Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 33 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 33 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Filmovi koje ste nedavno gledali
+24
Zandrin
_Yara_
ElendV
Чери
Prince of Ravens
Vazarius
Nim
Harald Hridni
Witcher
азор ахаи
CRNIJASTREB
Oberin Martel
White Rabbit
Chandrian
Lord M.
Dimeks
KrleTuđin
Uno Nomesta
StefkeKum
Sparkling Comet
Assassin
bockybp
Зимоврел
Nocnoi_Dozor
28 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 3 od 28
Strana 3 od 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Re: Filmovi koje ste nedavno gledali
Meni je i dalje krivo sto je banovan, bio je presmesan I mislim da nije bio u pitanju Deki...Zevs86 ::Lik dosao, izvredjao, ispizdeo, ispljuvao i otisao Jos nije hteo da se predstavi, ali smo ga izvalili. Kakav indijanac
Gost- Gost
KrleTuđin ::Dimeks ::KrleTuđin ::
A Kris Hemsfort kao Dušan Silni? A Bejl kao Sluga Milutin?
Деки, познат свим људима са овог форума, је њих двојицу замишљао када је писао о Стефану и Лазару Мусићу.
Gospodin Dejan "R.R.R." Stojiljković? Čuo sam za tu nuspojavu. Gospodin bi mogao više da se fokusira na radnju i karakterizaciju svojih likova, no što zamišlja njihove bicepse i pločice... Uz to, mogao bi malo i da poradi na sebi. Ne po pitanju bicepsa i pločica, već po pitanju pisanja. Just a thought.
P.S. Nisam gledao niti jedan film, izvinjavam se zbog spama.
Баш тај
Ma jeste bre, potpisao se kao Oldfield tada. A u nekom intervjuu koji je dao rekao da mu je to omiljeni muzicar i nesto sto je pricao je bilo identicno, bre radili smo mi analize Trust mozgova WinterfellaTrešnja ::Meni je i dalje krivo sto je banovan, bio je presmesan I mislim da nije bio u pitanju Deki...Zevs86 ::Lik dosao, izvredjao, ispizdeo, ispljuvao i otisao Jos nije hteo da se predstavi, ali smo ga izvalili. Kakav indijanac
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Inače, svi su zaboravil ida je ta forumašica koju ste svi tada branili prva počela da vređa dečka (a on nastavio njenim tonom), nakon što je on konstantovao da ona nije podobna da mu daje kritike ali nema veze. Banovan je bez razloga, tako to biva
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Uno Nomesta ::Inače, svi su zaboravil ida je ta forumašica koju ste svi tada branili prva počela da vređa dečka (a on nastavio njenim tonom), nakon što je on konstantovao da ona nije podobna da mu daje kritike ali nema veze. Banovan je bez razloga, tako to biva
Koliko je meni poznato taj član nije bio banovan. Nije bio ni opomenut. Sve što je administracija uradila, to jeste ja, jeste da je ostavila
poruku 1o. maja 2o14. u kojoj poziva članove da primire strasti, jer je komplikacija izbila zapravo zbog uplitanja Regara i ostalih članova
koji su imali problema od ranije. Poslednja poruka na stranici OVDE , 1o. maja 2o14te, posle čega je sam član obrisao profil sutradan:
Ned 11 Maj 2014, 12:07 - Korisnik Oldfield (********@yahoo.com) je izbrisan . Ali naravno, najlakše je okriviti administraciju, tako to biva.
UUUuuuuuUuuaaAAAaa Uno ŠPIJUN! PRAVDA ZA NEPLAĆENE ADMINE WESTEROSA!!!!!
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
http://www.imdb.com/title/tt5215952/ Odličan triler. Još jedan dokaz da je koreanska kinematografija kvalitetnija od američke. 8/10
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
A je l' može neko da mi preporuči neki dobar koreanski, japanski ili čiji već horor, a da nije Ring ili Grudge? Baš slabo gledam horore poslednjih godina. Poslednji koji sam odgledao je Conjuring 2 i dopao mi se, kao i prvi deo.
I Saw The Devil Više drama sa elementima horora, ali u svakom slučaju, fantastičan filmAssassin ::A je l' može neko da mi preporuči neki dobar koreanski, japanski ili čiji već horor, a da nije Ring ili Grudge? Baš slabo gledam horore poslednjih godina. Poslednji koji sam odgledao je Conjuring 2 i dopao mi se, kao i prvi deo.
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Ah, ok, nisam bila upucena u te analize Inace skoro sam videla da su neki njegov roman adaptirali za pozoriste i da pise scenario za neku nasu seriju, ehhh zivoteZevs86 ::Ma jeste bre, potpisao se kao Oldfield tada. A u nekom intervjuu koji je dao rekao da mu je to omiljeni muzicar i nesto sto je pricao je bilo identicno, bre radili smo mi analize Trust mozgova WinterfellaTrešnja ::Meni je i dalje krivo sto je banovan, bio je presmesan I mislim da nije bio u pitanju Deki...Zevs86 ::Lik dosao, izvredjao, ispizdeo, ispljuvao i otisao Jos nije hteo da se predstavi, ali smo ga izvalili. Kakav indijanac
Uno Nomesta ::Inače, svi su zaboravil ida je ta forumašica koju ste svi tada branili prva počela da vređa dečka (a on nastavio njenim tonom), nakon što je on konstantovao da ona nije podobna da mu daje kritike ali nema veze. Banovan je bez razloga, tako to biva
Gost- Gost
Није ни он подобан да пише стрип критике па је објавио пуну књигу истих, али нема везе, тако то бива.
bockybp ::I Saw The Devil Više drama sa elementima horora, ali u svakom slučaju, fantastičan filmAssassin ::A je l' može neko da mi preporuči neki dobar koreanski, japanski ili čiji već horor, a da nije Ring ili Grudge? Baš slabo gledam horore poslednjih godina. Poslednji koji sam odgledao je Conjuring 2 i dopao mi se, kao i prvi deo.
'Fala Vi.
Stavio sam na listu, a slobodno linkujte i neke baš, baš dobre horore. Može i američke produkcije, mada sam njih dosta odgledao, koji valjaju bar.
Slažem se da je I saw the Devil odličan. Preporučujem i ovaj Wailing kao i The host.
Ovaj je bas dobarAssassin ::bockybp ::I Saw The Devil Više drama sa elementima horora, ali u svakom slučaju, fantastičan filmAssassin ::A je l' može neko da mi preporuči neki dobar koreanski, japanski ili čiji već horor, a da nije Ring ili Grudge? Baš slabo gledam horore poslednjih godina. Poslednji koji sam odgledao je Conjuring 2 i dopao mi se, kao i prvi deo.
'Fala Vi.
Stavio sam na listu, a slobodno linkujte i neke baš, baš dobre horore. Može i američke produkcije, mada sam njih dosta odgledao, koji valjaju bar.
http://www.imdb.com/title/tt1190539/
Dobra svakako, bolja? Realno, neNocnoi_Dozor ::http://www.imdb.com/title/tt5215952/ Odličan triler. Još jedan dokaz da je koreanska kinematografija kvalitetnija od američke. 8/10
Odgledao Xmen Apokalipsu. Zanimljiv filmic, ok akcija, efekti predrkani. I tako to
Nije ga Lya vredjala uopste, vec mu je kritikovala knjigu. Na sta se Deki nagorusio i uvredio. Jos nije hteo ni da se predstavi, vec je krenuo da filozofira nesto E, mojne da ga branis molim te Moras da glumis djavoljeg advokata u svakoj prilici kojoj stignes?
I nije banovan, vec je sam otisao. To sto Ubica kaze.
Hvala ljudi, staviću na listu, ali to su krimi drame slaš trileri, davajte neke hororčine, da me raspamete dok ih gledam noću, sa sluškama na ušima.
Šalim se, gde ću bre noću sam da ih gledam!
Može i američke produkcije (Zevse zablistaj! )!
Nego odgledah Cap-a Civilni fajt, dopao mi se film. Za razliku od Betmena vs Supermena vs Wonder Žene vs Doomsdaya vs Lex Lutora dobio sam ono što sam video u trejleru, a to je
šajzer priča i odlične scene borbe, meni puna kapa, dajem mu 7.8 pa kud puklo da puklo. Sada na redu Xmen Apokalipsa, izaš'o na Jifiju odavno pa red skinuti.
Šalim se, gde ću bre noću sam da ih gledam!
Može i američke produkcije (Zevse zablistaj! )!
Nego odgledah Cap-a Civilni fajt, dopao mi se film. Za razliku od Betmena vs Supermena vs Wonder Žene vs Doomsdaya vs Lex Lutora dobio sam ono što sam video u trejleru, a to je
šajzer priča i odlične scene borbe, meni puna kapa, dajem mu 7.8 pa kud puklo da puklo. Sada na redu Xmen Apokalipsa, izaš'o na Jifiju odavno pa red skinuti.
koliko sam ja upoznat, RTS i Pink (fuck me sideways) pripremaju serije sa temetikom iz perioda Nemanjica. Mislim da Bjela nije ukljucen ni na jedan projekatKrleTuđin ::Uno Nomesta ::Moram priznati da je Banović Strahinja poprilično OK film, mnogo bolji od većine istorijskih filmova kod ans u novije vreme (koliko god ih malo bilo).
Izgleda daleko bolje od Boja na Kosovu, a razmak između ta dva filma je skoro deceniju dug. Kako li ysu naterali Franka Nera da igra u njemu...
Propast domaće kinematografije dug je i više nego deceniju. Izuzev Montevidea i Svetog Georgija Ubija Aždahu ne znam da li smo imali neki ozbiljniji istorijski film.
Naravno, čeka se Bjela i taj njegov Game of (Nemanjić) Thrones. Mada bi i to (ako se ikada dogodi, a čisto sumnjam da hoće) bila serija.
Tako da kinematografija i dalje sıfır....
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Zevse ne znam, mene Ameri u zadnje vreme ne oduševljavaju. Ili je rimejk ili Marvelov film. Čast izuzecima.
I slažem se da je Chaser odličan film. Kao i Oldboy.
I slažem se da je Chaser odličan film. Kao i Oldboy.
http://www.imdb.com/title/tt2096673/?ref_=nv_sr_1 Tek sam sad pogledao ovaj crtani. Za mene pravo iznenađenje. Pravi recept da se provede porodično popodne. 8/10.
Sad imam pitanje što se tiče Batman The killing joke pa ću u spojleru.
- Spojler:
- Kolika je verovatnoća da je Betmen ubio Džokera na kraju? Kamera se spušta do njihovih nogu i tad prestaje Džokerov smeh, a čuje se Betmenov. I sećam se da je pre nego što se kamera spustila da je Betmen spustio ruke na džokerova ramena. A i negde je čini mi se rekao da će neko od njih dvojice morati da umre kako bi sve prestalo. Ima li još neko objašnjenje?
Nocnoi_Dozor ::
- Spojler:
Kolika je verovatnoća da je Betmen ubio Džokera na kraju? Kamera se spušta do njihovih nogu i tad prestaje Džokerov smeh, a čuje se Betmenov. I sećam se da je pre nego što se kamera spustila da je Betmen spustio ruke na džokerova ramena. A i negde je čini mi se rekao da će neko od njih dvojice morati da umre kako bi sve prestalo. Ima li još neko objašnjenje?
Hmm...
- Spojler:
- Do ove godine to je bilo podložno debati, iako je sam pisac stripa Alan Mur još davno rekao kako ga Betmen na kraju nije ubio, već se jednostavno tako završava, kadar se spušta na dole i sledećih par kadrova smeh zamire a smenjuje ih zvuk sirena. I to je to. Tako je bilo u stripu.
Vidim da su u filmu ostavili to pitanje za svakoga da tumači kako želi, a kažem ti, fanovi već godinama iznose razne teorije jeste, nije, jeste...
Međutim, ove godine je priča Alana Mura potvrđena, obzirom da se ove godine dogodio jedan vrlo bitan momenat (otkriven je Džokerov identitet)....
i recimo da je otrkićem tog identiteta potvrđeno da ga Betmen tada, sad već davne '86., ipak nije ubio.
Prilično je glup taj originalni kraj, pa verujem da su zato toliko dugo ostavili ljudima da interpretiraju kako žele.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
To da. A i verovatno je namerno tako završio da bi ljudi pričali. A neko od režisera je čini mi se rekao da je Mur na najoriginalniji način završio njihovo neprijateljstvo. Ipak će se i dalje pričati o kraju i svako će predstaviti na svoj način.
Zasto svi hejtuju nove Ghostbusters? Ok, osim transfera blama zbog gender bendera i Chris Hemswortha koji (opet) glumi seksualni objekat, ja bih mu dala 6/10. Neke scene su bile smesne.
Gost- Gost
Значи нису толико лоши Мораћу да их погледам још колико сутра-прекосутра
Сутра у биоскопу Старлорд, Седам Величанствених Let's see how that one is.
Сутра у биоскопу Старлорд, Седам Величанствених Let's see how that one is.
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Zato sto su skroz zasrali sa feministickom PC korektnom propagandom. Ni u planu mi nije da ga gledam...Trešnja ::Zasto svi hejtuju nove Ghostbusters? Ok, osim transfera blama zbog gender bendera i Chris Hemswortha koji (opet) glumi seksualni objekat, ja bih mu dala 6/10. Neke scene su bile smesne.
Sto si tako iskljuciv Ako zaboravis na trenutak na to mozes cak i da uzivas u filmu Meni su neke scene bile odlicne i film drzi paznju. Ne secam se originala doduse mada mi nije ni stalo
Gost- Gost
Strana 3 od 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Similar topics
» Filmovi koje ste nedavno gledali
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 3 od 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu