Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 25 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 25 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Pitanja i predlozi
+29
bockybp
beautiful šporet
Brat Crni
Witcher
Hokins
Lemius the Queen's blade
StefkeKum
Zevs86
Ket sa kanala
Zandrin
Oberin Martel
Uno Nomesta
Lord M.
Edard Stark
CRNIJASTREB
do_balcaka
Assassin
Chandrian
Princ Regar
LunarFang
Зимоврел
Struki
Areal
Ergon Lar Tund
Vazarius
азор ахаи
Nim
Srle
Mondenkind
33 posters
Strana 16 od 19
Strana 16 od 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Re: Pitanja i predlozi
Molim vas dajte krletu makar pocasnu titulu boltonambasador foruma
Boki na kakvu cebzuru mislis
Boki na kakvu cebzuru mislis
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
bockybp ::Otkada postoji ova cenzura na forumu? Ja tek sada skontao
Oduvek. Postoji osam vulgarnih, cenzurisanih izraza/reči. Neke je Edard cenzurisao i umesto napisane vulgarne reči pojave se
zvezdice kada bude napisana i poslata poruka, a pošto komandu za smajli " ** " čine dve zvezdice, umesto vulgarne
reči ispadne taj smajli. Neke sam ja cenzurisao i da ne bi ispadao smajli stavio sam (Cenzurisao Assassin). Tako da ako izađe
to da sam ja cenzurisao (za dva izraza) to ne znači da sam lično došao i menjao poruku (mada i takve stvari radim, ali to napomenem)
već je automatski tako namešteno da izbaci.
Sad ću baš da dopunim listu i promenim reči umesto cenzure ili komandu za taj smajli, da ne ispadne da ljudi pišu taj smajli.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Je l' može da se Unu da admin na dan-dva, samo malo da se iživljava nad članovima i zašto ne može?
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
pobogu assass ne možeš da cenzurišeš dio književnost. i odvadi malo sa tim nismo franjevački manastir
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
CRNIJASTREB ::pobogu assass ne možeš da cenzurišeš dio književnost. i odvadi malo sa tim nismo franjevački manastir
Ne cenzurišem ja ništa, postava cenzure je već bila kada sam ja došao, samo sam je sredio.
Ima osam reči izraza koji su cenzurisani, sigurno nije premnogo, čak je premalo. Cenzura se sprovodi na
području celog foruma, a ne samo određenog dela. Ako ti je u književnosti stalo do neke cenzurisane reči
u sklopu dela, ti onda napiši tu reč sa razmakom između ili stavi crtu između te reči i eto rešenja,
ne treba praviti galamu oko ničega, samo malo mašte je dovoljno.
Uzgred izmenio sam komandu za smajli i ono (cenzurisao Assassin), sada umesto smajlija i toga izlaze zvezdice
***** kada je cenzurisano.
Pliz daj spisak cenzurisanih reci i izraza..stvarno mrzim kad mi iskoci onaj rostiljdzija umesto reci
Zandrin- Zakleta sestra
I uradite nesto sa onim bixom koji treperi i pokazuje da imamo neku poruku sa sve recju alert..taj box je odmah ispod panela index galerijq portal ...etc
Zandrin- Zakleta sestra
Nije kulturno. Poslaću ti pp.
To su reklame koje izađu kada nisi prijavljena na forumu, kada se prijaviš to nestane. Ne verujem da smo u mogućnosti da uklonimo to,
tj. potrebno je platiti da bi bili u mogućnosti to da uklonimo.
Zandrin ::I uradite nesto sa onim bixom koji treperi i pokazuje da imamo neku poruku sa sve recju alert..taj box je odmah ispod panela index galerijq portal ...etc
To su reklame koje izađu kada nisi prijavljena na forumu, kada se prijaviš to nestane. Ne verujem da smo u mogućnosti da uklonimo to,
tj. potrebno je platiti da bi bili u mogućnosti to da uklonimo.
Ali ja sam prijavljena o0
Zandrin- Zakleta sestra
Zan, imaš li ABP ekstenziju za Chrome? Meni je ta ekstenzija uključena i tu reklamu nikad nisam ni video. Aktiviraj ekstenziju i nestaće.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Nema labavo kod Ubice nista....
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Krle pisem sve sa moba a veruj mi on je dobrano u ekstenziji da malo jos napnem puci ce u parcice
Zandrin- Zakleta sestra
Imam jedan predlog naravno ne znam koliko je to izvodljivo ali divno bu bilo kad bi moglo da se ueadi nesto slicno kao na goodreadsu da nam se na profilima otvore police na kojima bi mogli da redjamo makar omiljene knjige i da se npr otvori ppdforum koji bi se zvao komebtari gde bi mogil da knjige komentarisemo i ocenimo knjige koje smo citali ..
Zandrin- Zakleta sestra
Na žalost teško. Pošto je forum rađen po šablonu moguće je dodavati samo statičke elemente, lista knjiga koja se stalno menja to nije. Čak ni dodavanje linka za Goodreads profil ispod avatara (gde su Profil, PM, Email itd.) mislim da nije izvodljivo. Ali svakako može da se napravi nešto u okviru foruma. Na primer podforum na književnosti, npr. "Recenzije" ili "Dnevnik čitanja" gde će svako moći da otvori temu na kojoj će biti recenzije pročitanih knjiga sa ocenom, plus jedna opšta tema za diskusije. Prvi post na toj ličnoj temi može da bude lista pročitanih knjiga koja se stalno dopunjava. Ovo bi bila alternativa pretrpanoj "Šta sada čitate?" temi. Ako postoji interesovanje ovo nije teško srediti.Zandrin ::Imam jedan predlog naravno ne znam koliko je to izvodljivo ali divno bu bilo kad bi moglo da se ueadi nesto slicno kao na goodreadsu da nam se na profilima otvore police na kojima bi mogli da redjamo makar omiljene knjige i da se npr otvori ppdforum koji bi se zvao komebtari gde bi mogil da knjige komentarisemo i ocenimo knjige koje smo citali ..
Takođe moguće je uključiti opciju da se dodaje HTML kod u postove. Onda bi mogli da ubacujemo još dosta raznog sadržaja kao na primer neYouTube video, rezultate kvizova, flash igrice... U principu sve što ima embed opciju, viđate gomilu takvih stvari na netu. Ali s druge strane tako može svašta da se ubaci u post, uključujući i reklame, viruse, pa bi korisnici morali da vode računa na šta klikću, ili da se zaštite adblockom, fajervolom i antivirusom (što je svakako preporučljivo i inače). U ovom slučaju ako Goodreads ima embed opciju za tu policu možete da je ubacite direktno u prvi post te lične teme.
Oberin Martel ::Na žalost teško. Pošto je forum rađen po šablonu moguće je dodavati samo statičke elemente, lista knjiga koja se stalno menja to nije. Čak ni dodavanje linka za Goodreads profil ispod avatara (gde su Profil, PM, Email itd.) mislim da nije izvodljivo. Ali svakako može da se napravi nešto u okviru foruma. Na primer podforum na književnosti, npr. "Recenzije" ili "Dnevnik čitanja" gde će svako moći da otvori temu na kojoj će biti recenzije pročitanih knjiga sa ocenom, plus jedna opšta tema za diskusije. Prvi post na toj ličnoj temi može da bude lista pročitanih knjiga koja se stalno dopunjava. Ovo bi bila alternativa pretrpanoj "Šta sada čitate?" temi. Ako postoji interesovanje ovo nije teško srediti.Zandrin ::Imam jedan predlog naravno ne znam koliko je to izvodljivo ali divno bu bilo kad bi moglo da se ueadi nesto slicno kao na goodreadsu da nam se na profilima otvore police na kojima bi mogli da redjamo makar omiljene knjige i da se npr otvori ppdforum koji bi se zvao komebtari gde bi mogil da knjige komentarisemo i ocenimo knjige koje smo citali ..
Takođe moguće je uključiti opciju da se dodaje HTML kod u postove. Onda bi mogli da ubacujemo još dosta raznog sadržaja kao na primer neYouTube video, rezultate kvizova, flash igrice... U principu sve što ima embed opciju, viđate gomilu takvih stvari na netu. Ali s druge strane tako može svašta da se ubaci u post, uključujući i reklame, viruse, pa bi korisnici morali da vode računa na šta klikću, ili da se zaštite adblockom, fajervolom i antivirusom (što je svakako preporučljivo i inače). U ovom slučaju ako Goodreads ima embed opciju za tu policu možete da je ubacite direktno u prvi post te lične teme.
Pozdravljam, ali iskreno mislim da je suvišno, obzirom da
a) većina nas ima profile na gudridsu, a i tamo vidim da se retko ko upušta u dublju analizu osim davanja ocena;
b) trudimo se da sve vesti, utiske, diskusije, kao i recenzije pišemo ili u sklopu teme "Šta sada čitate" ili u sklopu teme koja je vezana za samu knjigu, pisca, serijal itd.
Međutim, kao što kažeš, ako će to "razgušiti" "Šta sada čitate" - što da ne, daj da probamo.
Zato i rekoh "ako postoji interesovanje", ako to nije slučaj onda naravno nema svrhe. Čak i ako zaživi realno je očekivati da entuzijazam splasne pre ili kasnije. Ali svakako je opcija, i mnogo bolji utisak o nečijem ukusu ovako stekneš, umesto naslov + ocena tvitova koje sad mahom imamo na temi za čitanje.
Obi hvala na iscrpnom odgovoru
zao mi je sto ne moze da se napravi nesto tipa polica na profilu
A o ovome sto si predlozio neka se izjasne i ostali forumasi
meni je ideja ok
zao mi je sto ne moze da se napravi nesto tipa polica na profilu
A o ovome sto si predlozio neka se izjasne i ostali forumasi
meni je ideja ok
Zandrin- Zakleta sestra
I meni je ideja okej. Ali mišljenja sam da je suvišno. Ali nemam ništa protiv. Jesam li diplomata po struci ili ne? Napravi, ja svakako često pišem recenzije, pa će mi odlično doći tema samo za to.
Što se tiče ovog drugog dela, oko HTML koda, ja sam za, ali šta misliš da stavimo to na probni period, da vidimo kako će izgledati? Video si da se neko žalio za potpise, koliko li će ih tek ova novina zbuniti.
Što se tiče ovog drugog dela, oko HTML koda, ja sam za, ali šta misliš da stavimo to na probni period, da vidimo kako će izgledati? Video si da se neko žalio za potpise, koliko li će ih tek ova novina zbuniti.
Ja se ne bih o predlogu izjasnjavala s obzirom da nisam procitala nista jedno godinu dana pa ne bih nista tu ni pisala
Inace, dobila sam admina svojih snova
Inace, dobila sam admina svojih snova
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Omogućen je HTML, sad možete da probate da Goodreads policu ubacite u post, ovako nekako:
https://www.goodreads.com/help/show/37-how-do-i-add-a-widget-to-my-blog
Takođe jedna sitna izmena, stara ikonica za nove poruke...
...zamenjena je sa novom koja se lepo uklapa u dizajn foruma:
Samo pretpostavljam da će biti potrebno malo navikavanja za stare članove.
https://www.goodreads.com/help/show/37-how-do-i-add-a-widget-to-my-blog
Takođe jedna sitna izmena, stara ikonica za nove poruke...
...zamenjena je sa novom koja se lepo uklapa u dizajn foruma:
Samo pretpostavljam da će biti potrebno malo navikavanja za stare članove.
Допада ми се Оби
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
I dalje mi iskace ona prijava za sajt svaki dan kada udjem na forum, jel bese postoji neki nacin to da se sredi?
Gost- Gost
Assassin ::Chandrian ::Da li jos neko dobije "Deceptive site ahead" upozorenje?
Da, dobijam ga i ja. Mora da nas je neko prijavio, da smo sumnjiv forum, pun virusa i ko zna čega,
a vrlo verrovatnije neko je mislio da smo fejk kopija onog stranog Westeros foruma. Pa nas je prijavio.
Generalno dosta stranaca posećuje naš forum, jer misle da smo neki strani forum. Jer nam je ime na
engleskom. Postoji opcija da prijavim da nismo opasan sajt i prijavio sam, ali ne znam da li će i kada
to prestati.
Jedini način za sada da se to otkloni je da odeš ako si Firefox na:
Tools:
Options:
Security:
Block reported attack sites
Block reported web forgerie (skines obeležje sa ove opcije)
Ali to će onda sprečiti da Firefox izbaci obaveštenje za neke druge sajtove
koji su potencijalno opasni, kada odeš na njih. Pa ne preporučujem svakome da skida to.
Za Chrome:
- Otvoriš Chrome.
- U gornjem delu, klikneš na Chrome menu .
- Onda Settings > Show advanced settings.
- Pod "Privacy," poništiš obeleženo "Protect you and your device from dangerous sites."
I u ovome slučaju ne preporučujem svakome to da radi.
Aha, znaci ne postoji nacin da se samo ovaj forum izbaci sa liste 'opasnih' sajtova.... nista onda... Ali stvarno postaje pointless i uzasno nervira.
Gost- Gost
Uradio ovo što sam naveo i nećeš imati problema. Ja nemam, čak
sam i zaboravio na to jer mi odavno ne izlazi.
sam i zaboravio na to jer mi odavno ne izlazi.
Strana 16 od 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Strana 16 od 19
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu