Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 37 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 37 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Dela, po povoljnoj ceni.
+22
_Yara_
Чери
KrleTuđin
mgorod
Hokins
CRNIJASTREB
Nim
Syrio Forel
Dr Nedeljkovic
HuddleBre
Zevs86
Nocnoi_Dozor
Sparkling Comet
Dimeks
Uno Nomesta
Lothesse
Chandrian
Nikolinho
Ergon Lar Tund
Srle
Vazarius
Assassin
26 posters
Strana 10 od 19
Strana 10 od 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Re: Dela, po povoljnoj ceni.
Uzmi samo prvi dio Trešnjice, za svaki slučaj, meni se npr. taj serijal ne dopada mnogo, dobra ideja, ali loša realizacija, mada tebi se možda i dopadne.Trešnja ::Vidim da je snizen komplet Nocne straze od Lukjanjenka, cita mi se prvi deo, ali ne znam da li da uzmem jos neki, sta ako mi se ne svidi posle :S
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Evo izašla je lepa lista, sve pregledno, čak su i cene super:
http://www.vulkani.rs/crvena-zona.aspx#.Vw4UmzEvDuM
http://www.vulkani.rs/crvena-zona.aspx#.Vw4UmzEvDuM
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Stiglo je prvih 20.
Sledeće nedelje očekujem još 10 sa akcije i još toliko koje sam pazario pod uticajem groznice...
Sledeće nedelje očekujem još 10 sa akcije i još toliko koje sam pazario pod uticajem groznice...
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Svi su uzeli Zbogom za sada xD To je glavni filler bio medju knjigama, a meni sad krivo, trebala sam da uzmem Rugobe i ako ima ruzan cover
Gost- Gost
btw volela bih da mi neko objasni wtf is this http://www.delfi.rs/knjige/5132_luda_kuca_-_ja_volim_kaku_knjiga_delfi_knjizare.html
I ko ovo kupuje i zasto
I ko ovo kupuje i zasto
Gost- Gost
Među nama? Nemam pojma što sam uzeo nju... Možeš da primetiš kako se ističe u gomili.
A ja se kajem što nisam uzeo Flešmena... Imam ga na listi 100 godina i opet ništa...
Valjda će dodavati još neke knjige, kad su prošli put to uradili naišao sam na prilično dobar izbor:
Sad su se nešto primirili... Da i ja malo predahnem.
Šta si ti uzela?
I inače, vidiš da niko to čak ni kod nas ne kupuje. Pa ni na akciji... A možda se i nađe neko ko će uzeti... za potpalu...
A ja se kajem što nisam uzeo Flešmena... Imam ga na listi 100 godina i opet ništa...
Valjda će dodavati još neke knjige, kad su prošli put to uradili naišao sam na prilično dobar izbor:
Sad su se nešto primirili... Da i ja malo predahnem.
Šta si ti uzela?
I inače, vidiš da niko to čak ni kod nas ne kupuje. Pa ni na akciji... A možda se i nađe neko ko će uzeti... za potpalu...
Uzela sam isto te prve 4 knjige od Lojda, Artemis Faul i Baukov Segrt Te sam zelela a moji filleri su: Zbogom za sada, Mir pored reke, Lekcije o zaboravljanju (Anita Nair nije losa inace, meni se svideo Kupe za dame) i Tamo gde mesec nije. Sve one koje sam zelela su se rasprodale
Gost- Gost
Lepo. Pomirio sam se sa činjenicom da Artemisa Faula nikad neću imati... Lekcije o Zaboravljanju sam i ja mislio kao filler da uzmem, ali nasumičan izbor je pao na ovu.
Sve u svemu, prilično sam zadovoljan. Ukupno jedna (od 30) knjiga me, da kažemo, ne interesuje.
Sve u svemu, prilično sam zadovoljan. Ukupno jedna (od 30) knjiga me, da kažemo, ne interesuje.
Zasto? Do skoro su prva cetiri dela bila na listi, mislim da nisu bili rasprodati. Razmisljala sam da uzmem sve, ali posto nisam citala reko bolje samo prvu
Gost- Gost
A ne znam, nije mi se uklapalo... a ne znam.
Inače uzeo sam još i ovo pod utiskom:
Video sam da se Buđenje Nemani rasprodalo, pa rekoh da ipak ne čekam Noć Knjiga nego da delam. Jedva sam posle našao tu knjigu...
A tek za tu Noć Knjiga ne smem da bacim pogled na listu... Nesbe, Saramago, Ljosa....
Inače uzeo sam još i ovo pod utiskom:
Video sam da se Buđenje Nemani rasprodalo, pa rekoh da ipak ne čekam Noć Knjiga nego da delam. Jedva sam posle našao tu knjigu...
A tek za tu Noć Knjiga ne smem da bacim pogled na listu... Nesbe, Saramago, Ljosa....
Jel su to standarne cene za vecinu knjiga sada u Laguni? Vidi se da nista skoro nisam kupovala po punoj ceni...
Gost- Gost
Ovo su cene sa maksimalnim popustom... Skupi su. Kome jezik nije barijera - Books Depository je keva. Polako se prebacujem kod njih, pogotovo kad je u pitanju EF.
Kad smo već kod BD-a:
Kome treba letovanje, zar ne?
Kad smo već kod BD-a:
Kome treba letovanje, zar ne?
Meni kod BD-a jedino smeta sto me nikada ali NIKADA ne obaveste kada je snizenje knjiga na mojoj WL-i i ako je ta opcija ukljucena. I onda sam skontala da se to kod njih menja bukvalno svaki dan, nekad je snizenje 5%, sledeci 20% a treci dan je i skuplja knjiga nego na pocetku. Ali su zato super jer je shipping besplatan i knjiga/e ti stigne za 7 dana
Gost- Gost
E, mene su baš počeli da smaraju sa time, non-stop neka akcija, te 5% te 20%, te hardkaveri na sniženju... I sve to, a samo jednom se desilo da je knjiga sa WL-a bila uključena u neku od tih akcija. Mislim, 'oću, zabole me da jurim knjigu koja ionako košta 30 eura zbog sniženja od 5%...
A "najgore" je što samo jednu od svih knjiga sa WL-a nisam pročitao. I to samo zato što ona izlazi tek krajem ovog meseca.
A "najgore" je što samo jednu od svih knjiga sa WL-a nisam pročitao. I to samo zato što ona izlazi tek krajem ovog meseca.
Kada umesto da se spustiš 300m niz ulicu, uđeš u knjižaru, kupiš šta želiš i izađeš sa knjigama - ja čekam nekoliko dana da mi isporuče ovo:
Sutra mi stiže Buđenje Nemani i poslednjih 10 knjiga sa akcije.
Srećom toplo je, neću se smrzavati, pošto ovog meseca svakako nemam odakle da platim za struju...
Sutra mi stiže Buđenje Nemani i poslednjih 10 knjiga sa akcije.
Srećom toplo je, neću se smrzavati, pošto ovog meseca svakako nemam odakle da platim za struju...
Vec nekoliko dana ako ne i vise nisu updejtovali listu na Delfiju, to je i dobro i lose Ali sam zato pazarila nekoliko knjiga u Vulkanu na akciji, morala sam.
Gost- Gost
Mislim da je to-to. Rekao bih da se nisu ni nadali da će se ovako brzo razgrabiti neke knjige. Ono što je ostalo definitivno ili nije vredno kupovanja, ma koja cena bila, ili ljudi jednostavno nisu zainteresovani za neke pisce/dela.
Nego, video sam da i Booka "čisti magacin", pa možda nađeš nešto po tvom ukusu.
http://www.booka.in/knjige/prolecno-ciscenje-magacina-2016
U Vulkanu baš ništa nisam našao... I bilo mi je toliko krivo što nisam ništa našao po svom ukusu, da umalo nisam pazario Noru Roberts. Čisto, eto... Međutim...
Plus, ne bih mogao ni da se vadim i kažem da je to za devojku, pošto bi me ona sama gađala tim knjigama kada bih joj doneo. Ako nije računarstvo i statistika - ni ne gleda...
Nego, video sam da i Booka "čisti magacin", pa možda nađeš nešto po tvom ukusu.
http://www.booka.in/knjige/prolecno-ciscenje-magacina-2016
U Vulkanu baš ništa nisam našao... I bilo mi je toliko krivo što nisam ništa našao po svom ukusu, da umalo nisam pazario Noru Roberts. Čisto, eto... Međutim...
Plus, ne bih mogao ni da se vadim i kažem da je to za devojku, pošto bi me ona sama gađala tim knjigama kada bih joj doneo. Ako nije računarstvo i statistika - ni ne gleda...
Boring Ja od Nore neke knjige volim a neke MRZIM. Ja sam uzela Nocnu strazu i Iskra u pepelu
Gost- Gost
Tako i ja.Trešnja ::Ja od Nore neke knjige volim a neke MRZIM. Ja sam uzela Nocnu strazu i Iskra u pepelu
Odlično za Iskru, to je baš dobra knjiga.
Iskra je baš dobra knjiga. Nego, Trešnja, tebe nije uhvatila ova manija sa Red Rising trilogijom?
Kometo, hoćeš li ti ili ja?
Inače, kompletan bilans glasi ovako:
Fali Buđenje Nemani samo, pošto je poštar malo lenj (ili dolazi samo utorkom i četvrtkom).
Fali Buđenje Nemani samo, pošto je poštar malo lenj (ili dolazi samo utorkom i četvrtkom).
Već sam joj pisala za Red Rising, rekla mi je da će je čitati, ali nije zgoreg da i ti ponoviš, čisto da utvrdi znanje.KrleTuđin ::Iskra je baš dobra knjiga. Nego, Trešnja, tebe nije uhvatila ova manija sa Red Rising trilogijom?
P.S. čarobna kolekcija.
Trešnja, čitaj Red Rising serijal.
Polovina prve knjige će te nervirati, to znam u najavi.
Međutim, isplatiće ti se na kraju iste. Ako odmah nastaviš da čitaš drugu knjigu - dopašće ti se serijal. Toliko da ćeš jedva čekati da počneš poslednju knjigu.
Za čitav serijal treba ti ukupno 10 dana, neko udobno mesto za čitanje i zabarikadirana vrata da te niko ne prekida i time te uznemirava prilikom čitanja.
Hvala, Kometo. Samo da smislim gde ću ih složiti, slikam sve i postavljam. Trebaju mi police. Ponovo.
Međutim, isplatiće ti se na kraju iste. Ako odmah nastaviš da čitaš drugu knjigu - dopašće ti se serijal. Toliko da ćeš jedva čekati da počneš poslednju knjigu.
Za čitav serijal treba ti ukupno 10 dana, neko udobno mesto za čitanje i zabarikadirana vrata da te niko ne prekida i time te uznemirava prilikom čitanja.
Hvala, Kometo. Samo da smislim gde ću ih složiti, slikam sve i postavljam. Trebaju mi police. Ponovo.
Da, Trešnja, čitaj, čitaj.KrleTuđin ::Trešnja, čitaj Red Rising serijal.
Taman kad napraviš ove police, stiže ljeto i Noć knjige, slutim da će ti trebati još jedan paket polica.
Trebaće mi još jedan zid! A da je vreme da se počne sa pravljenjem spiska za NK '16 - vreme je. Nesbooooo!
Sta bi ovo trebalo da znaci, ako ima pateticne zenske likove, onda ce da bude DNFd Ta knjiga mi odavno stoji na shelfu...KrleTuđin ::Polovina prve knjige će te nervirati, to znam u najavi.
Gost- Gost
Strana 10 od 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Strana 10 od 19
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu