Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 16 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 16 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 84 dana Pet 20 Sep 2013, 17:16
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Igrice (Generalno)
+28
Jon Connington
orome
Zevs86
HBK_Bojan
LunarFang
Areal
Princ Regar
Зимоврел
Вештица
Assassin
Lord M.
Prince of Ravens
Nian Belrojević
Witcher
Ergon Lar Tund
Lothesse
Lorkind
bookman
ACME
Stark Kid
pinki
Milosh993
Chosen One
Sorceress Nanija
Glumac92
Struki
Fat Rat
sajberkurajber
32 posters
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 2 od 40
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Igrice (Generalno)
Milose sine, slusaj cika Fata jer je on Bog za kompjutore i ele.., ovaj Warhamer 40k!
ACME- Lovac U službi
- Broj poruka : 642
Godina : 45
Raspoloženje : Odlicno
Reputacija : 9
Datum upisa : 20.05.2009
Milosh993 ::TACHAN , ZVANICHAN RAZLOG ZASTO JE HORUS IZDAO IMPERATORA
I
SHTA ZNASH O FARSEERU( NEGDE SAM PROCHITAO DA JE UMRO :-()
Zasto je horus izdao imperatora? Zato sto mu je neko uvrteo u glavu (citaj, demoni iz Warpa) da on sam moze da bude kalif umesto kalifa i da je imperator ipak obican covek.
I da, farseer Edrad Ulthran je mrtav poodavno, jako puno licnosit iz 40k univerzuma su umrle mnogo pre 40.000te godine.
Cinjenice:
-Imperator nije obican covek, obrazlozenje sta je je malo povece
-Imperator je "tehnicki" mrtav, jer je njegovo bezivotno telo stavljeno u stasis chamber nazvan golden throne u 30.000oj godini, odmah posle Horus Heresy zbivanja (i posle horusove smrti, jelte).
-Imperator CE umreti (fact! given by the creators of the world!) jer je negde u 39om milenijumu otkriven kvar u zlatnom prestolu koji zatrti adeptus mechanicusi ne umeju da poprave.
-Adeptus sororitas je jedna tako komicna i nelegalna organizacija da je opste cudo da su opstale Naime, kada je imperator "otisao na tron" (hehe), glavni svestenik njegove vere (zamisli, imaju veru u nekoga ko je ziv, barem bio ziv do tada. Inventivno, ne? ) je zeleo armiju za sebe kako bi mogao da prosiri svoju kontrolu u politickim peripetijama koje glavnozasedajuci na zemlji malverzerisu. Medjutim, kako po zakonu "no man can bear arms under the service of the Eschelciarsy" on je lepo krenuo da regrutuje zensku sirocad, i da pravi svoju armiju fanatika.
-Cinjenica: 95% ljudske populacije galaksije ili ne zna za postojanje Marinaca ili ih tretiraju kao andjele i bogove. 99.9% stanovnistva ne zna da je imperator u stasis polju, vec misle da zaista sedi na tronu. Mozda manje od desetak ljudi zna za kvar na tronu (skrenucemo paznju da imperija kontrolise oko tri miliona sistema, svaki sa po vise naseljenih planeta).
-Cinjenica: marinacki genotip i njihovi genetski modifikovani organi i implanti degradiraju iz generacije u generaciju. Razlog - ne poznavanje tehnologije da otklone geneticke greske i mutacije u svakoj novoj seriji implanata. Odredjeni chapteri marinaca su vec toliko mutirali da je samo pitanje vremena pre nego sto ih inkvizicija sprzi (Blood Angels recimo imaju jednu mutiranu zlezdu koja umesto da im ojaca pljuvacku i enzime tako da mogu da jedu i najgrdju hranu, stvara im poriv da piju krv. Ovo ne zna niko van Blodd Angels chaptera, ako bi se saznalo, ceo shapter bi bio Exterminatus).
-Cinjenica: kako golden throne emituje nesto ekvivalentu svetionika u warpu koji omogucava warp thravel jer daje point of origin, ako bi imperator umro putovanje kroz svemir (barem za ljude) bi bilo nemoguce.
-Cinjenica: Necroni su se probudili. Od 4 prezivela C'tan-a (njihova bozanstva), dva su se materijalno pojavila
-Rumor: treci, void dragon, spava na marsu i podsvesno kontrolise ceo Adeptus mechanicus bez njihovog znanja (sto objasnjava recimo machine spirit)
-rumor: jedine dve stvari koje bi mogle da poraze necrone su nedostupne. Jedna je pod kontrolom haosa (izvesne blackstone fortress tvrdjave), a druga su tiranidi.
-Cinjenica: predhodni put kada su se necroni probudili, nisu mogli da budu zaustavljeni. Poharali su celom galaksijom i pojeli sve sto je zivo, a onda legli da spavaju. Ono malo old ones sto je ostalo zivo je stvorilo Warp kako bi ih sprecilo da se ponovo probude (jer necroni ne vole warp i jedina su rasa u 40k svemiru koja koristi FTL a ne warp travel). Medjutm, stvaranje warpa ih je dokrajcilo do kraja, i vise ih nema. Ovo se dogodilo mnogo pre nastanka zemlje kao planete, a kamoli ljudske rase. Poslednja stvar koju su Old Ones uradili je da su svo svoje znanje preneli Eldarima (koliko je od toga sacuvano, pitanje je).
-Rumor: Old Ones su napravili orkove kao masinu za ubijanje i eliminisanje nekrona. Jednostavno, ork raste iz pecurke, ne mora da se razmnozava, ima ih neograniceno, genetski su ratoborni, i veoma izdrzljivi. Nazalost, nikada necemo znati za sigurno jer orkovi ne beleze svoju istoriju, a old ones su mrtvi.
Jos nesto mozda?
a.....................................................................................
a....................... mozda.......................
Dobro, dosta znash i na nekim mestima si mi proshirio vidika npr. za treceg boga nekrona koji kontrolise adeptus mechanikus.
takodje nisam znao za to da ljudi ne znaju za marince...
DAli Tau imperija moze da zaustavi Imperijum? Oni su najmladja od svih poznatih rasa... kako se ono zvashe ljudi koji zastupaju greater good?
kako su nastali dark eldari?
POSTAVI PO SNAZI SVE RASE I OBJASNI IH....
PO MENI CE DO 45 MILENIJUMA TAUI BITI VRH...
a....................... mozda.......................
Dobro, dosta znash i na nekim mestima si mi proshirio vidika npr. za treceg boga nekrona koji kontrolise adeptus mechanikus.
takodje nisam znao za to da ljudi ne znaju za marince...
DAli Tau imperija moze da zaustavi Imperijum? Oni su najmladja od svih poznatih rasa... kako se ono zvashe ljudi koji zastupaju greater good?
kako su nastali dark eldari?
POSTAVI PO SNAZI SVE RASE I OBJASNI IH....
PO MENI CE DO 45 MILENIJUMA TAUI BITI VRH...
Milosh993- Broj poruka : 279
Godina : 31
Raspoloženje : Neraspolozen u p.m. Nemam vremena ni da zivim.
Reputacija : 1
Datum upisa : 23.07.2009
A MISLIO SAM NA TAU GENERALA FARSEERA( onoga sa dawn bladeom...)
Fat brate, svaka cast! A citao si odnekle jelda !
ACME- Lovac U službi
Nemoguce je postaviti sve rase "po snazi" jer imaju razlicite tehnologije, razicite teritorije, razlicit broj stanovnika, razlicita shvatanja o svemiru itd itd itd...
Tau imperija: u M38 su bili nomadska plemena, u M39 (ili M40) su postali razvijena rasa koja preti imperiji. Bolja oruzja, bolja tehnologija. Ali, kontrolisu mozda 7 ili 8 sistema daleko na istocnoj periferiji, imali su bukvalno puke srece sto ih tiranidi nisu napali, a nisu se razvijali dalje jer kada su poceli, Imperija je lepo poslala par marinachik chaptera i objasnila im neke stvari. Naime, ne vredi ti nista superiornija tehnologija ako nemas pojma o defanzivnim taktikama i o utvrdjivanju osvojenih planeta. Taui su, kao rasa, pretnja imperiji isto koliko i jedna prosecna kijavica.
Ako se zapitas zasto onda Tau rasa postoji? Pa, u orginalu nije ni trebala da postoji, ali prodaja na teritoriji japana je bila ekstremno nikakva. Pa su momci i devojke dizajneri i marketing wizardi lepo negde sredinom devedesetih dizajnirali rasu samo za japance, sa puno lepih Mech-like sitnica. Prodaja je skocila 400%, svi zadovoljni To sto ta rasa nema sta da trazi u tom svemiru, to je druga prica
onih 45 hiljada godina sto sam spomenuo idu od m-5 do m40 (iliti od 5 hiljada pre nove ere pa do 40 hiljada posle nove ere). m45 nije nikada planiran. m41 jeste (makar okvirno) i to je opste rasulo svega
Kako su nastali dark eldari? Prosto - prodali su svoje duse slaaneshu, bogu pervezije, zadovoljstva i bola, i odvojili se od Eldarske nacije (ako 6 plutajucih planeta-gradova koji jedva komuniciraju medjusobno mozemo nazvati nacijom uopste). Dark Eldari zive negde u Webways, u prostoru koji egzistira unutar Warp-a, kojem se pristupa putem webway portala.
P.S.
A, mislio si na Tau Farsight-a (ne farseer, farseer je eldarski naziv). Nisam siguran da li je umro, ali znam da se odvojio od ostatka Tau imperije jer njegova doktrina ratovanja (samim time i filozofijja zivota) je drugacija od ostatka Taua. Realno sto se tice storyline-a 40k sveta, niko bitan.
P.P.S.
Ne, acme, nisam citao ni prepisivao, zato sto ja ove stvari posle 12 godina bavljenjem ovim hobijem vec znam napamet. Heck, vecinu statistika svih rasa znam skoro napamet Jos samo par godna i nece mi trebati pravilnik
Tau imperija: u M38 su bili nomadska plemena, u M39 (ili M40) su postali razvijena rasa koja preti imperiji. Bolja oruzja, bolja tehnologija. Ali, kontrolisu mozda 7 ili 8 sistema daleko na istocnoj periferiji, imali su bukvalno puke srece sto ih tiranidi nisu napali, a nisu se razvijali dalje jer kada su poceli, Imperija je lepo poslala par marinachik chaptera i objasnila im neke stvari. Naime, ne vredi ti nista superiornija tehnologija ako nemas pojma o defanzivnim taktikama i o utvrdjivanju osvojenih planeta. Taui su, kao rasa, pretnja imperiji isto koliko i jedna prosecna kijavica.
Ako se zapitas zasto onda Tau rasa postoji? Pa, u orginalu nije ni trebala da postoji, ali prodaja na teritoriji japana je bila ekstremno nikakva. Pa su momci i devojke dizajneri i marketing wizardi lepo negde sredinom devedesetih dizajnirali rasu samo za japance, sa puno lepih Mech-like sitnica. Prodaja je skocila 400%, svi zadovoljni To sto ta rasa nema sta da trazi u tom svemiru, to je druga prica
onih 45 hiljada godina sto sam spomenuo idu od m-5 do m40 (iliti od 5 hiljada pre nove ere pa do 40 hiljada posle nove ere). m45 nije nikada planiran. m41 jeste (makar okvirno) i to je opste rasulo svega
Kako su nastali dark eldari? Prosto - prodali su svoje duse slaaneshu, bogu pervezije, zadovoljstva i bola, i odvojili se od Eldarske nacije (ako 6 plutajucih planeta-gradova koji jedva komuniciraju medjusobno mozemo nazvati nacijom uopste). Dark Eldari zive negde u Webways, u prostoru koji egzistira unutar Warp-a, kojem se pristupa putem webway portala.
P.S.
A, mislio si na Tau Farsight-a (ne farseer, farseer je eldarski naziv). Nisam siguran da li je umro, ali znam da se odvojio od ostatka Tau imperije jer njegova doktrina ratovanja (samim time i filozofijja zivota) je drugacija od ostatka Taua. Realno sto se tice storyline-a 40k sveta, niko bitan.
P.P.S.
Ne, acme, nisam citao ni prepisivao, zato sto ja ove stvari posle 12 godina bavljenjem ovim hobijem vec znam napamet. Heck, vecinu statistika svih rasa znam skoro napamet Jos samo par godna i nece mi trebati pravilnik
Ma nisam ja ni sumjao u tebe ! Mogu ti reci da zvuci zanimljivo!
ACME- Lovac U službi
moja greska, farsajt je....
nego, da te pitam, jesi li igrao preshao dawn of war 1? shta je koji moj ono veliko chudo koje je glavni lik, angelios, oslobodio na samom kraju...
nego, da te pitam, jesi li igrao preshao dawn of war 1? shta je koji moj ono veliko chudo koje je glavni lik, angelios, oslobodio na samom kraju...
i takodje, eldari u tauima vide svog naslednika, a ne u varvarskom imperijumu... A jedino i taui imaju normalan odnos sa poorenim narodima... jednostavno ih preduche iz njihovih pogleda na svet u poglet greater good-a...
i shta su titani , a shta bio-titani...znam da to ima veze sa tiranidima, ali nisam ukapirao kakvu...
dA li je horus bio Imperatorov Bioloshki sin ili je i on nastao u istrazivachkom centru? mozes li da mi navedesh neke pobede koje je izvojevao dok je josh bio warmaster...
i malo mi objasni LEMANA russa...
i shta su titani , a shta bio-titani...znam da to ima veze sa tiranidima, ali nisam ukapirao kakvu...
dA li je horus bio Imperatorov Bioloshki sin ili je i on nastao u istrazivachkom centru? mozes li da mi navedesh neke pobede koje je izvojevao dok je josh bio warmaster...
i malo mi objasni LEMANA russa...
Joj, pa ti nista ali nista neznas Ajmo prvo i osnovno - Dawn of War je jedna bleda bleda kopija onoga sto je pravi Warhammer 40k. Baci pogled na www.games-workshop.com pa ce ti biti jasno.
Zatim, prosvrljaj ovde:
http://www.lexicanum.com
Kompletna enciklopedija (oficijelna i fan based, lepo naznaceno sta je sta) za 40k i whfb.
Vidim da tvoje poznavanje sveta je jedino iz onog obskurnog fluff materijala koji je dat u DoW1. Toga nema ni za 5 strana teksta. to je jako mizerno, povrsno, i predvidjeno da ima dublje znacenje za one koji imaju daleko vece predzanje iz 40k-a mnogo pre nego sto je isti dosao na racunare.
Sta je oslobodio na kraju keca? Nista neuobicajeno, nekog greater demona od boga Khorna. Da je oslobodnio Greater Demona boga Tzeencha bilo bi gadno....
Titani - ogromne ratne masine, obicno u obliku velikih robota, koje se koriste za planetarna osvajanja. Jednog titana nadjes na kraju winter assault i pokusavas da ga makar parcijalno popravis kako bi se odbranio od napada nekrona.
Bio-Titan - Organski ekvivalent toga. Imaju ga samo tiranidi. I mnogo lepo izgleda, vidi:
Ono malo dole desno su tau fire warriori, stavljeni tu da vidis koliki je
Imperator nije imao bioloske sinove. Koriscenjem njegovog genetskog materijala, napravljeno je 20 polu-klonova (nisu potpuni klonovi imperatora, vec modifikovani donekle da bi svaki bio individualan). Tih 20 beba je jos u svom razvoju iz zametka posluzilo da da dalje genetski materijal za pravljenje svih implanata koji bi se usadjivali u normalnog coveka kako bi od njega napravili marinca (ne, marinci se ne prave, niti radjaju. Skoro bilo koji normalan covek moze postati marinac ako ga chapter izabere da moze da im pristupi, posle cega slede godine treninga i laganog usadjivanja 20 (sada 17, neki su izgubljeni) implanata u njegov organizam). Medjutim, pre nego sto je tih 20 beba odraslo, nesto (najverovatnije haos), ih je rasulo po galaksiji. Imperator je krenuo da ih trazi par godina kasnije, i nasao je 18 njih, i nazvao ih Primarchs (iliti primarsi po ruzno-srpski). Horus je bio jedan od njih, kao i Leman russ. Imperator je svakom od njih dao komandu nad pod jednim First Founding chapterom marinaca
Horus Heresy je period kada 9 od 18 primacha dizu pobunu protiv imperatora i kolju se sa 9 preostalih lojalnih chaptera. Sumo sumarum toga: Horus ubijen, imperator smrtno ranjen, ono sto je ostalo od traitora se povuklo u eye of terror, ono sto je ostalo zivo je bilo preorganizovano u chaptere od po tacno 1000 marinaca, da se slucajno ne dogodi ponovo pobuna. Second founding chapteri nastaju, i to tako sto svaki originalni chapter daje jedna deo svog genetskog materijala (tipa, 10%) godisnje, pa kada se sakupi dovoljno, pravi se novi. Trenutno ima preko deset hiljada chaptera (sto omogucava igracima da ih farbaju kako zele ), ali samo 9 je first founding.
Blood Ravens, koji su glavni akteri u DoW, su second founding chapter. Verovatno su vecinu svog genetskog materijala dobili od Blood Angels-a i Raven Guard-a. Rumor: sumanj se da su Blood Ravens fist founding chapter potekao od jednog od dva "nestala" primarcha. Nikada potvrdjeno od strane kreatora 40k sveta, dok su kreatori DoW lepo rekli da im je trebao chapter koji ni na koji nacin do sada nije uticao na sam svet, kako bi igraci u DoW imali relativnu slobodu.
Nego... a da mi otvorimo zaseban topic?
Zatim, prosvrljaj ovde:
http://www.lexicanum.com
Kompletna enciklopedija (oficijelna i fan based, lepo naznaceno sta je sta) za 40k i whfb.
Vidim da tvoje poznavanje sveta je jedino iz onog obskurnog fluff materijala koji je dat u DoW1. Toga nema ni za 5 strana teksta. to je jako mizerno, povrsno, i predvidjeno da ima dublje znacenje za one koji imaju daleko vece predzanje iz 40k-a mnogo pre nego sto je isti dosao na racunare.
Sta je oslobodio na kraju keca? Nista neuobicajeno, nekog greater demona od boga Khorna. Da je oslobodnio Greater Demona boga Tzeencha bilo bi gadno....
Titani - ogromne ratne masine, obicno u obliku velikih robota, koje se koriste za planetarna osvajanja. Jednog titana nadjes na kraju winter assault i pokusavas da ga makar parcijalno popravis kako bi se odbranio od napada nekrona.
Bio-Titan - Organski ekvivalent toga. Imaju ga samo tiranidi. I mnogo lepo izgleda, vidi:
Ono malo dole desno su tau fire warriori, stavljeni tu da vidis koliki je
Imperator nije imao bioloske sinove. Koriscenjem njegovog genetskog materijala, napravljeno je 20 polu-klonova (nisu potpuni klonovi imperatora, vec modifikovani donekle da bi svaki bio individualan). Tih 20 beba je jos u svom razvoju iz zametka posluzilo da da dalje genetski materijal za pravljenje svih implanata koji bi se usadjivali u normalnog coveka kako bi od njega napravili marinca (ne, marinci se ne prave, niti radjaju. Skoro bilo koji normalan covek moze postati marinac ako ga chapter izabere da moze da im pristupi, posle cega slede godine treninga i laganog usadjivanja 20 (sada 17, neki su izgubljeni) implanata u njegov organizam). Medjutim, pre nego sto je tih 20 beba odraslo, nesto (najverovatnije haos), ih je rasulo po galaksiji. Imperator je krenuo da ih trazi par godina kasnije, i nasao je 18 njih, i nazvao ih Primarchs (iliti primarsi po ruzno-srpski). Horus je bio jedan od njih, kao i Leman russ. Imperator je svakom od njih dao komandu nad pod jednim First Founding chapterom marinaca
Horus Heresy je period kada 9 od 18 primacha dizu pobunu protiv imperatora i kolju se sa 9 preostalih lojalnih chaptera. Sumo sumarum toga: Horus ubijen, imperator smrtno ranjen, ono sto je ostalo od traitora se povuklo u eye of terror, ono sto je ostalo zivo je bilo preorganizovano u chaptere od po tacno 1000 marinaca, da se slucajno ne dogodi ponovo pobuna. Second founding chapteri nastaju, i to tako sto svaki originalni chapter daje jedna deo svog genetskog materijala (tipa, 10%) godisnje, pa kada se sakupi dovoljno, pravi se novi. Trenutno ima preko deset hiljada chaptera (sto omogucava igracima da ih farbaju kako zele ), ali samo 9 je first founding.
Blood Ravens, koji su glavni akteri u DoW, su second founding chapter. Verovatno su vecinu svog genetskog materijala dobili od Blood Angels-a i Raven Guard-a. Rumor: sumanj se da su Blood Ravens fist founding chapter potekao od jednog od dva "nestala" primarcha. Nikada potvrdjeno od strane kreatora 40k sveta, dok su kreatori DoW lepo rekli da im je trebao chapter koji ni na koji nacin do sada nije uticao na sam svet, kako bi igraci u DoW imali relativnu slobodu.
Nego... a da mi otvorimo zaseban topic?
TI zaista imash samo 26 godina..? Znanje ti je poobimno, brate... kazes da se deset godina bavis ovim? svaka cast( chitaj: mama, hocu da budem ko FaT Rat kad porastem...) priznajem da mi je znanje poprilicno povrshno....ali sam zeljan njega...
Daj mi link... poslao si mi poruku, ali nisam obraco paznju na nju... imam open adsl( 2mb\sec) te cu rado skinuti sve sto moze da se nadje...
Inache, bavish li se I WARCRAFTOM? (NE MISLIM NA JBENI WOW..)
Daj mi link... poslao si mi poruku, ali nisam obraco paznju na nju... imam open adsl( 2mb\sec) te cu rado skinuti sve sto moze da se nadje...
Inache, bavish li se I WARCRAFTOM? (NE MISLIM NA JBENI WOW..)
a topik nebi bio novi losh...
Warcraftom se ne bavim, nije mi interesantan. Nekada sam igrao dotu rekreativno, ali sada ne stizem.
Milosh993 :: mama, hocu da budem ko FaT Rat kad porastem...
Miloše, jesi li svjestan svoje nesvjesti?
Evo ti Fatova slika pa vidi šta želiš.
bookman- Arhimeštar
- Broj poruka : 1375
Raspoloženje : da mi se naspavati
Reputacija : 49
Datum upisa : 24.02.2009
Izvini, a sta mi fali? Pravi mali psihopata u svojih 26 godina, ko to ne bi zeleo da bude
ahhh.... povlachim svoje rechi...
Zasto, nije sve u igledu !
ACME- Lovac U službi
salim se pomalo... jeli neko igrao legacy of kain serijal... neko vreme sam imao svih 5 igara iz serijala... ako jeste, sa ponosom kazem da sam plakao kad je raziel umro... mislim... RAZIEL!!!!!!!!!!!!!!!!
Zar su prestali svi da pishu?
Ajde malo vishe pishite o igrama, please ....
Evo, ja na primer sada igram BAldur's gate, malo postara igra koja mi se trenutno silno svidja.
Ajde malo vishe pishite o igrama, please ....
Evo, ja na primer sada igram BAldur's gate, malo postara igra koja mi se trenutno silno svidja.
salim se pomalo... jeli neko igrao legacy of kain serijal... neko vreme sam imao svih 5 igara iz serijala... ako jeste, sa ponosom kazem da sam plakao kad je raziel umro... mislim... RAZIEL!!!!!!!!!!!!!!!! No No No Sad Sad
Cu...neko btw raziel mi je bio fav
Stark Kid- Citac plamena
- Broj poruka : 458
Godina : 30
Raspoloženje : life's a bitch
Reputacija : 4
Datum upisa : 21.02.2009
Ne bi bilo loshe da se u , npr, shestom delu igre Kejn vraca po ko zna koji put u proshlost i spashava Raziela od samog sebe. A pravi vrhunac igre je kada se borish sa Razielom protiv Kejna .... I Ubijesh ga( A on se ponovo vrati i sabije Time Guardina)!!! Igra je vrh, a pillars su propale.... Mora biti josh neki nastavak.... Mora!!!!!!!!
Instalirao Hinterland. Igra je zivo sranje, i ne znam cemu te (umereno) pozitivne kritike (!?)
Stark Kid- Citac plamena
- Broj poruka : 458
Godina : 30
Raspoloženje : life's a bitch
Reputacija : 4
Datum upisa : 21.02.2009
Hinterland? To je dno... ubedljivo. Nisam znao da ima neke pozitivne kritike ....
"Mali, moras mi pomoci. Zli naucnik je unistio kristal vremena pokusavajuci da osvoji svet, ali sada svetu preti unistenje jer kristal pokusava da rasturi vreme. Moras naci sve delove i spojiti ih da do toga ne dodje. Evo, uzmi ovu vremensku masinu i putuj kroz zemaljsku istoriju. Usput ces nalaziti i tahionijum, materijal koji masina koristi za gorivo. Kada nadjes sva cetiri dela, vrati se na Pocetak Vremena, i spoji ih. Pozuri, nije nam ostalo mnogo..."
Ovaj uvod bi mozda zvucao prosecno za jednu avanturu, bozda cak i nad prosecno, ali ako se uzme u obzir da je ovo uvod i zaplet jednog flipera, to je vec nesto posebno.
Pro Pinball: Timeshock! je jedna jako dobro odradjena simulacija flipera, uz poprilicno realisticnu tablu, i bogme mnogo dobru pricu. Kada se unesete u istu i krenete da resavate probleme, shvaticete da iako prica ne zvuci toliko kompleksno, izvrsiti je je vec pravi poduhvat iskreno preporucujem, uz kupovinu nove tastature koju mozete da drkate do mile volje
Ovaj uvod bi mozda zvucao prosecno za jednu avanturu, bozda cak i nad prosecno, ali ako se uzme u obzir da je ovo uvod i zaplet jednog flipera, to je vec nesto posebno.
Pro Pinball: Timeshock! je jedna jako dobro odradjena simulacija flipera, uz poprilicno realisticnu tablu, i bogme mnogo dobru pricu. Kada se unesete u istu i krenete da resavate probleme, shvaticete da iako prica ne zvuci toliko kompleksno, izvrsiti je je vec pravi poduhvat iskreno preporucujem, uz kupovinu nove tastature koju mozete da drkate do mile volje
Fliper sa prichom...? Shat josh nece smisliti. Mozda ce biti sledece Fifa potezna strategija...? Sada igram Chaos Gate... NIje losha toliko igra...,
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 2 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|