Traži
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 81 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 81 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 88 dana Čet 14 Nov 2024, 21:58
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Westworld
+5
Sparkling Comet
Nocnoi_Dozor
KrleTuđin
Зимоврел
Oberin Martel
9 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 1 od 4
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Westworld
Počela je serija, i to počela baš, baš dobro. Tehnički savršena - režija, gluma, muzika, sve je vrhunski, što se i moglo očekivati s obzirom na imena koja stoje iza serije. Prva epizoda je odličan balans predstavljanja sveta i likova, akcije, atmosfere, ekspozicije i najave things to come. U ovoj epizodi Dolores i Čova u crnom iskaču u prvi plan, pretpostavljam da će u narednim epizodama i ostali likovi dobiti priliku da zasijaju. Za sada sam oduvan, a i imam poverenje u Nolana da će i nadalje tako biti. Evo šta nas čeka narednih nedelja:
Re: Westworld
+ за посебну тему Оби, серија стварно заслужује
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Свиђа ми се што серија приступа концепту what measure is an AI/robot, and it has that definite Blade Runner and Do Androids Dream of Electric Sheep Vibe.
Глумац који је глумио Долоресиног оца, тај дијалог о.О Невероватно га је одглумио, баш између робота и људског бића.
Шта мислите, да ли је
Глумац који је глумио Долоресиног оца, тај дијалог о.О Невероватно га је одглумио, баш између робота и људског бића.
Шта мислите, да ли је
- Spojler:
- Ентони Хопкинс behind all that "robots gaining sentiency" thing?Ja мислим да је то његов план.
- Spojler:
- Ed Harris is not real. He is a robot that was made outside of the purpose and structure of the park. Possibly one that had direct interaction with current human civilization, which would explain his higher level awareness. A robot convinced he is human and designed to not be effected by host guns to further cement this illusion.
Uhh, dobra. Baš, baš dobra. Poslednji put kad mi se prva epizoda neke serije ovoliko dopala... pa bio je to baš GoT. Što kažeš Obi, perfektna prva epizoda.
Mislim da ću prvo odgledati film, pa ću onda početi sa spekulisanjem. Zasad, mogućnosti šta, ko, gde i kako su nebrojane.
Sviđa mi se kako su iskoristili pesmu Roling Stounsa Pejnt it Blek prilikom one scene pljačke. Ne samo zbog toga što su Stounsi u pitanju već što i tekst jedne strofe kaže:
"I look inside myself and see my heart is black
I see my red door I must have it painted black
Maybe then I'll fade away and not have to face the facts
It's not easy facing up when your whole world is black"
Što jako dobro odražava temu i samu (buduću) radnju serije kada svi AI budu "poludeli" kasnije.
Sve u svemu, šteta što nije Netfliks, pa da bindžujemo sezonu. Ovako moramo da čekamo svaki ponedeljak.
Zim:
Mislim da ću prvo odgledati film, pa ću onda početi sa spekulisanjem. Zasad, mogućnosti šta, ko, gde i kako su nebrojane.
Sviđa mi se kako su iskoristili pesmu Roling Stounsa Pejnt it Blek prilikom one scene pljačke. Ne samo zbog toga što su Stounsi u pitanju već što i tekst jedne strofe kaže:
"I look inside myself and see my heart is black
I see my red door I must have it painted black
Maybe then I'll fade away and not have to face the facts
It's not easy facing up when your whole world is black"
Što jako dobro odražava temu i samu (buduću) radnju serije kada svi AI budu "poludeli" kasnije.
Sve u svemu, šteta što nije Netfliks, pa da bindžujemo sezonu. Ovako moramo da čekamo svaki ponedeljak.
Zim:
- Spojler:
- Hmm, zasad mislim da je crnac naučnik sa naočarima iza toga. Ili nas makar teraju da to mislimo. Možda bi hteo da prevaziđe Hopkinsa kao stvaraoca i preuzme stvari u svoje ruke, stvori savršeni AI, oslobodi ih ili tako nešto.
Zasad sumnjam da je Hopkins iza toga. Nekako mi deluje da je on svestan do čega bi igranje sa tim dovelo, pa iako veoma zaintrigiran, ne verujem da bi to (svesno) uradio. Ali, opet, rano je još uvek. Svašta je moguće.
Ed Heris... sviđa mi se kako razmišljaš.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Sutra gledam pa javljam utiske.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Свидеће ти се Night Till Dawn, има да се одушевиш слојевима скривеног значења и филозофије која вреба
Баш се питам хоће ли бити и Medieval World и Roman World као у филму, мада би се рекло да неће.
Баш се питам хоће ли бити и Medieval World и Roman World као у филму, мада би се рекло да неће.
Odgledah. Zasd prosek. Ne sviđa mi se što se radnja sporo razvija, ali to je valjda kako bi posle zakuvali. Jedva čekam buđenje robota i da vidim kako će se sa time izboriti. E da i Ed Haris me je zaintrigirao. I nadam se da ćemo dobtii odgovore na pitanje ko je on?
Odlična prva epizoda, kako je sušna jesenja sezona, serija se pojavila u pravom trenutku.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Стварно је изванредна, ја једва чекам да негде процури друга епизода HBO knows their stuff
Znaci, hajp je opravdan?
Posto sam u iskusenju da bacim pogled, ali nesto razmisljam da je bolje prvo da smlatim sta imam od Crnih Jedara xD
Posto sam u iskusenju da bacim pogled, ali nesto razmisljam da je bolje prvo da smlatim sta imam od Crnih Jedara xD
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Prva epizoda je fantasticna i bas creepy Nisam gledala original.
Podsetilo me na ovaj spot sto obozavam
https://www.youtube.com/watch?v=JVULwzttKoM
Podsetilo me na ovaj spot sto obozavam
https://www.youtube.com/watch?v=JVULwzttKoM
Gost- Gost
We fans of Westworld are growing strong
Zvuci zanimljivo ali mi nije jasno zasto bi bilo ko napravio i namerno ubacio takvo cudoviste... odgovor "iz zabave" ne prihvatam Mada... imajuci u vidu kakvi su neki gosti.....Зимоврел ::I also think this about Ed Harris who seems to be on killing spree:
- Spojler:
Ed Harris is not real. He is a robot that was made outside of the purpose and structure of the park. Possibly one that had direct interaction with current human civilization, which would explain his higher level awareness. A robot convinced he is human and designed to not be effected by host guns to further cement this illusion.
Gost- Gost
Zevse, smlati prvo ovu jednu epizodu Westworlda, Crna Jedra neće nikud... doduše, neće ni ova jedna epizoda... Ali ipak uzmi Westworld.
Odgledao prvu epizodu Westworlda, zanimljivo i ima potencijala, mada nisam nesto mindblown. Iskreno
Ed Harisov lik je... Uf kakav zlotvor jbt xD
Deluje mi malo vise pozerska serija, i malo vise napucana sa holivudske strane... no, videcemo sta ce se sve desavati. Samo da ne bude kao Lost...
I definitivno bih voleo da vidim u svakoj sezoni po jednu novu fantaziju. Pa da bude nesto kao revolucija svih fantazija i tako to xD
Ed Harisov lik je... Uf kakav zlotvor jbt xD
Deluje mi malo vise pozerska serija, i malo vise napucana sa holivudske strane... no, videcemo sta ce se sve desavati. Samo da ne bude kao Lost...
I definitivno bih voleo da vidim u svakoj sezoni po jednu novu fantaziju. Pa da bude nesto kao revolucija svih fantazija i tako to xD
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Zevse i ja se nadam da neće. Jedva čekam ponedeljak da se radnja razvije.
Izašla je i druga epizoda, pre roka.
- Spojler:
- Oh my God! They killed Teddy! You bastards!
Druga ep mi je bila malo slabija od prve I dalje mi nije jasna uloga Ed Harrisa... Tacno se vidi da su svi gosti koji posete Westworld retardirani i praznoglavi na svoj nacin, oni koji su u manjini su samo usamljeni i izgubljeni
Gost- Gost
Meni je druga epizoda zanimljivija od prve i mogu da kažem da Westworld army raste. I
- Spojler:
- super je što androidi postaju svesni šta im pridošlice rade.
Svidela mi se ona scena u pustari sa Entoni Hopkinsom i onim klincem... koji je verovatno mladi Entoni Hopkins.
Ed Heris je čovek koji dolazi 30 godina tamo i kojem je dojadilo da siluje, ubija i radi ostale standardne stvari koje je radio svaki prosečni čova na Divljem Zapadu u to vreme, pa je rešio da traži androidskog Boga ili šta već i pita za svrhu. Totally makes sense, right?
Ed Heris je čovek koji dolazi 30 godina tamo i kojem je dojadilo da siluje, ubija i radi ostale standardne stvari koje je radio svaki prosečni čova na Divljem Zapadu u to vreme, pa je rešio da traži androidskog Boga ili šta već i pita za svrhu. Totally makes sense, right?
Једва чекам понедељак и трећу епизоду. И да, што каже Оби, Теди као Кени из Саут Парка, сваки час га убијају. Кад му се врати сећање... The hell will be unleashed!
Priznajem da sam pogledao film sa Jul Brinerom kako bi prekratio vreme do ponedeljka. Nije loše. Baš me zanima kako će se dalje razvijati i koja je uloga Eda Harisa u svemu tome.
Night Till Dawn ја сам тај филм одавно гледала са мамом, она је готивила те старинске филмове од почетка тридесетих до краја седамдесетих, зато сам се ја и питала хоће ли бити другачије тематике од Дивљег запада... Мада мислим да ако и буде тако нечега, биће то у неким наредним сезонама.
Izasla 3. epizoda ljudi
"I guess people like to read about the things that they want the most and experience the least."
Mmnogo mi se dopala reference za Alisu u zemlji cuda Najzad je pocelo da se zahuktava...
"I guess people like to read about the things that they want the most and experience the least."
Mmnogo mi se dopala reference za Alisu u zemlji cuda Najzad je pocelo da se zahuktava...
Gost- Gost
Vau. Fenomenalna epizoda. Sviđa mi se pravac u kom ide radnja. Neka još neko pogleda pošto imam jednu teoriju koju neću još da iznesem.
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 1 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu