Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 34 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 34 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Blizardove kompjuterske igre
+5
Bezdusan
Assassin
LunarFang
Witcher
Vazarius
9 posters
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Blizardove kompjuterske igre
blizzar je poznat po tome sto muze jedan serijal dok ga potpuno ne upropasti... Dogodilo se sa wow, sad i sa diablom...Blacko ::Zar je moguce da niko nije komentarisao nista od kad ke Diablo III izasao?
Ja sam ga toliko cekao da sam se odlucio da kupim original :)Ali nije ni blizu dvojke...
Elem sad ce ekspanzija pa ako nekog interesuje
Starcraft su podelili na 3 dela, ali ce ga nastaviti cediti i posle 3.
Petyr Baelish- Broj poruka : 556
Raspoloženje : Climbing the ladder
Reputacija : 47
Datum upisa : 01.06.2013
Ne znam sta rade sa Wow-om, negiram njegovo postojanje
Jeste Blizzard je postao poznat po tome, ali od kad prave wow...A ako cekas deset, pa i petnaest godina na nastavak igre, ne mozes reci da se serijal muze naveliko...
Ono sto su uradili sa Starcraftom je meni ok, imas tri kampanje podeljene, malo su razvukli, ali moze da prodje...
I Diablo mi je ok, samo nije to to,sto je ranije bilo...Sto je i bilo za ocekivati, treba navuci decu iz Wow-a da igra Diablo III
Steta je sto nece biti novog Warcrafta...
Jeste Blizzard je postao poznat po tome, ali od kad prave wow...A ako cekas deset, pa i petnaest godina na nastavak igre, ne mozes reci da se serijal muze naveliko...
Ono sto su uradili sa Starcraftom je meni ok, imas tri kampanje podeljene, malo su razvukli, ali moze da prodje...
I Diablo mi je ok, samo nije to to,sto je ranije bilo...Sto je i bilo za ocekivati, treba navuci decu iz Wow-a da igra Diablo III
Steta je sto nece biti novog Warcrafta...
Blacko- Vitez Bezemljaš
- Broj poruka : 817
Godina : 38
Raspoloženje : need more coffee
Reputacija : 275
Datum upisa : 27.08.2013
Setili su se posle 10 godina da mogu da izmuzu jos malo diabla ;)U prilog tome ide sama igra koja nije nesto a i ekspanzija koju su brze bolje napravili samo da bi, sto si lepo rekao, navukli klince iz wow-aBlacko ::
Fazon je sto imaju glavne 3 igre i to vec 20 godina provlace
Mozda je u tome fazon, da hoce da izmuzu jos malo...S druge strane, da nije izasao Diablo III svi bi na sva usta vikali kako, eto nisu uradili nastavak takve legendarne igrice, a wow izbacuju na svakih pola godine
Ja sam prvo bio skeptican, pa euforican, pa razocaran, ali sam se sad pomirio sa cinjenicom da je Diablo takav, kakav je... Nije legendaran, ali nije ni los. Ne mogu da kazem da se nisu potrudili...Za ekspanziju cemo jos videti kad izadje...
Sto se tice Starcrafta, cini mi se da su uspeli da odrade jako dobar nastavak
Ja sam prvo bio skeptican, pa euforican, pa razocaran, ali sam se sad pomirio sa cinjenicom da je Diablo takav, kakav je... Nije legendaran, ali nije ni los. Ne mogu da kazem da se nisu potrudili...Za ekspanziju cemo jos videti kad izadje...
Sto se tice Starcrafta, cini mi se da su uspeli da odrade jako dobar nastavak
Blacko- Vitez Bezemljaš
Neka muzu oni koliko hoce i zele, ali neka izbace WarCraft 4, ne vezan za WoW, pa cu da im budem krava muzara,
da se tako duhovito izrazim.
To sto kazes Blacko. Ne msilim da je Diablo III uopste
losa igra, cak odlicna, pa sto je ne bi izbacili?
Na kraju krajeva svaka igra se pravi da bi je prodali i uzeli
pare - obogatili se, zar ne? A to sto smo cekali Diabla
i StarCrafta toliko godina pa je izaslo, govori samo za sebe da nisu neke muzare. Sa WoWom je drugacije.
A opet ne bi oni mogli da izmuzu toliko para da im igre nisu stvarno odlicne, onda ih niko, a ni mi ovde ne bi smo tako strastveno igrali.
To sto kazes Blacko. Ne msilim da je Diablo III uopste
losa igra, cak odlicna, pa sto je ne bi izbacili?
Na kraju krajeva svaka igra se pravi da bi je prodali i uzeli
pare - obogatili se, zar ne? A to sto smo cekali Diabla
i StarCrafta toliko godina pa je izaslo, govori samo za sebe da nisu neke muzare. Sa WoWom je drugacije.
A opet ne bi oni mogli da izmuzu toliko para da im igre nisu stvarno odlicne, onda ih niko, a ni mi ovde ne bi smo tako strastveno igrali.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Pa na fanboyove poput tebe i racunaju ... tako se obogateAssassin ::Neka muzu oni koliko hoce i zele, ali neka izbace WarCraft 4, ne vezan za WoW, pa cu da im budem krava muzara,
T
Ti si toliko zagrizen da mogu da naprave najvecu glupost i nazovu je warcraft 4, ti bi je hvalio i trazio jos....
Medjutim kad bi fanovima bilo dosta gluposti od blizzarda, ta kompanija bi se opet pomucila da napravi nesto stvarno odlicno.
To je sva filozofija.
U proseku, stariji Blizzardovi fanovi, oni koji ga prate pre wow-a recimo, imaju 25+ godina...Ne moze se njima bas bilo kakva glupost servirati i ocekivati da ce svi da je igraju i hvale...
@Assassin I ja se nadam da ce izbaciti Warcraft 4, ali mislim da se to nece dogoditi...
@Assassin I ja se nadam da ce izbaciti Warcraft 4, ali mislim da se to nece dogoditi...
Blacko- Vitez Bezemljaš
Ja se nadam da Blizzard nikada ne pomisli da napravi Warcraft 4 ... Bolje da imam lepo sećanje na igru nego da je uprskaju sa nekim poluproizvodom koji će sigurno biti napravljan sa ciljnom publikom klinaca i blizzardofila. Moderna igračka industrija je uništena. Popularnost nije indikator kvaliteta. Da je tako onda su Angry Birds i Candy Crush najbolje igre ikada.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Ja jesam zagrizen za WarCraft, StarCraft i Diabla.Petyr Baelish ::Pa na fanboyove poput tebe i racunaju ... tako se obogateAssassin ::Neka muzu oni koliko hoce i zele, ali neka izbace WarCraft 4, ne vezan za WoW, pa cu da im budem krava muzara,
T
Ti si toliko zagrizen da mogu da naprave najvecu glupost i nazovu je warcraft 4, ti bi je hvalio i trazio jos....
Medjutim kad bi fanovima bilo dosta gluposti od blizzarda, ta kompanija bi se opet pomucila da napravi nesto stvarno odlicno.
To je sva filozofija.
Ali ako sam primetio da je neko bas, bas zagrizen za WarCraft ili WoW na forumu,
to bi onda bio zasigurno ti.
Ja nisam rekao da bih kupio bilo kakav krs, a sumnjam da bi Blizzard izbacio neku losu
igru, cak da izbaci WarCraft 4 koji bi bio losiji od prethodnika, to ne znaci da je to losa
igra, samo zato sto je neki drugi deo bolji. Do sada nisam dao ni dinar na Blizzarda.
Osim sto cu jednoga dana morati da kupim Diabla III i odigram.
A ti ako si igrao WoW, onda racunam da bi igrao original, jer ostalo iskreno ne shvatam
ozbiljno. Onda si morao da dajes pare da bi igrao igru.
A reci mi koja je od igara od navedenih serijala losa i neigriva? I koju bi ti ocenu dao toj
igri? :DStvar je da Blizard nema losu igru, ma koliko razvlacili serijal, a osim WoWa nesto
ga i nisu razvukli. Mozda StarCraft, ali igra je fenomenalna i original je zaista zasluzio
nastavak na modernom nivou.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
blizardove igre originalne sam igrao od wc3 do kataklizme... kada sam batalio jer nisam video smisao vise... Znaci igrao sam dok je valjala igra, u tome je razlika.
Igrao sam i originalne total war serijale od rima do srednjeg veka pa sam pauzirao par delova koji su mi se cinili krs, pa eto opet dodjoh na rim 2.
Nije to zagrizenost, uzivam u dobroj igri, ali mogu jos uvek da razaznam sta je kvalitetna igra a sta muznja
Igrao sam i originalne total war serijale od rima do srednjeg veka pa sam pauzirao par delova koji su mi se cinili krs, pa eto opet dodjoh na rim 2.
Nije to zagrizenost, uzivam u dobroj igri, ali mogu jos uvek da razaznam sta je kvalitetna igra a sta muznja
Strana 2 od 2 • 1, 2
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu