Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 9 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 9 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Anime svih vrsta xD
+48
Чери
Lord Nephylim
Nocnoi_Dozor
Witcher
азор ахаи
Assassin
KrleTuđin
Ashaman
Narcisa Black
Brat Crni
JohnnyLee
SKF10
Oberin Martel
Syrio Forel
Dimeks
AbsintVila
Kian The Nephilim
Nocturnal
Esme Weatherwax
Petyr Baelish
Uno Nomesta
Vazarius
Rand al'Tor
Arwen
Beldin
Ket sa kanala
Marksmann
Areal
Вештица
Зимоврел
Zevs86
CRNIJASTREB
Corto Maltese
Gospodar ostrice
Prince of Ravens
Ergon Lar Tund
♦Black♦Betty♦
LunarFang
Catherine
Althinne
pinki
Lateralus
bookman
Lorkind
Vierna
Struki
Fat Rat
Lothesse
52 posters
Strana 33 od 36
Strana 33 od 36 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36
Re: Anime svih vrsta xD
Hvala Krle. Samo da završim sa Claymore. Postaje sve bolji i bolji kako odmiče.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Nema na čemu, nisam odgledao dalje od prve epizode tako da ne znam da li ima mnogo scena borbi, pa ti vidi ako ti odgovara.
Da mi je neko pričao da će mi anime o samohranom ocu koji se trudi da svojoj ćerkici spremi što bolje jelo držati pažnju....
Najveći suspense epizode je da li će im neko jelo propasti ili ne. I fenomenalno je. Za gurmane odlično.
Da mi je neko pričao da će mi anime o samohranom ocu koji se trudi da svojoj ćerkici spremi što bolje jelo držati pažnju....
Najveći suspense epizode je da li će im neko jelo propasti ili ne. I fenomenalno je. Za gurmane odlično.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Nocnoi_Dozor :: Doduše, sad sam upoznao Terrezu tužnog osmeha tako da ću videti šta će dalje biti.
- Spojler:
- Scene sa njom su najtuznije ali kakav je ona badass lik, najbolja transformacija A kad se okrene protiv svih i izabere ljubav... pih
Чери- Broj poruka : 448
Raspoloženje : svi putevi vode ka jednom...
Reputacija : 95
Datum upisa : 09.02.2017
Чери ::Claymore je hardcore, priznajem da mi je bilo tesko da gledam neke scene Ali je odlican, a tek muzika od koje mi se dizala kosa na glavi...
Inace ja sam skroz zakasala sa novim anime serijalima, nista nisam stigla da zavrsim, niti da pocnem.
Што више напредујем кроз Claymore све горе Што јужније то тужније xD But I shall persevere!
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Iskreno
- Spojler:
- nisam očekivao da će Kler poljubiti Rakija.
Napokon završih Erased. Dobar kraj, mada moglo je to i bolje, da ne bude onako konfuzno, ali dobro.
Uspeo sam da odgledam par epizoda koje su izašle Interview with Monster Girls
Sav je kawaii, ali ispod površine se kriju jako dobre poruke o segregaciji i rasnoj netrpeljivosti i tako to...
I počeo sam da gledam Fuuka
Ali mi je interesovanje posle druge epizode naglo opalo. Meh... možda se navrati.
Kad ćeš više
Uspeo sam da odgledam par epizoda koje su izašle Interview with Monster Girls
Sav je kawaii, ali ispod površine se kriju jako dobre poruke o segregaciji i rasnoj netrpeljivosti i tako to...
I počeo sam da gledam Fuuka
Ali mi je interesovanje posle druge epizode naglo opalo. Meh... možda se navrati.
Kad ćeš više
Ni meni se to nije dopalo Ali dobro, to je samo sitnica Mangu nisam citala, mnogo toga su izbacili, mozda tamo izgleda "prirodnije".Nocnoi_Dozor ::Iskreno. Ali mi je ipak ok. Nadam se da ću ga završiti uskoro.
- Spojler:
nisam očekivao da će Kler poljubiti Rakija.
U smislu da ne valja ili da je previse gore? cccЗимоврел ::
Што више напредујем кроз Claymore све горе Што јужније то тужније xD But I shall persevere!
5 Centimeters Per Second
Iako se Šinkai Makoto protivi "nametnutom mu" zvanju "Novi Mijazaki", posle dva odgledana njegova filma, od kojih je jedan i (sa dobrim razlogom) naširoko hvaljeni Kimi no Na wa (Your Name), anime film koji je meni vratio želju da uopšte i gledam ponovo anime, sada razumem zašto su mu ljudi dali tu (vrlo opterećujuću) titulu.
Da se razumemo - što se priče i emocija koje proizilaze gledanjem njegovih filmova - Makoto nije novi Mijazaki. Ima tu dosta mesta za poboljšanje, uključujući i za, zaista prelepi i skoro perfektni anime, Tvoje Ime. Ali Mijazakijevim filmovima ovaj nije ni prići.
Što se svega ostalog tiče, režije, slike, palete boja, inovacija u animacijama, i još u nekim stvarima, ne samo da se može porediti sa Mijazakijem, već ga i nadmašuje.
Odgledaću i ostale njegove filmove, ali prvo Steins;Gate, koji mi je slučajno naleteo u predlozima. Odavno mi je preporučen, pa taman sad dok imam volje.
Iako se Šinkai Makoto protivi "nametnutom mu" zvanju "Novi Mijazaki", posle dva odgledana njegova filma, od kojih je jedan i (sa dobrim razlogom) naširoko hvaljeni Kimi no Na wa (Your Name), anime film koji je meni vratio želju da uopšte i gledam ponovo anime, sada razumem zašto su mu ljudi dali tu (vrlo opterećujuću) titulu.
Da se razumemo - što se priče i emocija koje proizilaze gledanjem njegovih filmova - Makoto nije novi Mijazaki. Ima tu dosta mesta za poboljšanje, uključujući i za, zaista prelepi i skoro perfektni anime, Tvoje Ime. Ali Mijazakijevim filmovima ovaj nije ni prići.
Što se svega ostalog tiče, režije, slike, palete boja, inovacija u animacijama, i još u nekim stvarima, ne samo da se može porediti sa Mijazakijem, već ga i nadmašuje.
Odgledaću i ostale njegove filmove, ali prvo Steins;Gate, koji mi je slučajno naleteo u predlozima. Odavno mi je preporučen, pa taman sad dok imam volje.
Završih Claymore. Šta znam dobar početak, loš završetak. Drugarica koja je manga freak mi je rekla da je manga puno bolja i da je anime dosta izmenjen. Tako da ću prtočitati mangu kad budem imao vremena.
Ja mangu nisam čitao, a i anime mislim da sam samo par epizoda i odgledao, tako da nemam pojma. Šta ćeš sledeće da gledaš?
Inače, završio sam svih 6 filmova koje je odradio Šinkai Makoto i ne, definitivno nije "novi Mijazaki". Odličan je i definitvno unosi novine i svežinu u režiji i slici anime filmova (samim detaljima, pogotovo enterijera, gde sam oduševljen kako čovek radi), međutim karakterizacija ume često da zakaže, pa i sasvim originalna priča ne može da poboljša utisak. Ali svakako jedva čekam bilo kakav njegov sledeći projekat.
Trenutno se raspadam uz Orange
Hanazava Kana mi je definitivno postala omiljeni glas animea, obzirom da sam je slušao u dva gorepomenuta filma, pa Steins;Gate-u, Psycho-Pass-u... Milina.
Inače, završio sam svih 6 filmova koje je odradio Šinkai Makoto i ne, definitivno nije "novi Mijazaki". Odličan je i definitvno unosi novine i svežinu u režiji i slici anime filmova (samim detaljima, pogotovo enterijera, gde sam oduševljen kako čovek radi), međutim karakterizacija ume često da zakaže, pa i sasvim originalna priča ne može da poboljša utisak. Ali svakako jedva čekam bilo kakav njegov sledeći projekat.
Trenutno se raspadam uz Orange
Hanazava Kana mi je definitivno postala omiljeni glas animea, obzirom da sam je slušao u dva gorepomenuta filma, pa Steins;Gate-u, Psycho-Pass-u... Milina.
Krle, dvoumim se da li da gledam Ergo Proxy ili Basilisk? Za BAsilisk znam da je sa nindžama, a ovo prvo mi deluje poput Ghost in the shell. Pa sad šta prvo gledati.
fufu
Elem, ne mogu da smislim Youjo Senki, nemam razumevanja za kvazi decu koja su glavni likovi a ujedno i najmocniji. Kuzu no Honkai mi je imao potencijala ali sam uzela mangu da citam i videla da je kao sapunica - bukvalno se ne zna ko koga hebe i koliko. Ova anime season je....
Elem, ne mogu da smislim Youjo Senki, nemam razumevanja za kvazi decu koja su glavni likovi a ujedno i najmocniji. Kuzu no Honkai mi je imao potencijala ali sam uzela mangu da citam i videla da je kao sapunica - bukvalno se ne zna ko koga hebe i koliko. Ova anime season je....
Noćni, Ergo Proxy je više poput Psycho Pass-a, ako se dobro sećam.
Završio sam Orange. Super je, kraj je malo antiklimatičan, ali svakako odličan anime.
I završio sam (ono što je izašlo) March Comes In Like A Lion. 17 epizoda i fuck me ako znam šta znači naslov
Ali je anime fantastičan. Jedva čekam i live action da izađe.
Sada pratim ReLIFE
Za sada dobar. Vidim da i on dobija live action verziju.
Sve u svemu, loša zimska sezona animea. Što je odlično pošto sada mogu da uhvatim korak.
Završio sam Orange. Super je, kraj je malo antiklimatičan, ali svakako odličan anime.
I završio sam (ono što je izašlo) March Comes In Like A Lion. 17 epizoda i fuck me ako znam šta znači naslov
Ali je anime fantastičan. Jedva čekam i live action da izađe.
Sada pratim ReLIFE
Za sada dobar. Vidim da i on dobija live action verziju.
Sve u svemu, loša zimska sezona animea. Što je odlično pošto sada mogu da uhvatim korak.
I tako sam se naterala da najzad napravim cistku na listi :/ Proteklih par meseci su bas bili dosadni, bilo je vise drugih sezona nego novih, osvezavajucih serija. Poslednji put kada sam uzivala u ongoing animeu je bilo proslog proleca kada su emitovali Kabaneri of the Iron Fortres, Kiznaiver i Bungou Stray Dogs. Sada trenutno hvale Yuri on the Ice ali mi se ne gleda BL fanservice i ako obozavam umetnicko klizanje.
Vise uopste ne mogu da pratim: harem (bilo koje vrste), ecchi fanservice, decu, lez slice of life, sisate, sarenokose, itd. Gledam statistike na MAL-u i po sezoni nema vise od dva tri animea sa ocenom preko 8 sto je veoma veoma lose.A i ne secam se kada sam poslednji put droppovala toliko mnogo animea. Nista mi ne drzi paznju i nista nije originalno i sve je bezveze.
Attack on Titan druga sezona izlazi na prolece, ne gleda mi se i ne interesuje me nesto. Pored njega nema ama bas nista zanimljivo da izlazi na prolece ili leto Bitno da izlazi Baruto, nova generacija Naruto shitty sage Give me a break!
Vise uopste ne mogu da pratim: harem (bilo koje vrste), ecchi fanservice, decu, lez slice of life, sisate, sarenokose, itd. Gledam statistike na MAL-u i po sezoni nema vise od dva tri animea sa ocenom preko 8 sto je veoma veoma lose.A i ne secam se kada sam poslednji put droppovala toliko mnogo animea. Nista mi ne drzi paznju i nista nije originalno i sve je bezveze.
Attack on Titan druga sezona izlazi na prolece, ne gleda mi se i ne interesuje me nesto. Pored njega nema ama bas nista zanimljivo da izlazi na prolece ili leto Bitno da izlazi Baruto, nova generacija Naruto shitty sage Give me a break!
Arslan Senki ain't none of the above.
Počeo sam da gledam Usagi Drop
Deluje poput Pursuit of Happiness ili kako se već zove onaj film sa Vilom Smitom.
I već neko vreme hoću da proverim kakvi su 91 Days
Kao i Bungou Stray Dogs
Najviše zbog Mijano Mamorua (Jagami Lajt iz Death Note-a)
Počeo sam da gledam Usagi Drop
Deluje poput Pursuit of Happiness ili kako se već zove onaj film sa Vilom Smitom.
I već neko vreme hoću da proverim kakvi su 91 Days
Kao i Bungou Stray Dogs
Najviše zbog Mijano Mamorua (Jagami Lajt iz Death Note-a)
Ahhh dodajem jos jednu stvar na listu stvari koje ne podnosim u anime, a to su... lolicons Nema nista odvratnije od anime curica cije su sise dvaput vece od glave... Naravno odmah s tim je povezan i incest i brother/sister complex. Ali sigh, svaka sezona ih ima, droppovala sam 3-4 animea zbog toga.
Scum's Wish
Scum's Wish
Skinuh Ergo proxy. Basilisk zapeo na 15% pa je red ovo da overim.
Noćni, mislim da ćeš na kraju biti zahvalan lenjim siderima. Ergo Proxy je odličan.
A, što ne gledaš online? Ako te ništa ne sprečava, evo ti par solidnih sajtova za to
http://ww1.gogoanime.io/
http://www.ryuanime.me/
Završih i Usagi Drop - fenomenalan.
91Days i čitava ta Godfather postava mi je kao i sama Godfather "Leave the gun, take the cannoli." trilogija - smrtno dosadna.
Anime je odličan. Samo je za neke druge ljude, valjda.
Bungou Stray Dogs, zasad solidan. Ali je problem što sam trenutno u raspoloženju za slice of life tip animea, pa ga neću skoro završiti.
A, što ne gledaš online? Ako te ništa ne sprečava, evo ti par solidnih sajtova za to
Završih i Usagi Drop - fenomenalan.
91Days i čitava ta Godfather postava mi je kao i sama Godfather "Leave the gun, take the cannoli." trilogija - smrtno dosadna.
Anime je odličan. Samo je za neke druge ljude, valjda.
Bungou Stray Dogs, zasad solidan. Ali je problem što sam trenutno u raspoloženju za slice of life tip animea, pa ga neću skoro završiti.
Fuuka je postala mnogo dosadna, tako da ću to prestati da pratim.
Sa druge strane Saga of Tanya the Evil me sve više oduševljava.
Počeo sam da pratim još i Amanchu!
Videh skuba dajving i meni bi dovoljno. I za sada je odlično. Opuštajuće.
Gledam sada i Fune wo Amu
Anime o ljudima koji rade u izdavačkoj kući i prave rečnike. Raj.
I Yuri on Ice
Anime koji je Gay as fuck! Gay kao pederast i gay kao srećan, odnosno zabavan. Animacija je jako dobra. Ma, sve je odlično.
Sa druge strane Saga of Tanya the Evil me sve više oduševljava.
Počeo sam da pratim još i Amanchu!
Videh skuba dajving i meni bi dovoljno. I za sada je odlično. Opuštajuće.
Gledam sada i Fune wo Amu
Anime o ljudima koji rade u izdavačkoj kući i prave rečnike. Raj.
I Yuri on Ice
Anime koji je Gay as fuck! Gay kao pederast i gay kao srećan, odnosno zabavan. Animacija je jako dobra. Ma, sve je odlično.
Fune wo Amu je fantastičan anime. Yuri on Ice (kol'ko li se ljudi za*ebalo zbog ovog naslova? ) je isto odličan.
Odgledao sam prvu epizodu Chain Chronicle....
Epska fantastika na japanski način. Zapravo rađen po nekoj igrici, šta li već, ali deluje... interesantno...
Odgledao sam prvu epizodu Chain Chronicle....
Epska fantastika na japanski način. Zapravo rađen po nekoj igrici, šta li već, ali deluje... interesantno...
the ship of feels is ready to sail away!
Ja sam totalno zaboravio da ovo izlazi sad u aprilu
Šteta što će verovatno biti u senci druge sezone Attack on Titan-a, a realno Shingeki no Bahamut je 100x > Shingeki no Kyojin.
Šteta što će verovatno biti u senci druge sezone Attack on Titan-a, a realno Shingeki no Bahamut je 100x > Shingeki no Kyojin.
Navika Krle. Navika da sikdam sa torenata, ali ću overiti i sajtove koje si označio.KrleTuđin ::Noćni, mislim da ćeš na kraju biti zahvalan lenjim siderima. Ergo Proxy je odličan.
Znaš kako kažu: svaka navika... Štede ti vreme, dobri su i pregledni i većina ima HD snimke od barem 720p. Obavezno proveri.
Strana 33 od 36 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36
Strana 33 od 36
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu