Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 39 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 39 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+30
HuddleBre
Artil
Witcher
Assassin
Zevs86
Kian The Nephilim
Rusalka
Areal
Hokins
Lord M.
Struki
Чери
Nim
ElendV
White Rabbit
Vazarius
азор ахаи
LunarFang
Зимоврел
Blacko
Sparkling Comet
Prince of Ravens
KrleTuđin
CRNIJASTREB
Oberin Martel
Nocnoi_Dozor
Brat Crni
Zandrin
Uno Nomesta
bockybp
34 posters
Strana 38 od 43
Strana 38 od 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Re: Spam Tema....
Tradicionalno da svim damama foruma i Witcheru poželim srećan 8 mart!
Ja se izvinjavam sto me nema na forumu, ali treba postici sve
Sta ima raja, jeste li zivi?
Sta ima raja, jeste li zivi?
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
ZahvaljujemAssassin ::Tradicionalno da svim damama foruma i Witcheru poželim srećan 8 mart!
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
времена се мењају...
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Prico konacno si se uozbiljio, spreman si za skupstinu sa tom facom...
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Panta rhei?
On je otelotvorenje tog pojma. Menja se iz meseca u mesec, raste zec u teranju... Postace na kraju genksta reper...
Dje ste? xD
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Nema ovde nikog, samo tragovi stopala...
Ubico bravo, to je moj glavni utisak o Kenobiu inace!!!
hahahahaahaAssassin ::Moram ovo sa nekim da podelim.
Vazarius ::Ubico bravo, to je moj glavni utisak o Kenobiu inace!!!
Meni zapravo nije. Kenobi mi je omiljeni lik i smatram ga pravim Džedajem.
Glumac je dobar, kao i koncept lika, ali su preterali sa njegovim borbenim vratolomijama
Вештица- Broj poruka : 1861
Raspoloženje : сетна...
Reputacija : 300
Datum upisa : 22.09.2012
mah mah
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
ZanZan! ((:
ElendV- Broj poruka : 641
Raspoloženje : Kul
Reputacija : 209
Datum upisa : 18.12.2016
Вештица ::
Zandrin ::mah mah
Night Watch ruleZ!
P.S. Čudo kako nikada nisam napravio neki assassin smajli samo za mene, da mogu da odgovaram na ove vaše.
Zdravo opet ja na min svratio :*
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Дакле, Асасину, могли бисмо овде да наставимо писаније, да не затрпавамо тему о сиротом Фајсту
Стварно није лоша прича за то чудо технике. Има великих предности: не мораш да теглиш књижурине, не мораш да теглиш распаднуте књижурине које још мораш јако пажљиво да држиш у рукама или на крилу док читаш све у нади да ти се књига неће распасти (као што мени јесте у трамвају, када ми је испало једно 40 страница које сам јурила по патосу), не мораш да бринеш да ли ћеш изгужвати странице у ранцу/торби, да ли ћеш оставити мрље од кафе/чаја/топле чоколаде, мање књига ти заузима место на полицама и слично. Али има и огромну ману: не мирише на књигу!
Нисам имала представу колико коштају, сад сам баш погледала и није тако страшно како сам очекивала. Али ипак... не могу да замислим романтичан бљутави љубић на Divi (бивши Hallmark) у ком жена седи заваљена у столицу за љуљање, покривена ћебенцетом, и у једној руци држи киндл, у другој топлу чоколаду, а поглед јој се губи у даљини док размишља о љубљеном Књиге су конЗа и тачка, пардон знак узвика!
Мада нисам никад била искључива, па сам један дан носила дречаво жуте панталоне, штрикани кончани џемпер у четири боје и црвене ципеле са цветићима, други све црно, трећи шта год и тако даље. Искрено, да ме није блам и да није скроз непрактично, и овако бих се облачила:
Хм, донекле се слажем са тобом. Е сад, да ли је то због моје поремећености у најширем смислу речи или због чега већ, али много више духа и опуштености имам сада. Јер, иако ме је цео живот свечано била брига шта ко каже и мисли, ипак сам се понекад потресала због туђих коментара. Сад ми је све равно одавде до Новог Зеланда! И са тим опуштенијим ставом некако сам и ја боља, немам више толико друштвених стега. Једино што сам сада већи намћор, јер за длаку мање трпим будале које нису вредне мог времена, па је самим тим и круг људи умногоме смањен. Али баш онако много пуно веома умногоме смањен
Ми, и данашњи клинци, и јесмо и нисмо смешни (били). Младост и незрелост су смешни, али и предивни. А и реално, у тим тренуцима и годинама нико није размишљао да ли је неком старијем (ко је једном ногом у гробу, као ми сада тим тинејџерима ) смешан или не. Јој бре, скроз сам оматорила јер се дешава да видим средњошколце који се понашају као ја и моје друштво у тим годинама и само се слатко насмешим. Ко најгоре бакице које седе на клупицама испред зграде :уздах:
Пс. брадоњо
Ппс. Куку леле, Linkin Park
Једне године сам са другом отишла у предиван велики парк на самом излазу из Франкфурта. Швабе су направиле и омање вештачко језеро на сред парка, са лепим мостићем као из филмова, а у језерцету паткице и гускице и тамо неке птичурине много лепе и тотално недружељубиве Парк је толико леп и велики, клупице на пристојној удаљености једна од друге - све те позива да седнеш и да читаш цео дан.
Ми, наравно, нисмо читали него пуштали музику преко телефона ко последње сировине док смо, у лежећем положају, грицкали чипс, пили јегер и кафу са чоколадом и покушавали да навабимо те птичурине да их мазимо, али сам баш замишљала како би било дивно проводити ту поднева у читању и тишини (јер, хвала Богу, тај парк је Богу иза ногу и не чује се превоз). Тад ни много људи није било.
Паркови који су у мом крају скоро су увек пуни. Понекад ми то не смета, а понекад ме излуђује. А баш да идем неким приградским бусевима у непознатом правцу само да бих могла у природи да читам... нисам толики авантуриста
Извини, драги мој Убицо, али 'леба ти - немој да поредиш LP (Linkin Shit, како смо им тепали) са уметничким вриском господина Суртура
Фала ви на предлогу
Њих слушам од... краја основне, почетка средње. Додуше, одавно сам прешла са тог звука на нешто теже и новије Гардијане не слушам (осим последњег, ваљда, албума који је врло солидан), али понекад волим да се подсетим старих добрих албума. Имају они више албума посвећених фантастици и Толкину Моја омиљена песма је са Nightfall in Middle-Earth албума (иако су први, thrash/speed, албуми боли глава колико добри!) - Into the Storm
Сјајан бенд!!!
Књиге које могу да се нађу лако дајем, јер није нека штета да останем без исте. Свакако ће ми тај неко надокнадити Оне ређе/ретке не дајем, можда само фотокопију дам, ако тај неко оригинал не може да нађе нигде. А моја великодушна понуда и даље стоји
Уз све тронтање,, бљузгавицу, хладноћу, мени зима била и остала омиљена. Само што правих зима баш нешто и нема по градовима, а ја, морам да признам, никада на планину у сред зиме нисам отишла (а овамо волим зиму, ццц).
Алан Рикман = Па, није га Снејп убио зато што је зао, знаш! Мора да му је то била једна од најтежих ствари коју је морао да уради, јер је Снејп Дамблдору много дуговао! Стварно бих могла поново да ишчитам књиге, да те престигнем у "Јер сам три пута читао Полукрвног принца"
И да не бих копирала слику, само ћу кратко написати - генијално Мада нисам стручњак за џедаје. Ни близу
За ово добијеш топлу чоколаду
Јој што сам хепи сад
Доћи ће ти на ред једног дана и ХП, али ако те до сада није вукло да завршиш серијал... како те, бре, не вуче?
Мене и дан данас све живо што има везе са магијом вуче, чак сам пре пар година негде случајно наишла на једну преслатку серију - појма немам на ком каналу, појма немам како се серија зове, појма немам ништа осим да је о некаквој школи за чаробњаке и да је главни лик једна слатка, мирна, питома вештица са наочарицама. Наивна серијица, ништа посебно, а скроз преслатко.
Него, не секирај се, довољно је прегледно
Assassin ::Kad već pomenu kindle e-reader, moram da napomenem da je i meni pre par godina delovalo primamljivo da ga koristim. Takođe mi se činilo da bih
mogao da čitam preko njega. Iskreno deluje mi nekako simpatično i fensi. Mada meni je i dalje klasičan način čitana najbolji! Mada ko zna šta
budućnost nosi, možda nekada i uzmem neki fensi kindle.
Стварно није лоша прича за то чудо технике. Има великих предности: не мораш да теглиш књижурине, не мораш да теглиш распаднуте књижурине које још мораш јако пажљиво да држиш у рукама или на крилу док читаш све у нади да ти се књига неће распасти (као што мени јесте у трамвају, када ми је испало једно 40 страница које сам јурила по патосу), не мораш да бринеш да ли ћеш изгужвати странице у ранцу/торби, да ли ћеш оставити мрље од кафе/чаја/топле чоколаде, мање књига ти заузима место на полицама и слично. Али има и огромну ману: не мирише на књигу!
Нисам имала представу колико коштају, сад сам баш погледала и није тако страшно како сам очекивала. Али ипак... не могу да замислим романтичан бљутави љубић на Divi (бивши Hallmark) у ком жена седи заваљена у столицу за љуљање, покривена ћебенцетом, и у једној руци држи киндл, у другој топлу чоколаду, а поглед јој се губи у даљини док размишља о љубљеном Књиге су конЗа и тачка, пардон знак узвика!
Па... јесам, шта ћу сиротаJesi li ti to "bila" baš neka ozbiljna metalka? Sa sve prepoznatljivim stilom oblačenja?
Mislim da smo svi mi u neku ruku imali te elemente, faze i stilove u nekom periodu srednje škole. Mladost, buntovnost, pronalaženje sebe itd. Mogao
bih da filozofiram do sutra, ali realnost bi bila da smo tih dana imali više duha, tvrdoglavosti i volje neko ikada ranije ili kasnije, barem mi se tako čini.
Lično sam u četvrtoj imao dužu kosu, do ramena, nesređeniju bradu (u odnosu na sređenu kakvu sada nosim) i nosio dve kul bajkerske jakne, ali
one modernije, ne neke teksas ili kožne, više u rokerskom stilu. A i jeste se slušao rok, metal (mada nikada neki preterani ), pop itd.
Era Linkin Parka, Nightwisha, Nicklebacka, Evanescence, Godsmack, Bon Jovi itd.
Valjda nam je iz tog perioda ostao delom ukus za muziku, dok se stil i stas promenio. Iskreno, kada vidim ove klince danas, koji me podsećaju na mene,
obavezno se zapitam da li sam zaista i ja bio tako smešan nekome dok sam mislio da sam baš kul!
Мада нисам никад била искључива, па сам један дан носила дречаво жуте панталоне, штрикани кончани џемпер у четири боје и црвене ципеле са цветићима, други све црно, трећи шта год и тако даље. Искрено, да ме није блам и да није скроз непрактично, и овако бих се облачила:
Хм, донекле се слажем са тобом. Е сад, да ли је то због моје поремећености у најширем смислу речи или због чега већ, али много више духа и опуштености имам сада. Јер, иако ме је цео живот свечано била брига шта ко каже и мисли, ипак сам се понекад потресала због туђих коментара. Сад ми је све равно одавде до Новог Зеланда! И са тим опуштенијим ставом некако сам и ја боља, немам више толико друштвених стега. Једино што сам сада већи намћор, јер за длаку мање трпим будале које нису вредне мог времена, па је самим тим и круг људи умногоме смањен. Али баш онако много пуно веома умногоме смањен
Ми, и данашњи клинци, и јесмо и нисмо смешни (били). Младост и незрелост су смешни, али и предивни. А и реално, у тим тренуцима и годинама нико није размишљао да ли је неком старијем (ко је једном ногом у гробу, као ми сада тим тинејџерима ) смешан или не. Јој бре, скроз сам оматорила јер се дешава да видим средњошколце који се понашају као ја и моје друштво у тим годинама и само се слатко насмешим. Ко најгоре бакице које седе на клупицама испред зграде :уздах:
Пс. брадоњо
Ппс. Куку леле, Linkin Park
Ал' се брину твоје очиMeeh, nije to to ( Toto - Africa ), doći će red i na lampu, ne brinem se ja.
Фала лепо! Видиш како се лепо разумемоComo usted dice jefe!
Хех, ни ја не волим да се ценкам! Ни на пијаци, камоли на сајму књига. Видела сам то ново издање и не свиђа ми се (кад га поредим са старим Нолитовим). Знам сигурно да ни ове године нећу купити то Нолитово, јер скупљам паре за кратак пут у децембру, али поново ћу да га тражим да видим има ли још очуваних примерака за којима ћу да патимI moje je izdanje Nolitovo, ali dosta mlađe, iz 1991 je. A i sam sam na sajmu našao to izdanje Gospodara sa sve mapom i nisam isto želeo da ga uzmem jer
je prevelika cena, a nije mi se cenkalo sa preprodavcima jer ne volim da se cenkam, a i doduše da budem iskren već imam jedino izdanje Gospodara
koje sam oduvek želeo i to novo novcato, Esotherijino. Sada mi treba
samo Silmarilion od njih, ali ne mogu nigde da ga uhvatim novog, očuvanog po pristojnoj ceni. Uzgred sada na sajmu će izaći, konačno, novo izdanje
Gospodara i deluje sasvim pristojno i prijatno, kažu da je poboljšani prevod ovog mog Ezoterijinog. Negde do 5.000 je, što je opet mnogo.
Поента је што ми "моја" бука прија, док ми трабуњање људи по превозу, мљацкање, жвакање, слинављење смета И немој ти моје вриштање да називаш буком, знашPa koja je poenta ona zamaskiranja buke drugom bukom. Ne volim buku generalno dok čitam, tako da mi to ne bi pomoglo
Ето, браво, читао си књигу у чекаоници, окружен људима! Браво, поносим се тобомMada sam pre neki dan dok sam čekao kod doktorke uspeo sasvim lako da čitam Maladi od Sapkovskog iako je bila prosečna
galama ljudi koji su pričali i pravili buku.
Сјајно! Стварно, баш је лепо видети некога да чита у парку.A što se parka tiče, park u kom najviše čitam jeste jedan na putu do biblioteke, a i
drugi ispred biblioteke i to uglavnom kada treba da vratim knjige koje još nisam završio, a morao sam da krenem od kuće,
pa onda sednem tu u parkić br.1 ili br.2 i čitam ako mi je malo ostalo da završim, pa da vratim knjigu.
Једне године сам са другом отишла у предиван велики парк на самом излазу из Франкфурта. Швабе су направиле и омање вештачко језеро на сред парка, са лепим мостићем као из филмова, а у језерцету паткице и гускице и тамо неке птичурине много лепе и тотално недружељубиве Парк је толико леп и велики, клупице на пристојној удаљености једна од друге - све те позива да седнеш и да читаш цео дан.
Ми, наравно, нисмо читали него пуштали музику преко телефона ко последње сировине док смо, у лежећем положају, грицкали чипс, пили јегер и кафу са чоколадом и покушавали да навабимо те птичурине да их мазимо, али сам баш замишљала како би било дивно проводити ту поднева у читању и тишини (јер, хвала Богу, тај парк је Богу иза ногу и не чује се превоз). Тад ни много људи није било.
Паркови који су у мом крају скоро су увек пуни. Понекад ми то не смета, а понекад ме излуђује. А баш да идем неким приградским бусевима у непознатом правцу само да бих могла у природи да читам... нисам толики авантуриста
"неартикулисано дерање" Који си ти цар! Моја мајка то зове "вриштање звери из џунгле које су заражене беснилом".Prva melodija koju si okačila mi je baš zanimljiva i slušljiva, minus deo neartikulisanog deranja koji nikada nisam, niti ću ikada voleti i koji
mi nije čak ni kod Linkin Parka prijao.
Извини, драги мој Убицо, али 'леба ти - немој да поредиш LP (Linkin Shit, како смо им тепали) са уметничким вриском господина Суртура
Džabe se trudiš, nisu neki black ili ekstremniji bendovi za mene.
Него шта него да је готива! Обожавам такав мелос, увек ме орасположи. Гомила "плејлиста" на ЈТу у ствари има музику из игара попут Dragon Age, Witcher, Elder Scrolls, Zelda (мада њу нисам још увек играла) и тако даље. Ја сам, рецимо, одушевљена музиком из Wild Hunt игре! Пустим је некад на послу, јер ми не одвлачи пажњу а држи ме будномDok je drugi klip, tj. muzika baš gotiva! Volim s vremena na vreme da pustim neku melodiju sa takvom fantasy, medieval ili epic
tematikom, a i pesme isto! Imam u računaru razne pesme sa epic fantasy tematikom! Oduvek sam ih voleo! Još iz mojih ranih dana
čitanja i bavljenja fantastikom! Imam čak običaj da pokupim i soundtracks iz nekih igara koje mi se svide! Tipa Dragon Agre!
Kada završim sa igrom i krenem da je obrišem, obavezno odem i proverim folder sa muzikom, da vidim šta mogu da iskopak, to mi dođe
kao rudnik srebra i uvek nešto dobro nađem. (Eto ti predlog. )
Фала ви на предлогу
Јао, како је било медено: "Да ли знаш..."Uzgred, da li znaš da je grupa Blind Guardian izbacila čitav album posvećen fantastici, a i generalno imaju pesme na tu temu:
Њих слушам од... краја основне, почетка средње. Додуше, одавно сам прешла са тог звука на нешто теже и новије Гардијане не слушам (осим последњег, ваљда, албума који је врло солидан), али понекад волим да се подсетим старих добрих албума. Имају они више албума посвећених фантастици и Толкину Моја омиљена песма је са Nightfall in Middle-Earth албума (иако су први, thrash/speed, албуми боли глава колико добри!) - Into the Storm
Сјајан бенд!!!
Знааааам Шта ћу кад сам добра душа (кад затреба змија, такав ти је гламочки прелџија - НЕ ПИТАЈ!) Вратићу ја ту књигу, не бринем се. Да је нека ређа у питању, не би је он добио ни да нам прети судњи дан. Ма, наивчина сам и глупача. Дешавало ми се раније да ми људи или не врате књигу или ми је врате ишарану (за факултет). Једну никада у животу прежалити нећу, али то ми је болна тачка и нећу да причам о њојCcc, Rookie (sa velikim R!). Toliko priče o rigoroznosti i ostalom, a tako lako daješ knjige i to osobama sa kojima se aktivno ne družiš. Kada pomislim da si i meni
ponudila neke knjige, ako ne mogu da ih pronađem, a ne znaš me. Doduše napisala si da su ti to manje drage knjige.
Књиге које могу да се нађу лако дајем, јер није нека штета да останем без исте. Свакако ће ми тај неко надокнадити Оне ређе/ретке не дајем, можда само фотокопију дам, ако тај неко оригинал не може да нађе нигде. А моја великодушна понуда и даље стоји
Слажем се ја да има много поучнијих књига, али би књиге тог типа (ХП) биле сјајне за лектиру у нижим разредима, јер би много лакше привукле децу и заинтересовале их за књиге него неке сувопарније књиге које клинци не могу тако лако ни да читају ни да разумеју. Али ко нас питаKada sada razmislim, mislim da sam samo jednom u životu čuo da je neko kritikovao Harija Potera i to kada sam bio da radim i odmaram na moru,
jun ove godine, pa su kolege, moje godište, diskutovale neku priču koja se pojavila da bi Hari Poter mogao da se uključi u lektiru za osnovnu školu. Smatrali su da je to nepotrebna stvar i da mogu mnogo bolje i poučnije da se ubace, nisam imao snage da se raspravljam, mada su likovi generalno gotivni. Osim toga nikada nisam čuo da je iko rekao išta loše o Hariju Poteru i tom magičnom svetu!
A zimsko iščitavanje Harija mi je tradicija, barem početnih knjiga. Kasnije se to promenilo, sada mi je tradicija da na par godina zimi iščitavam Gospodara,
pa posle da ga odlgedam. Milina. Gospodar, toplota doma, čaj, sankanje, ko bi odoleo. Mada mi zvanično zima već godinama nije omiljeno godišnje
doba, spala je na poslednje mesto. Što se Snejpa tiče, tu moram priznati da mi je glumac koji ga je glumio doprineo da zagotivim tog lika u neku ruku.
Sve dok nije avada kedavra Dambldora! :O Tri puta! (Jer sam tri puta čitao Polukrvnog princa).
Znam na šta misliš kada kažeš (napišeš) "kraj" ne volim završetke, umeju teško da mi padnu.
Уз све тронтање,, бљузгавицу, хладноћу, мени зима била и остала омиљена. Само што правих зима баш нешто и нема по градовима, а ја, морам да признам, никада на планину у сред зиме нисам отишла (а овамо волим зиму, ццц).
Алан Рикман = Па, није га Снејп убио зато што је зао, знаш! Мора да му је то била једна од најтежих ствари коју је морао да уради, јер је Снејп Дамблдору много дуговао! Стварно бих могла поново да ишчитам књиге, да те престигнем у "Јер сам три пута читао Полукрвног принца"
Ај тотали андрстенд ју!Baš juče pročitah vest u novom borju ScreenFuna (sadašnje ime "Gamer" buuuhhuuuu novoj redakciji!) da rade na novoj Hari Poter igri. Možda bude veselo i dobro!
Sećam se koliko mi je bilo zanimljivo da istražujem nekada Hogvorts, a pogotovo u trećem delu da skupljam one kartice iz čokoladica! Sve sam ih sakupio i screenshotovao.
I dan danas imam te screenshots - slike.
И да не бих копирала слику, само ћу кратко написати - генијално Мада нисам стручњак за џедаје. Ни близу
Их, па да се окупаш мош' увек, а ја ако рикнем а да ми ниси написао одговор, гришће те савест!P.S. Komotno sam za količinu vremena koju sam potrošio pišući ovde mogao da se okupam, obrijem i operem zube, a ja
se ne kupam brzo.
Обићи ћу и друге теме, обећавам! Scout's honourP.P.S. Toliko smo se raspisali, a ništa o Fajstu, da te komotno pozivam da se aktiviraš i na drugim temama kako bi proširili vidike i raspravu
i na druge teme i oblasti.
ХВАЛАааааааааP.P.P.S. Totalno se vidi da si Sliterin.
За ово добијеш топлу чоколаду
Јој што сам хепи сад
Стварно је још неко плакао због нечије смрти у ХПу? Ја се сита исплаках кад ми убише СиријусаVazariusHarija sam citao do cetvrtog dela. Iskreno, zainteresovao sam se tek poslse prvog filma. Onda jos nije izasao peti deo, pa je nastupila srednja skola, i ja sam izgubio interesovanje. Procitane knjige smatram za jedne od najlepsih uspomena iz detinjstva. Kasnije nikada nisam zavrsio ni knjige ni filmove, znam samo ko je umro u principu jer su neki drugari dosli bukvalno uplakani u skolu. Ne zeleci da upropastim te uspomene niakad nisam nanovo iscitavao. Tako da mi vecito visi u nekom dalekom planu da iscitam do kraja sve.
P.S.
Ne umem lepo da oynacim dva citata dve raylicite osobe jedan za drugim, pa sam improvizovao boldom... Tako da Ubico sredi malo da bude preglednije
Доћи ће ти на ред једног дана и ХП, али ако те до сада није вукло да завршиш серијал... како те, бре, не вуче?
Мене и дан данас све живо што има везе са магијом вуче, чак сам пре пар година негде случајно наишла на једну преслатку серију - појма немам на ком каналу, појма немам како се серија зове, појма немам ништа осим да је о некаквој школи за чаробњаке и да је главни лик једна слатка, мирна, питома вештица са наочарицама. Наивна серијица, ништа посебно, а скроз преслатко.
Него, не секирај се, довољно је прегледно
Rusalka- Broj poruka : 30
Raspoloženje : Како кад и како према коме.
Reputacija : 5
Datum upisa : 16.04.2018
Strana 38 od 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Strana 38 od 43
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu