Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 26 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 26 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Pomoc oko sajta
+2
Witcher
Vierna
6 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Pomoc oko sajta
e ovako.... treba mi pomoc oko odabira teme za sajt koji treba da pravim za fax.... imala sam par ideja, al nesto mi ne deluju bas kao pravi izbori... Mislila sam prvo da napravim galeriju sa svojim crtezima (na jednoj strani bi bili obojeni crtezi, na drugoj lineart, na trecoj fotomanipulacije.....), al mi to malo bzvz jer nece imati mnogo teksta... a google (samim tim i profa) voli tekst i linkove
drugi izbor bi mi bio Assassins Creed, a treci Dragon Age sajt, ali tu nailazim na problem sto nema mnogo tekstova na srpskom o tim temama, a necu da pravim sajt na engleskom (a samo mi jos fali da moram da kucam neki tekst pored pisanja koda -.-).....
Sooooo, help?
drugi izbor bi mi bio Assassins Creed, a treci Dragon Age sajt, ali tu nailazim na problem sto nema mnogo tekstova na srpskom o tim temama, a necu da pravim sajt na engleskom (a samo mi jos fali da moram da kucam neki tekst pored pisanja koda -.-).....
Sooooo, help?
Vierna- Legendarni vojnik
- Broj poruka : 451
Godina : 34
Raspoloženje : Money Money Money xD
Reputacija : 5
Datum upisa : 12.02.2009
Re: Pomoc oko sajta
Assassin creed,Dragon age, Assassin creed... Ja ti nisam nesto od pomoci
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
haha od tebe nisam ni ocekivala, znala sam da ces imati isti problem kao ja xD
mada, nisam mislila da mi treba pomoc oko odabira jedne od te tri teme, nego da mi predlozite neku sasvim desetu temu (cokolada i ljubimci su zauzeti xD)
mada, nisam mislila da mi treba pomoc oko odabira jedne od te tri teme, nego da mi predlozite neku sasvim desetu temu (cokolada i ljubimci su zauzeti xD)
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
hmm, vidis, to ti nije losa ideja ali bih mogla da se koncentrisem samo na svoju kucu, na Lanistere
daaa, msm da bih mogla da odradim neki lavovski sajtic
daaa, msm da bih mogla da odradim neki lavovski sajtic
Ako se ipak budes odlucila za DA ili AC javi mi da ti posakljem sta ti treba posto sam ja bio dosta na stranim sajtovima i sebi prevodio za kucnu upotrebu
daj salji onda odma da vidim sta imas
malkieri@live.com
malkieri@live.com
Ok,poslacu ti kad nadjem te tekstove i kad mi proradi mail -.-
A dzabe ne radi majl a ja taman naso i prekuco uvod za Desmonda
salji onda ovde, u inbox
nisi bas precizirala koja tema moze/mora da bude, da li proizvoljno biras ili moras tu i tu temu, ili pak imas neku od ponudjene...
isto, zbog cega bi pravila sajt? to je zadatak - napraviti sajt po temi???? ako je to istina, onda mi je to ono - neverovatno skoro, al su podigli kriterijume ti profesori, hoce od svakog studenta da zna da napravi sajt.....ccccc
posto ne razumem detalje, ovo barem mogu da ti pomognem - ako trazis sajt za opise igrica na srpskom kud ces bolje mesto nego www.sk.rs, "Svet Kompjutera", pa trazi sekciju za video igre... jedino su tekstovi za zadnja 2 broja nedostupni on-line, ali to je tako namerno...
isto, zbog cega bi pravila sajt? to je zadatak - napraviti sajt po temi???? ako je to istina, onda mi je to ono - neverovatno skoro, al su podigli kriterijume ti profesori, hoce od svakog studenta da zna da napravi sajt.....ccccc
posto ne razumem detalje, ovo barem mogu da ti pomognem - ako trazis sajt za opise igrica na srpskom kud ces bolje mesto nego www.sk.rs, "Svet Kompjutera", pa trazi sekciju za video igre... jedino su tekstovi za zadnja 2 broja nedostupni on-line, ali to je tako namerno...
Nikolinho- Broj poruka : 486
Raspoloženje : Tako-tako
Reputacija : 24
Datum upisa : 19.02.2011
nebitno koja je tema, mi biramo sta hocemo... a moram da napravim sajt, zato sto studiram internet tehnologije i imam predmet web programiranje, a to je jedna od obaveznih predispitnih obaveza
jel taj casopis izlazi mesecno? ako je tako nece mi mnogo pomoci ja msm, jer za 2 meseca moram da imam gotov sajt, a tekstovi mi sad trebaju da bih znala sta imam dostupno od materijala, po cemu bih mogla da pravim organizaciju sajta....
jel taj casopis izlazi mesecno? ako je tako nece mi mnogo pomoci ja msm, jer za 2 meseca moram da imam gotov sajt, a tekstovi mi sad trebaju da bih znala sta imam dostupno od materijala, po cemu bih mogla da pravim organizaciju sajta....
ma njihovi on-line tekstovi i clanci ("Sveta Kompjutera") datiraju jos od '98 ako se ne varam! Znaci imas svako njihovo mesecno izdanje dostupno na internetu jos od tada pa do februara ove godine! sta ce ti vise... jedino ako ne nameravas da opisujes neku najnoviju igru... za sve igre starije od 2 meseca pa navise naci ces opise. vidi.
ako bih opisivala igru, to bi bio Assassins Creed ili Dragon Age a osim onih starijih igrica, trebaju mi i ove dve najnovije....
AC 1. deo i DA 1. deo nisu najnovije igre. obe igre imaju nastavke koje JESU najnovije igre.
dakle, ko sto rekoh 2 puta - pravac www.sk.rs i trazi opise. sigurno ces naci za 2 igre koje trazis, kao i za stotine drugih.
dakle, ko sto rekoh 2 puta - pravac www.sk.rs i trazi opise. sigurno ces naci za 2 igre koje trazis, kao i za stotine drugih.
Ukrade mi post sa tastature xD77th Earl of Groan ::George. R. R. Martin.
Ako ti treba pomoć tipa pravljenje slika u fotošopu i smišljanje teksta (znam da i ti umeš ali dugo traje i sve), ja mogu da ti to uradim (zavisi koliko ti treba), a takođe umem da uklapam boje. Igrice mi deluju kao bzvz tema -.-
@Ezio-pobogu, umeš li ti da napraviš novu mail adresu? Evo ti link ako si nedovoljno pametan da sam provališ kako se pravi mejl.
Gost- Gost
Znam da pravim mail al me mrzi,onako ga nikad ne koristim. Igrice ti izgledaju kao bzvz tema a AC i DA imaju bolju pricu od vecine knjiga, jeres!!!
Dragon Age pogotovo... Lannisteri onda?
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
za sad ce ostati Lanisteri uzecu ove tekstove koje sam ja postavljala ovde na forum...
Kraljice, drzim te za rec sad na raspustu se bacam na smisljanje dizajna, ako nesto ne budem mogla da smislim, ti ces prva saznati
btw, slazem se sa Eziom
Kraljice, drzim te za rec sad na raspustu se bacam na smisljanje dizajna, ako nesto ne budem mogla da smislim, ti ces prva saznati
btw, slazem se sa Eziom
Ja ću ti pomoći kad budem mogla, idem na more za prolećni raspust i nosim lap top, ako treba nešto da se radi u fotošopu ili da se prevodi pošalji mi da sačuvam i onda sređujem kad budem otišla na more. Doduše, ranije se raspuštam i imam da učim puno, ali kad budem mogla pomoći ću ti (obožavam da radim u fotošopu, a prevođenjem ću da uvežbavam engleski).
Gost- Gost
ok, ja cu tek sad za raspust da se malo posvetim sajtu, sad stvarno nemam ni volje ni vremena nesto da smisljam ili trazim....
Tema nek ti budu tvoje slike, sto se tice teksta i linkova oko svakog imga mozes da ostavis tekst o sebi o svom interesovanju za crtanje i fotografiju....recimo objasnjena kako je neka slika nastala odakle si crpela inspiraciju itd....sto se linkova tice mozes da ostavljas u istim tekstovima linkove ka zanimljivim sadrzajima koji su vezani za fotografije i sliakrstvo itd....Mislim imas temu oko koje mozes da izgradis sjajnu web prezentaciju....
Sever- Legendarni Vojnik
- Broj poruka : 222
Raspoloženje : Savrseno
Reputacija : 9
Datum upisa : 23.02.2009
ma mnogo je to bespotrebnog posla, a i nisam ja dobra sa recima... mislila sam prvo tako nesto (to mi je prvo palo na pamet), al profa je rekao da se nece bas toliko gledati dizajn, koliko ce se gledati kod, tako da se jos uvek dvoumim oko Lanistera i Dragon Age-a (zaludela me igrica, tj. odredjeni likovi xD)
kraljice, jbg, ne mogu jos uvek da ti kazem sta treba, jer ni sama nisam sigurna... kad smislim sta cu, poslacu ti na mail, pa ako budes mogla da pomognes super, a ako ne, onda nema veze.... hvala na ponudi
kraljice, jbg, ne mogu jos uvek da ti kazem sta treba, jer ni sama nisam sigurna... kad smislim sta cu, poslacu ti na mail, pa ako budes mogla da pomognes super, a ako ne, onda nema veze.... hvala na ponudi
Dragon age