
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
ja ga vala nisam ovako zamišljao...Dimeks ::Oвај матори је легенда! Ако је неко Мејс онда је то он.
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Како је добар Мејс! Ово им је био пун погодак за кастинг. Роџер Ештон Грифитс као да је рођен за ту улогу, ја сам га баш тако замишљала а могу тек мислити како ће да изгледа кад га костимирају и нашминкају
Праве зазубице за 4. сезону
Праве зазубице за 4. сезону
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Sto se mene tice fali mu malo kilograma....
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Па не знам, ја сам увек мислио да је он више запуштен него морбидно гојазан. То је Вимен Мендерли.
Dobar je Mejs, cak se i lici sa ovo dvoje glumaca.
Не знам ко би онда могао да буде Гатис. Он је у неком скоријем интервјуу рекао да је већ снимио све своје сцене, и да његов лик има везе са косом. Вероватно ће на крају он бити Ерон Грејџој.
Ja sam skroz zadovoljna glumcem. Baš sam ovako zamišljala Mejsa Tirela.
Gatiss je isto nešto spominjao da će mu trebati sjevernoirski akcenat.
Gatiss je isto nešto spominjao da će mu trebati sjevernoirski akcenat.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Pa ne bas morbidno gojazan ali je svakako trebao imati bar stomak, ovaj mi ne deluje kao da ga ima...
Има стомак и то повећиNim ::Pa ne bas morbidno gojazan ali je svakako trebao imati bar stomak, ovaj mi ne deluje kao da ga ima...
Mislim da je poenta da se ljudi prvo hvataju za izgled kada kazu ovaj bi bio dobar ili onaj, ali ovde nazalost niko ne moze da vidi kako ti ljudi glume, toga na slici nema Ovaj Pedro Paskal kazu da je rasturio na audiciji i da su ga iz tog razloga i angazovali.
Кит Харинга глуми лоше, па је универзално прихваћен као Џон због изгледа.
Мислим да се људима не свиђа Педро не само зато што не личи на Дорњанина, већ зато има мало искуства. Мислим да су људи хтели неког познатијег и искуснијег, као што је Шон Бин у првој сезони.
Мислим да се људима не свиђа Педро не само зато што не личи на Дорњанина, већ зато има мало искуства. Мислим да су људи хтели неког познатијег и искуснијег, као што је Шон Бин у првој сезони.
Ahaahahah, a ja mislila ovo neki stiglic
To sto neki ljudi imaju prevelika ocekivanja da ce Oberina glumiti Dzoni Dep je zaista preterivanje, u serijama skoro nikada ne glume poznate licnosti, izuzev Sona i ove Sersei i pomalo Dzora Mormont nema nijednog drugog poznatog. A da budemo iskreni, ni oni sami nisu nesto preterano poznati. Ljudi koji glume u serijama uglavnom tu i ostanu, retki su ti koji tezgare i tamo i vamo.
Ko би уопште тражио Џони Депа омг ГоТ је озбиљна серија.
Нико не тражи неку суперзвезду, али неко попут Одеда Фехра би био одличан за Оберина. Он ионако није снимио ништа писмено од Дримера.
A што се тиче познатих глумаца, рекао бих да је Чарлс Денс дефинитивно један од њих.
Нико не тражи неку суперзвезду, али неко попут Одеда Фехра би био одличан за Оберина. Он ионако није снимио ништа писмено од Дримера.
A што се тиче познатих глумаца, рекао бих да је Чарлс Денс дефинитивно један од њих.
Pa i Oded nije nista vise poznatiji od Carlsa A i ne znamo da li bi bio dobar za Oberina, samo malo zbog kose i tena podseca na Oberina, faca i nije bas, nismo ga videli kako glumi konkretno tu ulogu. Martin je ovoga bas nahvalio posle audicije, to bi trebalo da nam bude dovoljno.
Ima jos nesto, Beniof i Vajs su obavezni da u meri koliko je moguce obezbede prisustvo sto veceg broja nacionalnosti u ekipi glumaca. Kao recimo sto nasi poslodavci imaju obavezu da u celom svom radnickom sektoru u potpunosti oslikaju strukturu stanovnistva gde posluju, znaci sve nacionalne manjine jedne zemlje. Medjutim ovo je serija na globalnom nivou, to je malo teze tu odraditi... kada je Pedro izabran, bilo je i malo nefer optuzbi o nacionalizmu. Ne znam da li je on prvi glumac iz Juzne Amerike, ili ih ima jos... Niti znam da li ce biti Azijata uopste
Ima jos nesto, Beniof i Vajs su obavezni da u meri koliko je moguce obezbede prisustvo sto veceg broja nacionalnosti u ekipi glumaca. Kao recimo sto nasi poslodavci imaju obavezu da u celom svom radnickom sektoru u potpunosti oslikaju strukturu stanovnistva gde posluju, znaci sve nacionalne manjine jedne zemlje. Medjutim ovo je serija na globalnom nivou, to je malo teze tu odraditi... kada je Pedro izabran, bilo je i malo nefer optuzbi o nacionalizmu. Ne znam da li je on prvi glumac iz Juzne Amerike, ili ih ima jos... Niti znam da li ce biti Azijata uopste
Па Одед је врло познат због Мумије и Резидент Ивла. А Чарлс наравно да није познат људима који не гледају даље од Холивуда. Човек је јебени официр Краљевске гарде у Енглеској! То је мало мањи чин од витеза.
А и колико сам схватио Мартин је рекао да није гледао аудицију, али да су га ДиД нахвалили, тако да би требало да буде добар.
Не разумем баш шта си хтео да кажеш овим да ХБО има обавезу да убацује људе различитих националности у серију. За Оберина свакако не би био изабран неки ирац.
А и колико сам схватио Мартин је рекао да није гледао аудицију, али да су га ДиД нахвалили, тако да би требало да буде добар.
I wasn't present for Pedro Pascal's audition, but I understand that he really killed it with his reading.
Не разумем баш шта си хтео да кажеш овим да ХБО има обавезу да убацује људе различитих националности у серију. За Оберина свакако не би био изабран неки ирац.
Pa to znaci da kada oni drze audiciju morali bi da gledaju da ubace nekog glumca razlicite nacionalnosti nego svi ostali vec izabrani glumci. Medjutim da oni izvrse tu obavezu kao i da izaberu najboljeg kandidata je vrlo tesko. Ja ne znam kako njima zaista teku te audicije, da li on ponaosob zovu sve koje misle da mogu da budu kandidati ili jednostavno razglase da je audicija otvorena pa se svi zainteresovani pojave... zaista ne znam. Ali za Pedra se je bas digla prasina, tako da je mozda Martin i morao da napise ovo sto je napisao, da se malko slegne prasina. Najvise su zamerali bas na tome da je bio nacionalizam kriterujem za odabir njega ( ne u pozitivnom smislu), pa je onda javno izneta izjava da oni imaju to obavezu da odslikaju struktura stanovnista. Tako mi je Zvezdana objasnila, ona to redovno prati i zna sve moguce informacije. Ona je recimo i primetila da je scenarista 2. epizode 3. sezone, ne znam kako se bese zove, cak ili ced tako nesto, postovao samo "wow" na post o odabiru Pedra za ulogu na winter is coming sajtu.
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Strana 35 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu