Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 23 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 23 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
The Elder Scrolls V - Skyrim
+16
Areal
Lemius the Queen's blade
азор ахаи
CRNIJASTREB
Zandrin
Uno Nomesta
Зимоврел
Naya Stonem
Ilija Manasijević
Mondenkind
Assassin
LunarFang
Lord M.
Ergon Lar Tund
Witcher
Prince of Ravens
20 posters
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre :: PC Rpg
Strana 13 od 18
Strana 13 od 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Re: The Elder Scrolls V - Skyrim
Ja ne znam samo da li da ostavim pridruzivanje nekim udruzenjima za drugog lika, da mi ne bi bilo smor opet igrat.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Tacno ozbiljno razmisljam da pocnem da igram Skyrim
Posto sam pre dugo vremena igrao Elder Scrolls IV
Posto sam pre dugo vremena igrao Elder Scrolls IV
Lemius the Queen's blade- Broj poruka : 386
Godina : 33
Raspoloženje : vrlo dobro, čak odlično
Reputacija : 13
Datum upisa : 01.04.2013
Nemoj da razmisljas Lemi. igra je mnogo dobro odradjena i pored svih cuvenih bagova. A okruzenje je jedno 20x bolje od predhodne igre tj Obliviona.
Hm, ne znam da li mogu da se složim. Oblivion nije odlična igra, ali ima jako dobru atmosferu - guste,listopadne šume, Imperial Tower koji možemo videti sa drugog kraja Cyrodila, ono selo deadričkog kulta, more koje nije zaleđeno,borbe u areni... Skyrim je nekako bio previše siv i sve mi je delovalo jednolično sem Marakatha i Solitude-a koji su jako lepo uređeni (kao i Forsworn,Thief's Guild i Dark Brotherhood questline).
Skyrim ima bolju grafiku, možda bolju priču, ali atmosfera... Oblivion je bolji po meni, a od Obliviona Morrowind.
Skyrim ima bolju grafiku, možda bolju priču, ali atmosfera... Oblivion je bolji po meni, a od Obliviona Morrowind.
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
прво сам црним елфом, онда сам редгардом. Остали ми и нису занимљиви, нарочито људске и зверске расе. Него занима ме, има ли негде да се нађе читава прича - tamrielic lore, са мало више информација о том свету?
Слажем се да је Скајрим сувише сив, међутим ја док сам га играо обрнуо сам круг са својих 140 модова које сам инсталирао, тако да сам решио тај проблем... између осталих.
И да, Мартине, које село Дедричког култа?
Слажем се да је Скајрим сувише сив, међутим ја док сам га играо обрнуо сам круг са својих 140 модова које сам инсталирао, тако да сам решио тај проблем... између осталих.
И да, Мартине, које село Дедричког култа?
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
A meni se baš to sivilo dopalo, mada ni Oblivion ni Skyrim nisu igre koje bih nazvao najboljim igrama u istoriji gaming. Modovi su ono što ih čini tako zanimljivim. Muzika je fenomenalna u svim TES igrama ali ovo horsko pevanje u Skyrimu mi se najviše svidelo pogotovo kada se boriš protiv zmajeva ili ona melodija dok si u Sovengardu. Ne može da se kaže da SKyrim nije imao atmosferu i ako mi je vanilla brzo dosadia u poređenju sa Morrowindom i Olbivionom.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
@Ergon meni je Oblivion bio previse jednolican, kako spoljasnji svijet, tako i pecine i rusevine. Skyrim sa druge strane ima dosta razlicitih okruzenja od onih banja i breza do mocvara, borovih suma td. planine su jedino iste ali ja volim tu mracnu, hladnu atmosferu, a i odrastao sam na planinama tako da sam kao svoj na svome . Morrowind je druga prica, svi smo nostalgicni po tom pitanju, mada je meni Bloodmoon ekspanzija najdrazi dio.
@azor nadji lore na uesp wiki.
@azor nadji lore na uesp wiki.
Jeste Oblivion bio dosta jednoličan, jedino što je bilo unikatno su bili gradovi, Bruma sa nordovskom arhitekturom, Lejevin sa Argonijanskom, Čejdinhol sa Dark Elfovskom, Skingard mi je bio omiljen grad,tako gotski urađen što je logično s obzirom da je grof vampir ... e možda je on još uvek živ za vreme radnje u Skyrimu?
Sada nešto razmišljam, na kraju Shivering Isle ti postaješ Sheogorath što znači da kada radiš quest za njega u Skyrimu ti radiš quest za svog lika iz Obliviona
Šta mislite u koju provinciju će da smeste TES VI? Ja se nadam Hammerfell ili Blackmarsh, pustinje ili močvare.
Sada nešto razmišljam, na kraju Shivering Isle ti postaješ Sheogorath što znači da kada radiš quest za njega u Skyrimu ti radiš quest za svog lika iz Obliviona
Šta mislite u koju provinciju će da smeste TES VI? Ja se nadam Hammerfell ili Blackmarsh, pustinje ili močvare.
Ja mislim da ce biti Summerset Isles, da bi ispratili pricu sa Aldmeri domenom. zanimljivo bi bilo posjetiti i sume Valenwooda. ko zna... to ce biti igra sledece generacije konzola, mozda spoje i dvije provincije u igru.
Elsewyr možda, ili kako se već zove khajitska postojbina. To je isto zanimljivo. Summerset Isles - hmm, to bi bilo lepo, oduvek sam zamišljao kao da su sva ostrva jedan ogroman grad.
@azor - Nisam siguran, ali mislim da u Chorolu dobiješ quest povodom nestanka ćerke od nekog merchanta i odlaziš u to selo gde je zadnji put bila. Jako dobra atmosfera je bila, toga se sećam.
@azor - Nisam siguran, ali mislim da u Chorolu dobiješ quest povodom nestanka ćerke od nekog merchanta i odlaziš u to selo gde je zadnji put bila. Jako dobra atmosfera je bila, toga se sećam.
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
мој велики проблем је што сам изузетан сноб по графичком питању, а и по питању свег осталог дизајна, тако да ако знам да постоји напреднији Скајрим нема шансе да натерам себе да играм Обливион, колико год да ми се свиђао онда када није било Скајрима.
Шести део, ако буде, надам се да ће "мрџовати" бар две области, или да ће макар направити нешто већу једну тако да градови заиста изгледају као градићи а не као нека села попут оних у Скајриму. Занимљиве би биле Мочваре (blackmarsh) са својим транспортним системом, Елсвер или Високоелфовска острва на крајњем југозападу.
Шести део, ако буде, надам се да ће "мрџовати" бар две области, или да ће макар направити нешто већу једну тако да градови заиста изгледају као градићи а не као нека села попут оних у Скајриму. Занимљиве би биле Мочваре (blackmarsh) са својим транспортним системом, Елсвер или Високоелфовска острва на крајњем југозападу.
Pa gradovi u Oblivionu su izgledali kao srednjovekovni gradovi a Skyrim je provincija i logično da su gradići manji, to meni nije smetalo jer sam to očekivao. Mada Solitude je mogao da bude veći s obzirom da je prestonica i sedište Skyrimskih kraljeva.
Ja se uvijek vezem za prvi grad u kojem provedem vise vremena, u Morrowindu je to bila Balmora, u Oblivionu Chorol, a sada u Skyrimu je to Whiterun koji me sa svojom okolinom i atmosferom podsjeca na film 13ti Ratnik.
nadam se da ce jednog dan ponovo odraditi Cyrodil i Morrowind, ali kako treba. Cyrodil sa milionskim stanovnistvom, a Morrowind sa posledicama erupcije Crvene Planine, novim gradovima i kopnenom masom provincije.
nadam se da ce jednog dan ponovo odraditi Cyrodil i Morrowind, ali kako treba. Cyrodil sa milionskim stanovnistvom, a Morrowind sa posledicama erupcije Crvene Planine, novim gradovima i kopnenom masom provincije.
U Dragonborn DLC-u možeš da posetiš Solstheim kao u Bloodmoon-u. I to je nešto
Da, moram da nabavim te DLCove. Bloodmoon sam obozavao. samo vidim da su promijenili Raven Rock, steta sto necu vidjet svoju kucu koju sam tamo napravio.
Today on screen shot hunters:
Misty mountains of the Vale
Forests of the Rift
Misty mountains of the Vale
Forests of the Rift
Odlicni screenshotovi postovacu ja neke kasnije kada nadjem vremena.
plivam ja tako malo sjevernije posle završenog finalnog kvesta za Companions-e, podignem glavu i ugledam
shvatio sam da mi je Talos dao snage da izdrzim sve muke do sada. postao sam vjernik...
posle toga palim na hodočasce da posjetim njegov hram u Windhelmu, tamo me sveštenici upozoravaju da ne ulazim u šortsu i majici kratkih rukava i da ne smijem fotografisati unutrasnjost.
medjutim, ja ugradio malu kamericu na zlatnoj ogrlici
sada lutam po Skajrimu progoneci Thalmore izaslanike i razbijajuci njihove superiorne lobanje, oni će meni Talosa da diraju, mamicu im špicouhu
shvatio sam da mi je Talos dao snage da izdrzim sve muke do sada. postao sam vjernik...
posle toga palim na hodočasce da posjetim njegov hram u Windhelmu, tamo me sveštenici upozoravaju da ne ulazim u šortsu i majici kratkih rukava i da ne smijem fotografisati unutrasnjost.
medjutim, ja ugradio malu kamericu na zlatnoj ogrlici
sada lutam po Skajrimu progoneci Thalmore izaslanike i razbijajuci njihove superiorne lobanje, oni će meni Talosa da diraju, mamicu im špicouhu
Talos? I'll send all to the Void for our dread father. Hail Sithis! The only true God of Nirn, because his blood gave birth to other Divines!
Slay Thalmore bastards!
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Victarion Greyjoy
Ja tek sada krenuo Dragonborn da igram, baš nostaligčno sa sve Morrowind muzikom koja ide dok si na ostrvu. I baš su se potrudili da stave par potomaka od starih građina Ravenrocka.
Dobri screenshotovi .
Areal- Lord zaštitnik Zapada
- Broj poruka : 5992
Godina : 40
Raspoloženje : Lord Protector of Casterly Rock, Lord of Windblade and Tumbleston, Shield of Lannisport and Warden of the West, Lion from the North, Noble Lord Areal
Reputacija : 403
Datum upisa : 01.01.2012
Види ти шта се ради, док мене нема сви сте одвабили Лорда М. на страну Империје. А још човек почео да игра као Норд.
Морам да се сложим да и мени смета то једнолично сивило у Скајриму (нису лепе слике Принче Гавранова ) и да су ми били лепши градови у Обливиону, нарочито Чејдинхал, Анвил и Скинград.
Зато и играм тропски Скајрим!
А за следеће Елдер Скролс хоћу да се иде у пустињу мачака, Елсвејр!
Морам да се сложим да и мени смета то једнолично сивило у Скајриму (нису лепе слике Принче Гавранова ) и да су ми били лепши градови у Обливиону, нарочито Чејдинхал, Анвил и Скинград.
Зато и играм тропски Скајрим!
А за следеће Елдер Скролс хоћу да се иде у пустињу мачака, Елсвејр!
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
"Skyrim have always been the part of the Empire."
"Nords have always supported the Empire, and the Empire has always been good for Skyrim."
"The Empire is Law. The Law is sacred."
Skyrim nije jednoličan kakav je Cyridel bio u Oblivionu. Ono je sve isto i isto i isto dokle pogled doseže. Samo mala razlika na severu i to je to. Ovde imaš kameniti zapad, zavejan sever i sunčani jesenji jugoistok. Imaš središnje tundre, listopadne šume, zimzelene šume ma mnogo raznovrsnije.
A Zim to igranje tropskog skyrima je veće svetogrđe nego izdaja Imperije Nordovi su poput Skandinavljana i drevnih vikinga preživljavali u hladnim predelima, okruženje mora da bude surovo da bi napravila jake ljude. Kako možeš sebe da zoveš Nordom kada imaš palme bez snega a pogotovo Stormcloak? Da bi postao Stormcloak moraš prvo da ubiješ Ice Wrath ne Sunny happy ghost
"Nords have always supported the Empire, and the Empire has always been good for Skyrim."
"The Empire is Law. The Law is sacred."
Skyrim nije jednoličan kakav je Cyridel bio u Oblivionu. Ono je sve isto i isto i isto dokle pogled doseže. Samo mala razlika na severu i to je to. Ovde imaš kameniti zapad, zavejan sever i sunčani jesenji jugoistok. Imaš središnje tundre, listopadne šume, zimzelene šume ma mnogo raznovrsnije.
A Zim to igranje tropskog skyrima je veće svetogrđe nego izdaja Imperije Nordovi su poput Skandinavljana i drevnih vikinga preživljavali u hladnim predelima, okruženje mora da bude surovo da bi napravila jake ljude. Kako možeš sebe da zoveš Nordom kada imaš palme bez snega a pogotovo Stormcloak? Da bi postao Stormcloak moraš prvo da ubiješ Ice Wrath ne Sunny happy ghost
Strana 13 od 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre :: PC Rpg
Strana 13 od 18
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu