Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 82 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 82 Gosta :: 2 ProvajderiNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 85 dana Čet 14 Nov 2024, 21:54
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Westeros Adventures
Strana 1 od 1
Westeros Adventures
Ovde pocinjemo sa igrom...
Pocnite kada budete zeleli! Bez spama i bilo kakvog posta koji nema veze sa frp-om!
Let the games Begin!
Pocnite kada budete zeleli! Bez spama i bilo kakvog posta koji nema veze sa frp-om!
Let the games Begin!
Edard Stark- Kraljeva Desnica
- Broj poruka : 1160
Godina : 35
Raspoloženje : uuuuu Don't Ask
Reputacija : 86
Datum upisa : 07.02.2009
Re: Westeros Adventures
Kisa nije prestajala da udara o prozor! Udarala je jako ali njemu su to bili samo potmuli zvukovi koji su se probijali u njegove snove! Kao bubnjevi negde u daljini izvan sume! Svetlo se nije probijalo! Krosnje su ga zaklonile s kroz! Znao je da sanja ali nije ocekivao da sve bude tako stvarno! I vetar koji mu je duvao pravo u lice i rosa koja je klizila sa lisca pravo na njegova ramena... a i glas! Tako je i znao da je san! Otac mu je lezao na samrti samo tri prostorije od njega a opet ga je video na samom kraju sume! Odatle je i dopiralo svetlo, prostiralo se kroz drvece zajedno sa glasom njegovog oca! Cak su i suve grane pucketale pod njegovim nogama dok je koracao ka njemu! Ali nije bio sam! Sest gardista ga je pratilo u stopu!
Sad se gledaju skoro licem u lice! Ispruzena ruka mu je dosla skoro do lica! Otac je hteo da ga dotakne! Bio je tako blizu ali glas mu je i dalje bio mutan, nerazumljiv! Za njim su se pruzilo jos sest ruku! Bili su na samo milimetar od njega!
*Doriane! DORIANE!* Vrata su se tresla od lupanja! *Doriane! Otvori vrata!* Ko god da je bio, nije odustajao! Gurnuo je carsave sa sebe i digao se iz kreveta! *Evo idem... Dosta lupanja!* Eksplodirace mi glava od vaseg lupanja! Dohvatio je odecu sa stolice i svoj opasac sa macem! Napolju kao da se ceo svet rusio. Kisa, vetar, mozda cak i smak sveta! Zasto ljudi jednostavno ne mogu da spavaju u ovo doba i mozda usput ostave mene da spavam! Kad je otvorio vrata docekao ga je kuceupravitelj, sa sest gardista! *Doriane jesi dobro? Izgledas kao da si video duha?* Ne, ali je video sestoricu koji su pokusali iz ko zna kojih razloga da ga dohvate u snovima! *Sta je toliko bitno da me budis u ovo doba? Jel otac u pitanju?*
*Ne, nije! On je miran. Spava! Dao sam mu snovina dako da nema bolove! Druga stvar je u pitanju!* Devin mu je bilo ime! Mlad, mozda malo stariji od Dorijana, ali je svakako delovao starije! Bore i pege su uspele da ga uhvate vec tridesetim godinama! Koscate gradje vec na prvi pogled se videlo da ima vise u glavi nego u rukama! Stalno je pomeroa i namestao svoj lanac! *Imamo neocekivanog gosta! Mislim da bi trebalo da ga vidis!*
Kada si se spustili niz stepenice, jedna od vrata koja su vodila u dvoriste naglo se otvorise i zatim zalupise nazad! Vetar kao da je zeleo da uzme nesto svoje! Da je neko stajao iza tih vrata, sigurno bi ostao bez zuba!
U velikoj sali za proslave i prijeme, na kraju dugackog stola sedeo je covek sa kukuljicom na glavi! Bila je natopljena vodom i izlizana i kao da je pritiskala glavu jadniku! Grabio je hleb sa stola, i ispijao ono malo vina sto su mu dali! A onda je cuo korake! Okrenuo se i pogled mu je direktno naleteo na Dorijana! Jarko palave oci su se jasno videle kroz senku ispod kukuljice! Istog trena je skocio ka njemu! Pre nego sto su gadisti uspeli da skoce na njega bacio se na Doriana! Prepadnut i iznenadjen nije imao vremena da reaguje! Ili je barem tako on mislio! Zadrzao je ruku koja je nosila bodez i potpuno nesvesno, docekao skitnjicu na svoj! Oci zu zurile u njega! Glava mu je lagano klonula pored Dorijanove, usne su dosle do njegovog uveta! *Ja sam prvi* Tiho, tiho, tiho i onda je izdahnuo!
Sad se gledaju skoro licem u lice! Ispruzena ruka mu je dosla skoro do lica! Otac je hteo da ga dotakne! Bio je tako blizu ali glas mu je i dalje bio mutan, nerazumljiv! Za njim su se pruzilo jos sest ruku! Bili su na samo milimetar od njega!
*Doriane! DORIANE!* Vrata su se tresla od lupanja! *Doriane! Otvori vrata!* Ko god da je bio, nije odustajao! Gurnuo je carsave sa sebe i digao se iz kreveta! *Evo idem... Dosta lupanja!* Eksplodirace mi glava od vaseg lupanja! Dohvatio je odecu sa stolice i svoj opasac sa macem! Napolju kao da se ceo svet rusio. Kisa, vetar, mozda cak i smak sveta! Zasto ljudi jednostavno ne mogu da spavaju u ovo doba i mozda usput ostave mene da spavam! Kad je otvorio vrata docekao ga je kuceupravitelj, sa sest gardista! *Doriane jesi dobro? Izgledas kao da si video duha?* Ne, ali je video sestoricu koji su pokusali iz ko zna kojih razloga da ga dohvate u snovima! *Sta je toliko bitno da me budis u ovo doba? Jel otac u pitanju?*
*Ne, nije! On je miran. Spava! Dao sam mu snovina dako da nema bolove! Druga stvar je u pitanju!* Devin mu je bilo ime! Mlad, mozda malo stariji od Dorijana, ali je svakako delovao starije! Bore i pege su uspele da ga uhvate vec tridesetim godinama! Koscate gradje vec na prvi pogled se videlo da ima vise u glavi nego u rukama! Stalno je pomeroa i namestao svoj lanac! *Imamo neocekivanog gosta! Mislim da bi trebalo da ga vidis!*
Kada si se spustili niz stepenice, jedna od vrata koja su vodila u dvoriste naglo se otvorise i zatim zalupise nazad! Vetar kao da je zeleo da uzme nesto svoje! Da je neko stajao iza tih vrata, sigurno bi ostao bez zuba!
U velikoj sali za proslave i prijeme, na kraju dugackog stola sedeo je covek sa kukuljicom na glavi! Bila je natopljena vodom i izlizana i kao da je pritiskala glavu jadniku! Grabio je hleb sa stola, i ispijao ono malo vina sto su mu dali! A onda je cuo korake! Okrenuo se i pogled mu je direktno naleteo na Dorijana! Jarko palave oci su se jasno videle kroz senku ispod kukuljice! Istog trena je skocio ka njemu! Pre nego sto su gadisti uspeli da skoce na njega bacio se na Doriana! Prepadnut i iznenadjen nije imao vremena da reaguje! Ili je barem tako on mislio! Zadrzao je ruku koja je nosila bodez i potpuno nesvesno, docekao skitnjicu na svoj! Oci zu zurile u njega! Glava mu je lagano klonula pored Dorijanove, usne su dosle do njegovog uveta! *Ja sam prvi* Tiho, tiho, tiho i onda je izdahnuo!
Edard Stark- Kraljeva Desnica
- Broj poruka : 1160
Godina : 35
Raspoloženje : uuuuu Don't Ask
Reputacija : 86
Datum upisa : 07.02.2009
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu