Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 13 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 13 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Filmovi koje ste nedavno gledali
+24
Zandrin
_Yara_
ElendV
Чери
Prince of Ravens
Vazarius
Nim
Harald Hridni
Witcher
азор ахаи
CRNIJASTREB
Oberin Martel
White Rabbit
Chandrian
Lord M.
Dimeks
KrleTuđin
Uno Nomesta
StefkeKum
Sparkling Comet
Assassin
bockybp
Зимоврел
Nocnoi_Dozor
28 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 21 od 28
Strana 21 od 28 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28
Re: Filmovi koje ste nedavno gledali
Konacno odgledah Rogue One!
I....
Zadovoljan sam jbt!
Da dopunim, zadovoljan sam uprkos mnogim glupavim detaljima i "propustima" u smislu i... Svacemu
Najupecatljiviji, najoriginalniji i najomiljeniji lik u celom filmu mi je onaj crni preprogramirani Droid! Posle njega Ip Men.
Sto se tice glavnog glumackog dua... Spanski svercer hasisa iz Maroka mi je totalna truba od glumca, ova zenska mi je... meh. Onako. Nisam nezadovoljan, nisam ni nesto mnogo zadovoljan.
Efekti, muzika, fotografija, rezija, skroz sam zadovoljan, uz sitne primedbe na reziju, no to je vec cepidlacenje. Na pricu imam i najvise primedbi, a onda se setim da je to radio Dizni za uzrast od 7 meseci do 7000 godina I kazem, ma uzivaj u zabavi
Sve u svemu, uzivao sam u filmu, cak mi se i kraj dopao!
7 / 10!
I....
Zadovoljan sam jbt!
Da dopunim, zadovoljan sam uprkos mnogim glupavim detaljima i "propustima" u smislu i... Svacemu
Najupecatljiviji, najoriginalniji i najomiljeniji lik u celom filmu mi je onaj crni preprogramirani Droid! Posle njega Ip Men.
Sto se tice glavnog glumackog dua... Spanski svercer hasisa iz Maroka mi je totalna truba od glumca, ova zenska mi je... meh. Onako. Nisam nezadovoljan, nisam ni nesto mnogo zadovoljan.
Efekti, muzika, fotografija, rezija, skroz sam zadovoljan, uz sitne primedbe na reziju, no to je vec cepidlacenje. Na pricu imam i najvise primedbi, a onda se setim da je to radio Dizni za uzrast od 7 meseci do 7000 godina I kazem, ma uzivaj u zabavi
Sve u svemu, uzivao sam u filmu, cak mi se i kraj dopao!
7 / 10!
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Odgledah Vikinga u bioskopu. Zanimljiv film. Baš sam zadovoljan scenama bitaka koje zauzimaju 80% filma. 7,9/10
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Odgledasmo sinoc Hidden figures sinoc.
8 / 10
Obozavam holivudske filmove o istinitim dogadjajima i istinitim pricama, nekako mi uvek jako dobro legnu.
Jako dobra gluma od jako dobre ekipe glumaca, bas sam zadovoljan.
I svo njanjavilo mi je leglo, i nije mi smetalo
U principu akcenat je ne na matematici i nauci koliko na zivotnim pricama matematicarki i naucnica i borbi za jednaka prava, sto je po meni pravi nacin da se popularizuje nauka, matematika, i uopste koncept ljudskih prava i borbi za ista.
Preporucujem!
8 / 10
Obozavam holivudske filmove o istinitim dogadjajima i istinitim pricama, nekako mi uvek jako dobro legnu.
Jako dobra gluma od jako dobre ekipe glumaca, bas sam zadovoljan.
I svo njanjavilo mi je leglo, i nije mi smetalo
U principu akcenat je ne na matematici i nauci koliko na zivotnim pricama matematicarki i naucnica i borbi za jednaka prava, sto je po meni pravi nacin da se popularizuje nauka, matematika, i uopste koncept ljudskih prava i borbi za ista.
Preporucujem!
http://www.imdb.com/title/tt0084509/ Ne pamtim kada me je neki crtani ovako oduševio. Ozbiljna tema, animacija i priča. Nije za decu, a od mene 10/10. Svaka preporuka.
Beauty and the Beast (2017) - 8.5/10
Mnogo mi se svidelo sto je u vidu mjuzikla, pesme su izvukle ceo film tbh, cak sam skoro i zasuzila nekoliko puta Animacija je naravno savrsena, isto kao kod Pepeljuge. Zver mi je bila presmesna i morala sam da se grizem za usnu da se ne bih smejala glasno. Naravno, bilo je nekih cringy scena ali sve u svemu ok.
Elem, lep je film za one koji vole bajku i originalan crtic. Drugarica mi kaze da su odlicno prepevali sve pesme i u sinhronizovanoj verziji.
Mnogo mi se svidelo sto je u vidu mjuzikla, pesme su izvukle ceo film tbh, cak sam skoro i zasuzila nekoliko puta Animacija je naravno savrsena, isto kao kod Pepeljuge. Zver mi je bila presmesna i morala sam da se grizem za usnu da se ne bih smejala glasno. Naravno, bilo je nekih cringy scena ali sve u svemu ok.
Elem, lep je film za one koji vole bajku i originalan crtic. Drugarica mi kaze da su odlicno prepevali sve pesme i u sinhronizovanoj verziji.
Чери- Broj poruka : 448
Raspoloženje : svi putevi vode ka jednom...
Reputacija : 95
Datum upisa : 09.02.2017
Odgledasmo Lion... Odlican film! Tezak, malo sporiji za moj ukus, malo vise drame nego sto bih voleo, ali uprkos svemu tome odlican!
8.5 / 10
Gluma dobra, fotografija takodje, sto se tice rezije malo bih pretumbao pricu i ubrzao je, ali opet... moj prerogativ
Preporucujem!
8.5 / 10
Gluma dobra, fotografija takodje, sto se tice rezije malo bih pretumbao pricu i ubrzao je, ali opet... moj prerogativ
Preporucujem!
Ghost in the shell - ponoviću ono što sam rekao na fb. Amerima treba zabraniti da skrnave klasike!!!!!!!!!
Odgledah Vuka sa Vol Strita! Kakav lud film covece, Leo pokidao
Gledao neko?
The Vodi - ne trošite vreme na ovaj film.
Odgledao sam pre neki dan Prvi put - Passion of the Chirst, od Mel Gibosna film, i onako, ne znam šta bih rekao. Nekoliko puta sam hteo da prekinem, ali sam ipak izdržao do kraja. Mislim da je mnogo on tu rizikovao, samim tim što se dohvatio te tematike, ali mi se čini da je ipak dobro to uradio.
Možda najteži film koji sam odgledao u poslednjih nekoliko godina.
Možda najteži film koji sam odgledao u poslednjih nekoliko godina.
ElendV- Broj poruka : 641
Raspoloženje : Kul
Reputacija : 209
Datum upisa : 18.12.2016
Fallen Angels 8.5/10.
Wong Kar Wai je majstor. Obožavam njegove filmove.
Wong Kar Wai je majstor. Obožavam njegove filmove.
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Godina : 33
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
New Power Rangers! Mindless fun! It was quite full of humor and fun all around. Blue ranger stole the show ️ Cool new suits, nice special effects, somewhere in between Transformers and Marvel. Loved the action sequence in the last part of the movie during the fight between the Rangers and Goldar. Свиђа ми се како су представили тинејџере и постепено их зближили, па су полако тренирали па се морфовали, it's not like insanely fast paced. Неке шале су биле баш перверзне а било је петогодишње деце у биоскопу ЛОЛ xD I watched it mostly for nostalgia and I wasn't surprised by cheesiness and light plot. Good old popcorn movie xD No deep convos or plot twists. This is also the reason why a lot of adults also watched this movie to reminiscent the good fun time when they watched the series. In addition, the movie also had some cheesy moments and felt very light. There was no over-complication of plots, just a simple good old fashion pop corn movie to be enjoyed without over thinking. For this kind of movie, people should not expect a deep conversation and various twists. It's not like a full of logics heavy drama movie. 6.5/10
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Zaista? oOЗимоврел ::New Power Rangers! Mindless fun! It was quite full of humor and fun all around. Blue ranger stole the show ️ Cool new suits, nice special effects, somewhere in between Transformers and Marvel. Loved the action sequence in the last part of the movie during the fight between the Rangers and Goldar. Свиђа ми се како су представили тинејџере и постепено их зближили, па су полако тренирали па се морфовали, it's not like insanely fast paced. Неке шале су биле баш перверзне а било је петогодишње деце у биоскопу ЛОЛ xD I watched it mostly for nostalgia and I wasn't surprised by cheesiness and light plot. Good old popcorn movie xD No deep convos or plot twists. This is also the reason why a lot of adults also watched this movie to reminiscent the good fun time when they watched the series. In addition, the movie also had some cheesy moments and felt very light. There was no over-complication of plots, just a simple good old fashion pop corn movie to be enjoyed without over thinking. For this kind of movie, people should not expect a deep conversation and various twists. It's not like a full of logics heavy drama movie. 6.5/10
Ja sam jako skeptican, trejler mi je delovao jako neubedljivo...
Zevs86 ::Odgledasmo Lion... Odlican film! Tezak, malo sporiji za moj ukus, malo vise drame nego sto bih voleo, ali uprkos svemu tome odlican!
8.5 / 10
Preporucujem!
Slazem se skroz!
Split - nije lose
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
http://www.imdb.com/title/tt1895315/?ref_=nv_sr_1 8/10. Dobar pokazaztelj do koje granice može ići ljudsko zlo.
^ kakva je to bolestina od filma
http://www.imdb.com/title/tt5052448/?ref_=nv_sr_1 Pravo iznenađenje. Kroz ceo film ide jeziva atmosfera koja traje do kraja. Jedan od unikatnijih horora ikad. Svaka preporuka. 8/10
_Yara_- Broj poruka : 53
Raspoloženje : ok
Reputacija : 2
Datum upisa : 27.05.2016
Odgledao sa svašta...
Krenimo od Oskara
Moonlight jeste bolji od La la land, ali sveukupno tanki su oba. Nedorečeni su. Prvom je kraj bezveze, a drugom odnos ljubavnika. Fino su počeli ali ja tu emociju dalje nisam vidio sem na momente.
Mančester na moru je bolji od oba filma. Film koji me stvarno dodirnuo. Planiram pogledati još neki od oskara.
Pogledao sam Rogue One. Pa to je uz epizodu 3 najbolji film franšize. Samo mi se nije dopao glavni glumac. Ni zeru.
Doktor Stejndž mi je legao ko budali šamar.
Istjerovači duhova. Žrtva feminizma i rimejkovanja.
Ben Hur užas. Ali trudili su se.
I za kraj najveće smeće od filma koje sam gledao zadnjih 10 godina. Assassin Creed. Toliko gluposti, toliko lošine. Znači bukvalno kad bi krenuo da pišem o svim nelogičnostima i glupostima bila bi to fina knjiga. Ali Hajlajt svega
Krenimo od Oskara
Moonlight jeste bolji od La la land, ali sveukupno tanki su oba. Nedorečeni su. Prvom je kraj bezveze, a drugom odnos ljubavnika. Fino su počeli ali ja tu emociju dalje nisam vidio sem na momente.
Mančester na moru je bolji od oba filma. Film koji me stvarno dodirnuo. Planiram pogledati još neki od oskara.
Pogledao sam Rogue One. Pa to je uz epizodu 3 najbolji film franšize. Samo mi se nije dopao glavni glumac. Ni zeru.
Doktor Stejndž mi je legao ko budali šamar.
Istjerovači duhova. Žrtva feminizma i rimejkovanja.
Ben Hur užas. Ali trudili su se.
I za kraj najveće smeće od filma koje sam gledao zadnjih 10 godina. Assassin Creed. Toliko gluposti, toliko lošine. Znači bukvalno kad bi krenuo da pišem o svim nelogičnostima i glupostima bila bi to fina knjiga. Ali Hajlajt svega
- Ee:
- "Ok tata mi je baš zao, sredi ga."
"Ubio si mi tatu, yebaću ti mater"
A oni na kraju iz nekog razloga u stavu qrčevito stoje na krovu i čuvaju stražu. Ovaj ***** vam materina ubiće vas promaja, a kamere nisu skupe.
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
http://www.imdb.com/title/tt0365830/?ref_=nv_sr_1 7/10. Može proći za ubijanje vremena. Džef Blek je budala.
spotlight ipakZevs86 ::@Krle Odlican je film. Mogu mu se naci zamerke, od pocetka do kraja. Svakom filmu mozes da nadjes zamerke od pocetka do kraja kad cepidlacis. Kada uzmes u obzir kvalitet svega onog sto cini jedan film, bolji je od ostalih te godine a kad cepidlacis na nacin na koji ti to sada radis i prenaglasavas te " nedostatke" od svih ostalih filmova te godine onda ti se ni jedan film ne moze svideti. Prica, gluma, rezija, efekti, vise nedostatak CGI ( a tamo gde je i bilo CGIja uradjen je vrhunski i jedva se primeti da ih ima) efekata u nekim delovima i naglasak na prirodi, prirodnom osvetljenju pogotovo pretstavljaju pravo osvezenje i nesto sto je drugacije uradjeno. Pogotovo te godine. Najbolji film te godine, komotno. Oladio ih kao sto Bolt oladi ostale u trci
Ne vidim uopste zasto se bunis covece Evo jedno pitanje, koji je bolji film sveukupno? Aflekov Metnem ili Leov Mucenik? Bas me zanima sta ces da kazes Posto sam od tebe video hvalospeve o tom filmu i o Aflekovoj nepostojecoj glumi, a evo opet vidim kritiku Lea koji je xxx puta bolji glumac, i koji je i u Muceniku bolje odglumio nego sto je Aflek ikada do sada, i nego sto ce ikada u buducnosti Zaista si cudna sorta Krle
Odgledasmo Children of Men sinoc... Kakav film jbt Prvi put sam ga gledao 2007, tu negde, i hteo sam da ga odgledam jos jednom vec dugo i nikako da to i uradim. Ja mislim da je sasvim dobro ostario i da je sveukupno jako dobar film
Preporuka svima koji nisu gledali
Preporuka svima koji nisu gledali
Pogledao Get Out. Odličan triler. Sviđa mi se priča. Gluma, i ta jeziva atmosfera. Sjajan film. I ne nije horor jbt. Šta je ovo više ne umiju da klasifikuju filmove.
Pogledao sam i Noćne životinje. Oduvao me. Najbolji film protekle godine. Oskari pišam se na vas. Džejk je jednom pokidao a Ejmi mnogo bolja nego u Arrival... Kraj je perfektan.... Za koplje bolji od La la, i Mjesečine.. Rame uz rame sa Mančester na moru.
Pogledao sam i Noćne životinje. Oduvao me. Najbolji film protekle godine. Oskari pišam se na vas. Džejk je jednom pokidao a Ejmi mnogo bolja nego u Arrival... Kraj je perfektan.... Za koplje bolji od La la, i Mjesečine.. Rame uz rame sa Mančester na moru.
Ja plakala od smehaNocnoi_Dozor ::http://www.imdb.com/title/tt5052448/?ref_=nv_sr_1 Pravo iznenađenje. Kroz ceo film ide jeziva atmosfera koja traje do kraja. Jedan od unikatnijih horora ikad. Svaka preporuka. 8/10
Strana 21 od 28 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28
Similar topics
» Filmovi koje ste nedavno gledali
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 21 od 28
Dozvole ovog foruma: