Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+28
Artil
Lorkind
Althinne
inogoste
Arya Stark
mormont
arya
Mondenkind
Lord Dirk
Vazarius
Devana
Gospa od Laži
Vlad
LunarFang
pinki
Nimerija
♦Black♦Betty♦
Witcher
Sever
Assassin
Edard Stark
Sharpshooter
bookman
Vierna
Nikolinho
Prince of Ravens
Lord M.
Ergon Lar Tund
32 posters
Strana 22 od 40
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Spam Tema....
Pa da.Moze se shvatiti dvostruko,jedan od nacina je bukvalno.Mada ljudi cesto koriste rec par misleci na vecu kolicinu.
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Kad azes, tako, onda mislis na neoredjen, a opet relativno kratak vremenski period, ili relativno malu ali nepoznatu kolicinu tvari i slicno...
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Forum je bio najposeceniji prvog Septembra,na prvi dan skole.Bilo nas je 21.
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Nazalos u to vreme je counter bio pokvaren, pokazivao je sve clanove i goste u poslednjih pola sata.
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
Lord M. ::ma ok, samo molim te nemoj mi lupat plusice toliko. i ovako ih imam vise nego sto zasluzujem
Pa kad si sam sebe ocenjujes
inogoste- Broj poruka : 161
Godina : 58
Raspoloženje : pliva
Reputacija : 22
Datum upisa : 17.06.2011
hmm baš čitam ove gornje postove, kako bi onda shvatili parnu-lokomotivu?
pinki- Broj poruka : 964
Raspoloženje : samo sto ne jodlujem
Reputacija : 19
Datum upisa : 11.02.2009
https://www.youtube.com/watch?v=3mIdLEFFJn4&feature=related
A vidite lika, kako se smeje kao kokoska.
A vidite lika, kako se smeje kao kokoska.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Zašto samo mi modovi budemo u ovom periodu na forumu ?
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
Ljudi video sam NLO pre 10 minuta (nisam nista pio ceo dan ako da to nije razlog)
Ozbiljno, okruglo je previse krupno za zvezdu i svetli u raznim bojama (i moja keva je videla).
Eno ga iznad hajata.
Eno ga iznad hajata.
Narkomancino...
Tesko, posto je i moja keva videla isto.
Ништа чудно, наравно. :]
И биће их све више и више не само код нас него свуда у свету. Омиљено место им је Мексико, односно тај предео.
И биће их све више и више не само код нас него свуда у свету. Омиљено место им је Мексико, односно тај предео.
Gost- Gost
Mož' misliti, ja ih ovde na Jupiteru viđam svaki dan
Sad ozbiljno, ja sam sto puta viđao NLO, onako izgleda kao zvezda,ali je krupnije i crveno. Nekada i čelično sivo. I bio sam u normalnom stanju.
Sad ozbiljno, ja sam sto puta viđao NLO, onako izgleda kao zvezda,ali je krupnije i crveno. Nekada i čelično sivo. I bio sam u normalnom stanju.
I ja sam vidjao Aliena kako prelazi ulicu u Beogradu...
Ko zna.. mozda ih ima i na.. FORUMU!!!
Tttnnntttnnn tttdddd!!
https://www.youtube.com/watch?v=NHm65GM5l08&feature=related
Ko zna.. mozda ih ima i na.. FORUMU!!!
Tttnnntttnnn tttdddd!!
https://www.youtube.com/watch?v=NHm65GM5l08&feature=related
WTF, i tacno lici na ono sta sam ja video samo sto sam javideo iz daljine, ovi su bili blize.
Ја бих рекао да је то рефлектор, али у одређеним моментима апсолутно не изгледа као светло рефлектора. Такође, небо је чисто те нема облака где би могло да се одбија, а поред тога ту је и иста локација. Колико сам провалио ово је узето код парка код З. Венца, али врло је могуће да је у питању само рефлектор изузетног капацитета обзиром да постоје људи који то воле да раде.
Ипак, ја не искључујем могућност обзиром да сам ја два пута видео прошле године, а ове је појачан интезитет.
Зашто је мени то занимљиво?! Никако због Ванземунаца ( xD ) него зато што астролошки гледано те "појаве с неба" ће током периода 2009. - 2015. бити врло учестале. Ја, буквално, проверавам астрологију на овај начин, а учестале појаве су управо оно што је по астролошкој теорији у односу на Уран у Овну апсолутно коректне.
Само, зашто баш Мексико највише бирају, то ми није јасно.
Ипак, ја не искључујем могућност обзиром да сам ја два пута видео прошле године, а ове је појачан интезитет.
Зашто је мени то занимљиво?! Никако због Ванземунаца ( xD ) него зато што астролошки гледано те "појаве с неба" ће током периода 2009. - 2015. бити врло учестале. Ја, буквално, проверавам астрологију на овај начин, а учестале појаве су управо оно што је по астролошкој теорији у односу на Уран у Овну апсолутно коректне.
Само, зашто баш Мексико највише бирају, то ми није јасно.
Gost- Gost
Hm, zavera Rozvel i ostali crap (mada bi licilo na Amere da negde kriju vanzemaljce ako ih je bilo).
E moj Witcheru ti se sada dopisujes samnom, a ko zna sa koje sam ja planete...
Онај лик DeCoy с SK форума је мало искомплексиран. Нажалост мисли да ако је модератор има право да одлучује о свему, а лик је умислио да ја имам бог зна колико налога
Ухватио је пик на мене зато што има некакав трип да сам ја улазио на форум преко Проксија и бранио самог себе?! Редовно ми брише поруке у нади да ћу отићи с форума , а админе SK-a уопште не интересује да евидентирају ма какво бахато понашање дотичног.
У суштини то је онај вид најгорих људи који мисле да су попили све знање света, а уколико су рецентенти игара аутоматски сматрају да су бољи од већине других играча. :]
Лика сам провалио зато што ми брише поруке које су сасвим нормалне оправдавајући то "може да изазове спам", наравно, док остали не да спамују него се убијају од троловања
Искрено ми је жао што је неком попут њега додељена позиција модератора обзиром да су његове процене крајње дебилне. :/
У сваком случају, ја сам у овој поруци вређао, писао спам и ширио flame.
Упркос чињеници да је било људи који су подржали текст својим захвалницама, лик је само обрисао пост к'о да се ником ништа није десило и, најбоље од свега, написао ми је
"Ако ти можеш да шириш спам и вређаш људе, могу и ја да ти обришем поруку за коју сматрам да ће да изазове спам*.
Његов најрационалнији аргумент јесте "глупости" и дато користи као предуслов за брисање.
Надам се само да ће Дарко Михоковић да се уразуми у будућем периоду. :]
Ухватио је пик на мене зато што има некакав трип да сам ја улазио на форум преко Проксија и бранио самог себе?! Редовно ми брише поруке у нади да ћу отићи с форума , а админе SK-a уопште не интересује да евидентирају ма какво бахато понашање дотичног.
У суштини то је онај вид најгорих људи који мисле да су попили све знање света, а уколико су рецентенти игара аутоматски сматрају да су бољи од већине других играча. :]
Лика сам провалио зато што ми брише поруке које су сасвим нормалне оправдавајући то "може да изазове спам", наравно, док остали не да спамују него се убијају од троловања
Искрено ми је жао што је неком попут њега додељена позиција модератора обзиром да су његове процене крајње дебилне. :/
У сваком случају, ја сам у овој поруци вређао, писао спам и ширио flame.
- Spojler:
- Nighty - Tema o DA:O, pratila se rasprava izm Asmodeusa i Nash Knighta ::@Asmodeus : Ниси у праву по питању многих ствари које си написао. Првенствено, прича, богат lore и остале ствари не могу бити одлични, а да то кажеш објективним посматрањем. Да ли су кодекси добри или не зависи од тога колико је неко у стању да их разуме, односно да их субјективно прихвати. Уколико је генеричка прича (посматрати линеарне аспекте) - МА ШТА УРАДИО - мораш убити змаја. Због тога ће СВИ који играју ову игру првенствено гледати да одраде што више side quest-ова, а клинци ће пробати да открију што више о својим компањонима, односно да спавају с што више девојака. Такође, за неке је ово ПРВА BioWare игра и за те људе ће бити ''ВАУ, КАКАВ RPG".
Ево разлога због којих ја не волим ову игру, чисто да задовољим твоју потребу да поделим с тобом.
За разлику од BG где свако оружје има своју историју, у DA:O су оружја максимално генерична и чисто убачена у игру да "буду ту". Осећај да су специјална или да се на БИЛО КОЈИ начин разликују од MMO генеричности не постоји. Чак и када добијеш најбољи armor у игри и даље се не осећаш, на било који начин, посебно или јако. Већину времена проводиш тако што водиш рачуна о компањонима пре него ли о себи.
Суштина ове игре лежи у конверзацијама и side quest-овима, а изузетна мана лежи у томе што је овде представљена типична BioWare формула која је иновативна колико и производња јаја. Можеш то да прихватиш или не, али не и да продајеш људима који имају велико играчко искуство и који су одиграли далеко више квалитетнијих и оригиналнијих игара како, заправо, греше у својим констатацијама. Разумно је да браниш нешто што ти се иоле свидело, али ова игра заслужује да буде попљувана због неоригиналности BioWare тима. CD Projekt ово добро зна.
Ја обожавам KotOR, обожавам NWN 1 и волим Jade Empire, али ова игра заслужује да о њој све најгоре мислим због њене еминентне лоше конструкције, односно оригиналности. Други део је само потврда њихове неоригиналности, а гомилаWTF DLC-ева само потврда њихове халапљивости и безобразлука.
Ја сам мукотрпно прелазио игру и тражио нешто што није генерично и не подсећа на пређашња BioWare остварења. Чак и поред изузетне линеарности (ко је не види стварно нема појма о играма) текстуре у спољашњим деловима света су благо речено lol.
Још једна од ствари које су lol јесте blood spray. Да не улазим у то што девојка која је целог живота живела у шуми прича к'о да је завршила академске студије АЛИ ХЕЈ игра к'о игра није лоша али је МЕНИ ОДВРАТНА, исто као што је одвратна Nash Knight-u, исто као што је одвратна многим људима које познајем и који кажу да је игра само "ок".
То се догодило управо због hype-a који је ова видео-игра начинила у свету, а тај исти hype НИКАКО не заслужује нити заслужује да се назива најбољим RPG-ом, а оцене које је свуда добила јој чине прекомерну част.
Не разумем зашто је тешко да прихватите да неко не воли ову видео игру и да се помирите с тим?! Свако има своје разлоге да нешто не воли исто као што ви имате своје разлоге да нешто волите. Мало толеранције уместо вређања би било веома пожељно.
Ја апсолутно нисам особа која демандује бог зна какву игру да бих је играо. Али ми је потребно далеко више од пуке промене текстура, мало боље графике у односу на NWN2 и промене дијалога. Сличности су енормне, а овде говоримо о PC RPG играма чији је најбитнији аспекат истраживање света. Ништа у овој видео-игри ме није покренуло нити дало жељу да наставим играње. Ишао сам против себе и својих принципа чисто да бих се ултимативно разочарао, разбеснео и био љут наредних недељу дана пре свега на себе. Зашто?! Зато што сам дозволио себи да се надам да ћу добити одличан RPG, а уствари сам добио MMO у Single Player-u. Чак и MMO имају више и богатије приче, LORE и остале ствари него ли ова игра, а то већ говори сасвим довољно.
Није питање да ли смо ми играли игру већ је питање да ли сте ви играли игре које смо ми одиграли па да можете да адекватно разумете због чега видимо сивило, генеричност и крајњи безобразлук BioWare тима. Захваљујем свима који су читали и разумели.
Упркос чињеници да је било људи који су подржали текст својим захвалницама, лик је само обрисао пост к'о да се ником ништа није десило и, најбоље од свега, написао ми је
"Ако ти можеш да шириш спам и вређаш људе, могу и ја да ти обришем поруку за коју сматрам да ће да изазове спам*.
Његов најрационалнији аргумент јесте "глупости" и дато користи као предуслов за брисање.
Надам се само да ће Дарко Михоковић да се уразуми у будућем периоду. :]
Gost- Gost
Hm, posto sam slucajno pratio tu raspravu izmedju Asmodeusa i Nasha ova poruka nije spam posto se uklapa u tematiku.
Па да, али лик ме не подноси и то не крије уопште. Такође, ево његовог бисера - одмах је рекао и без играња видео-игре која је изашла ''A Game of Thrones: Genesis'' да user score од 5.6 све увелико говори
"User score od 5.6 na metacriticu dovoljno govori. Još jedna u nizu odvratnih igara po filmovima/knjigama/čemugodštojetrenutnopopularno..."
Јбг, не може све да буде AAA наслов...
Чисто док не обрише поруку, да напишем овде одговор
"Какав црни user Score. Игра би требало да се прво одигра па тек онда да се размишља о томе шта неко тамо има да каже о игри.
Мени изгледа сасвим задовољавајуће. Никада нисам ни очекивао да буде ултра убер супер кул већ тотално у фазону игре која подсећа на The Siedler IV, односно мало напредније од тога и уопште се нисам разочарао овим што видим. Игра није нафурана нити представља убер AAA наслов. И сигуран сам да ће свако ко је иоле упућен у A Song of Fire & Ice знати да малчице цени игру, ако не игру онда макар сам покушај да се иста направи.
Једино ми делује малчице тамније и то је мана али посматрано с аспекта популарног - нико не каже да би игра требало да иде у корак с временом. Ово што је компанија радила је веома храбро и иако не заслужује најбоље оцене у поређењу с данашњим стандардом поента оваквих и сличних игара је одувек лежао у Gameplay-у, односно њиховој малој чаролији којом привуку играча и закуцају за столицу све док не падне мрак па онда мора Save > Quit.
Ја ћу свакако играти ову игру, а уопште немам било каква очекивања и то је оно најбоље. Након што је одиграм мало доћи ћу да поделим своје мишљење, под условом да га Дарко не обрише."
---
Поред њега морам да чувам све што напишем. Нисам сигуран у следеће али мислим да је он, такође, обрисао пост у којем сам стављао песме и то у подфоруму који није под његовим надзором. Не верујем да грешим али колико искомплексиран мораш бити па да некоме обришеш песме које постави?! :/
"User score od 5.6 na metacriticu dovoljno govori. Još jedna u nizu odvratnih igara po filmovima/knjigama/čemugodštojetrenutnopopularno..."
Јбг, не може све да буде AAA наслов...
Чисто док не обрише поруку, да напишем овде одговор
"Какав црни user Score. Игра би требало да се прво одигра па тек онда да се размишља о томе шта неко тамо има да каже о игри.
Мени изгледа сасвим задовољавајуће. Никада нисам ни очекивао да буде ултра убер супер кул већ тотално у фазону игре која подсећа на The Siedler IV, односно мало напредније од тога и уопште се нисам разочарао овим што видим. Игра није нафурана нити представља убер AAA наслов. И сигуран сам да ће свако ко је иоле упућен у A Song of Fire & Ice знати да малчице цени игру, ако не игру онда макар сам покушај да се иста направи.
Једино ми делује малчице тамније и то је мана али посматрано с аспекта популарног - нико не каже да би игра требало да иде у корак с временом. Ово што је компанија радила је веома храбро и иако не заслужује најбоље оцене у поређењу с данашњим стандардом поента оваквих и сличних игара је одувек лежао у Gameplay-у, односно њиховој малој чаролији којом привуку играча и закуцају за столицу све док не падне мрак па онда мора Save > Quit.
Ја ћу свакако играти ову игру, а уопште немам било каква очекивања и то је оно најбоље. Након што је одиграм мало доћи ћу да поделим своје мишљење, под условом да га Дарко не обрише."
---
Поред њега морам да чувам све што напишем. Нисам сигуран у следеће али мислим да је он, такође, обрисао пост у којем сам стављао песме и то у подфоруму који није под његовим надзором. Не верујем да грешим али колико искомплексиран мораш бити па да некоме обришеш песме које постави?! :/
Gost- Gost
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Strana 22 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu