Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+18
Nikolinho
Mondenkind
CRNIJASTREB
Prince of Ravens
Зимоврел
Princ Regar
Witcher
Brajan Bearion
Struki
Lord M.
HBK_Bojan
Nim
Edard Stark
Zevs86
Assassin
VojaLu
Areal
LunarFang
22 posters
Strana 26 od 40
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Spam Tema....
Pa ne baš, ali dosta toga je istinitoЗимоврел ::@LunarFang
Водолија је ваздушни знак, њихове главне одлике су независност и креативност, могу бити склони једној грани уметности (писање, сликање, музика) или науци. Веома воле будућност, не живе у прошлости, допадају им се футуристичке серије, филмови, пројекти везани за сутрашњицу. Њима влада Уран, планета окренута будућности. Воле најновија технолошка достигнућа, често користе интернет, воле дискусије о телефонима, аутомобилима...
Веома су добре особе, и велики алтруисти, готово хуманитарци, увек спремни да помогну и познатим и непознатим људима. Погађа их неправда у друштву и увек се заузимају за слабе и потлачене. Воле да причају, веома су комуникативни. Природни су и харизматични, често су вође у
групици људи са којима се друже. Имају пуно „ортака“ али мало правих пријатеља. Веома су друштвени и имају високу социјалну интелигенцију; пријатељи су им често битнији од емотивних партнера, нарочито у поодмаклој вези па може доћи до неспоразума. Партнер им мора оставити доста простора за индивидуалност и креативност, цене личну слободу изнад свега. Привлаче их необичне и интелигентне особе и нису површни. Не заљубљују се на први поглед, код њих се веза најчешће рађа из дугог пријатељства. Често се необично облаче.
op op opet ovde
Gost- Gost
@Trenjica: Op op? A vise nije unf unf?
Pa, u sustini, ima par omaski: ne iinteresuju me aiutomobili toliko, i, kao sto Gandalf rece: "Gospodarstva ne trazim!", pa vodjenje prepustm drugima. Ja idem svojim putem...
Pa, u sustini, ima par omaski: ne iinteresuju me aiutomobili toliko, i, kao sto Gandalf rece: "Gospodarstva ne trazim!", pa vodjenje prepustm drugima. Ja idem svojim putem...
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
a kako to verujete u horoskop(e), a i naucno je dokazano koliko je to sujeverno + netacno? pa ti horoskopi se rade po starom broju planeta u suncevom sistemu, kojih vise nije isti broj - setimo se samo Plutona koji vise nije planeta, mada ima jos primera i objasnjenja kako i zasto.
takodje, kako neko moze da veruje da KAMENJE & PRASINA mogu da kazu ko je kakva osoba i jos da mu odrede put??? meni je to presmesno. a opet ljudima je tesko da veruju u Boga, ali ce mnogo lakse da veruju u vanzemaljce, horoskope, itd?
takodje, kako neko moze da veruje da KAMENJE & PRASINA mogu da kazu ko je kakva osoba i jos da mu odrede put??? meni je to presmesno. a opet ljudima je tesko da veruju u Boga, ali ce mnogo lakse da veruju u vanzemaljce, horoskope, itd?
Nikolinho- Broj poruka : 486
Raspoloženje : Tako-tako
Reputacija : 24
Datum upisa : 19.02.2011
Ko kaze da verujemo?
@Nikolinho druze tebi je mesto u temi Religija, da zasto ne Svaka druga ti je u vezi boga, i itd
I ko je rekao da verujemo, mene licno to zabavlja, i samo to.
I ko je rekao da verujemo, mene licno to zabavlja, i samo to.
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
ZAbavna besmislica, i ja kazem
Hoćeš li meni da uradiš? Ja sam radila u World of wisdom nešto, ali bolje je kada ti neko ‚‚pročita".
PS: dosta si mi pogodila, hvala. ^^
PS: dosta si mi pogodila, hvala. ^^
Mondenkind- Broj poruka : 1622
Raspoloženje : .....
Reputacija : 64
Datum upisa : 30.05.2011
Malo humora nikad nije na odmet, plemenita gospo
Зимоврел могу ја, могу ја?! Рибе. Баш ме занима да л је овде још неко рођен 29. 02.?
Вештица- Broj poruka : 1861
Raspoloženje : сетна...
Reputacija : 300
Datum upisa : 22.09.2012
@Tresnja: Zar sam pogresio? Nemoguce!
Jao koliko nas je veceras Cim je Zim pomenula da ume da radi natalne karte, svi pohrlili! Hteo sam i ja da pitam, ali bolje ne
Jao koliko nas je veceras Cim je Zim pomenula da ume da radi natalne karte, svi pohrlili! Hteo sam i ja da pitam, ali bolje ne
@Mondenkind, мислиш на наталну карту? Може, наравно...
@cvetkovicdaca, може, сад ћу да откуцам па ћу окачити...
@cvetkovicdaca, може, сад ћу да откуцам па ћу окачити...
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
E samo da utvrdim datum rođenja. Ovo mi je stoti put da se to pitam...-.-
Mondenkind- Broj poruka : 1622
Raspoloženje : .....
Reputacija : 64
Datum upisa : 30.05.2011
@Mondenkind Треба ми и сат и минут и место рођења...
@cvetkovicdaca, може, сад ћу да откуцам па ћу окачити...[/quote]
!gracias
!gracias
Вештица- Broj poruka : 1861
Raspoloženje : сетна...
Reputacija : 300
Datum upisa : 22.09.2012
E sad kad malo bolje razmislim, apropo potrebe za casom i minutom rodjenje: ja bre nemam pojma u koliko sam sati rodjen, a niko se toga, pa ni keva, ne seca!
@cvetkovic daca:
Женске Рибе имају благ, мек темперамент, веома су романтичне, нежне и саосећајне особе. Њиховим умом влада подсвесно, ирационално и емотивно. Физички су веома привлачне, шармантне, смерне и женствене и имају то „нешто“ што их раздваја од осталих припадника истог пола (као на пример Елизабет Тејлор или Снежана Савић). Понекад су стидљиве и резервисане и немају самопоуздања. Обично имају крупне очи. Лако се разнеже или расплачу. У вези су такође осетљиве и мора им се прилазити стрпљиво и постепено, полако се везују. Не допада им се наметљивост, агресивност и вулгарност. Мана им је што су понекад прилично сумњичаве и неповерљиве.
Не говоре много, више се ослањају на невербалну комуникацију, своје емоције одражавају кроз симболе, покрете, поезију, музику или друге видове уметности. Такође су интуитивне и лако наслућују туђе ставове, мишљења и емоције... Тешко их је слагати, умеју да прозру друге људе. Веома су добре особе и спремне да помогну, до те мере да тешко кажу „не“, па их други људи често искоришћавају. Суптилне су и избегавају директне сукобе и расправе. Када их неко повреди у стварном свету углавном се дистанцирају од свега и повуку се у себе, и у свој свет фантазије, бежећи од реалности.
Воле романтичну поезију и духовну музику, а од боја им се допадају нијансе плаве, зелене, и љубичасте... Допадају им се вечере под светлошћу свећа, воле плес, и филмске заплете у чијој се радњи могу изгубити, балет, опера, позориште, књижевне вечери... Обожавају воду и пливање.
Одушевљава их мода и куповина, воле да испробавају одећу до бесвести.
Женске Рибе имају благ, мек темперамент, веома су романтичне, нежне и саосећајне особе. Њиховим умом влада подсвесно, ирационално и емотивно. Физички су веома привлачне, шармантне, смерне и женствене и имају то „нешто“ што их раздваја од осталих припадника истог пола (као на пример Елизабет Тејлор или Снежана Савић). Понекад су стидљиве и резервисане и немају самопоуздања. Обично имају крупне очи. Лако се разнеже или расплачу. У вези су такође осетљиве и мора им се прилазити стрпљиво и постепено, полако се везују. Не допада им се наметљивост, агресивност и вулгарност. Мана им је што су понекад прилично сумњичаве и неповерљиве.
Не говоре много, више се ослањају на невербалну комуникацију, своје емоције одражавају кроз симболе, покрете, поезију, музику или друге видове уметности. Такође су интуитивне и лако наслућују туђе ставове, мишљења и емоције... Тешко их је слагати, умеју да прозру друге људе. Веома су добре особе и спремне да помогну, до те мере да тешко кажу „не“, па их други људи често искоришћавају. Суптилне су и избегавају директне сукобе и расправе. Када их неко повреди у стварном свету углавном се дистанцирају од свега и повуку се у себе, и у свој свет фантазије, бежећи од реалности.
Воле романтичну поезију и духовну музику, а од боја им се допадају нијансе плаве, зелене, и љубичасте... Допадају им се вечере под светлошћу свећа, воле плес, и филмске заплете у чијој се радњи могу изгубити, балет, опера, позориште, књижевне вечери... Обожавају воду и пливање.
Одушевљава их мода и куповина, воле да испробавају одећу до бесвести.
Kazem ja da je moja tetka (inace u znaku riba) nevidjena likusa
Oprostite na bezazlenoj sali
Oprostite na bezazlenoj sali
@Zim imas dva doktorata, kuvas, pravis natalne karte, pises i citas ef... imam dva pitanja
1. jesi li ti vanzemaljac?
2. ima li nesto sto ne znas da radis?
1. jesi li ti vanzemaljac?
2. ima li nesto sto ne znas da radis?
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
@Lord M. Не знам да кувам! Ама баш никако. Тек учим да правим наталне карте јер ми се свиђа астрологија.
Епску фантастику на форуму читамо сви а не само ја (и многи су прочитали више књига од мене) а и то што пишем је тренутно само имитација туђег рада....
Епску фантастику на форуму читамо сви а не само ја (и многи су прочитали више књига од мене) а и то што пишем је тренутно само имитација туђег рада....
ma uzimajuci u obzir kakve su zanimacije vecini djevojaka danas, ti si wonderkind. tesko je sresti djevojku slicnu tebi u stvarnom zivotu (forume tu ne racunam)Зимоврел ::@Lord M. Не знам да кувам! Ама баш никако. Тек учим да правим наталне карте јер ми се свиђа астрологија.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Хвала на комплименту.
Видите ове сличице!
(Брен )
Видите ове сличице!
(Брен )