Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 11 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 11 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+13
Vazarius
Starfell
Zevs86
Assassin
Mondenkind
LunarFang
Lord M.
Prince of Ravens
Sharpshooter
Princ Regar
Areal
Nim
VojaLu
17 posters
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Spam Tema....
Italija
Više pratim Wimbledon,jao kako je ispao Nadal. Volim špansku kulturu,ali nikako ne mogu da navijam za njih u sportu... ^_^
Više pratim Wimbledon,jao kako je ispao Nadal. Volim špansku kulturu,ali nikako ne mogu da navijam za njih u sportu... ^_^
Starfell- Broj poruka : 861
Raspoloženje : a la stark
Reputacija : 50
Datum upisa : 31.03.2012
Auuuuuu al ti je lose laku noc
nema Italija, Regar ili ja
nema Italija, Regar ili ja
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Tako i treba
Našla sam finu Lyanna/Regar sličicu na deviantart,samo da nađem link,mislim da bi ti super pasalo kao avatar
Hahahaha, imam tu slicicu odavno ali to je ipak previse, ko bi istrpeo toliko zezanje
A ne volim ovu sliku zato sto nekako implicira da nije bilo otmice nego da je otisdla svojom voljom, bar je ja tako shvatam
A ne volim ovu sliku zato sto nekako implicira da nije bilo otmice nego da je otisdla svojom voljom, bar je ja tako shvatam
Ispravih malo post o vazalskim odnosima...Any comments ? Naravno ima još da se radi na njemu, ali ovako sam ga nekako planirao..
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Nim ::Hahahaha, imam tu slicicu odavno ali to je ipak previse, ko bi istrpeo toliko zezanje
Ja mislim da je otišla svojom voljom
Zevs,good job! Mislim da se Martin vodi stvarnim zakonima što se tiče vazala,tako da bilo šta što nađeš a da je istorijski podatak i možeš da prepozanaš u Westerosu,to iskoristi!
Ja mislim da se kasnije zaljubila (glupo zensko )
Hvala, na titulii Assasin, trudiću se da svoje znanje upotrebim za plemenite ciljeve
Ovo sam već slao
"The dragon prince sang a song so sad it made the wolf maid sniffle, but when her pup brother teased her for crying she poured wine over his head."
možda Lijana nije volela u tom trenutku Regara, ali da ima tu određenog stepena zaljubljenosti ima.
Lepo Nim, Zevs, Lunar, članak po članak - biblioteka raste eksponencionalnom brzinom
Roten, Darknes, a naročito Faith no More su bili odlični juče. Najbolje je kad je Paton posvetio pesmu Digging the Grave novom predsedniku Srbije , i naravno Hajde Jano na bisu ...
Ovo sam već slao
"The dragon prince sang a song so sad it made the wolf maid sniffle, but when her pup brother teased her for crying she poured wine over his head."
možda Lijana nije volela u tom trenutku Regara, ali da ima tu određenog stepena zaljubljenosti ima.
Lepo Nim, Zevs, Lunar, članak po članak - biblioteka raste eksponencionalnom brzinom
Roten, Darknes, a naročito Faith no More su bili odlični juče. Najbolje je kad je Paton posvetio pesmu Digging the Grave novom predsedniku Srbije , i naravno Hajde Jano na bisu ...
Citala sam to u novinama
vojalu, slazem se ja da nije bila u potpunosti ravnodusna, ali ja bih to pripisala nekoj zenskoj sujeti, nije mala stvar kad te princ pored svoje zene i svih ostalih krunise za Kraljicu ljubavi i lepote da se razumemo
vojalu, slazem se ja da nije bila u potpunosti ravnodusna, ali ja bih to pripisala nekoj zenskoj sujeti, nije mala stvar kad te princ pored svoje zene i svih ostalih krunise za Kraljicu ljubavi i lepote da se razumemo
@Nim> Ova Regarova pesma je bila pre krunisanja , a Lijena nije bila baš devojka koja pušta suzu zbog neke glupe pesme, osim ako... ma to smo već obradili u nekoj temi, zar ne
mozda PMS
Ok, nije bilo krunisanje ali poenta je ista, osetila se posebnom a to su stvari koje ce uciniti da devojka oseca neku naklonost, ali ne mogu da kazem zaljubljenost jbt ala se*em
Ok, nije bilo krunisanje ali poenta je ista, osetila se posebnom a to su stvari koje ce uciniti da devojka oseca neku naklonost, ali ne mogu da kazem zaljubljenost jbt ala se*em
Da, očigledno nam se malo razlikuje definicija pojma zaljubljenost Ustvari delimo mišljenje jer ja rekoh određeni stepen zaljubljenosti što ti nazivaš naklonošću. Doduše, tu je ovo moje shvatanje izvan koncepcije, suviše matematičko, neki smatraju da sam previše racionalan i izbalansiran, neki čak misle da razmišljam digitalno, tako da što se tih stvari o zaljubljenosti tiče, nek bude da si ti u pravu E sad sam te nadmašio u sr.. puštam vodu
Kako je ovo detaljna studija stepena zaljubljivanja
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Obrni, okreni, da li vi volite Regara i Lijenu je irelevantno, ali je definitivno tacno da vrlo cesto o njima postujete... tako da....
Zvezdo, a zasto neces biti na mojoj strani?
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Nasumično izabran citat iz jednog od mojih omiljenih serija.
"This is Ambassador Delenn of the Minbari. Babylon 5 is under our protection. Withdraw or be destroyed."
"Negative. We have authorite here. Do not force us to engage your ship."
"Why not? Only one Human captain has ever survived battle with a Minbari fleet. He is behind me. You are in front of me. If you value your lives, be somewhere else!"
"The molecules of your body are the same molecules that make this station and the nebula outside, that burn inside the stars themselves. We are star-stuff. We are the Universe, made manifest, trying to figure itself out. And, as we have both learned, sometimes the Universe needs a change of perspective."
U skorije vreme nisam video film/seriju/knjigu koja bi me naterala da pogledam u zvezde i vidim ih kao naše predke. Te ogromne kolosose univerzuma, te užarene džinove plazme koje upravljaju najjačim silama kosmosa su iznedrile cigle od kojih smo sazidani. Da njihova konstanta broba protiv neumoljivih sila priroda gravitacije, nuklearnog cepanja i ponovnog sklapanja i sve u skoro večitoj petlji koja daje svetlost i snagu nevidljivima silama svemira da stvore nas. Inteligentne majmune koji postavljaju pitanje na koja ne postoji odgovor, pitanja koja nas muče i gone od prvih trenutaka kada je iskra razuma zapalila hemijsku eksplozija neurona u našim glavama i dala nam poklon nad poklonima. Ali mi sva ta čuda odbacujemo i svih tih milona godina evolucija trivijalizujemo u jednu neobjašnjivu pojavu u koji sami sebe ubeđujemo da verujemo. To me rastužuje, to stvara u meni bes i dođe mi da vičem: "ZAŠTO NE VIDITE ISTO ŠTO I JA!? MI SAMI SMO ČUDO, U NAMA JE NAGOMILANO ISKUSTVO SVIH NAŠIH PREDAKA I SNAGA NAD SNAGAMA! RAZUM, RAZUM KOJI NAM JE DAO SNAGU DA POSEGNEMO KA NEBESIMA I POBEDIMO SILE PRIRODE, RAZUM KOJI NAM JE OMOGUĆIJO DA SE BORIMO PROTIV BOLESTI I POŠASTI, RAZUM KOJI JE SAM PO SEBI ČUDO, ALI VI GA ODBACUJETE! VI HOĆETE DA BUDETE MARIONETE BIĆA BEZ MANE KOJI TREBA DA VAM KAŽE ŠTA TREBA DA MISLITE I NA KOJI NAČIN TREBA DA SE PONAŠATE."
Izvinjavam se na nasumičnom ne koherentnom brbljanju ... ponekad imam taj običaj.
"This is Ambassador Delenn of the Minbari. Babylon 5 is under our protection. Withdraw or be destroyed."
"Negative. We have authorite here. Do not force us to engage your ship."
"Why not? Only one Human captain has ever survived battle with a Minbari fleet. He is behind me. You are in front of me. If you value your lives, be somewhere else!"
"The molecules of your body are the same molecules that make this station and the nebula outside, that burn inside the stars themselves. We are star-stuff. We are the Universe, made manifest, trying to figure itself out. And, as we have both learned, sometimes the Universe needs a change of perspective."
U skorije vreme nisam video film/seriju/knjigu koja bi me naterala da pogledam u zvezde i vidim ih kao naše predke. Te ogromne kolosose univerzuma, te užarene džinove plazme koje upravljaju najjačim silama kosmosa su iznedrile cigle od kojih smo sazidani. Da njihova konstanta broba protiv neumoljivih sila priroda gravitacije, nuklearnog cepanja i ponovnog sklapanja i sve u skoro večitoj petlji koja daje svetlost i snagu nevidljivima silama svemira da stvore nas. Inteligentne majmune koji postavljaju pitanje na koja ne postoji odgovor, pitanja koja nas muče i gone od prvih trenutaka kada je iskra razuma zapalila hemijsku eksplozija neurona u našim glavama i dala nam poklon nad poklonima. Ali mi sva ta čuda odbacujemo i svih tih milona godina evolucija trivijalizujemo u jednu neobjašnjivu pojavu u koji sami sebe ubeđujemo da verujemo. To me rastužuje, to stvara u meni bes i dođe mi da vičem: "ZAŠTO NE VIDITE ISTO ŠTO I JA!? MI SAMI SMO ČUDO, U NAMA JE NAGOMILANO ISKUSTVO SVIH NAŠIH PREDAKA I SNAGA NAD SNAGAMA! RAZUM, RAZUM KOJI NAM JE DAO SNAGU DA POSEGNEMO KA NEBESIMA I POBEDIMO SILE PRIRODE, RAZUM KOJI NAM JE OMOGUĆIJO DA SE BORIMO PROTIV BOLESTI I POŠASTI, RAZUM KOJI JE SAM PO SEBI ČUDO, ALI VI GA ODBACUJETE! VI HOĆETE DA BUDETE MARIONETE BIĆA BEZ MANE KOJI TREBA DA VAM KAŽE ŠTA TREBA DA MISLITE I NA KOJI NAČIN TREBA DA SE PONAŠATE."
Izvinjavam se na nasumičnom ne koherentnom brbljanju ... ponekad imam taj običaj.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Ma opusteno, citati su stvarno zanimljivi, a i shvatam poentu!
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Pa Regare nije pitanje da li ih mi volimo ili ne, to niko nije rekao, pitanje je kad su se oni zavoleliPrince Regar ::Obrni, okreni, da li vi volite Regara i Lijenu je irelevantno, ali je definitivno tacno da vrlo cesto o njima postujete... tako da....
Regare, nije to zbog tebe, ona samo ne zeli da omrazeni joj Tireli dobiju ovako vrednog clana
Meni je njihova ljubav epskih razmjera,šta da vam kažem
O,Zmajče,to je pitanje balansa u univerzumu a ne ličnog odabira! Nim izgleda tako super u bijelom
Vidi,Nim,kako je zmaj tužan,pravo kašljuca vatru
O,Zmajče,to je pitanje balansa u univerzumu a ne ličnog odabira! Nim izgleda tako super u bijelom
Vidi,Nim,kako je zmaj tužan,pravo kašljuca vatru
Pa ne sporim da je epskih razmera samo sporimo kad je zapocela
Ajde reci da navijas za Spance, nije lepo da nam Zmaj bude tuzan
Ajde reci da navijas za Spance, nije lepo da nam Zmaj bude tuzan