Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 30 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 30 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Kakva priča i način igre ?
5 posters
Strana 1 od 1
Lololo
Kakva priča i način igre ?
Izaberite
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
Re: Kakva priča i način igre ?
Iako sam se tesko odlucio. ipak je prevagnula stara dobra potraga. A mogli bi to kombinovati kao potraga za predmetom koji krije moc za smak tiranina...
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
ova tema je nwpotrebana posto jos u FM kutku mora da se vidi ok price jer smo vec imali neke ideje.
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
Dokle se stiglo s tim? Kako tece priprema?
Trenutno smatramo da ima previse klasa i kresemo ih, onda idemo na pricu.
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
Da, cekajte ljudi, bez uvrede, ali u originalu smo trebali Witcher, Artil i ja da
pocnemo novi FRP, a vi da pomazete, nista da zakljucujete i donosite sami odluke. Sada nas ima milion koji govorimo sta ce i kako ce biti.
Svako ima pravo da iznese misljenje, ali na kraju je nasa rec poslednja.
Mozda vam ovo zvuci okrutno, ali ne mozemo ubaciti sve sto bi neko pozeleo,tj svako od nas bi hteo nesto svoje.
pocnemo novi FRP, a vi da pomazete, nista da zakljucujete i donosite sami odluke. Sada nas ima milion koji govorimo sta ce i kako ce biti.
Svako ima pravo da iznese misljenje, ali na kraju je nasa rec poslednja.
Mozda vam ovo zvuci okrutno, ali ne mozemo ubaciti sve sto bi neko pozeleo,tj svako od nas bi hteo nesto svoje.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Ne odlucujem, samo predlazem, savrseno sam svestan svoje uloge kao pomagaca. Sve sto si rekao podrazumeva se. Ako mora, izbacite Alhemicara ili Dampira, iako mislim da pasuju savrseno, pa se mogu javiti u nekom drugom FRPu... Ili prosto spoj alhemicara i inzenjera, posto rade neke slicne stvari, itd... Samo mali konstruktivni predlog, nije bitno...
Ne mislim ja direktno na tebe Lunare, cak su mi tvoje ideje veoma zanimljive. Nego mislim uopste na sve. Svi bi hteli nesto i prepiru se oko toga. Zato mora da se stavi granica i da se odvoji grupa ljudi koja ce napraviti to.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Ne, ne, razuneo sam te ja, ne brini. Svi mi koje ovo zanima kazemo sta zelimo da vidimo ovde. Ja se zalazem za dampire, alhemicare, originalnije nazive i reviziju klase witchera, gradove/regije kao centrre za obuku odredjenih klasa, Ergon je vec precizirao rase i veliki broj raznih klasa, a i ostali dodaju svoje ideje. Ipak, da treba da se odredi broj ljudi koji treba da rade na tome, to je tacno. Za Ergona i mene ste se vec slozili da mozemo da pomognemo, ako se ne varam, ali ako smatrate da je to nepotrebno, slobodno recite, s moje strane nece biti negativnih reakcija. Mene ovakve stvari jako interesuju jer bih voleo da napisem EF roman jednog dana, pa ovo gledam kao dobru sansu da nesto naucim. Ipak, koliko god ideja mi imali, vasa rec kao GMova je zadnja. i to je to...
Ljudi, po meni - previse rasa, previse problema, isto vazi i za klase. Mislim da svet treba da nam bude raznolik ali ne po tome s kim mozemo da igramo, vec vise po geografiji i istoriji, a i takokodje mislim da sve to treba da svedemo na 3 do 4 rase s kojima cemo igrati, pod tim mislim recimo na Ljude, Vilenjake, Patuljke i sta znam, sve jedno je, cak ne moraju ove rase, samo sam lupio. A pri tom, da se svaka rasa deli na vise frakcija, umesto da dodajemo gomilu rasa i samo genericki dopunjujemo svet, po principu sta nam padne na pamet. Ni Tolkin ni Martin nemaju svet ispunjen random rasama kao sto je DnD, a po mom misljenju i mi bi trebali da sledimo taj obrazac.
Znaci, izaberemo 3,4 rase, a sto se mene tice za te rase mozemo da stavimo milion klasa, i onda krenemo svi mi koji ucestvujemo u pravljenju sveta da smisljamo sta i kako za te rase: gde zive, kako zive, koliko ih je, istorija, i sve ostalo.
Just a suggestion
EDIT: Zaboravih, i da izaberemo potrosne rase tipa Orkovi, goblini, Gnomi ili kako god, protiv kojih cemo se "boriti"
Znaci, izaberemo 3,4 rase, a sto se mene tice za te rase mozemo da stavimo milion klasa, i onda krenemo svi mi koji ucestvujemo u pravljenju sveta da smisljamo sta i kako za te rase: gde zive, kako zive, koliko ih je, istorija, i sve ostalo.
Just a suggestion
EDIT: Zaboravih, i da izaberemo potrosne rase tipa Orkovi, goblini, Gnomi ili kako god, protiv kojih cemo se "boriti"
Artil- Meštar Sunčevog Koplja
- Broj poruka : 292
Godina : 38
Reputacija : 5
Datum upisa : 08.02.2009
Sad me ispravi Witcher, znaci mi ni nemamo u stvari toliko rasa ali sam ja nekako stekao utisak da imamo u svakom slucaju, ok, ako imamo samo Ljude, Vilenjake, Patuljke, Orke i Gnome, super...onda da recimo stavimo da su prve tri igrive i da krenemo da radimo na njima, takodje i na Orcima i Gnomima. Polutane ne bih stavljao kao frakciju, vec kao pojedince koji su normalan ishod spleta okolnosti i mesanja rasa.
To dobro zvuci. Ni ja nisam polutane posmatrao kao posebnu rasu, jer oni nisu posebni na taj nacin...
Ne znam da li bih trebao da se povučem, kako ne bih zvučao kao Raziel lol.
Prvo, vas trojica ste admini što znači da upravljate ovim forumom, headovi ste. To može a i ne mora da ima uticaj na umeće smišljanja nečega u vezi FRP-a. Takođe jednoglasno je odobreno učestovanje Lunara i mene. Zašto onda pravimo problem oko toga ?
Tri rase, to jest najverovatnije Ljudi,Elfovi i Patuljci. Ljudi Grad, Elfovi Šuma, Patuljci Rudnici. Aj da ubacimo i Gimlija,Scoiatael i Gondor ?
Istorija rasa.. Zašto bi se odmah saznalo nešto o istoriji rasa ? Zašto ne bismo preuzeli jedan mali fazon iz TES igara, sa knjižicama koje govore o nečemu. Jedan seljak ili apprentice ne zna o stillovima arhitekture Patuljaka. Nek se geografija i istorija saznaju postepeno, ako ne želite ultrra mudrog kmeta.
Potrosne rase.. Pa ne možemo ih baš nazvati potrošnim,ali naravno da će biti neki kult/sekta/narod/plaćenička četa koji će nam stvarati probleme
Prvo, vas trojica ste admini što znači da upravljate ovim forumom, headovi ste. To može a i ne mora da ima uticaj na umeće smišljanja nečega u vezi FRP-a. Takođe jednoglasno je odobreno učestovanje Lunara i mene. Zašto onda pravimo problem oko toga ?
Tri rase, to jest najverovatnije Ljudi,Elfovi i Patuljci. Ljudi Grad, Elfovi Šuma, Patuljci Rudnici. Aj da ubacimo i Gimlija,Scoiatael i Gondor ?
Istorija rasa.. Zašto bi se odmah saznalo nešto o istoriji rasa ? Zašto ne bismo preuzeli jedan mali fazon iz TES igara, sa knjižicama koje govore o nečemu. Jedan seljak ili apprentice ne zna o stillovima arhitekture Patuljaka. Nek se geografija i istorija saznaju postepeno, ako ne želite ultrra mudrog kmeta.
Potrosne rase.. Pa ne možemo ih baš nazvati potrošnim,ali naravno da će biti neki kult/sekta/narod/plaćenička četa koji će nam stvarati probleme
I Artile,Assassine i Witchere, a možeš i ti Lunare, hajdete na čet.
@Ergon: Prvo, niko nije rekao da ces ti kao igrac saznati sve o istoriji neke rase Pa normalno da ce se gomila informacija dobijati usput. Ja ne zelim nista da radimo polovicno, pa da smisljamo u trku. Znaci nama je cilj da ovde napravimo dobru pricu, i da se zezamo na pravi nacin, a ne da mi svaki post bude kako koljem kultistu, sektasa, placenika koji nam stvara probleme
Dalje, istorija rasa izmedju ostalog daje uvid u odnose izmedju rasa, znaci ako su Dampiri i Patuljci u zavadi, hocu da znam kako,zasto gde i kada, da ne bude posle da se u Druzini nekoj nadju patuljak i dampir i odmah krenu da cirkaju uz vatricu i sprdaju se kao najbolji prijatelji. Ne mislim ja da mi sad pisemo roman o istoriji, ali da malo zacinimo nekim finim detaljima mozemo.
Izmedju ostalog, zato ste i ti i Lunar tu, isto kao i mi, a ja cu svaki svoj predlog i vama dati na reviziju pa vi odlucujte, nemam nista protiv.
Dalje, istorija rasa izmedju ostalog daje uvid u odnose izmedju rasa, znaci ako su Dampiri i Patuljci u zavadi, hocu da znam kako,zasto gde i kada, da ne bude posle da se u Druzini nekoj nadju patuljak i dampir i odmah krenu da cirkaju uz vatricu i sprdaju se kao najbolji prijatelji. Ne mislim ja da mi sad pisemo roman o istoriji, ali da malo zacinimo nekim finim detaljima mozemo.
Izmedju ostalog, zato ste i ti i Lunar tu, isto kao i mi, a ja cu svaki svoj predlog i vama dati na reviziju pa vi odlucujte, nemam nista protiv.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu