Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 83 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 83 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
American Horror Story
+8
Chandrian
Dimeks
Kian The Nephilim
Nocnoi_Dozor
Areal
Nim
Princ Regar
Zevs86
12 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: American Horror Story
Jaoj majko mila, telasce mi je celo usplahireno! Ne mogu da docekam da pocne, ali ne mogu!
Kian The Nephilim- Putujući Učenjak
- Broj poruka : 1715
Godina : 34
Raspoloženje : Kometa mi je zena! :) Sta mislite, kakvo onda moze biti? :)
Reputacija : 284
Datum upisa : 17.06.2013
Ova Džesika je
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Tizeri su im odlicni! Meni licno omiljeni ovaj sa andjelom! I, kakvi su utiscu posle prve epizode???
Taj sa andjelom je zapravo fan made
Meni se dopala prva epizoda onaj klovan je
Meni se dopala prva epizoda onaj klovan je
- Spojler:
Slazem se, klovn je bas jeziv, jedva cekam da vidim njegovu pozadinsku pricu! Nije strasno koliko je malo ono sok, mada ima tu scena dve, onako ... Pogledaj! I sam kraj epizode, ko je gledao, sa Dzesikom mi je fenomenalan+tuzan! Kao glumica me odusevljava!
Једва чекам сутрашњу епизоду. Џесика је феноменална, како каже Киан, увек успева да да другачију ноту свом лику. Допада ми се тај старински повратак у средину 20-ог века, и патина коју то даје серији, као и читав заплет око Fraulein Elsa’s Cabinet Of Curiosities.
Кловн је апсолутно генијалан, и питам се зашто је отео дечака и девојку и да ли ће се прикључити путујућој дружини...
Нарочито су ми интригантне Дот и Бете, буквално поларне супротности које су принуђене да коегзистирају, подсећају ме на опречне жеље разума и срца у једном људском бићу и свиђа ми се фора са камером, како једна види једно а друга друго и то је приказано као подељени фокус на екрану, могли би да се поиграју са тим у будућности и да прикажу њихову различиту перцепцију стварности.
Everyone is walking the thin line between the extraordinary and freakish.
And what was it all about Edward Penishands?
Кловн је апсолутно генијалан, и питам се зашто је отео дечака и девојку и да ли ће се прикључити путујућој дружини...
Нарочито су ми интригантне Дот и Бете, буквално поларне супротности које су принуђене да коегзистирају, подсећају ме на опречне жеље разума и срца у једном људском бићу и свиђа ми се фора са камером, како једна види једно а друга друго и то је приказано као подељени фокус на екрану, могли би да се поиграју са тим у будућности и да прикажу њихову различиту перцепцију стварности.
Everyone is walking the thin line between the extraordinary and freakish.
And what was it all about Edward Penishands?
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Mislim da ce ovo biti odlicna sezona, slicna drugoj
Odlicno! Em gotivim Lanu, em se ova pesma odlicno uklapa! Upravo skidam trecu epizodu, jedva cekam da je gledam!
Pogledala sam pilot, super je! Zazmurila sam samo na nekoliko scena Serija je kvalitetna (tj. nadam se da ce da ostane tako) upravo zbog svoje tematike jer postavlja se pitanje, ko su u stvari pravi freaks, deformisani ljudi ili dvolicni ljudi koji ih osudjuju?
Gost- Gost
Skoro pola sezone iza nas! Kakvi su vam utisci? Meni licno nesto nikako da legne ova sezona, iz epizode u epizodu se nadam da ce biti bolje. Sta znam...
Hehehehe, daleko od toga da mi se ne dopada, samo su mi nesto svi staticni, nekako tapkaju u mesti, mada malopre sam pogledao najkavu za sledecu epizodu mislim da pocinje zesca dramaturgija! Sacekacemo!
Trešnja ::postavlja se pitanje, ko su u stvari pravi freaks, deformisani ljudi ili dvolicni ljudi koji ih osudjuju?
И мени се тај мотив највише свиђа у серији! Мада ми је сад тужно како нестају freaks, one by one Sad last episode
Cela serija je odlicna, mada na mene je nekako drug a sezona u ludnici ostavila najjaci utisak, pocevsi od jezive spce, pa do same sezone. genijalno!!!
Garfi- Broj poruka : 107
Raspoloženje : nedefinisano
Reputacija : 7
Datum upisa : 01.06.2014
Priznajem da sam samo prve dve sezone gledao. Treću počeo ali me je smorila. Druga je zasad najbolja još špica a i sama priča, samo ima par nepotrebnih elemenata ali da ne spojlujem.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Jel gledate, ostala samo jos jedna epizoda? Meni je ovo najbolja sezona do sad.
Gost- Gost
И мени, обожавам је! Једва чекам да видим како ће све да закључе Ко су ти омиљени ликови Чери?
^Elsu sam hejtovala ali moram da priznam da je Jessica Lange odglumila super tako da nju uvek uzivam da gledam, nemam bas omiljene, mozda Dendi, jer je pravi sicko i zasmejava me u isto vreme
Gost- Gost
И мени је Џесика невероватна, а свиђају ми се и близнакиње јер су као поларна супротност спојена у једно, генијалан концепт за радњу... И даље ми је пред очима она сцена из прве епизоде када се она ушуња у болницу да их одведе у циркус, једна од најбољих сцена ове сезоне... Lobster boy is also dear to my heart... Једва чекам четвртак и све време нагађам како ће све да се заврши, како ће све да заокруже
Мени није једна од најбољих сезона али је сигурно боља од Covena… Плакала сам као киша последњих десет минута... Сцена у којој Денди креће у убилачки поход ме је запањила, стварно нисам то очекивала, и пошто се то десило у првих 15 минута епизоде ја сам почела да се питам шта ту још има да дође o.O
Спајање Џимија са Дот и Бет ми се много свидело јер сам ја за то „навијала“ још од почетка али сам се све некако плашила да то романтично очекивање неће бити испуњено јер ми је серија била превише крвава да би могло и нешто лепо и сентиментално да се оствари. But there you go
Денди је прави лудак у сваком смислу те речи и одлично осмишљен негативац, његова смрт је била супер режирана... Злочинац је добио то што је заслужио...
Све везано за Џесику Ланџ је било невероватно, и њен последњи наступ, како је добила happy forever after и вечни живот у свом freak show-у ме је баш баш расплакало, у тих десетак минута стане читав нечији живот, снови, надања, испуњена очекивања, разочарања... Маестрално приказано и ја сам увек ову серију гледала пре свега због психолошке карактеризације главних ликова него због радње... Било је људи који су замерали режисеру што је радња у овој сезони неповезана, некохерентна, што се буквално не види у ком правцу иде и наводно, нема смисла, али мени је скоро свака сцена деловала као мало уметничко дело, више као неки апсурдни позоришни комад него као телевизијска серија...
Одушевљена, жао ми је што неће бити Џесике и у 5. сезони коју једва чекам
Спајање Џимија са Дот и Бет ми се много свидело јер сам ја за то „навијала“ још од почетка али сам се све некако плашила да то романтично очекивање неће бити испуњено јер ми је серија била превише крвава да би могло и нешто лепо и сентиментално да се оствари. But there you go
Денди је прави лудак у сваком смислу те речи и одлично осмишљен негативац, његова смрт је била супер режирана... Злочинац је добио то што је заслужио...
Све везано за Џесику Ланџ је било невероватно, и њен последњи наступ, како је добила happy forever after и вечни живот у свом freak show-у ме је баш баш расплакало, у тих десетак минута стане читав нечији живот, снови, надања, испуњена очекивања, разочарања... Маестрално приказано и ја сам увек ову серију гледала пре свега због психолошке карактеризације главних ликова него због радње... Било је људи који су замерали режисеру што је радња у овој сезони неповезана, некохерентна, што се буквално не види у ком правцу иде и наводно, нема смисла, али мени је скоро свака сцена деловала као мало уметничко дело, више као неки апсурдни позоришни комад него као телевизијска серија...
Одушевљена, жао ми је што неће бити Џесике и у 5. сезони коју једва чекам
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu