Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 24 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 24 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Dzon- Stark ili Targarjen
+58
JohnieRW
Remzi Bolton
Blacko
Lothesse
Dimeks
Kian The Nephilim
Lya
milan.milosewic
Zandrin
akiopaki
Chandrian
азор ахаи
Зимоврел
Oberin Martel
Nocnoi_Dozor
Ket sa kanala
CRNIJASTREB
Srle
thegorstak
Corto Maltese
lady_elanor
Brajan Bearion
dofera
BloodyPrince
Areal
xanten1984
Kapetanili
Jon_Umber
VojaLu
Theon Greyjoy
Glumac92
RhaegarTargaryen
mother of dragons
Ssscilla
Snezna
Zevs86
Starfell
Nim
Rhaenyra
do_balcaka
Cickislav
Maki Taki
LunarFang
Mondenkind
Vazarius
Princ Regar
Bezdusan
inogoste
Balerion
lukshone
Vlad
Assassin
La Sposa Cadavere
Lord M.
♦Black♦Betty♦
Ergon Lar Tund
Prince of Ravens
Witcher
62 posters
Strana 16 od 38
Strana 16 od 38 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38
Dzon- Stark ili Targarjen
Re: Dzon- Stark ili Targarjen
Ajde procitatjte clanak na vikiju.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Pa pise da je rodila cerku koja je umrla i da je zatrudnela na turniru u Harendvoru. Prema Baristanovim recima.. Zasto ne bi moglo da bude Brendonovo dete?
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Pa ja to i kazem. Bila je trudna definitivno.
To ima više smisla, Brendon je pre šarmerski tip nego Ned...
Mondenkind- Broj poruka : 1622
Raspoloženje : .....
Reputacija : 64
Datum upisa : 30.05.2011
Pa dobro ali njena trudnoca nema veze sa Dzonom
Prince Regar ::Pa ja to i kazem. Bila je trudna definitivno.
To može biti i nepouzdani pripovedač - Martin voli da daje laži prezentirane kao istine,i polu-istine...
Starfell- Broj poruka : 861
Raspoloženje : a la stark
Reputacija : 50
Datum upisa : 31.03.2012
evo procitajte clanak...
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Jon_Snow/Theories
Kako moze da bude toliko nepouzdanih pripovedaca. Fino pise da su mnogi znali da je trudna: "... It was also known by many that she was pregnant before she killed herself by jumping from the tower of Starfall, also called the Palestone Sword, a tower on Starfall's cliff by the sea.
Though Ser Barristan believes the bastard child of Lady Dayne was a stillborn girl...."
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Jon_Snow/Theories
Kako moze da bude toliko nepouzdanih pripovedaca. Fino pise da su mnogi znali da je trudna: "... It was also known by many that she was pregnant before she killed herself by jumping from the tower of Starfall, also called the Palestone Sword, a tower on Starfall's cliff by the sea.
Though Ser Barristan believes the bastard child of Lady Dayne was a stillborn girl...."
Known by many?
Mi imamo Edrika i Baristana!
Mi imamo Edrika i Baristana!
Pa many znaci svi ljudi oko nje. Naravno da nece Martin na vise poglavlja da daje razgovore koji su je videli sa stomakom. Ako neko kaze many, to znaci da je bilo dosta ljudi oko nje koji su je videli trudnu.
Inače,podsjeti me Nimin avatar,da se porodila neposredno prije nego što je Ned došao,zar ns bi Džon bio s njom?
PA bio bi. Sta hoces sa time da kazes?
Pa vrlo je moguce da je bio. Ali realno nije mogla da se porodi tog trenutka jer ona Regara 99% nije videla 9 meseci, on je negde ratovao..
A ona je umrla sa Nedom... Nema smisla da majka ne vidi dijete po posljednji put,je li tako ? A opet,samo Ned.
Da je bio negdje drugo,vjerovatno bi ga pratio i bijeli vitez (mada bi to privuklo pažnju).
Kako ga nije vidjela 9 mjeseci ?!? On je došao pri kraju rata,većinu je proveo u Kuli.
Da je bio negdje drugo,vjerovatno bi ga pratio i bijeli vitez (mada bi to privuklo pažnju).
Kako ga nije vidjela 9 mjeseci ?!? On je došao pri kraju rata,većinu je proveo u Kuli.
Ne, ne, Nimi. Ne znas dovoljno tok dogadjaja, pobuna je ovako tekla: Lijena misteriozno nestaje sa Regarom, Brendon odlazi u Krlajevu Luku, njegov otac dolazi u Kraljevu luku i obojica ginu. Robert, Ned, Hoster Tuli i Dzon Erin proglasavaju savez protiv Targova. Ned se vraca na sever(bas me zanima gde li je bio) da digne vojsku, a Robert pobedjuje u tri manje bitke tada. Jednu za drugom. Onda u bici Robert delimicno gubi i povlaci se u onaj grad Bells ili kako vec. NEd dolazi i zajedno pobedjuju Dzona Koningtona. Onda se od nkeud Regar pojavljuje i dolazi na Trozubac. Regar mora da je bio redovno informisan sta se zbivalo, ipak treba vremena za sve ovo da se desi.
Pa ako joj je dete bilo tu, Martin to nije namerno prikazao. Ako ce vec od toga da pravi misteriju, nece to prikazati kroz NEdove snove.
Pa ako joj je dete bilo tu, Martin to nije namerno prikazao. Ako ce vec od toga da pravi misteriju, nece to prikazati kroz NEdove snove.
Pa umrla je sa Nedom ali to ne iskljucuje mogucnost da jos jedna osoba, tj. det bude tu.. Samo bi bilo jako providno kad bi pisalo Obecaj mi Nede za zvucima detinjeg placa u pozadini
Pa jbt jel se taj princ borio ili je samo svirao harfu??
Ned je bio kod Dzona Erina, zato se vraca na sever
Robertu je mržnja očigledno dala snagu A i uvek je sigurno bio jači od njega :/ Meh...
Gost- Gost
Samo u bici kod Trozupca. Pre toga ga nije bilo nigde. Sam Regar je bio dosta tajanstven, dosta toga nije govorio ocu, Varis je cak nahuskao Erisa da Regar planira da se proglasi kraljem i zbaci oca na turniru u harendvoru pa je zbog toga ovaj bio tu. Ako se secas, Regar je obecao Dzejmiju pred odlazak na Trozubac da ce biti promena. Mozda je bas mislio na pobunu, a opet sta li mu se desilo da odjednom postane tako odlucan. Mozda bas nesto u vezi Lijene....Nim ::Pa umrla je sa Nedom ali to ne iskljucuje mogucnost da jos jedna osoba, tj. det bude tu.. Samo bi bilo jako providno kad bi pisalo Obecaj mi Nede za zvucima detinjeg placa u pozadini
Cekaj onda, ako je sve vreme Regar bio tu zasto onda mislis da se Dzon rodio ranije (da ne naglasavam ono ako je ova prica tacna )?
Znam za takvo Regarevo ponasanje ali nisam bas znala da je sedeo u Kuli zadovoljstva
Znam za takvo Regarevo ponasanje ali nisam bas znala da je sedeo u Kuli zadovoljstva
Cekaj malo koja prica je tacna?
Pa generalno Regar i Lijena se srecu prvi put na turniru u Harendvorum on je bio godinu dana pre pobune. Znaci Dzon nije zacet na turniru jer ne moze da bude trudna dve godine. Sama pobuna traje godinu dana, malo je previse slucajno da Ned bane na sam dan Dzonovog rodjenja. Mislim sestra mu se poradja a ova trojica belih vitezova mirno sede ispred Kule. Zar nije logicno da kazu brate sesra ti se poradja, a ne da se biju sa njime. Interesantno mi ovde skoro uopste nismo pricali o razlozima trojice Belih vitezova da se bore. ONi su samo rekli da su se zavetovali... Sta ako je u pitanju zavet dat Regaru a ne zavet prema Erisu? Mislim oni kao da nisu ni hteli da puste Neda i njegove da odu bez borbe. Kao da su ih ugrozli severnjaci zato sto su ih videli. A i Ned mi skroz sumnjiv. Otkud on zna gde da ih trazi, i zasto je poveo samo 6 ljudi sa sobom. Robert je bio za to vreme ranjen, tako da je Ned zapovedao vojskom. Kao da je hteo samo poverljive ljude da povede.
Pa generalno Regar i Lijena se srecu prvi put na turniru u Harendvorum on je bio godinu dana pre pobune. Znaci Dzon nije zacet na turniru jer ne moze da bude trudna dve godine. Sama pobuna traje godinu dana, malo je previse slucajno da Ned bane na sam dan Dzonovog rodjenja. Mislim sestra mu se poradja a ova trojica belih vitezova mirno sede ispred Kule. Zar nije logicno da kazu brate sesra ti se poradja, a ne da se biju sa njime. Interesantno mi ovde skoro uopste nismo pricali o razlozima trojice Belih vitezova da se bore. ONi su samo rekli da su se zavetovali... Sta ako je u pitanju zavet dat Regaru a ne zavet prema Erisu? Mislim oni kao da nisu ni hteli da puste Neda i njegove da odu bez borbe. Kao da su ih ugrozli severnjaci zato sto su ih videli. A i Ned mi skroz sumnjiv. Otkud on zna gde da ih trazi, i zasto je poveo samo 6 ljudi sa sobom. Robert je bio za to vreme ranjen, tako da je Ned zapovedao vojskom. Kao da je hteo samo poverljive ljude da povede.
Pa ako je tacna prica da je Dzon njihov sin
Ja nikad nisam m ni mislila da je garda tu radi Erisa nego radi Regara, da zastite njegovog sina i mislim da zato i ne zele da ih vide..
A dobro ne mora da znaci da se poradja kad oni stizu, ali negde otprilike tad.. E sad ne znam, to je potrega, obicno ide manje ljudi...
Ja nikad nisam m ni mislila da je garda tu radi Erisa nego radi Regara, da zastite njegovog sina i mislim da zato i ne zele da ih vide..
A dobro ne mora da znaci da se poradja kad oni stizu, ali negde otprilike tad.. E sad ne znam, to je potrega, obicno ide manje ljudi...
Obrni, okreni vraćamo se na to da je misterija Džonovog rodjenja, jedna od najvećih, ako ne i najveća misterija u serijalu
A to onda znači da otpada varijanta u kojoj je Džonova majka neka ribareva kći
Moram priznati da mi je važnije da se raspletu ti dogadjaji koji su prethodili Robertovoj buni i desili se za vreme nje, nego da saznam ko će vladati u Westerosu i ko su dovraga Tudjini.
A to onda znači da otpada varijanta u kojoj je Džonova majka neka ribareva kći
Moram priznati da mi je važnije da se raspletu ti dogadjaji koji su prethodili Robertovoj buni i desili se za vreme nje, nego da saznam ko će vladati u Westerosu i ko su dovraga Tudjini.
Snezna- Broj poruka : 178
Raspoloženje : euforicno
Reputacija : 10
Datum upisa : 20.04.2012
Jedna opklada je pala na tu temu
Ako ikada procitam da je Dzon neko obicno kopile ima 3 dana da hodam kao zombi, u neverici
a da, i mene ti dogadjaji mnooogo vise interesuju
A inace sto se ankete tice, mislim da je Regarov sin ali za mene je Dzon pravi Stark
Ako ikada procitam da je Dzon neko obicno kopile ima 3 dana da hodam kao zombi, u neverici
a da, i mene ti dogadjaji mnooogo vise interesuju
A inace sto se ankete tice, mislim da je Regarov sin ali za mene je Dzon pravi Stark
Mislim da je jedan od razloga zbog kojih Martin sada toliko sporo piše upravo to što ne zna šta da radi sa Džonom. Krenuo je u jednom pravcu, čitatelji su ga provalili. I sad se lomi da li da izneveri svoju "Očekujte neočekivano" reputaciju ili da žrtvuje kvalitet priče. Možda i odluči da odustane od R+L teorije, ali je svestan da nam mora ponuditi bombu da nadoknadi to odustajanje. A bomba svakako neće biti to da je Ned spavao sa nekom Lepom Janjom ili Wilom.
Snezna- Broj poruka : 178
Raspoloženje : euforicno
Reputacija : 10
Datum upisa : 20.04.2012
Ma Ros je Džonova majka, šta se više palite
Morate da mi oprostite, ali znate kako kada ponavljate jednu reč mnogo puta bez prestanka ta reč vam izgubi smisao? E tako i meni kada pričamo o Džonovom poreklu. Već više godina pričam sa mnogo ljudi na mnogo foruma i cela rasprava mi je izgubila smisao.
Morate da mi oprostite, ali znate kako kada ponavljate jednu reč mnogo puta bez prestanka ta reč vam izgubi smisao? E tako i meni kada pričamo o Džonovom poreklu. Već više godina pričam sa mnogo ljudi na mnogo foruma i cela rasprava mi je izgubila smisao.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Strana 16 od 38 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38
Strana 16 od 38
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu