Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 23 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 23 Gosta :: 2 ProvajderiNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Filmovi koje ste nedavno gledali
+58
Зимоврел
CRNIJASTREB
Garlan Tyrell
Sparkling Comet
Ilija Manasijević
HBK_Bojan
lady_elanor
Brajan Bearion
Areal
VojaLu
Theon Greyjoy
Glumac92
Starfell
Nikolinho
Melkor
do_balcaka
Nim
Rhaenyra
Zevs86
Princ Regar
Arya Stark
mormont
inogoste
LunarFang
Bathory
Lord Dirk
Vazarius
Lord M.
arya
Rand al'Tor
Ergon Lar Tund
Zmajoubica
Prince of Ravens
Witcher
Језовук
Kirgan
Captain
Wolf Knight
Assassin
Alatar The Blue
Artil
Sargeras
Gospa od Laži
Pseto
pinki
Milosh993
ACME
Lothesse
Lateralus
bookman
Stark Kid
Lorkind
Matuška
Sorceress Nanija
Sever
Fat Rat
Althinne
Struki
62 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 15 od 40
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Filmovi koje ste nedavno gledali
pa da, nisam ni ja rekao da mi je medju omiljenima ali mi se mnogo svidjenw.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Odlican je Girl with dragon tattoo. Bas mi se svideo, nema neku nesto narocitu pricu ili nekakav dobar twist, tipicna klasika ali opet ispao je super. Ima preko 8 ocene. Inace onome ko se lozi na ribe u gothic, dark fazonu sa tetovazama toplo preporucujem
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
ne znam, potresno mi je .__.Prince Regar ::A zasto nestabilnu Tresnjo?Red_Cherry ::Skidam Spartacus prvu sezonu a ni sama ne znam zasto kad znam da ce me ostaviti emocionalno nestabilnu...
Gost- Gost
Jel mislis na to sto ce zaginuti na kraju? Jos uvek nisu stigli do toga u dosadasnjim izbacenim epizodama. Ti jednostavno kontaj da jos od prve epizode znas da ce se to desiti i onda ne mozes da se traumiras kada budes gledala....
Ne znam zasto to Amerikanci prevode kao Girl with the dragon tattoo kada se film u originalu zove Muskarci koji mrze zene (crkni Karleuso!)... Cak su i nasi slavni prevodioci preveli taj naslov kako treba. Generalno, odgledao sam originalnu dansku verziju i odusevio se. Za one koji ne znaju, film je radjen po prvom romanu trilogije Milenijum, zaboravih ime pisca
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Stig Larson je pisac, lik je Svedjanin. Interesantno da su sve 3 knjige objavljene posthumno, i brate mili sve 3 su bile medju najprodavanijim u godini kada su izbacene. Dobre su obe filmske verzije.
vec sam se istraumirala dovoljno i to najvise tokom 7. ep XD ne gleda mi se druga sezona, nije isto bez Endija :/ najvise mi je krivo zbog Sure i zbog... well, svih :/ svi su poprilicno unakazeni na svoj nacin I guess...Prince Regar ::Jel mislis na to sto ce zaginuti na kraju? Jos uvek nisu stigli do toga u dosadasnjim izbacenim epizodama. Ti jednostavno kontaj da jos od prve epizode znas da ce se to desiti i onda ne mozes da se traumiras kada budes gledala....
Gost- Gost
(facepalm) Svedjanin! Tako je, stalno ih mesam! E onda cu naci i tu americku, mada imam rezerve prema americkim obradama evropskih stripsko literarnih dela (Dylan Dog anyone?)...
Ijao neces valjda da ga poredis sa Dylanom? ja ne znam kog djavola je Sklavi uopste dozvolio da se snimi onakvo djubre. Doduse za coveka kakav je Ticijano Sklavi nije ni cudo da ima cesto skroz nerazumjlive odluke. Znaci ko god je rezirao taj film kao da je hteo da napravi skroz suprotno od stripa. Za pocetak Dylan nije u Londonu nego u SAD-u! Posledica, nema Gruca, inspektora Bloka i ostalih. Drugo, Dylan je nabildovani superheroj koji skoro da bije sve redom! Mislim stvarno od stripa za koji iskreno priznajem da dobar deo epizoda nisam razumeo oni napravise trecerazredni film. Ali sad ovo nije strip, ovo je roman. Mada ne moras da imas samo rezerve, imas recimo film Let me in koji je snimljen isto prema romanu nekog Svedjanina a imas i svedsku verziju tog dela koja se zove Let the right one in. Ja sam gledao ovu americku naravno s'obzirom da je Holivudska i ima veci tiraz i bas mi se svideo film. Pisac romana je rekao da ne moze da se odluci koji mu se vise svidja. Slobodno odgledaj ako nisi gledao.
