WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....
od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
Imamo 35 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 35 Gosta

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838)
Свецке Теме - Page 2 Vote_lcapСвецке Теме - Page 2 Voting_barСвецке Теме - Page 2 Vote_rcap 
Sparkling Comet (15528)
Свецке Теме - Page 2 Vote_lcapСвецке Теме - Page 2 Voting_barСвецке Теме - Page 2 Vote_rcap 
Assassin (13622)
Zevs86 (11916)
Zandrin (10789)
CRNIJASTREB (10420)
Princ Regar (9341)
LunarFang (9218)
Uno Nomesta (8868)
Nim (8274)

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Свецке Теме

+20
srbul
bockybp
CRNIJASTREB
Nocnoi_Dozor
Zevs86
Uno Nomesta
Assassin
Oberin Martel
Dimeks
Lord M.
Struki
Зимоврел
Witcher
KrleTuđin
Princ Regar
Zandrin
Brat Crni
White Rabbit
азор ахаи
Hokins
24 posters

Strana 2 od 28 Prethodni  1, 2, 3 ... 15 ... 28  Sledeći

Ići dole

Свецке Теме - Page 2 Empty Re: Свецке Теме

Počalji od Gost Pet 04 Mar 2016, 16:45

I ja ti Zevse zveknuh ,zvanicno prvi minus ikada ,nije bilo potrebe za vredjanjem nekoga ili necije tetke nevazno.
Koliko god da si bio isprovociranim nasim neznanjem o naucnim cinjenicama i dokazima o svevisem dobru gmo hrane ,nema potrebe za vredjanjem.
I sto se tice tvog odgovora ispod meni ,recu ti samo da o pitanjima poput gmo hrane ,bankarstva ,industrije,humanitarnih i drugih intervencija es a dea i danasnjeg globalnog zatupljivanja mase pop kulturom ,vodim se razumom i poimanjem toga svega ,a ne internet clancima i naucnim dokazima ,cinjenicama ili cim god.Iskljucivo razum i zapazanje.
A za moje znanje ,i stepen obrazovanja te molim da se ne sekiras.Tek toliko Smile
Eto ,mozemo zavrsiti jos jednu rundu gmo prepirke ,nikom nista nazao,bice toga jos ((:
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Pet 04 Mar 2016, 18:18

ElendVentur ::I ja ti Zevse zveknuh ,zvanicno prvi minus ikada ,nije bilo potrebe za vredjanjem nekoga ili necije tetke nevazno.
Koliko god da si bio isprovociranim nasim neznanjem o naucnim cinjenicama i dokazima o svevisem dobru gmo hrane ,nema potrebe za vredjanjem.
I sto se tice tvog odgovora ispod meni ,recu ti samo da o pitanjima poput gmo hrane ,bankarstva ,industrije,humanitarnih i drugih intervencija es a dea i danasnjeg globalnog zatupljivanja mase pop kulturom ,vodim se razumom i poimanjem toga svega ,a ne internet clancima i naucnim dokazima ,cinjenicama ili cim god.Iskljucivo razum i zapazanje.
A za moje znanje ,i stepen obrazovanja te molim da se ne sekiras.Tek toliko Smile
Eto ,mozemo zavrsiti jos jednu rundu gmo prepirke ,nikom nista nazao,bice toga jos ((:
Ovaj boldovani deo mi ponovo potvrdjuje, ono sto sam vec znao. I sto sam vec zakljucio jos davno...
Ja sam vredjao Jastrebovu tetku? Zaista si to uspeo da zakljucis iz mog sarkazma, zaista? Oo ?
Ne ono kao, bilo sta drugo sto sam rekao / zeleo da porucim?! Ti si uspeo da zakljucis da je moja zelja bila, tj kontekst onoga sto ja zelim da kazem da ja zelim da uvredim Jastrebovu tetku? Jer ja mrzim njegovu tetku?! Mrzim Jastreba?! Ne. Ukratko, ne. Procitaj ponovo to sto sam otkucao, samo ovaj put zapamti da to nije ono sto sam zeleo da kazem. Mozda ces skapirati to sto sam zeleo da kazem. Mozda.
 Sto se mene tice, vise nikada necu na vase gluposti o GMO da odgovorim. Jer ste obojica nesposobni da vodite normalnu diskusiju na ovu temu( i to nije uvreda, to je fakat. Cinjenica. ) I dokle god se ne edukujete dovoljno i ne pokazete da razumete makar 10% bolje to o cemu pricate, necu se vise javljati. Mozda ce neko drugi zeleti, neka slobodno preuzme baklju razuma kako bi rasterao mrak paranoje i histerije.
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Pet 04 Mar 2016, 18:50

http://www.politika.rs/sr/clanak/350488/Lazanski-na-listi-SNS
Ho ho ho ho ho, mnoge stvari su sada jasnije. Mnoge Very Happy Laughing
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 04 Mar 2016, 19:07

Bili su garant ljudi u paranoji i histeriji tamo neke 38,9-te ,pa im gosn Gebels objasnio neke "cinjenice i fakte" i podigao visoko baklju razuma.Eh al se ta baklja razgorela posle.
Da ,da znam ,nema nikakve veze sa temom ,al me ova tvoja poslednja recenica toliko inspirisala da sam tacno doziveo prosvetljenje.
Zahvaljujem ti ko Da Vinciju samom ((: 
Slazem se da ne govorimo vise o toj temi ,mozda ni o kojoj drugoj ,nismo dovoljno edukovani Jastreb i ja ,sta da se radi.
Ja kao neko dovoljno needukovan kako kazes zastupam stav ,da nije uredu vredjati nekog ,koga nikad nisi u zivotu video ili upoznao,samo na osnovu njegove vere ,stavova ,razmisljanja ,pa makar i zabluda(ne misleci ovde na jastrbovu tetku).A ti kao neko prosvetljen ,strogo sekularnog pogleda na svet ,zasnovanog na svemu sto si ucio u zivotu ,tj sto ti je bilo servirano da ucis ,dajes sebi za pravo da vredjas nekog i govoris mu kako nije edukovan jer se ne slaze sa tobom i tvojim stavovima.Jos predstavljas sebe u svetlu demokratije i neke liberalizacije ,a prvi svojim komentarima i cestim napadima histerije koje u tebi probudi necije razmisljanje prvi rusis sve sto ta demokratija i sloboda govora zastupaju.Ti ne zelis demokratiju mir i slobodan govor ,ti zastupas poredak covece,gde svi moraju da se slazu sa tvojim vidjenjem i razmisljanjem.Nemoj previse licno doziveti svoje ime na forumu.
Eto toliko ,izvinjavam se za dozu negativnosti koju smo svi zajedno napravili ovom debatom i stvarno mislim da treba okoncati.
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Pet 04 Mar 2016, 19:08

@zevse za znanje gmo. moje je možda veće od tvoga Свецке Теме - Page 2 Coffe

a što se tiče lazanskog pa želi čovjek neku korist za sebe
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 04 Mar 2016, 19:10

ps ne dadoh ti drugi minus ,jedan je bio dovoljan,mada si nastavio vredjati...
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Pet 04 Mar 2016, 19:16

ElendVentur ::ps ne dadoh ti drugi minus ,jedan je bio dovoljan,mada si nastavio vredjati...

elende ma opušteno. nismo djeca da se ganjamo minusima. mada predhodna strana se crveni.
imamo toliko drugih tema i prilika za nove moždane duele.
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 04 Mar 2016, 19:24

Pa zato i rekoh da se ogradim od tog minusa xd Ne vidim smisao ni onog jednog sto mu dadoh jutros ,al valjda bejah tog trena isprovociran.
Slazem se da nova tema treba poceti,ali ne bih vise u ovakve besmislene debate ((:
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Pet 04 Mar 2016, 20:16

@Elend Pazi, ako ti neko kaze da nemas pojma o necemu, da li ti je mozda palo na pamet da zaista nemas pojma o cemu pricas? A ne da se uvredis kao dete? oO? I jos da potegnes glupi naci argument Shocked Jel hoćeš da ti se obezbedi "safe space" / bezbedno mesto?
Krindžovao sam toliko jako da me stomak zaboleo kad si spomenuo Gebelsa Very Happy Što se tiče "vređanja" , koga sam ja tačno i gde lično uvredio? Jel hoćeš da kažeš da sam rekao nešto maliciozno ili netačno? Jel bi radije da ti ne kažem da nemaš pojma o čemu pričaš kada govoriš o GMO? oO? Klasična glupo pozivanje na uvređenost. Ni u jednom trenutku nisam želeo da uvredim ni tebe ni Jastreba već da vam ukažem da NEMATE POJMA! Ali, to je izgleda postalo uvreda danas... Multi- kulti postmodernistička relativistička filozofija u kombinaciji sa političko korektnim fašizmom je postala toliko mejnstrim da je to *ebeno neverovatno....
No, nema veze. Vi svakako IMATE PRAVO da NEMATE POJMA. I ja vam to ne ZABRANJUJEM. Već POKUŠAVAM da vam OBJASNIM neke stvari, UPRKOS vašim PREDRASUDAMA. No, pomirio sam se sa tim da je to nemoguće. Iz razloga navedenih do sada xxx puta. I to je ok. Ne ljutim se, i bezveze mi je što mislite da želim da vas uvredim / vređam. Ne, želim / želeo sam samo da izazovem vaše ideje koje su GLUPE. Ne kažem da ste vi GLUPI zbog toga. I ja sam nekada bio anti GMO, mada ne kao vas dvojica. Tj ne paranoičan već, jako jako skeptičan. Dok nisam proveo par godina čitajući o tome i informišući se o tome. I onda ZAHVALJUJUĆI DOKAZIMA i INFORMACIJAMA, promenio mišljenje o GMO.
NADAM SE DA SAM BIO JASAN DOVOLJNO. I da ovaj put nisam uvredio nekog. Iako jesam slučajno, to je zahvaljujući tome što su dotični ODLUČILI da budu uvređeni. Slobodno lupite još koji minus, zabole me Laughing
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 04 Mar 2016, 20:55

Zevse sve smo se razumeli ,dovoljno je (:
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od азор ахаи Pet 04 Mar 2016, 21:52

ja sam slučajno dao jedno pešes minusa
азор ахаи
азор ахаи
Lord zaštitnik Juga
Lord zaštitnik Juga

Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Princ Regar Pet 04 Mar 2016, 22:41

Ја мислим да се то зове логичка грешка.
Princ Regar
Princ Regar

Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hokins Sub 05 Mar 2016, 12:09

E moj prince vidis sta nam Zevsovic radi,sad jos gura gmo hranu...
Mala smo mi zemlja koliki je on izdajnik  Exclamation

Spojler:
Hokins
Hokins
Lord od Krajoluja
Lord od Krajoluja

Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Sub 05 Mar 2016, 16:22

Stavi kondom - vadi.
Stavi kondom - vadi.
Stavi kondom - vadi.
Ponavljaj sve dok to ne utuviš u glavu. Onu gornju.

No
KrleTuđin
KrleTuđin

Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Princ Regar Sub 05 Mar 2016, 17:27

Колега, вала баш Exclamation
Princ Regar
Princ Regar

Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub 05 Mar 2016, 17:53

One makaze gore su iste kao moje makaze koje koristim za sisanje trave u akvarijumu Laughing Laughing Laughing

p.s. taj video je takva propaganda da ono, evo smejem se. Laughing  Sve operacije su po sebi odvratne i fuj, pa i samo vadjenje zuba je bljak, ali eto ljudi su shokirani obicnim abortusom koji se radio od uvek... Osim ovog klipa bih preporucila klip u kome uce decu (i musku i zensku) kako da stavljaju kondom. Nazalost pa sam se uverila da vecina muskaraca i zena koji ne koriste kondome (jer im jelte nisu udobni) su upravo oni koji se zrazavaju nad abortusom, ironija.
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Witcher Sub 05 Mar 2016, 19:53

Trešnja ::p.s. taj video je takva propaganda da ono, evo smejem se. Laughing
I ja jednom, sa tobom da se slozim sa tobom. Da ne spominjem da je abortus posle 10-e nedelje u vecini drzava zabranjen.
Witcher
Witcher
Zaštitnik Severa
Zaštitnik Severa

Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub 05 Mar 2016, 19:59

^ sto je i logicno, zna se kada je rizik previse velik za trudnicu i to je dovoljno vremena za zenu da odluci da li hoce ili nece, mada mislim da nije do 10. vec do 20. nedelje i to hiruski.

Inace tongue  http://bulevar.b92.net/srpska-posla.php?yyyy=2016&mm=03&dd=05&nav_id=1104172
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od азор ахаи Sub 05 Mar 2016, 20:20

postoje pilule, ako je kondom neudoban - što i jeste. U svakom slučaju uvek postoji nešto
азор ахаи
азор ахаи
Lord zaštitnik Juga
Lord zaštitnik Juga

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub 05 Mar 2016, 20:33

tacno... ali pilule su hormoni i ne odgovaraju svim devojakama jer moze sve da im poremeti u telu... i one ne stite od polno prenosivih bolesti.....
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od азор ахаи Sub 05 Mar 2016, 20:47

Često se devojke boje pilula ali i one su predmet stereotipa. Uopšte nisu tako opasne, neželjeni efekti su uglavnom blagi i prolazni (organizam se naposletku adaptira). Ozbiljni efekti su pre indikacija nekog postojećeg problema nego direktna posledica dejstva kontracepcije. Uostalom, imaju i dosta prednosti, pa i povoljnih efekata na zdravlje. A i ima raznih vrsta pride, ove domaće su krš na primer - s druge strane neke imaju nizak nivo hormona za one osetljivije itd.

A što se bolesti tiče, pa... I sa sidom se živi, a ostalo je izlečivo. Very Happy
азор ахаи
азор ахаи
Lord zaštitnik Juga
Lord zaštitnik Juga

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Sub 05 Mar 2016, 21:24

Dakle azi da se ti ne ni matletirao gumom curu nakljukaš hormonima? ne bio ti ja u koži kad te trešnja dohvati
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub 05 Mar 2016, 21:29

Pozitivno najcesce uticu ako vec postoji problem tipa neredovan ili nepostojeci ciklus, pa dodju kao 2 u 1... a mnogima stvore probleme pogotovo ako im je sve bilo ok pre njih. Prosto - svaka zena je za sebe. I bas je lakse adaptirati se mesecima, debljati se, dobiti neredovan ciklus i promene na kozi nego staviti gumicu na pisu. Pre bih rekla da je veci izgovor da kondom zulja nego da tablete skode.

Ali slazem se da postoje zenski debili koji imaju predrasude i ne pokusaju, a momci ih preveslaju sa "kondom mi smeta" pa onda one sutradan trce da popiju pilulu za dan posle Very Happy Pa sledeci put opet pa opet... 

A sto se bolesti tice.... ne lupaj Very Happy Neko te mozda i shvati ozbiljno. Koliko samo hodajucih kondiloma ima danas.... nova sida Very Happy
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od White Rabbit Sub 05 Mar 2016, 22:22

Prvo, ja ne znam nikoga kome kondom ne smeta, bilo da je žensko, bilo da je muško. Oni kondomi "for her pleasure", šatro kad hoćemo da budemo džentlmeni, pa svoj užitak uskratimo zbog njenog su golo *****. Najbolje je bez, to svako normalan zna. Bez zaštite se, inače, ide kada se dovoljno dobro partneri poznaju i kad je muškarac, brate, disciplinovan. Kad zna šta radi. Meni se nikada, ali ni jedan jedini put nije desilo da bez zaštite eksplodiram prije vremena.
Ko ima problema sa preuranjenom, neka radi jogu.

A pilula za dan poslije je tableta sa žiletima. Katastrofa za organizam.
White Rabbit
White Rabbit

Broj poruka : 1383
Godina : 42
Raspoloženje : https://www.facebook.com/trsoje/
Reputacija : 185
Datum upisa : 16.04.2013

https://www.facebook.com/trsoje/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brat Crni Sub 05 Mar 2016, 22:31

Lakse je valjda i da te kondom zulja neko da zanese slucajno. Bez kondoma moze kad se upoznas s partnerkom malo bolje, kres kombinacije i one night stand su must za gumicu.
Ne znam koliki bolid trebas biti pa da saspes sve u nju bez kondoma, znas valjda kad je vreme za povlacenje, mada jeste najlakse kad se nakljuka pilulama pa mozes da filujes.
Brat Crni
Brat Crni

Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole