Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 9 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 9 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+34
Lord Dirk
Targa
kormax
JohnieRW
Lemius the Queen's blade
milan319
Lothesse
Corto Maltese
VojaLu
orome
HuddleBre
Nim
Zandrin
азор ахаи
Witcher
Starfell
Havijer
Chandrian
Zevs86
Hokins
Areal
Vazarius
Assassin
StefkeKum
Ket sa kanala
Nocnoi_Dozor
do_balcaka
Srle
Oberin Martel
Prince of Ravens
Princ Regar
CRNIJASTREB
milan.milosewic
Зимоврел
38 posters
Strana 15 od 40
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Winter Is Coming...to HBO
Ali ovo je sa seta, jel vidis da joj je leva strana lica ostecena...
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Ali je i dalje simpatično dijete
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
@Svi Vecina vas zna moje misljenje o sezoni 2... Odgledao sam sinoc ovu prvu epizodu... Auf, ajde da kazem sta imam... Prvo cu navesti ono sto mi se nije svidelo.
1) Prva stvar koja me je ubola u oko, WTF stekare jedne!?!?! Sto niste odradili bitku sa utvarama i tudjinima!
2) Sem nije ubio ni jednog tudjina niti utvaru
3) Glupa mi je prica sa predstavljanjem Dzona, ukljucujuci i dijalog
4) Teatralni ulazak Roba u Harendvor, zbog cega?! I to teatralno slanje u tamnicu Kejtlin...
5) I da li je to Rikard Karstark jos uvek ziv? Mislim u cemu je fazon, zar mu nije odmah odsekao glavu kada je Dzejmi pusten na slobodu?!?
6) Ni meni se nije svidelo to sa Duhom...
7) Takodje mi se ne svidja izbor glumice za Misandei, pa ona bi trebala da bude sicusna i nevina sva i sva kao detence. Ovi je predstavili kao sisatu manekenku... Mislim daaaaaaaaaaaaaj bre....
I mozda najbitnija stvar za mene, GDE JE BELVAS BRE!?!?!? Razumem da kada nema njega, ni nema razloga da se Baristan predstavlja kao Arstan, i da glumi neko ludilo... Mada mi se ne svidja sto su to izbacili!
9) I ne svidja mi se pokusaj ubistva na Deneris, tj izvodilac. Jer je ovo ocigledno Pjat Pri u decijem telu, i to mi je skroz glupo... Koliko ja znam, Pjat Pri i ekipa su angazovali jednog od onih ubica sto se izvinjavaju, zar ne?!?
10) Ne svidja mi se izbor glumca za Cegrtavu kosulju...
11) WTF sa Maloprsticem???
Ajde sad, kada sam izbacio negativno iz sebe, da navedem i koju pozitivnu...
1) Svidjaju mi se zmajevi, tj njihov izgled i fizika.
2) Svidja mi se sto nisu unakazili Tiriona skroz, ok je ovo ovako.
3) Vise mi se svidja ova verzija Neukaljanih, od one iz Iliriove kuce.
4) Svidja mi se sto su dijalog izmedju Tiriona i Tivina ostavili skoro istim.
5) Bronom sam odusevljen, tj tim glumcem! Iskreno on mi je najpozitivnija stvar u celoj epizodi!
I to je to, jos nekoliko dana do sledece. Nadajmo se da cu tada davati manje kritika a vise pohvala
1) Prva stvar koja me je ubola u oko, WTF stekare jedne!?!?! Sto niste odradili bitku sa utvarama i tudjinima!
2) Sem nije ubio ni jednog tudjina niti utvaru
3) Glupa mi je prica sa predstavljanjem Dzona, ukljucujuci i dijalog
4) Teatralni ulazak Roba u Harendvor, zbog cega?! I to teatralno slanje u tamnicu Kejtlin...
5) I da li je to Rikard Karstark jos uvek ziv? Mislim u cemu je fazon, zar mu nije odmah odsekao glavu kada je Dzejmi pusten na slobodu?!?
6) Ni meni se nije svidelo to sa Duhom...
7) Takodje mi se ne svidja izbor glumice za Misandei, pa ona bi trebala da bude sicusna i nevina sva i sva kao detence. Ovi je predstavili kao sisatu manekenku... Mislim daaaaaaaaaaaaaj bre....
I mozda najbitnija stvar za mene, GDE JE BELVAS BRE!?!?!? Razumem da kada nema njega, ni nema razloga da se Baristan predstavlja kao Arstan, i da glumi neko ludilo... Mada mi se ne svidja sto su to izbacili!
9) I ne svidja mi se pokusaj ubistva na Deneris, tj izvodilac. Jer je ovo ocigledno Pjat Pri u decijem telu, i to mi je skroz glupo... Koliko ja znam, Pjat Pri i ekipa su angazovali jednog od onih ubica sto se izvinjavaju, zar ne?!?
10) Ne svidja mi se izbor glumca za Cegrtavu kosulju...
11) WTF sa Maloprsticem???
Ajde sad, kada sam izbacio negativno iz sebe, da navedem i koju pozitivnu...
1) Svidjaju mi se zmajevi, tj njihov izgled i fizika.
2) Svidja mi se sto nisu unakazili Tiriona skroz, ok je ovo ovako.
3) Vise mi se svidja ova verzija Neukaljanih, od one iz Iliriove kuce.
4) Svidja mi se sto su dijalog izmedju Tiriona i Tivina ostavili skoro istim.
5) Bronom sam odusevljen, tj tim glumcem! Iskreno on mi je najpozitivnija stvar u celoj epizodi!
I to je to, jos nekoliko dana do sledece. Nadajmo se da cu tada davati manje kritika a vise pohvala
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
To i u knjizi dolazi kasnije.2) Sem nije ubio ni jednog tudjina niti utvaru
Ovo takođe.5) I da li je to Rikard Karstark jos uvek ziv? Mislim u cemu je fazon, zar mu nije odmah odsekao glavu kada je Dzejmi pusten na slobodu?!?
Ovu izmenu potpuno podržavam. Još ako Misandei preuzme ulogu Iri u nekim predstojećim scenama...7) Takodje mi se ne svidja izbor glumice za Misandei, pa ona bi trebala da bude sicusna i nevina sva i sva kao detence. Ovi je predstavili kao sisatu manekenku... Mislim daaaaaaaaaaaaaj bre....
Pa neće valjda da ubacuju i objašnjavaju novu grupaciju samo zbog te jedne scene? I ovo mislim da je dobra izmena.9) I ne svidja mi se pokusaj ubistva na Deneris, tj izvodilac. Jer je ovo ocigledno Pjat Pri u decijem telu, i to mi je skroz glupo... Koliko ja znam, Pjat Pri i ekipa su angazovali jednog od onih ubica sto se izvinjavaju, zar ne?!?
jos nesto, otkud u uvodnoj sceni Duh koji spasava Semvela? ono ne moze biti niko drugi do Duh. ali u knjizi je on nestao u tom periodu, ili je presao na juznu stranu zida.
i neka mi neko kaze koja je fora sa Neokaljanim? zbog cega se bune, meni je scena sa njima za 10.
i neka mi neko kaze koja je fora sa Neokaljanim? zbog cega se bune, meni je scena sa njima za 10.
orome- Legendarni Gusar
- Broj poruka : 319
Reputacija : 21
Datum upisa : 28.07.2011
Mozda da bi kasnije bio blizu Sema i Gili i pomogao im da nadju Hladnorukog? Recimo da ga je Trooka vrana tamo uputio, posto je zverobraz. Naravno da u knjizi nije bilo tako ali ovde bi moglo...
Nema misica nigde kod Neokaljanih pogle ova ceta kakava je nigde se ne vide misici a u knjizi pise da su izvajani a i logicno je da neko ko trenira od 5-te godine zivota ima izdefinisane misice, ovde ih prosto nema
milan.milosewic- Broj poruka : 192
Godina : 38
Raspoloženje : raspolozen
Reputacija : 3
Datum upisa : 31.01.2013
Meni je najcudnije otkud Rob i Severnjaci u Harendvoru ?
Secam se da je Ruz Bolton dosao u Harendvor,i kako bese,savladao Krvave Lakrdijase,uz pomoc Arje...?
Secam se da je Ruz Bolton dosao u Harendvor,i kako bese,savladao Krvave Lakrdijase,uz pomoc Arje...?
Srle- Broj poruka : 911
Godina : 39
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
@Oberin Znaci podrzavas te vizualne promene
@Srle Ja to vidim ovako, gledaj i ne razmisljaj. Serija je takva, samo gledaj sise i dupeta, i sise i dupeta. Navijaj kada vidis krv i borbu, i uzivaj u Tirionovim dosetkama... Kraj price. O tome se radi u seriji... I da, kako su svi severnjaci emocionalno nedozreli i ne znaju sta ce sa neobuzdanim besom... Iskreno, auf... Malo me smara, u stvari malo vise. Ali ajde, sta da radim... Gledam seriju samo zbog toga sto mi to docarava knjige, a izgleda da to serija radi sve manje... Smrc, smrc...
@Srle Ja to vidim ovako, gledaj i ne razmisljaj. Serija je takva, samo gledaj sise i dupeta, i sise i dupeta. Navijaj kada vidis krv i borbu, i uzivaj u Tirionovim dosetkama... Kraj price. O tome se radi u seriji... I da, kako su svi severnjaci emocionalno nedozreli i ne znaju sta ce sa neobuzdanim besom... Iskreno, auf... Malo me smara, u stvari malo vise. Ali ajde, sta da radim... Gledam seriju samo zbog toga sto mi to docarava knjige, a izgleda da to serija radi sve manje... Smrc, smrc...
milan.milosewic ::Nema misica nigde kod Neokaljanih pogle ova ceta kakava je nigde se ne vide misici a u knjizi pise da su izvajani a i logicno je da neko ko trenira od 5-te godine zivota ima izdefinisane misice, ovde ih prosto nema
Oni su kastrirani od malih nogu što znači da nikada nisu prošli pubertet i imaju manji nivo testosteroni što znači da njihova izvajanost ne može da bude na nivou Švarceneger u mlađim danima. To isto piše i u knjizi
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
@Srle: Morali su nekako da Boltona presele u Harenhol gde mu je mesto, nakon prošlosezonskih izmena. Mogli su naravno da prosto prikažu Roba kako mu izdaje naređenje da zauzme tvrđavu, ali ovako će imati koju scenu više sa glavnim likovima. U svakom slučaju će Rob i Kejtlin za par epizoda biti u Brzorečju, na vreme za upoznavanje sa Tuljanima i svađu sa Frejima, Bolton će biti u Harendvoru na vreme da dočeka Džejmija, kako će stići dotle nije preterano bitno.
Nisam ni ocekivao da budu kao svarceneger, spartakus ili spartanci ali ovi uopste nemaju misice to je ono sto mi upada u oci
milan.milosewic- Broj poruka : 192
Godina : 38
Raspoloženje : raspolozen
Reputacija : 3
Datum upisa : 31.01.2013
Nisu mogli da nađu nabildovane statiste, u Maroku su teretane zabranjene šerijatskim zakonom
haha, Neokaljani treniraju mac i koplje, napad i odbranu, ubijanje... ne dizu tegove. pravi borci ne rade trbusnjake kao ljudi sa sela koji rade fizicke poslove, prototip takvog coveka je ogromna sirova snaga a oni nemaju izvajana tela.
po meni nisu promasili, niti me posebno interesuju muska tela taj deo epizode mi je super.
po meni nisu promasili, niti me posebno interesuju muska tela taj deo epizode mi je super.
orome- Legendarni Gusar
- Broj poruka : 319
Reputacija : 21
Datum upisa : 28.07.2011
@orome Realno u pravu si, snaga nema veze sa izvajanim telima. To je arhetip holivuda, a ne stvarne snage.
Prince of Ravens ::milan.milosewic ::Nema misica nigde kod Neokaljanih pogle ova ceta kakava je nigde se ne vide misici a u knjizi pise da su izvajani a i logicno je da neko ko trenira od 5-te godine zivota ima izdefinisane misice, ovde ih prosto nema
Oni su kastrirani od malih nogu što znači da nikada nisu prošli pubertet i imaju manji nivo testosteroni što znači da njihova izvajanost ne može da bude na nivou Švarceneger u mlađim danima. To isto piše i u knjizi
Bas sam to hteo da kazem
Zanimljivo...Oberin Martel ::Nisu mogli da nađu nabildovane statiste, u Maroku su teretane zabranjene šerijatskim zakonom
Gost- Gost
Pa kakve veze ima da li je neko seljak ili ne? Imas i gradjane koji su prirodno jaki [: a imas i one kojima je telo vrhunsko i jako...Kao sto juce rece Tetreb, sve je to od osobe do osobe.
milan319- Broj poruka : 29
Godina : 34
Raspoloženje : Kakvo crno raspolozenje? [:
Reputacija : 2
Datum upisa : 29.03.2013
Pa dobro moj tata je seoski tip snage....visok, mršav i mišićav.... Izlemao bi svakog gradskog bildera za 5 minuta... Na selu fizički rad te ishrana zasnovana na bijelom.mrsu daje i stvara snagu... Neokaljani naravno što neko već reče su evnusi i bez hormona oni su više zenstveni nego muževni. Takođe ja mislim da nabildani nisu neki maceovaoci
mada...kada se kaze evnuh ja odmah zamisljam debelog mlohavog muskarca koji cuva sultanov harem
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Bili bi i oni da ne treneriju svaki dan
Zandrin ::mada...kada se kaze evnuh ja odmah zamisljam debelog mlohavog muskarca koji cuva sultanov harem
To je zato što većina jeste bila takva jer im je hrana jedino zadovoljstvo ostalo pa se uvek zanesu
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
milan319 ::Kao sto juce rece Tetreb
Jastreb tetreb