To za Dilana je potpuno tacno!!!
Ja sam njegov veliki fan jos od malih nogu.
A za film me ne iznenadjuje da je ispao krs, vec sam navikao na neuspehe...
Ja sam njegov veliki fan jos od malih nogu.
A za film me ne iznenadjuje da je ispao krs, vec sam navikao na neuspehe...
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Gledao sam i Let me in, i dopao mi se, ali uvek cu dati prednost evropskim filmovima u odnosu na americke. Prva stvar koju sam pomislio videvsi poster DD filma, videvsi ko ga glumi i da nema Gruca, neprikonovenog cara, bila je - "Al' ce da ga use*u", a vec je neko, u jednom stripu, nabrojao sta sve fali. Nisam ga gledao, i necu. Vreme provedeno u gledanju tog filma bi nepovratno propalo.
Lunare,pogledaj Let the Right One In,pošto je Let Me In američka obrada ovog filma.Lično ipak više volim evropske filmove tako da preporučujem.
arya- Vitez Bezemljaš
- Broj poruka : 218
Godina : 28
Reputacija : 9
Datum upisa : 26.06.2011
Pogledala Black Sheep i ... i ... nemam komentar lol film me je nekoliko puta samo nasmejao, zbog ostatka nisam mogla da jedem...
Gost- Gost
Odgledah Sucker punch, a pre njega i Zombieland...Zombieland mi se dopao, kretenski Horor-Komedija-Akcija fazon, sa sve potrosackim americkim fazonima, gde su mi Dzesijevi komentari neprocenjivi
Dok Sucker punch, mi je ok filmic...Ne znam samo da li zaista jeste radjen po stripu, posto deluje tako...Ali recimo zanimljiva prica koja je odradjena veoma kvalitetno...
Dok Sucker punch, mi je ok filmic...Ne znam samo da li zaista jeste radjen po stripu, posto deluje tako...Ali recimo zanimljiva prica koja je odradjena veoma kvalitetno...
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
War Horse,prokleti konj,plakala sam 2 sata
Rhaenyra- Broj poruka : 117
Godina : 38
Raspoloženje : kamerno
Reputacija : 2
Datum upisa : 29.03.2012
Koliko sam cuo tu je Spilberg napravio film samo o konju, odn konj je glavna uloga jel da? I jos nesto da te pitam posto mi delujes kao da gledas siroku lepezu filmova, a obicno ne mogu da nadjem sagovarace na forumu za sve zanrove, jel si gledala mozda Tree of life sa Bred Pitom i Son Penom? Pitanje se doduse odnosi i na sve ostale, posto ne znam kakvi su vam ukusi.Rhaenyra ::War Horse,prokleti konj,plakala sam 2 sata
Mene takodje zanima taj film, video sam trejler za njega i zainteresovao me je...
Ja sam gledao novog Ghosta ridera pre neki dan, i nije mi se svideo uopste. Mnogo losiji od prvog filma...
Ja sam gledao novog Ghosta ridera pre neki dan, i nije mi se svideo uopste. Mnogo losiji od prvog filma...
Ja sam pogledala Apocalypto i film je zaista sjajan. Od jezika do nacina na koji su njihovi izgledi i ponasanje realisticno obradjeni, sve je dobro ^^ Preporucujem onima koji vole kulturu Maja i Asteka.
Gost- Gost
Gledao sam ga i ja Cherry, sjajan je!
Nisam nazalost posto sam u se u zadnjih par godina zesce razocarala u novija ostvarenja i vise se posvetila serijskom programu.Prince Regar ::Koliko sam cuo tu je Spilberg napravio film samo o konju, odn konj je glavna uloga jel da? I jos nesto da te pitam posto mi delujes kao da gledas siroku lepezu filmova, a obicno ne mogu da nadjem sagovarace na forumu za sve zanrove, jel si gledala mozda Tree of life sa Bred Pitom i Son Penom? Pitanje se doduse odnosi i na sve ostale, posto ne znam kakvi su vam ukusi.Rhaenyra ::War Horse,prokleti konj,plakala sam 2 sata
U poslednje vreme previse toga se ulaze u efekte a menje u pricu tako da su blago receno svi noviji blokbasteri sr**e.Od novijih sam odgledala Iron Lady ali odma posle Ratnog konja tako da mi se dozivljaj verovatno znatno umanjio pa film mogu okarakterisati blagoreceno kao dosadan.
Albert Nobbs sa Glen Klouz ima odlicnu pricu i zaista je bio pravo osvezenje.
Ne znam dal je iko zainteresovan ali nova Jane Eyre u BBCjevoj produkciji je sjajno snimljena.Ne prati knjigu do tancnina al mi se cini da je japaneza koji je rezirao uspeo da uhvati srz knjige i prenese je na platno kako dolikuje.Orson Vels mi ostaje i dalje omiljeni Rocester ali zaista vredi pogledati.
Ako nekog interesuje The Vow je presilikani Notebook.Nista posebno.
Bezite od Tri musketara,novog Underworlda i slicnoh,stracicete par sati zivota.Kao sto rekoh efekti 10 prica -10.Za novog Ghost Ridera nisam u cudu nastavci su postali isprane verzije prvih delova cak su me i novi Pirati blago razocarali.
Da se vratim na konja Konj je zasluzio oskara za glumu,veruj mi u filmu se skoro uopste ne obazires na glumce koliko je konj efektno odglumio.Velika preporuka.
Konja cu da skinem svakako, to se odavno spremam. Za novije akcije, naucne fantastike si skroz u pravu... Tri musketara, underworld, Conan , Besmrtnici, to je sve djubre, potpuno se slazem sa tobom. Gvozdenu damu sam takodje skinuo, nisam odgledao, ali planiram uskoro. Gledao sam notebook, ako je slicno kao sto kazes onda i Vow moze da prodje.
Nisi gledala Artist, ovaj nemi sto je pobedio? I njega sam skinuo ali nikako da ga odgledam. The desendants mozda? Isto je super film.
Slobodno pogledaj Tree of life, naravno da nije fantastika, ili akcija ili tome slicno. Evo da ti kazem, ja sam dva puta pogledao film i priznajem da nisam mogao da skontam do kraja film Vecina ljudi kaze da im se film koji ne razumeju ne svidja i da ih smara. Ja ne. Pogotovu ako je ovoliko nagradjen film koliko je i ovaj. Jednostavno kazem sebi da u filmu mora da ima nesto vise s'obzirom da ga toliko hvale, a da ja jednostavno nisam dovoljno kompetentan da ga prozrem do kraja.
Nisi gledala Artist, ovaj nemi sto je pobedio? I njega sam skinuo ali nikako da ga odgledam. The desendants mozda? Isto je super film.
Slobodno pogledaj Tree of life, naravno da nije fantastika, ili akcija ili tome slicno. Evo da ti kazem, ja sam dva puta pogledao film i priznajem da nisam mogao da skontam do kraja film Vecina ljudi kaze da im se film koji ne razumeju ne svidja i da ih smara. Ja ne. Pogotovu ako je ovoliko nagradjen film koliko je i ovaj. Jednostavno kazem sebi da u filmu mora da ima nesto vise s'obzirom da ga toliko hvale, a da ja jednostavno nisam dovoljno kompetentan da ga prozrem do kraja.
Artist sam skinula I pogledacu ga u sto skorije vreme.A to sa nagradjivanim fimovima Mi se obilo o glavu milion puta,Valhala Rising,Departed,kad zavrsis fim skroz si u fazonu What the fuck did I just watch?
Tree of life da skidam ondak.
E zaboravi da napomenem Hugo je jednom reciju prelep film.Preporucujem.
Tree of life da skidam ondak.
E zaboravi da napomenem Hugo je jednom reciju prelep film.Preporucujem.
Gledao sam Hugo, reci ti meni otkad Martin Skorseze rezira onakve filmove? Zar on nije sav u fazonu gangsta filmovi... A jeste film lep, u pravu si. Nije ni skroz decja prica, a ni neka drama. Nestio kao izmedju.
Pa tehnicki gledano Hugo je film o filmu.Ili ti kako su nekada davno filmovi bili mnogo vise nego danas.Skorceze je brilijantan reziser,jeste da nije njegov klasican zanr al se meni cini da je pod stare dane postao nekako nostalgican,pocev od Avijaticara,podsecanja na zlatno doba kinematografije kad je napraviti film bio posao a ne ko danas sprdacina.
Kad smo kod pomenutog Bande Njujorka ako kojim cudom nisi odgledao,filmcina ipo.
Kad smo kod pomenutog Bande Njujorka ako kojim cudom nisi odgledao,filmcina ipo.
Bogami.... Nije tebi raspolozenje dzaba kamerno Ovo za Huga si skroz u pravu, moram da zapatim ovo, da sledeci put kazem kada me neko pita za film. Avijaticr je rezirao Skorseze? Kako je to meni promaklo.
I za Bande Njujorka si u pravu, jeste da je gangsterski film, ali tesko da se moze reci klasican gangsterski. Mislim da uporedis njega sa Kazinom ili sa Good fellas i te kako se filmovi razlikuju.
I za Bande Njujorka si u pravu, jeste da je gangsterski film, ali tesko da se moze reci klasican gangsterski. Mislim da uporedis njega sa Kazinom ili sa Good fellas i te kako se filmovi razlikuju.
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Filmovi koje ste nedavno gledali