Traži
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 38 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 38 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
*Twilight*
+19
CRNIJASTREB
Ergon Lar Tund
Arwen
Witcher
Prince of Ravens
Lord M.
Assassin
Stark Kid
Gospa od Laži
Kirgan
Wolf Knight
pinki
Fat Rat
Aurora
Matuška
Sorceress Nanija
Lorkind
Sever
Althinne
23 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 1 od 4
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
*Twilight*
Twilight is a 2008 American romantic-fantasy film directed by Catherine Hardwicke and based on the novel of the same name by Stephenie Meyer. The film stars Kristen Stewart as Bella Swan, a teenage girl who falls in love with vampire Edward Cullen, portrayed by Robert Pattinson. The project was in development for approximately three years at Paramount Pictures before it was put into pre-production by Summit Entertainment. The novel was adapted for the screen by Melissa Rosenberg in late 2007, shortly before the 2007–2008 Writers Guild of America strike. The film was primarily shot in Washington and Oregon in early 2008. Twilight was released in theaters on November 21, 2008, and grossed $35.7 million on its opening day.
Althinne- Član Malog Veća
- Broj poruka : 2240
Godina : 32
Raspoloženje : mestimično- delimično XD
Reputacija : 53
Datum upisa : 08.02.2009
Re: *Twilight*
koje sr...
Sever- Legendarni Vojnik
- Broj poruka : 222
Raspoloženje : Savrseno
Reputacija : 9
Datum upisa : 23.02.2009
Rizikujem da budem linčovana, ali meni je film bio cute. Simpatičan je
moraces da odgledas Hellsing da vidis sta je pravi vampir
Alukard ne bi cak ni ubio edvarda, ne bi hteo da se prlja njime!
Alukard ne bi cak ni ubio edvarda, ne bi hteo da se prlja njime!
Lorkind- Broj poruka : 964
Godina : 34
Raspoloženje : bleh
Datum upisa : 26.02.2009
Meni rekose da film vredi gledati zbog glumca.
Sorceress Nanija- Broj poruka : 464
Godina : 35
Raspoloženje : ko jos ovo cita:)
Reputacija : 5
Ne kolko zbog glume nego zbog ljepote pretpostavljam
Matuška- Broj poruka : 357
Datum upisa : 24.02.2009
da citiram jedan potpis za forume
"98% of teens would be dead if Twilight said breathing wasn't cool. Post this if you are a part of the 2% laughing."
"98% of teens would be dead if Twilight said breathing wasn't cool. Post this if you are a part of the 2% laughing."
Haha dobra fora
Film je lose produkcije, scenarija koji se dosta razlikuje od knjiga... Ima nekoliko scena koje mi se svidjaju [zbog likova, ne zbog glumaca. Zbog glumaca ih je daleko vise xD ], ali samo toliko.
I molim vas, nemojte porediti Twilight sa drugim vamp tematizovanim delima. Ovde je vampirizam samo sporedna stvar, kako su na jednoj konferenciji rekli "tu samo da da notu egzotike". Ovde je centar price nemoguca i zabranjena ljubav. Cheesy ali donosi lovu.
Film je lose produkcije, scenarija koji se dosta razlikuje od knjiga... Ima nekoliko scena koje mi se svidjaju [zbog likova, ne zbog glumaca. Zbog glumaca ih je daleko vise xD ], ali samo toliko.
I molim vas, nemojte porediti Twilight sa drugim vamp tematizovanim delima. Ovde je vampirizam samo sporedna stvar, kako su na jednoj konferenciji rekli "tu samo da da notu egzotike". Ovde je centar price nemoguca i zabranjena ljubav. Cheesy ali donosi lovu.
Aurora- Broj poruka : 48
Godina : 33
Raspoloženje : Happy
Reputacija : 0
Datum upisa : 04.06.2009
Pa vidis, bas to "da ubaci egzotiku" je pokvarilo stvar. Da je on onako usput smao vampir i da nema nikavih akcionih scena sa vampirskim mocima ili bilo cega slicnog u filmu, proslo bi. Ovako, twilight je jako bleda kopija bilo kakvog vampire-style filma. Ako nije zeleo da bvude vampire-style film, pa jbga, sto su ubacili vampire onda? o.O
Sto rece ortak na drugom forumu:
"Vrati se Ann Rice, sve ti je oprosteno"
Sto rece ortak na drugom forumu:
"Vrati se Ann Rice, sve ti je oprosteno"
Ma, to je ubaceno samo da da malo dinamike srceparajucem delu xD
Haha xD Hm, kad vec pominjes Ann Rice, Intervju sa vampirom je jedno veliko razocarenje od filmskog ostvarenja. E tu sam se nervirala vise nego za Twilight xD
Haha xD Hm, kad vec pominjes Ann Rice, Intervju sa vampirom je jedno veliko razocarenje od filmskog ostvarenja. E tu sam se nervirala vise nego za Twilight xD
Aurora- Broj poruka : 48
Raspoloženje : Happy
Reputacija : 0
Datum upisa : 04.06.2009
ma mora da ubaci erotiku:)
pinki- Broj poruka : 964
Raspoloženje : samo sto ne jodlujem
Reputacija : 19
Datum upisa : 11.02.2009
Intervju sa vampirom je meni minimal kvalitet jednog vampirskog filma. Knjigu nisam citao, knjige su iovako pretrpane overpowered vampirima koji rade svasta. Film je ok, ali ok po principu sto ga glumacka postava vadi i sto pravi bazis kako jedan vampire film treba da izlgeda. Znaci treba da bude BOLJE od toga, ne gore. Ali, queen of the dammed je bila gora, a twilight jos gori
A "to je ubaceno da da malo dinamike" je jako JAKO los izgovor za ubacivanje vampirizma u film na taj nacin. Ako ste hteli malo dinamike, stavite da bude neki gang war u oklini, ne da su vampiri. Ili stavite da je on JEDINI vampir koji se vidi na filmu, tako ce biti malo dinamike. Ovako su, izvinte na izrazu, sa moje skormne tacke gledista, usrali stvar. Mada, sta se ja cudim, glupi prosecni americki tinejdzeri i zele da citaju jeftine i glupe knjige o ljubicima izmedju ljudi i vampira jer, gospode boze, vampiri su emo i nezni i... bljak. Gde mi je jedan gangrel ili brujah kada mi treba...
A "to je ubaceno da da malo dinamike" je jako JAKO los izgovor za ubacivanje vampirizma u film na taj nacin. Ako ste hteli malo dinamike, stavite da bude neki gang war u oklini, ne da su vampiri. Ili stavite da je on JEDINI vampir koji se vidi na filmu, tako ce biti malo dinamike. Ovako su, izvinte na izrazu, sa moje skormne tacke gledista, usrali stvar. Mada, sta se ja cudim, glupi prosecni americki tinejdzeri i zele da citaju jeftine i glupe knjige o ljubicima izmedju ljudi i vampira jer, gospode boze, vampiri su emo i nezni i... bljak. Gde mi je jedan gangrel ili brujah kada mi treba...
sad sam se vratio iz lova, sta ti treba?
to sam i ja pokusavao da objasnim drugaricama ali one se samo nerviraju i svadjaju
po meni twilight nije nista drugo nego emo verzija Buffy the Vampire Slayer
ja sam joj dao Vampire Hunter D: Bloodlust da odgleda, jer ako hoces romansu izmedju vampire i coveka, to tako treba da izgleda
to sam i ja pokusavao da objasnim drugaricama ali one se samo nerviraju i svadjaju
po meni twilight nije nista drugo nego emo verzija Buffy the Vampire Slayer
ja sam joj dao Vampire Hunter D: Bloodlust da odgleda, jer ako hoces romansu izmedju vampire i coveka, to tako treba da izgleda
Ljudi uvek previše očekuju od ovakvih stvari - ovo i ne treba da bude vrhunac umetnosti već nešto što će te opustiti, što ćeš gledati na po oka i slušati na po uva, pa ako zadremaš i nije neka šteta
Meni je Van Helsing izazvao daleko više osmeha na lice i hvatanja za stomak nego ovo...
A što se tiče jadnih debilnih tinejdzera - ljudi setite se sebe, sigurno ima neka knjiga/pesma/grupa/film/glumica na koju ste se ložili u periodu 10-15 god a sad vam to izgleda smešno i čudno
To je kao sa malom decom : ne mogu odmah da jedu čvrstu hranu. Isto tako morate prvo čitati bajke i slikovnice pa tek onda ostalo...prvo morate da malo gledate ovakve stvari pa onda PRAVE stvari
Kao i za sve, VERUJEM i za ovo da je bolja kniga nego film, tako da ne mogu da sudim.
Meni je Van Helsing izazvao daleko više osmeha na lice i hvatanja za stomak nego ovo...
A što se tiče jadnih debilnih tinejdzera - ljudi setite se sebe, sigurno ima neka knjiga/pesma/grupa/film/glumica na koju ste se ložili u periodu 10-15 god a sad vam to izgleda smešno i čudno
To je kao sa malom decom : ne mogu odmah da jedu čvrstu hranu. Isto tako morate prvo čitati bajke i slikovnice pa tek onda ostalo...prvo morate da malo gledate ovakve stvari pa onda PRAVE stvari
Kao i za sve, VERUJEM i za ovo da je bolja kniga nego film, tako da ne mogu da sudim.
ja ne, moja mama je uvek rekla da nemam interesovanja....bila je upravu XD
ja znam da je knjig bolji od filma jer je cela premisa usrana. Slozicu se sa lorkindom (wow!) da vampire hunter d je primer vampire filma sa zabranjenom ljubavi, a ne ova glupost.
I da i ja sam se smejao na van helsinga, ali sa istog ne bih izasao iz bioskopa totalno iznerviran.
I da i ja sam se smejao na van helsinga, ali sa istog ne bih izasao iz bioskopa totalno iznerviran.
A za ovo si izašao iz biokopa totalno iznerviran? can't believe it, zar je neko zaista očekivao nešto od ovog filma? Ja nisam očekivala ništa, zato mi se i dopao- što reče Matuška, nešto što ćeš gledati da se opustiš, zadremaš, nasmeješ na naivnost i glupost određenih scena, a ne da sve primaš zdravo za gotovo
E da, Van Helsinga sam gledala dvaput i gledala bih ga opet, zato što me luuuudo zabavlja XD Ne znam da l sam se za neku komediju u zadnje vreme smejala više nego za taj film XD
E da, Van Helsinga sam gledala dvaput i gledala bih ga opet, zato što me luuuudo zabavlja XD Ne znam da l sam se za neku komediju u zadnje vreme smejala više nego za taj film XD
Laki je malo nervozan
slazemo se fat ja i ti bolje nego sto mislis, samo sto ja volim da bodem sa svih strana svakoga pomalo (osim toga sto ti pratis laznog imperatora,Haos je pravi gospodar!)
Van Hellsing mi nije bio los u stilu sto su sve ih spojili, ali su to totalno unistili i napravili komercijalu od toga
Van Hellsing mi nije bio los u stilu sto su sve ih spojili, ali su to totalno unistili i napravili komercijalu od toga
Da se bolje izrazim: da sam otisao u bioskop izasao bih iznerviran
Ili, better yet, sa spidermana 3 sam izasao iznerviran jer je film totalni promasaj. Pa je opet bolji od twillight, po mm skromnom misljenu, eto na
Ili, better yet, sa spidermana 3 sam izasao iznerviran jer je film totalni promasaj. Pa je opet bolji od twillight, po mm skromnom misljenu, eto na
meni se svidja u spiderman 3 sto su odradili po stripu onaj deo kad edi postaje venom. to je vrh!
Nisam gledala ni spaiderman1, ako ćemo iskreno, tako da ne mogu da sudim
jeste off topic ali ljudi što sam ja volela spajdermen crtani kad sam bila mala imao je neku ekstra muziku na špici
Daaaaa, imao je extra muziku Sad da me pitaš kako je ono beše išla... Ma, i onaj crtani "Konan" je imao extra muziku na špici ( bar se meni sviđala kad sam bila mala ), a sad ne mogu da se setim kako ide, pa to ti je
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 1 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu