Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 13 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 13 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Predizborna kampanja 3
+15
Areal
Srle
Struki
Nim
Mondenkind
азор ахаи
Ergon Lar Tund
Zevs86
Assassin
Lord M.
Зимоврел
CRNIJASTREB
LunarFang
VojaLu
Witcher
19 posters
Strana 15 od 22
Strana 15 od 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Re: Predizborna kampanja 3
@lorde i ja... Uvijek zaboravim staviti smajli...
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
@Jastreb Realno, i meni je Troja mnogo losija od 300. Jedino sto mogu da progutam kao "realno" u tom filmu jesu politicke spletke i praver
A sto se tice realnosti, hmm da, vazi
@Azor Znamo da moze da bude jos bolje, ali treba nam jos aktivnih clanova. Ne novih, vec aktivnih. A to ce nam biti prioritet, kada postanemo vlada
Da aktiviramo makar 10% clanova da budu aktivni na nedeljnom nivou. Makar 5% na dnevnom
A sto se tice realnosti, hmm da, vazi
@Azor Znamo da moze da bude jos bolje, ali treba nam jos aktivnih clanova. Ne novih, vec aktivnih. A to ce nam biti prioritet, kada postanemo vlada
Da aktiviramo makar 10% clanova da budu aktivni na nedeljnom nivou. Makar 5% na dnevnom
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
@zevse Troja je nasatala iz mita, a urađena je realnije, osjecajnije, 300 je pola filmske montaže, uređivanje preko kompa... Ima li jače scene od one kad Prijam ljubi ruke ubice svog sina? A 300! Sjajan istorijski događaj je pretvoren u malo bolji PC igricu... Samo je još falilio da zvaću zvake i govore:" Ooh Yeah!!"
Jastrebe 300 je nastao iz stripa Frenka Milera i predstavlja prekopirani strip! Nema veze sa istroijom niti su autori to poku;avali... Ako gledamo sa te strane film je dobro urađen... Samo da budemo precizni... I ovo je za spam temu
Nećemo više...
@Jastreb To sto voja kaze
Важи да је реално, када Бред Пит одруби статуи главу док изнад њега пролеће авион. Јесте да је триста пеглан до бола, али и даље је бољи. А иначе не волим када се Амери дохвате историје, било чије...
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Evo plus za dohvacanje istorije...
@Azor Da. To stoji. Bicu vulgaran u nastavku teksta, zato to ide u spoiler.
- Spojler:
- I sisate, izbrijane i full opeglane i nasminkane ribe u svakom filmu. Po mogucstvu 25godisnjakinje glume device od 12 godina i itd
Добро сад, нећемо да дирамо у Хабео, мени на пример Денерис не смета уопште...
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
@zevs ne znam jesi gledao na srpskom ScFi film Ljepotica i zvijer? Kao ono srednji vijek, a Ljepotica ima krpicu umjesto suknje, tirkericu umjesto košulje, i ne da je Ljepotica već što rek'o Edoo Majka Bomba.... Ko iz Američkog Top modela?
@Azor Ni meni, ali to ne menja stvari i cinjenice
@Jastreb Ne, nisam. Prvi put cujem.
@Jastreb Ne, nisam. Prvi put cujem.
haha gledao sam ja taj film. na SciFi kanalu inace pustaju niskobudzetne fantasy i nf filmove. tako da to ne treba da te iznenadjuje.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
@lorde mene jedino iznenadi kad vidim neke afirmisane glumce, da loše glume, a i da neki od govna ipak naprave pitu...
Kampanja ponovo kreće, obećavamo javne radove na svim starim i važnim putevima, popravku zida, smanjenje poreza, obračun sa kriminalom i korupcijom, naravno sve to bez revanšizma .
Areal- Lord zaštitnik Zapada
- Broj poruka : 5992
Godina : 40
Raspoloženje : Lord Protector of Casterly Rock, Lord of Windblade and Tumbleston, Shield of Lannisport and Warden of the West, Lion from the North, Noble Lord Areal
Reputacija : 403
Datum upisa : 01.01.2012
Oprostite na cekanju, dosta sam umoran.
Krecem sa bacanjem na "papir" nekih pravila -
nacina igre. Beta verzija stize.
Otvoreno za manje izmene i dopune do 15-og.
Sad ce, kuckam polako.
Krecem sa bacanjem na "papir" nekih pravila -
nacina igre. Beta verzija stize.
Otvoreno za manje izmene i dopune do 15-og.
Sad ce, kuckam polako.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Samo polako ne žurimo nigde .
Areal- Lord zaštitnik Zapada
- Broj poruka : 5992
Godina : 40
Raspoloženje : Lord Protector of Casterly Rock, Lord of Windblade and Tumbleston, Shield of Lannisport and Warden of the West, Lion from the North, Noble Lord Areal
Reputacija : 403
Datum upisa : 01.01.2012
@areal šta je sa departizacijom, tj dekućenizacijom?
Imap nekoliko pitanja koje bih zeleo da postavim u vezi ovih "izbora" i Igre prestola, i nekoliko stvari koje bih zeleo da izjavim:
1. Neprihvatljivo mi je da osoba koja ce biti jedini nadzorni organ i administrator izbora- igre prestola otvoreno podrzava i lobira za dva kandidata. Clan je jedne od kuce koja se kandidovala.
2. Za jednu igru bez pravila, ova igra vec ima nekoliko pravila. I pod ovom tackom cu govoriti o njima, i o nemanju ili imanju istih. Samo ne razumem odbijanje njihovog formalnog okvira. Jedno od pravila je na primer zabrana stvaranja laznih naloga i uticanje na izbore putem njih. Za to ide cak i zabrana bana. Jos jedno pravilo bi trebalo da bude kolicina bodova koja svaka kuca MORA da da. Receno je da je to 3, 2 i 1 bod, pa me zanima koje pravilo to naredjuje kucama i kandidatima. Ja mislim da bi bilo veoma pametno imati neka odredjena pravila. Ne zato sto ja volim da postavljam uslove i pravila drugima, vec zato sto bi sama igra imala smisao. Sta ako na primer jedna kuca odluci da ne dodeli bodove? Zar ne bi trebali da imamo pravilo za to? Ili ako kuca dodeli samo 1 bod, a 2 i 3 boda ostavi nedodeljena, i itd? Takodje jedno od pravila bi trebalo da budu moci buduceg kralja. Ako kazete da ne postoje ogranicenja kralja, sve gubi smisao. Ako kazete da on moze da radi sta zeli i da dodeljuje i oduzima "posede" i "titule" to je debilno. Jer cak i u imaginarnom Martinovom svetu za to postoje pravila. Sam izborni proces bi trebao da ima jos brdo pravila, da bi mogao tako da se nazove. Na primer koje pravilo odredjuje postupak u slucaju istog bodovnog rezultata dva kandidata? Koje odredjuje ako tri ili cetiri ili svih pet kandidata imaju isti bodovni skor?
Sta ako ni jedan kandidat ne predje 51% bodova? Sta ako tri predju?
Sta ako se pojavi visak bodova kod svih kandidata? Sta ako se pojavi manjak bodova kod svih, a sta ako se pojavi samo kod nekih?
Da li buduci kralj mora da sastavi neko vece ili telo koje ce mu pomagati, ili ne mora? Koje pravilo govori koliko ce trajati mandat? I zbog cega on moze biti prekinut? Da li uopste moze biti prekinut ranije? Sta se desava u slucaju prekida? Sta se desava kada kralju normalno istekne mandat, da li on ostaje i brani svoju krunu? Da li postoji neko ogranicenje na broj neprekidnih mandata, ili to moze biti dozivotno?
Onda, koja ogranicenja, prava, obaveze ima buduca kralj-ica, koja ce biti izabrana od pobednika-ce Igre ? Da li je njen- njegov mandat traje isto koliko i pobednikov? Zanima me koje su sve sankcije u opticaju za krsioce onih pravila koja ne postoje? Kako se tako nesto odredjuje uopste?!?
Elem, kao sto mozete videti postoji odredjeni broj pitanja na koja mora postojati formalan i uokviren odgovor nesto nalik F.A.Q. , da bi bilo sta imalo smisao. Imao bih ja jos tehnickih i logickih pitanja, ali mislim da ste razumeli sta zelim da kazem i ne moram da ih postavljam.
3. Ergone, Mondenkind, Witcher da li je Azor ahai vas drugar van ovog foruma, i da li ste vi ti koji su ga doveli na ovaj forum? I cime mislite da Azor moze da doprinese ovom forumu i na koji nacin, i da li je to ikada i bio cilj, ili je cilj samo bila pobeda u ovoj igrici koja je postala malo ozbiljnija nego sto ste ocekivali? Posto ste Vi ti koji ste mu pruzili bezrezervnu podrsku?
4. Da li je ijednom od ostalih kandidata uopste i bitno da unaprede rad foruma, ili povecaju broj aktivnih posetilaca istog, kako bi to doprinelo boljem druzenju i opstoj dobrobiti svih nas? Posto ne vidim mnogo cinilaca koji govore u korist istih.
5. Da li iko od vas misli da vas Voja i ja lazemo? Da li iko od vas misli da bi ja i on ista lose uradili? Da li iko od vas misli da ne bismo se trudili da uradimo ono sto smo obecali?
6. Prvo sam se ukljucio u ovu Igru iz ciste zabave, i bilo mi je ekstra zabavno. Onda sam odlucio da pokusam da pomognem ovom mestu( forum) koje mi je drago i na koje volim da dolazim. No meni deluje, kao da odredjena grupa ljudi ne zeli da se bilo sta promeni ovde. Makar i na bolje.
7. I da sedma tacka, u duhu Martina i PLIV-a Ovde zelim da kazem, kako nista od ovog ne shvatam licno. Niti zelim nikoga da uvredim. Mozda sam postavio neugodna pitanja, i imao neprijatan ton. Taj ton je bio potreban, kao nadam se, otreznjenje. Ponavljam nisam imao nameru da uvredim ni jednog clana, i moja pitanja i ova cela izjava nema veze sa tim. Vec sa ovim forumom, i svima nama. Posto mi se ne svideo ton, opet ne licno vec kao nekog ko posecuje ovaj forum- znaci korisnika istog, da ce kralj imati "prava" i "vladati" i "dodeljivati" i "oduzimati" . Kako neko uopste moze sebi da da za pravo da krsi neka pravila samog foruma u ime igre, a da ne postavi formalne okvire za samu igru kako niko ne bi bio mozda uvredjen niti ostecen.
Hvala jos jednom, i jedva cekam da procitam odgovore na neka od mojih pitanja
Pozdrav,
Zevs
1. Neprihvatljivo mi je da osoba koja ce biti jedini nadzorni organ i administrator izbora- igre prestola otvoreno podrzava i lobira za dva kandidata. Clan je jedne od kuce koja se kandidovala.
2. Za jednu igru bez pravila, ova igra vec ima nekoliko pravila. I pod ovom tackom cu govoriti o njima, i o nemanju ili imanju istih. Samo ne razumem odbijanje njihovog formalnog okvira. Jedno od pravila je na primer zabrana stvaranja laznih naloga i uticanje na izbore putem njih. Za to ide cak i zabrana bana. Jos jedno pravilo bi trebalo da bude kolicina bodova koja svaka kuca MORA da da. Receno je da je to 3, 2 i 1 bod, pa me zanima koje pravilo to naredjuje kucama i kandidatima. Ja mislim da bi bilo veoma pametno imati neka odredjena pravila. Ne zato sto ja volim da postavljam uslove i pravila drugima, vec zato sto bi sama igra imala smisao. Sta ako na primer jedna kuca odluci da ne dodeli bodove? Zar ne bi trebali da imamo pravilo za to? Ili ako kuca dodeli samo 1 bod, a 2 i 3 boda ostavi nedodeljena, i itd? Takodje jedno od pravila bi trebalo da budu moci buduceg kralja. Ako kazete da ne postoje ogranicenja kralja, sve gubi smisao. Ako kazete da on moze da radi sta zeli i da dodeljuje i oduzima "posede" i "titule" to je debilno. Jer cak i u imaginarnom Martinovom svetu za to postoje pravila. Sam izborni proces bi trebao da ima jos brdo pravila, da bi mogao tako da se nazove. Na primer koje pravilo odredjuje postupak u slucaju istog bodovnog rezultata dva kandidata? Koje odredjuje ako tri ili cetiri ili svih pet kandidata imaju isti bodovni skor?
Sta ako ni jedan kandidat ne predje 51% bodova? Sta ako tri predju?
Sta ako se pojavi visak bodova kod svih kandidata? Sta ako se pojavi manjak bodova kod svih, a sta ako se pojavi samo kod nekih?
Da li buduci kralj mora da sastavi neko vece ili telo koje ce mu pomagati, ili ne mora? Koje pravilo govori koliko ce trajati mandat? I zbog cega on moze biti prekinut? Da li uopste moze biti prekinut ranije? Sta se desava u slucaju prekida? Sta se desava kada kralju normalno istekne mandat, da li on ostaje i brani svoju krunu? Da li postoji neko ogranicenje na broj neprekidnih mandata, ili to moze biti dozivotno?
Onda, koja ogranicenja, prava, obaveze ima buduca kralj-ica, koja ce biti izabrana od pobednika-ce Igre ? Da li je njen- njegov mandat traje isto koliko i pobednikov? Zanima me koje su sve sankcije u opticaju za krsioce onih pravila koja ne postoje? Kako se tako nesto odredjuje uopste?!?
Elem, kao sto mozete videti postoji odredjeni broj pitanja na koja mora postojati formalan i uokviren odgovor nesto nalik F.A.Q. , da bi bilo sta imalo smisao. Imao bih ja jos tehnickih i logickih pitanja, ali mislim da ste razumeli sta zelim da kazem i ne moram da ih postavljam.
3. Ergone, Mondenkind, Witcher da li je Azor ahai vas drugar van ovog foruma, i da li ste vi ti koji su ga doveli na ovaj forum? I cime mislite da Azor moze da doprinese ovom forumu i na koji nacin, i da li je to ikada i bio cilj, ili je cilj samo bila pobeda u ovoj igrici koja je postala malo ozbiljnija nego sto ste ocekivali? Posto ste Vi ti koji ste mu pruzili bezrezervnu podrsku?
4. Da li je ijednom od ostalih kandidata uopste i bitno da unaprede rad foruma, ili povecaju broj aktivnih posetilaca istog, kako bi to doprinelo boljem druzenju i opstoj dobrobiti svih nas? Posto ne vidim mnogo cinilaca koji govore u korist istih.
5. Da li iko od vas misli da vas Voja i ja lazemo? Da li iko od vas misli da bi ja i on ista lose uradili? Da li iko od vas misli da ne bismo se trudili da uradimo ono sto smo obecali?
6. Prvo sam se ukljucio u ovu Igru iz ciste zabave, i bilo mi je ekstra zabavno. Onda sam odlucio da pokusam da pomognem ovom mestu( forum) koje mi je drago i na koje volim da dolazim. No meni deluje, kao da odredjena grupa ljudi ne zeli da se bilo sta promeni ovde. Makar i na bolje.
7. I da sedma tacka, u duhu Martina i PLIV-a Ovde zelim da kazem, kako nista od ovog ne shvatam licno. Niti zelim nikoga da uvredim. Mozda sam postavio neugodna pitanja, i imao neprijatan ton. Taj ton je bio potreban, kao nadam se, otreznjenje. Ponavljam nisam imao nameru da uvredim ni jednog clana, i moja pitanja i ova cela izjava nema veze sa tim. Vec sa ovim forumom, i svima nama. Posto mi se ne svideo ton, opet ne licno vec kao nekog ko posecuje ovaj forum- znaci korisnika istog, da ce kralj imati "prava" i "vladati" i "dodeljivati" i "oduzimati" . Kako neko uopste moze sebi da da za pravo da krsi neka pravila samog foruma u ime igre, a da ne postavi formalne okvire za samu igru kako niko ne bi bio mozda uvredjen niti ostecen.
Hvala jos jednom, i jedva cekam da procitam odgovore na neka od mojih pitanja
Pozdrav,
Zevs
To što kaže Zevs
Iako se, zaista nismo dogovarali, potpuno ista pitanja mi padaju na pamet... Malo bi ja samo to diplomatskije rekao, ali možda bolje ovako direktno. In the face
Čekamo odgovore...
Uzdravlje!
Iako se, zaista nismo dogovarali, potpuno ista pitanja mi padaju na pamet... Malo bi ja samo to diplomatskije rekao, ali možda bolje ovako direktno. In the face
Čekamo odgovore...
Uzdravlje!
2. Pazi, lažni nalozi ti nisu dozvoljeni ni van igre, niti na bilo kom forumu te je logično da nećemo kršiti pravila foruma. Dobija se ban za to,da.
Što se tiče glasanja, mislim da ne moraju sve kuće da glasaju, ali nisam siguran.
Što se tiče veća, može i ne mora. Kraljeva vlast je apsolutna ako govorimo o tome ko će dobiti titule, ko će ići na Zid, ko će imati koje posede itd.
Kao što je Witcher lepo rekao (i sad i tokom prošle igre), kralj i kraljica treba da poboljšaju forum i da ga učine zanimljivijem, možda da dovedu nove članove... Još niko nije ispunio te uslove dosad, koliko ja znam.
3. Mislim da mu je Witcher ,,pravi'' drug, ja ga samo ovlaš poznajem sa drugog forumu. Mislim da je isti slučaj i sa Monden.
4. Ne znam. Da sam ja pobedio kojim slučajem verovatno bih pokrenuo neki FRP po cenu mog mentalnog zdravlja i doveo nove članove, ali članove koji će biti aktivni i nisu likovi koji su samo seriju gledali.
5. Pa ovde je cilj zavaravati,zamazivati,praviti iluzije, sve u cilju zabave,šale, a ne neprijateljstva. Zato se i zove ,,Igra prestola'', ne ,,Biranje našeg dragog monarha''.
6. Ako misliš na nas koji smo godinu ili više na ovom forumu, grdno se varaš. Mi hoćemo da ovaj forum bude unapređen i sve to, ali jednostavno treba da liči na ono što je nekada bilo - da nema hiljade članova i da ima neku dušu.
7. Ne mogu se kršiti pravila foruma tokom igre. Nema pravila što se tiče spletkarenja,varanja,pogubljenja (haha, ja pokušao jednom), slanja na Zid,zatvaranja,oduzimanja poseda,podmićivanja...
I za kraj, nemoj ovo preozbiljno shvatiti, jer sam ja to jednom učinio i najebao (mada nisam bio pokretan pretežno time da vladam, ali o tome neki drugi put).
A ako ti se kralj ne svidi, uvek se možete pobuniti.
Što se tiče glasanja, mislim da ne moraju sve kuće da glasaju, ali nisam siguran.
Što se tiče veća, može i ne mora. Kraljeva vlast je apsolutna ako govorimo o tome ko će dobiti titule, ko će ići na Zid, ko će imati koje posede itd.
Kao što je Witcher lepo rekao (i sad i tokom prošle igre), kralj i kraljica treba da poboljšaju forum i da ga učine zanimljivijem, možda da dovedu nove članove... Još niko nije ispunio te uslove dosad, koliko ja znam.
3. Mislim da mu je Witcher ,,pravi'' drug, ja ga samo ovlaš poznajem sa drugog forumu. Mislim da je isti slučaj i sa Monden.
4. Ne znam. Da sam ja pobedio kojim slučajem verovatno bih pokrenuo neki FRP po cenu mog mentalnog zdravlja i doveo nove članove, ali članove koji će biti aktivni i nisu likovi koji su samo seriju gledali.
5. Pa ovde je cilj zavaravati,zamazivati,praviti iluzije, sve u cilju zabave,šale, a ne neprijateljstva. Zato se i zove ,,Igra prestola'', ne ,,Biranje našeg dragog monarha''.
6. Ako misliš na nas koji smo godinu ili više na ovom forumu, grdno se varaš. Mi hoćemo da ovaj forum bude unapređen i sve to, ali jednostavno treba da liči na ono što je nekada bilo - da nema hiljade članova i da ima neku dušu.
7. Ne mogu se kršiti pravila foruma tokom igre. Nema pravila što se tiče spletkarenja,varanja,pogubljenja (haha, ja pokušao jednom), slanja na Zid,zatvaranja,oduzimanja poseda,podmićivanja...
I za kraj, nemoj ovo preozbiljno shvatiti, jer sam ja to jednom učinio i najebao (mada nisam bio pokretan pretežno time da vladam, ali o tome neki drugi put).
A ako ti se kralj ne svidi, uvek se možete pobuniti.
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
@Voja Pa znas da sam ja uglavnom takav, da to kazem tako In the face
@Ergon Eto vidis, sad se sve to lepo uokviri, zajedno sa jos xxx drugih pravila i procesa i onda lepo mozemo da imamo normalnu igru I kao sto rekoh, nista od ovog nisam shvatio licno!
@Ergon Eto vidis, sad se sve to lepo uokviri, zajedno sa jos xxx drugih pravila i procesa i onda lepo mozemo da imamo normalnu igru I kao sto rekoh, nista od ovog nisam shvatio licno!
@Zevs - Nisam ni ja tvoje, imaš prava da pitaš.
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
@Ergon Da, znam Nego ko mi bre i zasto dade minus? Nije valjda da sam nekog uvredio?
Sve sto Ergon rece gore po stavkama tacno je. Sve je ovo zezanje i kvalitetno provedeno vreme
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Strana 15 od 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Strana 15 od 22
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu