Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 6 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 6 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Filmovi koje ste nedavno gledali
+24
Zandrin
_Yara_
ElendV
Чери
Prince of Ravens
Vazarius
Nim
Harald Hridni
Witcher
азор ахаи
CRNIJASTREB
Oberin Martel
White Rabbit
Chandrian
Lord M.
Dimeks
KrleTuđin
Uno Nomesta
StefkeKum
Sparkling Comet
Assassin
bockybp
Зимоврел
Nocnoi_Dozor
28 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 10 od 28
Strana 10 od 28 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
Re: Filmovi koje ste nedavno gledali
Nocnoi_Dozor ::Dve čađave dvocevke - klasik za sva vremena. Ovim filmom sam otvorio maraton filmova Gaja Ričija. Sledeći za gledanje je Snatch.
Два ремек дела која одскачу од свега што је Ричи икад направио..... а кад мало боље размислим, и генерално гледано дебело одскачу
StefkeKum- Legendarni gusar
- Broj poruka : 825
Raspoloženje : I am the storm, my lord. The first storm, and the last.
Reputacija : 130
Datum upisa : 10.02.2013
@Dozor Obavezno Revolver!
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Odgledasmo klinka i ja Kubo i dve zice. Super je crtac i svidja mi se stil animacije i grafike. Gimme more of this stuff!
Odgledao se i Snatch. Isto je u rangu sa Dve čađave dvocevke, samo što su dvocevke za nijansu bolje. Sledeći je Rokenrola koga nisam gledao (shame on me ) pa Revolver. Drug mi je za Revolver pričao da je mindfuck pa da vidim, a onaj sa Madonom nisam skinuo.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Zootropolis-Grad životinja ekstra crtić... Topao, zabavanzabavan i divan. P.S.e. od starta sam sumnjao u ovcu.
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Kubo I Dve Strune http://www.imdb.com/title/tt4302938/ 10/10.
"If you must blink - do it now.
Pay careful attention to everything you see and hear.
No matter how unusual it may seem.
And please be warned: if you fidget, if you look away, if you forget any part of what I tell you, even for an instant - then our hero will surely perish.
His name is Kubo..."
Oh, kakav film!
Savršen je u svakom pogledu. Inovativan, sa drugačijom radnjom i ličnom pričom sa kojom se svako može poistovetiti. O likovima da i ne govorim.
Ovo je moj film godine.
Šteta što iza kompanije nije stajao Diznijev logo, da svojim imenom privuče hiljade dežurnih, hipnotisanih ovaca koje ne propuštaju njihove projekcije, pa da malo bolje prođe na blagajnama.
Mada, da su ga radili oni retardirani roboti iz Diznija (ko god je gledao Dori zna da tamo rade retardirani roboti od 8 bita sposobni da samo vrše funkciju copy/paste), dobili bismo milijarderski blokbaster sa difoltnom radnjom koju bismo zaboravili još po izlasku iz bioskopa (opet, slučaj Dori).
Tako da, eto, po prvi put i da pohvalim taj Dizni i njihovu bezidejnost i budem zahvalan nedostatku sivih moždanih ćelija ljudi koji rade tamo. Ne bih dobio ovaj film.
Eto, čuli ste to od mene ovde prvi put.
"If you must blink - do it now.
Pay careful attention to everything you see and hear.
No matter how unusual it may seem.
And please be warned: if you fidget, if you look away, if you forget any part of what I tell you, even for an instant - then our hero will surely perish.
His name is Kubo..."
Oh, kakav film!
Savršen je u svakom pogledu. Inovativan, sa drugačijom radnjom i ličnom pričom sa kojom se svako može poistovetiti. O likovima da i ne govorim.
Ovo je moj film godine.
Šteta što iza kompanije nije stajao Diznijev logo, da svojim imenom privuče hiljade dežurnih, hipnotisanih ovaca koje ne propuštaju njihove projekcije, pa da malo bolje prođe na blagajnama.
Mada, da su ga radili oni retardirani roboti iz Diznija (ko god je gledao Dori zna da tamo rade retardirani roboti od 8 bita sposobni da samo vrše funkciju copy/paste), dobili bismo milijarderski blokbaster sa difoltnom radnjom koju bismo zaboravili još po izlasku iz bioskopa (opet, slučaj Dori).
Tako da, eto, po prvi put i da pohvalim taj Dizni i njihovu bezidejnost i budem zahvalan nedostatku sivih moždanih ćelija ljudi koji rade tamo. Ne bih dobio ovaj film.
Eto, čuli ste to od mene ovde prvi put.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
@Krle Zaista je nesto posebno, zar ne?
Film ili mržnja koju osećam prema Dizniju? Šalim se. (Ne, ne šalim se, ozbiljno mrzim Dizni, ali je bila fora. Loša, pritom. Prestaću. )
E, stvarno je film prelep. Predivan i predobar. Koliko samo drugačiji svet i koliko samo bogat.
Koliko novih ideja kako da se izbegne kliše tokom radnje i ono, taman pomisliš: "Aha, dakle idemo tamo - nope. Nisam znao da ćemo tim putem.".
A i ono što predvidiš, iznenadi te kako su odradili i došli do tog dela.
Prava avantura. Čuvaće se na hardu i gledaće se ponovo i ponovo ovaj film baš dugo, vidim.
Kakvi su vaši bili utisci?
E, stvarno je film prelep. Predivan i predobar. Koliko samo drugačiji svet i koliko samo bogat.
Koliko novih ideja kako da se izbegne kliše tokom radnje i ono, taman pomisliš: "Aha, dakle idemo tamo - nope. Nisam znao da ćemo tim putem.".
A i ono što predvidiš, iznenadi te kako su odradili i došli do tog dela.
Prava avantura. Čuvaće se na hardu i gledaće se ponovo i ponovo ovaj film baš dugo, vidim.
Kakvi su vaši bili utisci?
^ Pa realno, ajde reci mi radnju filma Finding Dory. Al' da ne gledaš pre toga sinopsis na netu.
I pazi da ne pomešaš sa Finding Nemo-m. Lako ih čovek pomeša... stvarno ne znam što...
E, a sad samo pomisli na bilo koji Mijazakijev film. Aaaahhh, feelings, a? O tome ti pričam.
I da, spojler alert: Dr. Strange je isti film kao onaj prethodni Diznijev koji si gledala. Koji god to bio. Isti je.
I pazi da ne pomešaš sa Finding Nemo-m. Lako ih čovek pomeša... stvarno ne znam što...
E, a sad samo pomisli na bilo koji Mijazakijev film. Aaaahhh, feelings, a? O tome ti pričam.
I da, spojler alert: Dr. Strange je isti film kao onaj prethodni Diznijev koji si gledala. Koji god to bio. Isti je.
Samo te peckam (namerno)
Dunno, nisam izdrzala ni 10 min da gledam Finding Dory.
Dunno, nisam izdrzala ni 10 min da gledam Finding Dory.
Gost- Gost
@Krle Meni je pricanje price / prica i vaznost istih unutar price samog crtaca odlicna osnova oko koje se desava sve! Likovi su sjajno zamisljeni, interakcije izmedju istih takodje, grafika je autenticna kao sto je i muzika. Iskreno, crtac je pun pogodak Zaista cu ga i ja gledati vise puta
I da, na kraju nisam ni otisla da gledam Dr Strejndza jer sam pobrkala vreme projekcije i propala mi kupljena karta Sad mi smesno... sad... le sigh
@Зимоврел
Jos nije izasao?
@Зимоврел
Jos nije izasao?
Gost- Gost
Umirala sam na koskanje izmedju majmunice i bubasvabe Jos mi pa bilo i romanticnoZevs86 ::Likovi su sjajno zamisljeni, interakcije izmedju istih takodje
Gost- Gost
Trešnja ::I da, na kraju nisam ni otisla da gledam Dr Strejndza jer sam pobrkala vreme projekcije i propala mi kupljena karta Sad mi smesno... sad... le sigh
@Зимоврел
Jos nije izasao?
You dodged an idiot bullet there. Rejoice! Be happy, bre!
Uuuu, a šta je ovo dole na španskom?
Što se tiče Kuba, spomenula si za sinhronizaciju na japanskom - meni nije toliko smetala. Dobri su glumci dali glasove ipak. Samo sam čekao Mekonahija da čujem na onom južnjačkom američkom. Ali da, kad se zagledaš u face, tačno očekuješ kad progovore da čuješ japanski...
Pa originalni dub i jeste na eng, to je americki film, videlo se da pokreti usana odgovaraju eng nego sam mislila da zbog same tematike filma bi bilo vise cool da pricaju na jap, onda bi to bio pravi smek E sad, ako se uopste prikazivao ili bude prikazivao u Japanu, oni ce sigurno da ga dubuju na jap, ali to nece biti to zbog pokreta usana.
To na spanskom je neka komedija o sexu Sto da se radujem, meni bi se Dr Strejndz mozda i dopao Barem bi mi efekti bili dobri ako nista drugo.
To na spanskom je neka komedija o sexu Sto da se radujem, meni bi se Dr Strejndz mozda i dopao Barem bi mi efekti bili dobri ako nista drugo.
Gost- Gost
Trešnja ::Pa originalni dub i jeste na eng, to je americki film, videlo se da pokreti usana odgovaraju eng nego sam mislila da zbog same tematike filma bi bilo vise cool da pricaju na jap, onda bi to bio pravi smek E sad, ako se uopste prikazivao ili bude prikazivao u Japanu, oni ce sigurno da ga dubuju na jap, ali to nece biti to zbog pokreta usana.
Pa to i kažem, kad se malo zagledaš, pogotovo u njihova lica, očekuješ da čuješ japanski... Ono, ne znam, nije mi umanjilo užitak...
... kao recimo očajna gluma Kambrbeča u Strejndžu. Hmm... gledaj Inception (zbog istih efekata koje koriste u Strejndžu) i neki Marvelov film koji ti se najviše dopada. Recimo Guardians-e. Sećaš se onog krešenda u tom filmu? Onaj kraj? Sa dance-off-om? I eto, računaj da si gledala Strejndža.
Šteta samo što si već bacila pare...
A sto me nerviras i podsecas na to?
Ahh ta scena u Guardians mi je bila bas bzv, ali svi su se smejali u sali pa sam samo mudro cutala Gledala sam odavno bre Inception, zasto mislis da nisam Od Marvela mi se najvise dopada Deadpool... valjda Ah da, mislim da su mi se kao klinki svideli Daredevil, Electra i Spiderman... (morala sam da pogledam listu filmova jer nemam pojma koji gde pripadaju )
Ahh ta scena u Guardians mi je bila bas bzv, ali svi su se smejali u sali pa sam samo mudro cutala Gledala sam odavno bre Inception, zasto mislis da nisam Od Marvela mi se najvise dopada Deadpool... valjda Ah da, mislim da su mi se kao klinki svideli Daredevil, Electra i Spiderman... (morala sam da pogledam listu filmova jer nemam pojma koji gde pripadaju )
Gost- Gost
Svi su Marvelovi, ali ih rade različite kompanije. Većina (ovi mahom retardirani filmovi) pripada Dizniju. I u odnosu na stripove su smejurija i sramota (svež primer: Civil War).
Spajdermena je do skoro radio Sony. Ona prva trilogija sa Tobi Megvajerom je odlična. Međutim, postali su malo željni novca, pa su ributovali franšizu u roku od 5 godina i napravili kardinalnu grešku jer:
a) ljudima se Spajdermen smučio
b) još uvek vlada nostalgija za Tobi Megvajerom i njegovom verzijom
v) realno, filmovi nisu imali jednak kvalitet kao prva trilogija
I onda je Soni (usled krize sa e-mejlovima) odlučio da pozajmi Spajdermena Dizniju.
I sad Diznijeve ovčice bekeću (ili su to koze?) od sreće pošto će dobiti film o Spajdermenu koji je isti poput ostatka Diznijeve franšize o superherojima.
Dedpul je u vlasništvu Foksa. Isto kao i X-Men franšiza. Jedan od najinteresantnijih i najoriginalnijih likova u stripovima je sasvim pristojno odrađen u filmu. Za prvi film (iako je imalo dosta boljih priča) pun pogodak.
Sad su najavili i ribut X-Men-a, pa nešto predosećam Spajdermenov scenario...
Neka, šta će nam originalnost i različitost? Nek' sve bude po istom šablonu, uz obilje humora, da se malo smejemo...
Čudo Daredevil, obzirom da je bio Ben Aflek? Elektru nisam gledao.
I za kraj Dr. Inception
Voleo bih da su sličnosti stale na posteru...
Elem, znam da nisi tražila elaborat, ali veruj mi, pokušao sam par puta da se zaustavim i nije mi uspelo.
Tl;DR - Dizni je s*anje, ovi ostali su malo manje... uobičajena tirada od mene.
Spajdermena je do skoro radio Sony. Ona prva trilogija sa Tobi Megvajerom je odlična. Međutim, postali su malo željni novca, pa su ributovali franšizu u roku od 5 godina i napravili kardinalnu grešku jer:
a) ljudima se Spajdermen smučio
b) još uvek vlada nostalgija za Tobi Megvajerom i njegovom verzijom
v) realno, filmovi nisu imali jednak kvalitet kao prva trilogija
I onda je Soni (usled krize sa e-mejlovima) odlučio da pozajmi Spajdermena Dizniju.
I sad Diznijeve ovčice bekeću (ili su to koze?) od sreće pošto će dobiti film o Spajdermenu koji je isti poput ostatka Diznijeve franšize o superherojima.
Dedpul je u vlasništvu Foksa. Isto kao i X-Men franšiza. Jedan od najinteresantnijih i najoriginalnijih likova u stripovima je sasvim pristojno odrađen u filmu. Za prvi film (iako je imalo dosta boljih priča) pun pogodak.
Sad su najavili i ribut X-Men-a, pa nešto predosećam Spajdermenov scenario...
Neka, šta će nam originalnost i različitost? Nek' sve bude po istom šablonu, uz obilje humora, da se malo smejemo...
Čudo Daredevil, obzirom da je bio Ben Aflek? Elektru nisam gledao.
I za kraj Dr. Inception
Voleo bih da su sličnosti stale na posteru...
Elem, znam da nisi tražila elaborat, ali veruj mi, pokušao sam par puta da se zaustavim i nije mi uspelo.
Tl;DR - Dizni je s*anje, ovi ostali su malo manje... uobičajena tirada od mene.
Buahahaha samo sam cekala Ahh smislila sam pravu torturu za tebe Krle...
Isto ukljucuje vezivanje i paljenje knjiga, samo bih ti u isto vreme pustila neki Dizni crtani ili filmcic
Pa dobro, Aflek je u to vreme kada sam kao klinka gledala Daredevila bio napucan i nije jos imao zatvor facu
Isto ukljucuje vezivanje i paljenje knjiga, samo bih ti u isto vreme pustila neki Dizni crtani ili filmcic
Pa dobro, Aflek je u to vreme kada sam kao klinka gledala Daredevila bio napucan i nije jos imao zatvor facu
Gost- Gost
Trešnja ::Buahahaha samo sam cekala Ahh smislila sam pravu torturu za tebe Krle...
Hmm, zavisi koji Dizni crtać. Verovala ili ne, i ja sam nekada davno bio dete, i mene spuca nostalgija kada iz svoje Dizni kolekcije pustim recimo
Do 2001. godine i Atlantis: The Lost Empire, Dizni je radio odlične crtaće.
Što se knjiga tiče, skoro sam na poklon dobio Dragulj Moje Krune od Nore Roberts. Tako da, slobodno možeš da zapališ to i onu Sofi Kinselu koja mi služi kao podupirač.
Hmmmm, da li skinuti ovaj španski film...
Atlantis je i meni jedan od omiljenih crtaca Secam se, tada sam imala 10-12 god, morali smo da pozajmljujemo filmove pa sam ga gledala ceckanog sa titlovima koji su uvek kasnili... a komp je stalno kocio.
Hahaha ta osoba te uopste ne poznaje Koja bedara kada ti neko pokloni nesto sto ne volis... tako sam ja dobila mindjuse.
Oberine hvala Jos samo da provalim kako taj sajt radi...
Hahaha ta osoba te uopste ne poznaje Koja bedara kada ti neko pokloni nesto sto ne volis... tako sam ja dobila mindjuse.
Oberine hvala Jos samo da provalim kako taj sajt radi...
Gost- Gost
Torrent sajt k'o i svaki drugi, klikneš na magnet link i skidaš. Imaš sigurno i na svim ostalim sajtovima kad na ovom postoji dvaes različitih linkova.
Strana 10 od 28 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
Similar topics
» Filmovi koje ste nedavno gledali
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 10 od 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu