Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 28 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 28 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Filmovi koje ste nedavno gledali
+24
Zandrin
_Yara_
ElendV
Чери
Prince of Ravens
Vazarius
Nim
Harald Hridni
Witcher
азор ахаи
CRNIJASTREB
Oberin Martel
White Rabbit
Chandrian
Lord M.
Dimeks
KrleTuđin
Uno Nomesta
StefkeKum
Sparkling Comet
Assassin
bockybp
Зимоврел
Nocnoi_Dozor
28 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 16 od 28
Strana 16 od 28 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28
Re: Filmovi koje ste nedavno gledali
@Krle Odlican je film. Mogu mu se naci zamerke, od pocetka do kraja. Svakom filmu mozes da nadjes zamerke od pocetka do kraja kad cepidlacis. Kada uzmes u obzir kvalitet svega onog sto cini jedan film, bolji je od ostalih te godine a kad cepidlacis na nacin na koji ti to sada radis i prenaglasavas te " nedostatke" od svih ostalih filmova te godine onda ti se ni jedan film ne moze svideti. Prica, gluma, rezija, efekti, vise nedostatak CGI ( a tamo gde je i bilo CGIja uradjen je vrhunski i jedva se primeti da ih ima) efekata u nekim delovima i naglasak na prirodi, prirodnom osvetljenju pogotovo pretstavljaju pravo osvezenje i nesto sto je drugacije uradjeno. Pogotovo te godine. Najbolji film te godine, komotno. Oladio ih kao sto Bolt oladi ostale u trci
Ne vidim uopste zasto se bunis covece Evo jedno pitanje, koji je bolji film sveukupno? Aflekov Metnem ili Leov Mucenik? Bas me zanima sta ces da kazes Posto sam od tebe video hvalospeve o tom filmu i o Aflekovoj nepostojecoj glumi, a evo opet vidim kritiku Lea koji je xxx puta bolji glumac, i koji je i u Muceniku bolje odglumio nego sto je Aflek ikada do sada, i nego sto ce ikada u buducnosti Zaista si cudna sorta Krle
Ne vidim uopste zasto se bunis covece Evo jedno pitanje, koji je bolji film sveukupno? Aflekov Metnem ili Leov Mucenik? Bas me zanima sta ces da kazes Posto sam od tebe video hvalospeve o tom filmu i o Aflekovoj nepostojecoj glumi, a evo opet vidim kritiku Lea koji je xxx puta bolji glumac, i koji je i u Muceniku bolje odglumio nego sto je Aflek ikada do sada, i nego sto ce ikada u buducnosti Zaista si cudna sorta Krle
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
I Metnem vs Iron Man i Revenant su prosečni filmovi. Od oba sam očekivao dosta, od oba sam dočekao samo to da se razočaram. Okej lažem, nisam očekivao išta posebno jer sam odavno prestao da očekujem da će filmovi biti odlični. Previše puta sam se nadao i u 90% slučajeva se razočarao. Najviše me oduševe filmovi o kojima ne znam ništa kada odem da ih gledam, kao što je bio slučaj sa Interstelarom. Otišao u bioskop da gledam film, a pojma nisam imao šta idem da gledam. Metmen ima bolju akciju i ne smori te u tom smislu, a priča je težak krš, Revenant ima malo bolju priču, ali te smori u svakom pogledu osim početka. Toliko me je smorio da sam zaspao kod prijatelja dok smo gledali film u društvu. Imamo te movie nightove, a Revenant je toliko smorio da sam na pola filma zaspao dok se Leonardo vukao preko uvale i doline, ostali su odlučili da prekinu film jer je i njih smorio. Imam film vec pola godine u racunaru i dalje ga nisam odgledao. Pokusavam da se nateram već danima da ga zavrsim jer je HD, a fali mi memorije pun mi je hard. Eto toliko smara.
O Metmenu neću da pričam puno jer sam fan Betmena, a ono je bio Metmen Aflek. Kao prosečan gledalac kažem da je film bio O.K. Kao prosečan fan kažem da je bio shit i šta god ko rekao to neće moći da promeni. Krš je krs. Za takve filmove se danas gleda ili si napravio odličan ili loš film, proseku mesta nema, jer ko visoko leti nisko pada. Krle je u pravu kada kaže da je Revenant smorio i da nije bio toliko dobar, jer ga analizira iz ugla prosečnog gledaoca, ali nije u pravu kada priča o Metmenu jer ga analizira kao fan i onda ne ostaje nepristrasan, već ima potrebu da Metmena diže u nezaslužne visine. Treba da bude nepristrasan i da kao što ja kao veliki WarCraft fan realno analiziram i kažem da film WarCraft nije bio dovoljno dobar (iako sam uživao gledajući ga) i to je to.
Eto, jedan jedan ste, ali JA pobedio.
Uh, bilo mi je drago da izbacim ovo iz sistema. Šta? Niko me ništa nije pitao? Žalim bičez, sajonara.
Verovatno će me mrzeti da dođem i čitam odgovore.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
La La Land http://www.imdb.com/title/tt3783958/ lijep film, divna muzika, sjajna hemija između glavnih glumaca i šmek starih crno bijelih fillmova , ali kraj filma not my cup of tea.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Ma nisam čudna sorta, Zevse, već imam pravo na svoje mišljenje. (I ovo, nažalost mora da se ponavlja kao deci u vrtiću: kada ti ili neko drugi na forumu kažete da je neki glumac, film, pisac ili knjiga odlična, a ja se ne složim i kažem da je šit (ili bude obrnuta situacija), i sve to još potkrepim(o) argumentima, kao u prethodnim porukama - daleko od toga da vas hejtujem, omalovažavam nečije mišljenje, ukus ili bilo šta drugo. Kao što rekoh, mora da se ponavlja, jer svako neslaganje se smatra kao lična uvreda i duboka mržnja prema nekome. Ap, ap, ap. Jeste tako, i obojica to znamo. )
Kad smo to razjasnili - da vas ne mrzim i ne vređam ako ne delim isto mišljenje:
Kao što rekoh, film Revenant, i pogotovo Leo u njemu, nisu zaslužili Oskara prošle godine. Zaslužio ga je onaj koji ga je i dobio - Spotlight.
A možda još više je zaslužio film Room. A mali Džejkob iz ovog filma je komotno mogao i da odnese kući Oskara pre Lea.
Kao i Džordan za film Creed.
Kao I Elba za Beast of No Nation.
Ova trojica navedenih su prikazali bolju glumu od Leonarda DiKaprija. Naglašavam bolju, a ne veću, kao što reče onaj kritičar iz prethodne poruke.
Tokom čitavog filma on radi jedno te isto. Što govori o repeticiji i plitkoj izgradnji karaktera.
Ne slažem se da je konstantno ponavljanje puzanja, dahtanja, valjanja, povremena borba sa medvedima, plivanje u ledenoj vodi, padanje s litice, dovoljno da se zasluži Oskar za najbolju ulogu.
Niti za najbolji film ili režiju zato što je film sniman po smetovima i kršnim goletima, pod prirodnom svetlošću. Oskara za fotografiju jeste zaslužio i ništa više.
Ništa od onoga što sam naveo ranije, a ni sada, nije cepidlačenje.
Evo, Ubica se sam nadovezao i rekao da su se i on i društvo smorili. Zašto? Zato što im je bilo dosta Leovog valjanja. A njegov lik, odnosno Leova gluma, se sastoji od toga.
I tako čitav film.
Više je zaslužio Oskara U Wolf-u. Više je zaslužio Oskara u Departedu, u Gilbertu Grape-u.
Ali je konkurencija tada bila jača i nije dobio. Sada je konkurencija bila slabija, lobi veličanstveno prejak, pa i oni koji su bolje odglumili u svojim filmovima od Lea u njegovom, su jednostavno bili zanemareni.
Jesi li gledao Room? Jesi li gledao Creed? Jesi li gledao Beast of No Nation? Garantujem da dva od ova tri nisi gledao.
Metnem i Revenant ne mogu ni da se porede. Pre svega, komparacija je jako glupa. Ali, 'ajde, da zagrizem.
Pre svega, Metnemu mogu da dam ocenu 1000 od 10, i to ne zato što sam pristrasan (a jesam), već zato što se od Metnema ne očekuje da bude nominovan za najbolji film, a Aflek za najbolju ulogu u tom filmu (Doduše, "drveni" Aflek je svoje Oskare već uzeo mnogo pre Lea ).
I da, iako je Revenant neuporedivo bolji film od Metnema (i to samo zato što je Metnem iseckani nered od filma ), Aflek je - za potrebe tog filma - ulogu Metnema bolje odradio no što je Leo - za potrebe svog filma - odradio ulogu Velikomučenika.
Ali opet, komparacija je glupa, i sad ćeš da skačeš i optužuješ me kako sam rekao da je Aflek bolji glumac od Lea. A reći tako nešto je....
No.
Moje mišljenje je da Oskara treba da dobije glumac koji najbolje odigra svoju ulogu. Ne glumac koji će najviše odigrati neku ulogu.
Nažalost, poslednjih 20 i kusur godina je trend (zato sam i navodio sve one silne filmove u prethodnoj poruci) da fizička transformacija glumcu donosi automatski nominaciju jer - "pa, pogledajte, čovek je smršao/ugojio se za ovu ulogu".
Ista stvar sa Leom u Revenantu. "Dajte čoveku Oskara, samo mu još on fali, a i pogledajte našta liči, pustio bradu, smrzava se i jede bivolja gov'na u filmu."
Koji crni Bolt, moj Zevse. Ovo je više Oskar Pistorijus u maratonu. Bez proteza.
Kad smo to razjasnili - da vas ne mrzim i ne vređam ako ne delim isto mišljenje:
Kao što rekoh, film Revenant, i pogotovo Leo u njemu, nisu zaslužili Oskara prošle godine. Zaslužio ga je onaj koji ga je i dobio - Spotlight.
A možda još više je zaslužio film Room. A mali Džejkob iz ovog filma je komotno mogao i da odnese kući Oskara pre Lea.
Kao i Džordan za film Creed.
Kao I Elba za Beast of No Nation.
Ova trojica navedenih su prikazali bolju glumu od Leonarda DiKaprija. Naglašavam bolju, a ne veću, kao što reče onaj kritičar iz prethodne poruke.
Tokom čitavog filma on radi jedno te isto. Što govori o repeticiji i plitkoj izgradnji karaktera.
Ne slažem se da je konstantno ponavljanje puzanja, dahtanja, valjanja, povremena borba sa medvedima, plivanje u ledenoj vodi, padanje s litice, dovoljno da se zasluži Oskar za najbolju ulogu.
Niti za najbolji film ili režiju zato što je film sniman po smetovima i kršnim goletima, pod prirodnom svetlošću. Oskara za fotografiju jeste zaslužio i ništa više.
Ništa od onoga što sam naveo ranije, a ni sada, nije cepidlačenje.
Evo, Ubica se sam nadovezao i rekao da su se i on i društvo smorili. Zašto? Zato što im je bilo dosta Leovog valjanja. A njegov lik, odnosno Leova gluma, se sastoji od toga.
I tako čitav film.
Više je zaslužio Oskara U Wolf-u. Više je zaslužio Oskara u Departedu, u Gilbertu Grape-u.
Ali je konkurencija tada bila jača i nije dobio. Sada je konkurencija bila slabija, lobi veličanstveno prejak, pa i oni koji su bolje odglumili u svojim filmovima od Lea u njegovom, su jednostavno bili zanemareni.
Jesi li gledao Room? Jesi li gledao Creed? Jesi li gledao Beast of No Nation? Garantujem da dva od ova tri nisi gledao.
Metnem i Revenant ne mogu ni da se porede. Pre svega, komparacija je jako glupa. Ali, 'ajde, da zagrizem.
Pre svega, Metnemu mogu da dam ocenu 1000 od 10, i to ne zato što sam pristrasan (a jesam), već zato što se od Metnema ne očekuje da bude nominovan za najbolji film, a Aflek za najbolju ulogu u tom filmu (Doduše, "drveni" Aflek je svoje Oskare već uzeo mnogo pre Lea ).
I da, iako je Revenant neuporedivo bolji film od Metnema (i to samo zato što je Metnem iseckani nered od filma ), Aflek je - za potrebe tog filma - ulogu Metnema bolje odradio no što je Leo - za potrebe svog filma - odradio ulogu Velikomučenika.
Ali opet, komparacija je glupa, i sad ćeš da skačeš i optužuješ me kako sam rekao da je Aflek bolji glumac od Lea. A reći tako nešto je....
No.
Moje mišljenje je da Oskara treba da dobije glumac koji najbolje odigra svoju ulogu. Ne glumac koji će najviše odigrati neku ulogu.
Nažalost, poslednjih 20 i kusur godina je trend (zato sam i navodio sve one silne filmove u prethodnoj poruci) da fizička transformacija glumcu donosi automatski nominaciju jer - "pa, pogledajte, čovek je smršao/ugojio se za ovu ulogu".
Ista stvar sa Leom u Revenantu. "Dajte čoveku Oskara, samo mu još on fali, a i pogledajte našta liči, pustio bradu, smrzava se i jede bivolja gov'na u filmu."
Koji crni Bolt, moj Zevse. Ovo je više Oskar Pistorijus u maratonu. Bez proteza.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
@Krle Sto se tice prava na misljenje, ne razumem zasto ljudi toliko cesto kad se ja ne slozim sa njima / kritikujem ih to moraju da ponove i opet i opet Jel ja delujem toliko zastrasujuce da vas uplasim na taj nacin kao da se osetite da vam uskracujem pravo na govor / misljenje? oO Naravno bre da imas svo pravo da imas svoj stav / misljenje bre, i volim da cujem / vidim / procitam drugaciji stav od mog i da razgovaram o tome i vidim zbog cega i kako i zasto
Dragi Krle, nemoj vise ikada da mislis da ja zelim da ti imas isti stav kao moj niti da se osetis ugrozeno, aman Budi svoj, i brani svoje stavove, a ja zadrzavam pravo da se ne slozim i da te kritikujem
I da ta razmena traje dokle god ima smisla i volje za nju!
E sad, sto se tice Velikomucenika, zaista se ne slazem i ne vidim i dalje zasto ti to sve toliko smeta. Keve mi No, ni ne vidim poentu da dalje nastavljamo o njemu konkretno.
Samo bih dodao nesto o samom Oskaru, i hteo bih da istaknem to sto si sam rekao. Najcesce se Oskar za najbolju ulogu / najbolji film dodeljuje zbog: proslih zasluga / trenutne politicke situacije / lobiranja. Vrhunske glume ima, i uvek ce je biti. ALI, ova tri navedena razloga su predominantna, skoro stalno... Imena Denzela, Andjeline, Hali Beri i itd same govore za sebe. Andjelina nikada nije zasluzila tog Oskara kojeg je dobila, kao ni Hali. Denzel ga je zaradio bar 3 puta pre nego sto ga je dobio, sasvim zasluzeno. Mozemo naci verovatno ti i ja bar jos 10 primera. I moje opazanje je da se titule najboljeg retko dodeljuju onima koji to te tekuce godine i zasluze. I to je sranje, no ne vidim da ce se to promeniti ikada. Cak mislim da sa ovom generacijom posebnih pahuljica koja stasava da ce situacija biti gora. I da ce Oskar jos vise izgubiti na svom sjaju. No, necu se posebno uzrujati zbog toga
Dragi Krle, nemoj vise ikada da mislis da ja zelim da ti imas isti stav kao moj niti da se osetis ugrozeno, aman Budi svoj, i brani svoje stavove, a ja zadrzavam pravo da se ne slozim i da te kritikujem
I da ta razmena traje dokle god ima smisla i volje za nju!
E sad, sto se tice Velikomucenika, zaista se ne slazem i ne vidim i dalje zasto ti to sve toliko smeta. Keve mi No, ni ne vidim poentu da dalje nastavljamo o njemu konkretno.
Samo bih dodao nesto o samom Oskaru, i hteo bih da istaknem to sto si sam rekao. Najcesce se Oskar za najbolju ulogu / najbolji film dodeljuje zbog: proslih zasluga / trenutne politicke situacije / lobiranja. Vrhunske glume ima, i uvek ce je biti. ALI, ova tri navedena razloga su predominantna, skoro stalno... Imena Denzela, Andjeline, Hali Beri i itd same govore za sebe. Andjelina nikada nije zasluzila tog Oskara kojeg je dobila, kao ni Hali. Denzel ga je zaradio bar 3 puta pre nego sto ga je dobio, sasvim zasluzeno. Mozemo naci verovatno ti i ja bar jos 10 primera. I moje opazanje je da se titule najboljeg retko dodeljuju onima koji to te tekuce godine i zasluze. I to je sranje, no ne vidim da ce se to promeniti ikada. Cak mislim da sa ovom generacijom posebnih pahuljica koja stasava da ce situacija biti gora. I da ce Oskar jos vise izgubiti na svom sjaju. No, necu se posebno uzrujati zbog toga
A sto se tice filmova koje si naveo, pa. Sve ovo sto sam rekao pokriva i to, a nisam gledao Creed- a niti taj Elbin film. Creed- a ne verujem da cu gledati ove godine jer mi se ne gleda film o boksu i bokserima u kojem se pojavljuje Silvester Stalone... Niti mislim da ce mi se gledati jos jako dugo takav film Sto se tice tog Elbinog, videcu da ga odgledam. Filmove mnogo slabije gledam nego ranije, jednostavno nemam vremena kao ranije. Pogotovo nemam ni zivaca za filmove oko kojih treba da se preganjam sa Herom ubedjujuci je da valjaju. Nemam zivaca za te stvari, mnogo mi je jeftinije da pustim neku seriju i da iskuliram uz nju Em traje krace i rizik da zaspim je mnogo manji, em je prakticnije gledati nesto sto traje 40 do 50 minuta jer za tako nesto pre imam vremena nego sto imam 120 ili 150 minuta. Pogotovo za film koji trazi paznju i zivce i volje Zadnjih godina, sto se tice filmova vodim se istom politikom kao i sa knjigama. Hocu bar 5 ili vise preporuka ljudi koje cenim sto se tice ukusa za filmove / knjige i ocenu iznad 6.0 na imdbu. Sve ispod toga ne dolazi u obzir
Veruj mi - mora da se napominje. Ljute se i smrtno zameraju ljudi... Razmišljam čak i u potpisu da stavim disclaimer: "Ne mrzim te, samo se ne slažem."
Uostalom, ta napomena gore se najmanje odnosila na tebe. Ima nas raznih.
Ma jasno, svak' ima svoje mišljenje. Ono što je tebi funkcionisalo, meni nije u ovom konkretnom slučaju i to je to.
Znam, verujem ti to za vreme. Celu jesen i meni je nikakva situacija, selidba, obaveze, pa ako i stignem neki film od sat i po da odgledam, to obično bude iz tri dela, svaki po pola sata.
Šteta za Creed, dobar je film, a i Staloneova najbolja uloga. Ikada. Baš dobra drama.
I kad spomenu Denzela, tipujem da, ako bude nominovan, odnosi Oskara ove godine. Ili on, ili Vajola Dejvis. Obavezno teraj Heru da gledate Fences.
Uostalom, ta napomena gore se najmanje odnosila na tebe. Ima nas raznih.
Ma jasno, svak' ima svoje mišljenje. Ono što je tebi funkcionisalo, meni nije u ovom konkretnom slučaju i to je to.
Znam, verujem ti to za vreme. Celu jesen i meni je nikakva situacija, selidba, obaveze, pa ako i stignem neki film od sat i po da odgledam, to obično bude iz tri dela, svaki po pola sata.
Šteta za Creed, dobar je film, a i Staloneova najbolja uloga. Ikada. Baš dobra drama.
I kad spomenu Denzela, tipujem da, ako bude nominovan, odnosi Oskara ove godine. Ili on, ili Vajola Dejvis. Obavezno teraj Heru da gledate Fences.
@Krle Eto + 1 Preporuka za Creeda, videcu ako se nakupi toga jos
Ma, dokle god me ne vredjas i omalovazavas, kritikuj, diskutuj i vozi Misko
Sto se tice Deeeenzela, videcemo.
Sto se tice Fences, sumLJam da cu je ubediti, no potrudicu se mLogo gotivim Deeeenzela pa ono Ali bice tesko, veoma mi je tesko da je ubedim da gledamo dramu po mom izboru...
Ma, dokle god me ne vredjas i omalovazavas, kritikuj, diskutuj i vozi Misko
Sto se tice Deeeenzela, videcemo.
Sto se tice Fences, sumLJam da cu je ubediti, no potrudicu se mLogo gotivim Deeeenzela pa ono Ali bice tesko, veoma mi je tesko da je ubedim da gledamo dramu po mom izboru...
Kako stojite sa mjuziklima? La La Land je fantastičan film. Omaž Džinu Keliju i toj eri pedesetih i tako to? Iskren da budem, to mi je prvi favorit za Oskara za najbolji film. Ili barem najbolju režiju.
Mada, još uvek treba da odgledam Manchester By The Sea i još neke filmove koji su pokupili nagrade, pa ono.
Mada, još uvek treba da odgledam Manchester By The Sea i još neke filmove koji su pokupili nagrade, pa ono.
http://www.imdb.com/title/tt0081114/?ref_=nv_sr_4vSasvim solidan hororac. Preporuka.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
@Krle Sa mjuziklima jos grdje
Veliki kineski zid - prava akcija. Tabanje kreće od početka. Ovo je film koji se gleda sa društvom uz pivo i grickalice. Ljubiteljima dobre akcije preporuka.
Zevse, zar je toliko loš?
Pazi, nisam ispostovao pravilo o preporukama i oceni na imdbu, i voila Zajebao sam se
Fora je sto je Hera predlozila, drustvo prihvatilo na prvu loptu posle odgledanog trejlera koji je namunjen u fullu ( naravno) i eto. Zavrsismo gledajuci film koji je ispod proseka. Dok je isla prica u pocetku, bilo je gledljivo barem. Kad je krenula akcija, postalo je... Negledljivo Ili barem u tolikoj meri da smo krenuli da se smejemo na glas Kako se film sve vise odvija, tako i gluma postaje losija, rupe u prici postaju ociglednije. Ma, moja nepreporuka za ovaj film
A da sam gledao gore, to svakako jesam ^^
Fora je sto je Hera predlozila, drustvo prihvatilo na prvu loptu posle odgledanog trejlera koji je namunjen u fullu ( naravno) i eto. Zavrsismo gledajuci film koji je ispod proseka. Dok je isla prica u pocetku, bilo je gledljivo barem. Kad je krenula akcija, postalo je... Negledljivo Ili barem u tolikoj meri da smo krenuli da se smejemo na glas Kako se film sve vise odvija, tako i gluma postaje losija, rupe u prici postaju ociglednije. Ma, moja nepreporuka za ovaj film
A da sam gledao gore, to svakako jesam ^^
^ Hmm, čudno, na papiru ima odličnu glumačku postavu... Nisam gledao, niti ću, ali gledam imena i pitam se kako si sa ovakvim glumcima uspeo da u*ereš stvar...
Elem, stigle su nominacije za Oskara:
http://oscar.go.com/nominees
Za najbolji film - svi osim Arrival-a zaslužuju nagradu. Arrival... nemam reči koliko loš film, kako je završio ovde, ne znam.
Voleo bih Fences da odnese Oskara.
Potajno se nadam i za Hacksaw Ridge. Samo zbog Mela. Da vidim internet kako ludi zbog inače "rasističkog", sada i "šovinističkog i antisemitskog" Oskara.
Za najbolju mušku ulogu - Nisam gledao Captain Fantastic, ali se slažem za nominaciju. Ipak je to Vigo.
Voleo bih Denzel ili Garfild da odnesu Oskara.
Za najbolju žensku ulogu - Ništa sem La La Land-a nisam gledao. Mada mi Ema nije dovoljno jaka za nagradu. Mada i to se zna, Meril Strip uzima svog 1789og Oskara, ili Natali Portman svog drugog za Džeki... jer Kenedi sekta je i dalje jaka u Holivudu...
Za najbolju sporednu mušku ulogu - Jaka konkurencija i ko god da odnese Oskara zasluženo je, a šteta što ne mogu svi.
Najveće iznenađenje mi je Majkl Šenon. Doduše i nije, obzirom da je on jedini i valjao u onoj gluposti od filma Nocturnal Animals.
Za najbolju sporednu žensku ulogu - Vajola Dejvis ili Naomi Heris. Ostalo mi je samo još Oktaviju Spenser da vidim, ali mislim da će Vajola uzeti. I treba.
Za najbolji animirani film - Iako mi je jako drago što su nominovali oba filma za koje sam se i nadao da će nominovati: Kubo i Dve Strune i Crvenu Kornjaču, toliko mi je i žao što će Oskara nezasluženo odneti (u poređenju sa ova dva pomenuta) ono sra*e od filma zvano Zutopija.
Super je Zutopija, ali ova dva su bolja. Prvi Oskar snub na listi. I to dupli.
Za najbolju režiju - Opet, sve sem Arrival-a. Deni Vilnev je odličan, Prisoners pogotovo (Sikario je meh), ali mali Demijen Šazel bi trebao da odnese kući Oskara za La La Land.
Čovek je oživeo eru snimanja filmova koja je s razlogom mrtva već 50 godina, i uspeo je to da uklopi u moderno vreme, a da, em zadrži šmek ondašnjeg, i da funkcioniše u sadašnjem vremenu.
Ostali su dobri, ali se najviše ističe La La Land.
Potajno se nadam i Melu da odnese Oskara. Isti razlozi kao gore.
Za najbolju sliku - Silence. Jedina nominacija čini mi se za ovaj film. I zaslužena. Svaka druga bila bi isforsirana isključivo imenom režisera (Skorseze).
Moonlight bi isto mogao. Ali ipak Silence.
Samo ne Arrival. Close up Adamsove i Renera koji je iz nekog čudnog razloga forsirao Deni ne da nije lep, već je ughrrr...
Za vizuelne efekte - Knjiga o Džungli. Sve osim njega bio bi snub. Čak i Kubo da odnese, više zaslužuje Knjiga o Džungli.
Mada nešto mislim da će Star Wars odneti, jer - Dizni + Star Wars... Previše je to awesomeness-a i nostalgije na jednom mestu... "'member sassy Darth Vader and his choke jokes-a? 'member? " Jadno...
To su te glavne nominacije, ostale su nominacije za scenarije, kostime, muziku, pesmu itd...
Inače, Suicide Squad je nominovan za Oskara. Šminka je, doduše, ali... ne znam.
Betmen V Supermen za Zlatnu Malinu.
Civil War - nigde. Što? Pa niko se i ne seća tog filma...
Elem, stigle su nominacije za Oskara:
http://oscar.go.com/nominees
Za najbolji film - svi osim Arrival-a zaslužuju nagradu. Arrival... nemam reči koliko loš film, kako je završio ovde, ne znam.
Voleo bih Fences da odnese Oskara.
Potajno se nadam i za Hacksaw Ridge. Samo zbog Mela. Da vidim internet kako ludi zbog inače "rasističkog", sada i "šovinističkog i antisemitskog" Oskara.
Za najbolju mušku ulogu - Nisam gledao Captain Fantastic, ali se slažem za nominaciju. Ipak je to Vigo.
Voleo bih Denzel ili Garfild da odnesu Oskara.
Za najbolju žensku ulogu - Ništa sem La La Land-a nisam gledao. Mada mi Ema nije dovoljno jaka za nagradu. Mada i to se zna, Meril Strip uzima svog 1789og Oskara, ili Natali Portman svog drugog za Džeki... jer Kenedi sekta je i dalje jaka u Holivudu...
Za najbolju sporednu mušku ulogu - Jaka konkurencija i ko god da odnese Oskara zasluženo je, a šteta što ne mogu svi.
Najveće iznenađenje mi je Majkl Šenon. Doduše i nije, obzirom da je on jedini i valjao u onoj gluposti od filma Nocturnal Animals.
Za najbolju sporednu žensku ulogu - Vajola Dejvis ili Naomi Heris. Ostalo mi je samo još Oktaviju Spenser da vidim, ali mislim da će Vajola uzeti. I treba.
Za najbolji animirani film - Iako mi je jako drago što su nominovali oba filma za koje sam se i nadao da će nominovati: Kubo i Dve Strune i Crvenu Kornjaču, toliko mi je i žao što će Oskara nezasluženo odneti (u poređenju sa ova dva pomenuta) ono sra*e od filma zvano Zutopija.
Super je Zutopija, ali ova dva su bolja. Prvi Oskar snub na listi. I to dupli.
Za najbolju režiju - Opet, sve sem Arrival-a. Deni Vilnev je odličan, Prisoners pogotovo (Sikario je meh), ali mali Demijen Šazel bi trebao da odnese kući Oskara za La La Land.
Čovek je oživeo eru snimanja filmova koja je s razlogom mrtva već 50 godina, i uspeo je to da uklopi u moderno vreme, a da, em zadrži šmek ondašnjeg, i da funkcioniše u sadašnjem vremenu.
Ostali su dobri, ali se najviše ističe La La Land.
Potajno se nadam i Melu da odnese Oskara. Isti razlozi kao gore.
Za najbolju sliku - Silence. Jedina nominacija čini mi se za ovaj film. I zaslužena. Svaka druga bila bi isforsirana isključivo imenom režisera (Skorseze).
Moonlight bi isto mogao. Ali ipak Silence.
Samo ne Arrival. Close up Adamsove i Renera koji je iz nekog čudnog razloga forsirao Deni ne da nije lep, već je ughrrr...
Za vizuelne efekte - Knjiga o Džungli. Sve osim njega bio bi snub. Čak i Kubo da odnese, više zaslužuje Knjiga o Džungli.
Mada nešto mislim da će Star Wars odneti, jer - Dizni + Star Wars... Previše je to awesomeness-a i nostalgije na jednom mestu... "'member sassy Darth Vader and his choke jokes-a? 'member? " Jadno...
To su te glavne nominacije, ostale su nominacije za scenarije, kostime, muziku, pesmu itd...
Inače, Suicide Squad je nominovan za Oskara. Šminka je, doduše, ali... ne znam.
Betmen V Supermen za Zlatnu Malinu.
Civil War - nigde. Što? Pa niko se i ne seća tog filma...
@Krle Glumacka postava je bilo to sto nas je i ubedilo da i gledamo, kao svi smo bili u fazonu: Ne moze to da bude los film sa tim glumcima... Ma da
Da bi se procistili od prica o oskaru, preporucujem Kurosavu, Bergmana i Polanskog. To ja radim u poslednje vreme. Umetnicki filmovi sa kvalitetnom glumom i poukom na kraju. Vise od filma rekao bih. Od Kurosave bih preporucio Rasomona i Skrivenu tvrdjavu. Od Bergmana Sedmi pecat i Personu. Polanski favoriti su mi Stanar, Rozmarina beba, mada su mu i noviji odlicni, da ne kazem Pijanista. Inace sam navucen opsesivno gledanje horora b kategorije i serija, pa bih svakom preporucio da predahne uz ovako nesto.
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Vazo, pa mi smo ti Kurosavu, Bergmana i Polanskog "uzduž i popreko" već odavno. Mislim da su Boki, ili Noćni ili Elend, ili možda sva trojica čak i bindžovali Kurosavine filmove, pa oduševljeni posle filmova ovde delili svoje utiske.
Mislim kako nema potrebe za filtriranjem od priča o Oskarima (pogotovo sada kada je sezona), jer filmovi koji su nominovani ove godine su jako dobri, sa odličnom glumom i fantastičnom režijom. Većina tih filmova ima sve ono što si i sam naveo gore i mislim kako vredi diskutovati o njima.
A sumnjam da je forum imao prilike da baci pogled na većinu nominovanih, pa ja rekoh da probam da ih možda malo zainteresujem.
Sve u svemu, mislim da ćeš se prijatno iznenaditi znanjem i filmskim ukusom pojedinih forumaša i da ćeš imati o čemu da diskutuješ, samo da se jave ovi Kurosavci.
Mislim kako nema potrebe za filtriranjem od priča o Oskarima (pogotovo sada kada je sezona), jer filmovi koji su nominovani ove godine su jako dobri, sa odličnom glumom i fantastičnom režijom. Većina tih filmova ima sve ono što si i sam naveo gore i mislim kako vredi diskutovati o njima.
A sumnjam da je forum imao prilike da baci pogled na većinu nominovanih, pa ja rekoh da probam da ih možda malo zainteresujem.
Sve u svemu, mislim da ćeš se prijatno iznenaditi znanjem i filmskim ukusom pojedinih forumaša i da ćeš imati o čemu da diskutuješ, samo da se jave ovi Kurosavci.
Ma Dozor je blesav, bindzuje on dosta toga i objavi na fejsu
To je radio i sa Kurosavom, tako je.
Sto se tice oskara, ja to godinama unazad pratim, moze se reci da sam fan. Ali ove godine nesto nisam zustro gledao nove filmove... Imam par favorita, ali prosla mi je godina nekako bila plodnija. Mada mozda i promenim misljenje.
To je radio i sa Kurosavom, tako je.
Sto se tice oskara, ja to godinama unazad pratim, moze se reci da sam fan. Ali ove godine nesto nisam zustro gledao nove filmove... Imam par favorita, ali prosla mi je godina nekako bila plodnija. Mada mozda i promenim misljenje.
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Vazo, tako je. Pravio sam mali maraton Kurosavinih filmova. Eh ljudi na fejsu pored toga šta gledam znaju i koju knjigu čitam. Btw imam u planu mali maraton filmova Alehandra Žodorovskog, ali to ću kad se ohladim od Korejaca.
Uzgred svima preporučujem ovu odličnu korejsku dramu: http://www.imdb.com/title/tt2299842/?ref_=nv_sr_3
Uzgred svima preporučujem ovu odličnu korejsku dramu: http://www.imdb.com/title/tt2299842/?ref_=nv_sr_3
Shia je prsotina covece I na 8:31 se cuju neki nasi narodnjaci
Ludilo covece
I sta reci za ovo...
OMG #OscarsSoBlack
Split by Shyamalan, not sure what to think about it o.O
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Zevse, znaš šta je najtužnije po pitanju cele ove "Oscar So White/Black" gluposti?
To što bi svi ovi nominovani crni reditelji sa filmovima "rasnih tema" u kojima su glumci crne puti i bili zasluženo nominovani ove godine, bez te prošlogodišnje kontroverze, lobiranja i pritisaka, te ovogodišnjeg izliva besa zbog inauguracije predsednika Trampa (karma iz a višs bič, ju nou...) i dodavanja još 600 striktno obojenih kritičara na već ogromnu cifru od 6000 filmskih kritičara koji glasaju za nominacije za Oskara.
Ja sam rekao, moji favoriti su Denzel i Vajola, a čujem da je Meril Strip zaista pokidala u svojoj ulozi, pa, ono, možda i preotme Emi tog Oskara... ali teško belcima ako crni reditelji, glumci ili film sa "tematikom crne rase" ove godine ne osvoje ama baš niti jednog Oskara.
Interesantno kako nikada ne čuješ belce da se žale "Why NBA All Star so black?"... Možda zato što znaju ko realno igra bolje košarku... ali ono...
Ovo za Šaju ne smem ni da pogledam.
To što bi svi ovi nominovani crni reditelji sa filmovima "rasnih tema" u kojima su glumci crne puti i bili zasluženo nominovani ove godine, bez te prošlogodišnje kontroverze, lobiranja i pritisaka, te ovogodišnjeg izliva besa zbog inauguracije predsednika Trampa (karma iz a višs bič, ju nou...) i dodavanja još 600 striktno obojenih kritičara na već ogromnu cifru od 6000 filmskih kritičara koji glasaju za nominacije za Oskara.
Ja sam rekao, moji favoriti su Denzel i Vajola, a čujem da je Meril Strip zaista pokidala u svojoj ulozi, pa, ono, možda i preotme Emi tog Oskara... ali teško belcima ako crni reditelji, glumci ili film sa "tematikom crne rase" ove godine ne osvoje ama baš niti jednog Oskara.
Interesantno kako nikada ne čuješ belce da se žale "Why NBA All Star so black?"... Možda zato što znaju ko realno igra bolje košarku... ali ono...
Ovo za Šaju ne smem ni da pogledam.
@Krle Pogledaj ovo za Saju, molim te Bas me zanima tvoj komentar
Sramotno mi je svo ovo nabacivanje kolektivne krivice i "race baiting" gluposti... Zato sam i rekao ranije da Oskar nikada ne ide samo najboljim glumcima koji su najbolje odradili posao. Kao sto Devon kaze progresivcima sada. Evo 35% nominovanih je crno, a crnaca ima ~13% , zasto onda #OscarSoBlack ?!?! Niko se ne buni, hmmm? oO Apsurdna i veoma bezobrazna fora... Smucio mi se Wil i njegova familija prosle godine zbog toga... I svi ostali koji su forsirali tu celu pricu o belim oskarima, sramota!
No, to je realnost danasnjice... Ne deluje mi da ce ta cela politika identiteta da se iskulira narednih ~5 godina... Mozda posle Trampa progresivci / libtardi / SJW nauce nesto, mada sumLJam...
Sramotno mi je svo ovo nabacivanje kolektivne krivice i "race baiting" gluposti... Zato sam i rekao ranije da Oskar nikada ne ide samo najboljim glumcima koji su najbolje odradili posao. Kao sto Devon kaze progresivcima sada. Evo 35% nominovanih je crno, a crnaca ima ~13% , zasto onda #OscarSoBlack ?!?! Niko se ne buni, hmmm? oO Apsurdna i veoma bezobrazna fora... Smucio mi se Wil i njegova familija prosle godine zbog toga... I svi ostali koji su forsirali tu celu pricu o belim oskarima, sramota!
No, to je realnost danasnjice... Ne deluje mi da ce ta cela politika identiteta da se iskulira narednih ~5 godina... Mozda posle Trampa progresivci / libtardi / SJW nauce nesto, mada sumLJam...
Strana 16 od 28 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28
Similar topics
» Filmovi koje ste nedavno gledali