Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 14 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 14 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+15
Prince of Ravens
Mondenkind
Ergon Lar Tund
Starfell
Witcher
Struki
Garlan Tyrell
Nim
Zevs86
Areal
LunarFang
lady_elanor
Assassin
VojaLu
Princ Regar
19 posters
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Spam Tema....
http://bubug.deviantart.com/art/The-Lannister-Family-321877956
Lannisteri kao porodica Adams,sjajno.
Vojo,da znaš da je Grrm govorio da postoji neka veza između Tuđina i Djece...
Lannisteri kao porodica Adams,sjajno.
Vojo,da znaš da je Grrm govorio da postoji neka veza između Tuđina i Djece...
Starfell- Broj poruka : 861
Raspoloženje : a la stark
Reputacija : 50
Datum upisa : 31.03.2012
Ko je osoba sa lobanjom? Tivin ubija
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
E nisam znao.... ima tu nešto, došao sam ja na pola puta u onom mom članku sa snovima...ali nemam još čvrste dokaze...
Zvezdana, dobar poster
Inače danas sam te malo ogovarao
Zvezdana, dobar poster
Inače danas sam te malo ogovarao
Nim ::Ko je osoba sa lobanjom? Tivin ubija
Čini mise Quburn a iza je Planina tj. kako beše Strong sad se zove, tako mi izgleda
Kiburn,a u pozadini je Snažni Robert.
Pa nije ogovaranje ako kažeš da jesi
Pa nije ogovaranje ako kažeš da jesi
Pa zato i kažem, da ne ispadne ogovaranje
Mnogo si naljutila si Zevsa pa sam mu rekao da si još mlada i da reaguješ na prvu loptu, i da si malo drčna tj. drčna Crnogorka ... doduše rekao sam i da mi je to simpatično
Mnogo si naljutila si Zevsa pa sam mu rekao da si još mlada i da reaguješ na prvu loptu, i da si malo drčna tj. drčna Crnogorka ... doduše rekao sam i da mi je to simpatično
Ma,pusti tu priču,molim te,koga briga..
Dobro ja samo da se javim da sam kriv ...
A i ne volim da budem ovde ako ima posvadjanih... tako da ako hoćeš izvini se Zevsu on će rado prihvatiti izvinjenje, pa posle ne morate da komunicirate što se mene tiče ja sam svoju pomiriteljsku dužnost obavio
A i ne volim da budem ovde ako ima posvadjanih... tako da ako hoćeš izvini se Zevsu on će rado prihvatiti izvinjenje, pa posle ne morate da komunicirate što se mene tiče ja sam svoju pomiriteljsku dužnost obavio
Uuuu, nisku loptu si bacio Vojo.
Nadajmo se da ce je Star prihvatiti.
Nadajmo se da ce je Star prihvatiti.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Dragi Vojo,
još ovaj odg i zatvaram ovu temu
Malo mi je neozbiljan tvoj predlog. Ne možeš da se pozivaš na zrelost i godine sa svoje strane,a da u isti mah se baviš predrasudama u vezi sa godinama i porijeklom,moj karakter (stečena osobina) nema veze sa cg i mojim godinama. Ja sam takav čovjek. A i ružno je što nastavljate priču na konto toga što sam ženskog pola,pa sam eto drčna. Da sam muško,vjerovatno bi bio u ćošku. Ali,tako je kako je. I hormoni,ne zaboravimo njih!
Što se tiče incidenta,naručio je jelo i ono mu je bilo servirano. Šta je bilo,ne sviđa mu se ukus? I am just a waiter,lads Nije da sam ja izmislila ono što valja i što je moralno. Da li me to čini boljom osobom? Nadam se,jer želim da budem pristojan čovjek. Da li to njega,ili bolje rečeno vaš dvojicu,jer se slažete,čini gorim osobama? Može biti. Ali rješenje je vrlo jednostavno,ne moraš da se mjeriš sa mnom. Ima i ljudi koji su gori od vas,i u poređenju sa njima vi ste bogovi. Samo ih treba naći. Sa ženama je isto tako,il' si boginja il' nisi.
Zar čovjek tvojih godina ne treba da bude malo pametniji? Ipak si ti učitelj mladim ljudima,i ako ne možeš da shvatiš poziciju sa koje sam ja djelovala,onda ne nešto ne valja. O kakvom to izvinjenju govoriš? Za to je potrebno da je meni žao zbog svega ali meni nije. Ja stojim iza onoga što sam kazala,to je rečeno,i tu povlačenja nema. Ako gospodin,koji to nije,želi popularnost,uvijek može da se mijenja. Na kraju krajeva,njemu moje mišljenje ne znaci ništa,te samim tim ne može ni jedno izvini da popravi stvar. A kad bi smo se svi izvinjavali pro forma,to bi bilo samo da se nahrani ego. A hraniti ego ne valja,Vojo od mnogo ljeta,to bi morao da znaš.
Malo mi je neozbiljan tvoj predlog. Ne možeš da se pozivaš na zrelost i godine sa svoje strane,a da u isti mah se baviš predrasudama u vezi sa godinama i porijeklom,moj karakter (stečena osobina) nema veze sa cg i mojim godinama. Ja sam takav čovjek. A i ružno je što nastavljate priču na konto toga što sam ženskog pola,pa sam eto drčna. Da sam muško,vjerovatno bi bio u ćošku. Ali,tako je kako je. I hormoni,ne zaboravimo njih!
Što se tiče incidenta,naručio je jelo i ono mu je bilo servirano. Šta je bilo,ne sviđa mu se ukus? I am just a waiter,lads Nije da sam ja izmislila ono što valja i što je moralno. Da li me to čini boljom osobom? Nadam se,jer želim da budem pristojan čovjek. Da li to njega,ili bolje rečeno vaš dvojicu,jer se slažete,čini gorim osobama? Može biti. Ali rješenje je vrlo jednostavno,ne moraš da se mjeriš sa mnom. Ima i ljudi koji su gori od vas,i u poređenju sa njima vi ste bogovi. Samo ih treba naći. Sa ženama je isto tako,il' si boginja il' nisi.
Zar čovjek tvojih godina ne treba da bude malo pametniji? Ipak si ti učitelj mladim ljudima,i ako ne možeš da shvatiš poziciju sa koje sam ja djelovala,onda ne nešto ne valja. O kakvom to izvinjenju govoriš? Za to je potrebno da je meni žao zbog svega ali meni nije. Ja stojim iza onoga što sam kazala,to je rečeno,i tu povlačenja nema. Ako gospodin,koji to nije,želi popularnost,uvijek može da se mijenja. Na kraju krajeva,njemu moje mišljenje ne znaci ništa,te samim tim ne može ni jedno izvini da popravi stvar. A kad bi smo se svi izvinjavali pro forma,to bi bilo samo da se nahrani ego. A hraniti ego ne valja,Vojo od mnogo ljeta,to bi morao da znaš.
Ljudi, ako ovako nastavite ostacemo bez otkljucanih tema
Ako oboje smatraju da su u pravu zasto ih forsirati da se pomire, nije bas da su rod najrodjeniji a ovde ima puno drugih ljudi sa kojima mogu da pricaju..ja tako razmisljam..
Starfelka, cim si pomenula hormone prevagnula sam na tvoju stranu
Ako oboje smatraju da su u pravu zasto ih forsirati da se pomire, nije bas da su rod najrodjeniji a ovde ima puno drugih ljudi sa kojima mogu da pricaju..ja tako razmisljam..
Starfelka, cim si pomenula hormone prevagnula sam na tvoju stranu
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Nimka,hormoni svih zemlja ujedinite se!! #BoysAndTheirBrokenToys
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
E Starka ne drzim ti stranu i da pitam se.
"..jer se slažete,čini gorim osobama? Može biti. Ali rješenje je vrlo
jednostavno,ne moraš da se mjeriš sa mnom. Ima i ljudi koji su gori od
vas,i u poređenju sa njima vi ste bogovi. Samo ih treba naći. Sa ženama
je isto tako,il' si boginja il' nisi. "
Opet onaj tvoj nacin zakljucivanja i dovodjenja pred svrsen cin u nekoj
vrsti cinjenicnog stanja.
Govoris o ljudima koje ne poznajes, da su lose ossobe i td, a sve to izgovaras kao cinjenicu i to sa cvrstom postavkom.
Kao sto bi neko rekao da citiras debelog.
A pritome oduzimas svaku mogucu ideju da postoji sansa da gresis.
I zakivanje :
"Zar čovjek tvojih godina ne treba da bude malo pametniji? Ipak si ti
učitelj mladim ljudima,i ako ne možeš da shvatiš poziciju sa koje sam ja
djelovala.."
A ko kaze da nije pametniji?
Opet cinjenicno stanje...
Moram priznati da pocinjem da te obozavam.
Sta mi sovinisticki nastrojeni muskarci da radimo.:O ...
N
"..jer se slažete,čini gorim osobama? Može biti. Ali rješenje je vrlo
jednostavno,ne moraš da se mjeriš sa mnom. Ima i ljudi koji su gori od
vas,i u poređenju sa njima vi ste bogovi. Samo ih treba naći. Sa ženama
je isto tako,il' si boginja il' nisi. "
Opet onaj tvoj nacin zakljucivanja i dovodjenja pred svrsen cin u nekoj
vrsti cinjenicnog stanja.
Govoris o ljudima koje ne poznajes, da su lose ossobe i td, a sve to izgovaras kao cinjenicu i to sa cvrstom postavkom.
Kao sto bi neko rekao da citiras debelog.
A pritome oduzimas svaku mogucu ideju da postoji sansa da gresis.
I zakivanje :
"Zar čovjek tvojih godina ne treba da bude malo pametniji? Ipak si ti
učitelj mladim ljudima,i ako ne možeš da shvatiš poziciju sa koje sam ja
djelovala.."
A ko kaze da nije pametniji?
Opet cinjenicno stanje...
Moram priznati da pocinjem da te obozavam.
Sta mi sovinisticki nastrojeni muskarci da radimo.:O ...
N
Ljudi se poznaju po onom što rade,ubico Što se toga tiče,ja sam vidjela dosta.
Ih,stavljaš me činjenični čin,da ne kažemo završeni... Rekoh da neću više o tome,čovjek nek se duri koliko mu volja! Osim toga,pa on nije u krivu,kao ja Zar to nije sjajno Ubico,kad je neko drugi pogriješio,i to je onda potvrda kako je prva osoba u pravu To ti je tao,vječiti balans,nema pametnih ljudi bez glupih... Zar ne on treba da uživa,jer sam ja njegova potvrda! All hail the mighty Zeus!!
Sad,uživa li se i tebi Ubico,ili ćeš probati da otkucaš sve što sam zakucala,pa da i ja obožavam tebe?
Ih,stavljaš me činjenični čin,da ne kažemo završeni... Rekoh da neću više o tome,čovjek nek se duri koliko mu volja! Osim toga,pa on nije u krivu,kao ja Zar to nije sjajno Ubico,kad je neko drugi pogriješio,i to je onda potvrda kako je prva osoba u pravu To ti je tao,vječiti balans,nema pametnih ljudi bez glupih... Zar ne on treba da uživa,jer sam ja njegova potvrda! All hail the mighty Zeus!!
Sad,uživa li se i tebi Ubico,ili ćeš probati da otkucaš sve što sam zakucala,pa da i ja obožavam tebe?
Lol.
Sto i mi mozemo reci za tebe, po onome sto si pisala stvorila si oblik koji vidimo, o tebi, tebe.
Ali veruj mi ljudi se dosta dobro upoznaju i po onome sto NE urade.
Da nisi odreagovala burno i donekle uvredljivo, ljudi bi te videli u drugacijem obliku. A da li je to pravi oblik, to ne verujem da i ti znas.
Sto i mi mozemo reci za tebe, po onome sto si pisala stvorila si oblik koji vidimo, o tebi, tebe.
Ali veruj mi ljudi se dosta dobro upoznaju i po onome sto NE urade.
Da nisi odreagovala burno i donekle uvredljivo, ljudi bi te videli u drugacijem obliku. A da li je to pravi oblik, to ne verujem da i ti znas.
Koji -vi- ? Ti i dečak Zevs? Ili govoriš u generalijama? Ako govoriš generalno,nemoj,ja se obraćam vama,potpuno sama,ne prizivam nikakve množine
I like your answer,poznaju se ljudi i po onome sto ne urade. ali nije za obožavanje,I am afraid. 'Twas nice answer,though.
Mada,viteze,ne valja što se miješaš. Ako držiš stranu,a mod si,to automatski baca sijenku na ono sto kažeš post festum to je bio ekser koji sam ti sugerisala da makneš... Stavio si sebe u ćorsokak,isto kao i gospodin koji je govorio puno o sebi. Tebe sam uvukla u neobjektivnost,a protiv njega sam okrenula njegove rođene riječi. Shot by your own bullet
Lako je tebi da govoriš,ne radi se o tvojoj pameti... Viteže,kad se za tuđu čast boriš,onda možeš da shvatiš moje zauzimanje,I bez hormonalnih dodataka
Ako je "lol" situacija,što ćaskaš onda? Je li razgovor neka vrsta izazova za tebe,laska li ti ovo nadmudrivanje? I have no objection to that. Ali,shvataš da nam je tema bezveze. A i kasno je.
Shall we put an end to it?
I like your answer,poznaju se ljudi i po onome sto ne urade. ali nije za obožavanje,I am afraid. 'Twas nice answer,though.
Mada,viteze,ne valja što se miješaš. Ako držiš stranu,a mod si,to automatski baca sijenku na ono sto kažeš post festum to je bio ekser koji sam ti sugerisala da makneš... Stavio si sebe u ćorsokak,isto kao i gospodin koji je govorio puno o sebi. Tebe sam uvukla u neobjektivnost,a protiv njega sam okrenula njegove rođene riječi. Shot by your own bullet
Lako je tebi da govoriš,ne radi se o tvojoj pameti... Viteže,kad se za tuđu čast boriš,onda možeš da shvatiš moje zauzimanje,I bez hormonalnih dodataka
Ako je "lol" situacija,što ćaskaš onda? Je li razgovor neka vrsta izazova za tebe,laska li ti ovo nadmudrivanje? I have no objection to that. Ali,shvataš da nam je tema bezveze. A i kasno je.
Shall we put an end to it?
Nisam mod, admin sam.
I naravno da je mesanje moja stvar, pre svega zbog rasprave
na forumu koja prerasta u vredjanje, a jos pre toga
zbog mog ucestvovanja na pocetku te rasprave.
Mozes da pravis od sebe psihologa koliko god zelis ili moras.
Ali to sto ti napises nesto uverljivo ne znaci da je istinito.
Ne postoji corsokak, postoji samo rec "corsokak" kojom ti pokusavas
da nas ogranicis i navedes da pomislimo i osecamo se tako.
"lol" predstavlja opis situacije, a ne vidim razlog zbog kog ne bi caskao.
Ovo nazovi "nadmudrivanje" ocigledno laska tebi.
Sigurno si ponosna na sve sto napises, na nacin na koji pises. Osecajuci se verovatno iznan svih. Ili u tvom daljem odgovoru iznad "nas", da ne nabrajam. Shvatam da je tema bezveze, ali ako si ti to shvatila cemu onda dalje poruke? Uzivas u nadmudrivanju "manje" pametnih ljudi?
Pih, razocarenje. Cemu dokazivanje ako neko vec ne moze da odgovori na tvom nivou? Jedna strana mora odustati ili pak izgubiti.
Posto nisam uveren da bi ti ikada odustala, odustacu ja, a nadam se i ostali. Bar do druge teme iliti rasprave. A zaista je malo prosto svadjati se ili "raspravljati" kada uvrede na nekom drugacijem, ali tezem, nivou prste.
Lepi snovi. <3
I naravno da je mesanje moja stvar, pre svega zbog rasprave
na forumu koja prerasta u vredjanje, a jos pre toga
zbog mog ucestvovanja na pocetku te rasprave.
Mozes da pravis od sebe psihologa koliko god zelis ili moras.
Ali to sto ti napises nesto uverljivo ne znaci da je istinito.
Ne postoji corsokak, postoji samo rec "corsokak" kojom ti pokusavas
da nas ogranicis i navedes da pomislimo i osecamo se tako.
"lol" predstavlja opis situacije, a ne vidim razlog zbog kog ne bi caskao.
Ovo nazovi "nadmudrivanje" ocigledno laska tebi.
Sigurno si ponosna na sve sto napises, na nacin na koji pises. Osecajuci se verovatno iznan svih. Ili u tvom daljem odgovoru iznad "nas", da ne nabrajam. Shvatam da je tema bezveze, ali ako si ti to shvatila cemu onda dalje poruke? Uzivas u nadmudrivanju "manje" pametnih ljudi?
Pih, razocarenje. Cemu dokazivanje ako neko vec ne moze da odgovori na tvom nivou? Jedna strana mora odustati ili pak izgubiti.
Posto nisam uveren da bi ti ikada odustala, odustacu ja, a nadam se i ostali. Bar do druge teme iliti rasprave. A zaista je malo prosto svadjati se ili "raspravljati" kada uvrede na nekom drugacijem, ali tezem, nivou prste.
Lepi snovi. <3
Starfell ::Dragi Vojo,
Au... sam sam ovo tražio očigledno Ko se igra vatrom...
Shvatam ja dobro tebe Zvezdo, ali evo i ovde ..previše lično shvataš neke stvari i odmah krećeš na lično prozivanje. Da li je moguće da si se uvredila što sam rekao da si mlada ... ajde ono za drčnu Crnogorku, to je bilo loše...priznajem. A mogao sam i da ti ne kažem ništa, našalio sam se malo i to nije bilo na mestu...bar sam bio iskren, mogla bi to da ceniš. Evo Nim je bila prisutna u toj raspravi, rekao sam da moram izgovoreno i lično da ti prenesem... Govorim o tome što si izvređala čoveka lićno, eto to isto si sada uradila meni.. ali ja se ne ljutim, nisam samo očekivao ovakvu reakciju...
I još da ti kažem da sam ja čovek bez predrasuda, kada bi me malo bolje upoznala shvatila bi to...
Moram reći da bi ovde bilo dosadno bez tebe
evo ti jedna pesma izmirenja:
https://www.youtube.com/watch?v=WyzSPvxkiw4
Ono što ja bih ja željala da vidiš da ne mora nešto da bude lično da bih odgreagovala.
Postupak jeste djetinjasat,sa njegove strane,ali ne valja. Što ne uraditi što povodom toga? A kakav je odgovor? Pa to mora da je nešto lično,sa moje strane... Dobio je odgovor,direktan i iskren. I iste takve i ja cijenim,tako da nema razloga da se vrijedjam na bilo koju tvoju riječ Kad govorim,ja prije svega primjećujem. Ne mogu da se vrijedjam. Ne smijem,to je pogubno za razgovor. Sad kad bih rekla eh to mene vrijedja,pa ko bi me ozbiljno shvatio? Vrijedja me i koliko djece nastrada pa nikom ništa. To ne pomaže mom argumentu. Ja sam blesav sagovornik ako se time bavim. Jesam u poredjenju kazala,natukla, ako je on uvrijedjen,a šta je sa mnom - ali ja ne tražim nikakvo izvinjenje,te samim tim nisam uvrijedjena.
Kad se riječi kažu,tu nema povlačenja,i shvataš koliki bih bila licemjer kad bih reagovala na ikoji način sem ovoga. Ne mogu da povlačim riječi. Ili ih neću govoriti,ili ću ih reći i to kraj. Ja jesam mlada,ali umijem da stojim iza njih
I baš super što si čovjek bez predrasuda
Postupak jeste djetinjasat,sa njegove strane,ali ne valja. Što ne uraditi što povodom toga? A kakav je odgovor? Pa to mora da je nešto lično,sa moje strane... Dobio je odgovor,direktan i iskren. I iste takve i ja cijenim,tako da nema razloga da se vrijedjam na bilo koju tvoju riječ Kad govorim,ja prije svega primjećujem. Ne mogu da se vrijedjam. Ne smijem,to je pogubno za razgovor. Sad kad bih rekla eh to mene vrijedja,pa ko bi me ozbiljno shvatio? Vrijedja me i koliko djece nastrada pa nikom ništa. To ne pomaže mom argumentu. Ja sam blesav sagovornik ako se time bavim. Jesam u poredjenju kazala,natukla, ako je on uvrijedjen,a šta je sa mnom - ali ja ne tražim nikakvo izvinjenje,te samim tim nisam uvrijedjena.
Kad se riječi kažu,tu nema povlačenja,i shvataš koliki bih bila licemjer kad bih reagovala na ikoji način sem ovoga. Ne mogu da povlačim riječi. Ili ih neću govoriti,ili ću ih reći i to kraj. Ja jesam mlada,ali umijem da stojim iza njih
I baš super što si čovjek bez predrasuda
Words are wind
Nema problema, nisam te ja terao da se izvineš Zevsu, nego sam rekao ako hoćeš, pošto je takva situacija da držiš do onog što si rekla i to je u redu, poštujem..., bar smo sve raščistili
I nemoj da prenagljuješ sa zaključcima, bar što se mene tiče, ja se u principu uvek šalim, ponekad preteram u tome jer eksplloatišem sve moguće u svrhu šale, pa i predrasude
Nego kako ti se svidela pesma
A star is out,
I reach for one to sparkle in my hand,
A star is out,
I will not touch you, I am just a man...
Aj, pa ćeraćemo se još, ovo ćeranje je bilo zabavno
Nema problema, nisam te ja terao da se izvineš Zevsu, nego sam rekao ako hoćeš, pošto je takva situacija da držiš do onog što si rekla i to je u redu, poštujem..., bar smo sve raščistili
I nemoj da prenagljuješ sa zaključcima, bar što se mene tiče, ja se u principu uvek šalim, ponekad preteram u tome jer eksplloatišem sve moguće u svrhu šale, pa i predrasude
Nego kako ti se svidela pesma
A star is out,
I reach for one to sparkle in my hand,
A star is out,
I will not touch you, I am just a man...
Aj, pa ćeraćemo se još, ovo ćeranje je bilo zabavno
Ne mogu da gledam video,nisu ga omogućili za mobilni,ali volim Faith No More
Hvala
Hvala
Opusteno pljuvanje od strane Starfellke se nastavlja, a admin sasvim kulturno opominje, i nastavlja da to tolerise...Mada je Ubica, lepo rekao dosta stvari, i slazem se sa tim sto je on rekao, da ne citiram sada, i shvatam njegovu poziciju, ne sme da zauzima strane. Ali Starfellko, ti me sada vec blatis, i razmazujes po ovom forumu, sto nikako nisam zasluzio, a pritom ispljuva i Voju, koji je isuvise fin da ti kaze da si ga uvredila, i samo zeli da iskulira sve prisutne...I vi svi ostali to tolerisete, i svima je kul, zar ne ? Ja sam zaustavio sve govore prema TEBI, i o TEBI Starfell, jos u onoj temi, ali tebi bas nije dosta ?!? Ja ne zelim da se raspravljam sa tobom, jer to steti ovom forumu, i verovatno ce uvuci jos ljudi u tu raspravu( kao sto vec jeste) ali tebe bas zabole, zar ne Starfell? Bitno je da pustis svoj kratki jezik i sujetni mozak da kuckaju po tastaturi ? Sto se mene tice, ako nastavi da me blati i vredja, ne pojavljujem se vise na forumu, koliko god drugima bilo drago ili krivo zbog toga...Samo zelim da prestane ovo nedolicno pljuvanje, i blacenje...Ukoliko imas nesto da napises o meni i za mene, slobodno mi posalji na PM, pa cemo normalno da pricamo, ne razumem sto se ovako ponasas, nije kao da sam ti porodicu vredjao i kleo zeno nenormalna ?!?!
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Strana 7 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu